marți, decembrie 5, 2023
carturesti.ro
AcasăNUMEROLOGIE | GEMATRIE111-999 | Secretele triplei secvențe | Interpretarea spirituală a numerelor (4)

111-999 | Secretele triplei secvențe | Interpretarea spirituală a numerelor (4)

Continuăm călătoria noastră printre tainele semnificației numerelor angelice de triplă secvență, mai puțin celebre decât ultrapopularele numere atribuite lui Iisus, lui Dumnezeu și Fiarei.

111

Numărul 1 este considerat de specialiștii în Gematrie, Isopsefie și Numerologie, ca fiind cel care simbolizează independența dar și unicitatea și unitatea divină. Cifra 1 rezonează cu motivația, noile începuturi, eforturile premergătoare succesului, cu intuiția, inspirația și stăpânirea de sine și reprezintă de asemenea pozitivitatea și succesul. Atunci când cele 3 cifre de 1 sunt combinate în numărul de secvență triplă divină 111, semnificația lui 1 devine mai specifică și, totodată, mai puternică. Vederea repetată a numărului 111 în diferite circumstanțe transmite din partea Universului, îngerilor sau ghizilor noștri spirituali, că suntem pe calea conștientizării proceselor de gândire și că trebuie să ne monitorizăm cu atenție gândurile pentru identificărea și eliminarea celor negative. Atragem ceea ce gândim în virtutea legilor spirituale ale Universului, deci trebuie să avem grijă ce gânduri întreținem, pentru că acestea vor deveni realitate, fie că suntem conștienți sau nu de acest adevăr. Numărul 111 ne transmite mesajul că poarta oportunităților este deschisă pentru noi și trebuie să profităm din plin. Mare atenție așadar la circumstanțele în care întâlniți, aparent accidental, numărul 111!  Universul este deschis, iar gândurile semănate și udate în trecut, sunt pe cale să se manifeste. Consolidați-vă atitudinea și gândirea pozitivă, practicând afirmații pozitive. Vă veți atinge astfel mai ușor obiectivele stabilite în lumea materială și veți identifica mai ușor scopul real al vieții și misiunii sufletului vostru în această lume.

222

L-ai întâlnit pe 222, destul de des în ultima vreme pe chitanțe și facturi, în cadrul seriilor altor documente, pe cadranul aparatelor cu afișaj electronic, pe numerele de înmatriculare auto, ca făcând parte din numerele de telefon sau ca rezultat al unor calcule obișnuite? Sunt mesaje clare că trebuie să-ți continui linia actuală de gândire și de acțiune, că te îndrepți în direcția bună și că trebuie să fii atent la implicarea altor persoane în cadrul proiectelor tale. Trebuie să depui eforturi de a aduce în rezonanță ideile tale cu cele ale persoanelor de care depind proiectele tale, să găsești soluții care implică diplomație, compromis și echilibru. Numărul 222 transmite mesajul că trebuie să iei inițiativa și să faci față provocărilor într-un mod care să ia în considerare sentimentele și dorințele celor implicați. Analizează acest mesaj transmis de Univers prin intermediul lui 222 și din perspectiva că progresul tău într-o anumită direcție este blocat din cauza unei probleme, a unui conflict aparent de idei sau interese, existent între tine și o altă persoană. Este necesar să abordezi o anumită situație specifică, într-un mod calm și creativ, dacă vrei să nu întâmpini obstacole. Încearcă să înțelegi și nevoile și preocupările celeilalte părți, iar Universul îți va fi alături în găsirea soluției celei mai potrivite.

333

Atunci când îl întâlnești pe 333 peste tot în drumul tău, este un semnal evident că Universul este deschis pentru a-ți transmite energie pozitivă și idei de acțiuni inspirate. Unii numerologi  îl consideră un prevestitor al norocului, însă trebuie să știți că norocul nu se manifestă așa într-o manieră întâmplătoare în viața voastră. Legea Divină a Cauzei și Efectului ne spune că norocul nu există. Ceea ce percem de obicei ca fiind noroc, este de fapt un răspuns al Universului la mesajele transmise de vibrația gândurilor noastre. Sunt multe de explicat aici și  de aceea vă recomand cu căldură să citiți toate articolele din categoria LEGILE UNIVERSULUI.

Tripleta 333 apare de obicei într-o avalanșă de forme și circumstanțe care ne transmit semnale specifice de încurajare, comunicare, libertate și ajutor sau asistență divină. Atenție la titlurile cărților, filmelor documentare, videoclipurilor de pe platformele sociale sau cele ale filmelor artistice care îți ies în cale ca din senin ! Intuiția te trimite în mod explicit către o sursă de decodificare a mesajelor universului. Urmează acea sursă indicată de Univers! 333 reprezintă esența trinității: MINTEA, CORPUL ȘI SUFLETUL. În textele biblice se regăsesc multe exemple care confirmă importanța divină a acestui număr de secvență triplă. Energia din jurul numărului 3 ajută la conexiunea dintre imaginație și acțiune, dintre a gândi și a face practic. Dacă există ceva ce ți-ai dorit să faci din totdeauna, 333 este un semnal clar că a sosit momentul să acționezi, să faci, nu doar să dorești gândind. Universul îți trimite energia necesară pentru manifestarea dorințelor tale, însă, trebuie să simtă că vibrezi în ton cu o anumită dorință și că urmezi calea acțiunilor inspirate, insuflate de el.

444

Semnificația mesajului transmis de ghizii tăi spirituali prin intermediul numărului divin 444 este aceea că te afli într-un impas din cauza anumitor blocaje, fie generate de prorpia ta minte, fie de energii negative transmise de alte surse. Ai tendința de a cere insistent Divinului, creând energia fricii și a anxietății, ignorând marele adevăr că nu cererea este adevărata rugăciune, ci recunoștința. Cere, bucurându-te că ai și primit deja ceea ce dorești și vei primi. Nu cere dominat de sentimentul că-ți lipsește acel ceva pe care ți-l dorești ! Cere dintr-un loc al bucuriei și Universul va simți că rezonezi sau vibrezi cu nevoia de bucurie, și-ți va trimite multă bucurie la schimb ! Pentru că Universul îți trimite 444 doar atunci când ești în impas, te simți nesigur sau în conflict, ori de câte ori vezi 444, indiferent de circumstanțele în care ți se întâmplă, spune de fiecare dată: TOTUL ESTE BINE ! Forțele invizibile ale Universului care lucrează din culise, îți vor răspunde ca atare.

555

Numărul angelic 555 ne este trimis de fiecare dată când la orizont se conturează o schimbare în viața noastră. Cu cât vei ști mai rapid că schimbarea este la orizont, cu atât vei putea reacționa mai bine. Schimbările pot fi uneori foarte mari iar vederea lui 555 poate însemna începutul unei noi aventuri: o schimbare în carieră sau începutul unei noi relații. Prin scoaterea în calea noastră a lui 555, ghizii noștrii spirituali încearcă să ne spună că este timpul să renunțăm la vechile frici și îndoieli și să ne deschidem noului. Este esențială cunoașterea trăsăturilor și caracteristicilor tale înnăscute. Te poate învăța cum să faci față schimbărilor viitoare. Cifra 5 este descrisă ca fiind un număr puternic în mai toate învățăturile antice și reprezintă concepte precum libertatea, călătoria spirituală, explorarea sinelui, asimilarea de noi cunoștințe din lumea materială. Poate că a sosit momentul să înveți o nouă limbă, să studiezi o nouă disciplină sau să pleci într-o expediție.

999

Numărul de secvență triplă 999 este semnalul sau chiar somația, aș spune eu, că trebuie să închidem un capitol din viața noastră și să începem unul nou. Trebuie să ne continuăm viața cu o misiune, cu un scop mai înalt decât cel de până acum. A sosit momentul să privești înainte, să renunți la un element din trecutul tău și să începi să urmărești visuri mai mari. Dacă ai o relație toxică, este timpul s-o închei și să cauți un partener sau o parteneră care te va trata corect. Pe de altă parte, dacă ai găsit dragostea vieții tale, vederea lui 999, este un semn că trebuie să duci această relație la următorul nivel.  Este semnul clar că trebuie să îți depășești temerile și să faci un pas înainte. Ai un proiect pe care îl tot amâni și 999 îți apare destul de des, oriunde te uiți? Îngerii îți transmit că trebuie să-ți continui munca. În plan profesional, numerologia lui 999 înseamnă că un anumit aspect al carierei tale se încheie și că noi uși se vor deschide în curând. Oricum ar fi, reacția ta la schimbarea care te așteaptă, este decisivă pentru a-ți transforma viața într-una pe deplin fericită. Tu decizi dacă alegi să trăiești într-un Univers prietenos, respectându-i legile spirituale sau într-unul ostil, trăind în ignoranță și nearmonie cu legile sale. Dacă v-ați întâlnit, în ultima perioadă, în mod repetat, cu numerele de triplă secvență despre care am vorbit astăzi, vă invit să ne împărtășiți în rubrica de comentarii  circumstanțele dar și trăirile pe care le-ați experimentat. Să încercăm să decodificăm împreună mesajele pe care, poate că nu le-ați observat,  sau nu le-ați înțeles. Cheia înțelegerii mesajelor transmise de Univers sau răspunsurilor la rugăciunile către Dumnezeu dacă vreți, este atenția cu care vă observați gândurile! Răspunsurile pe care le așteptați, le veți găsi întotdeauna cu ajutorul celui de-al șaselea simț al vostru pe care nu trebuie să-l mai ignorați de astăzi înainte: INTUIȚIA !

Nu uitați că numerele reprezintă limbajul universal dăruit de divinitate omului pentru confirmarea adevărului și fiți atenți la gândurile voastre ! Atrageți în lumea materială exact ceea ce gândiți.

 

 

 

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro