duminică, iulie 14, 2024
libris.ro
AcasăMISTERELE UNIVERSULUI15 semne că Universul vrea să-ți vorbească

15 semne că Universul vrea să-ți vorbească

Nu ești o ființă separată de marele ocean energetic. Ești o picătură a acestuia, ești conectat la univers prin canale extrem de complexe care străbat însăși ființa voastră. Prin aceste canale complexe, universul ne trimite mesaje. V-ați întrebat vreodată cum comunică oceanul cu picăturile sale? Mai ales cu cele pe care le sacrifică pentru a le transforma în norii aducători de ploaie și viață? Cu siguranță ai întâlnit și tu multe semne prin care Universul a încercat să comunica cu tine dar nu ți-ai dat seama ce sunt. Pe unele s-ar putea să le fi considerat coincidențe, deloc întâmplătoare, deși nu ai reușit să le vezi ca fiind semne din Univers, menite să te ghideze într-un fel sau altul. Iată 15 astfel de moduri prin care universul îți poate trimite mesaje.

1. Experiențele recurente

Observați vreodată momente în care vi se întâmplă același lucru zi de zi, o perioadă semnificativă de timp? Poate că vărsați o băutură sau vă înțepați în deget, vă loviți sau să vă pierdeți telefonul într-o succesiune rapidă. Oricare dintre aceste lucruri ar putea avea o semnificație mai profundă care nu este evidentă la prima vedere. Opriți-vă asupra lor și reflectați.

2. Visele

Mintea noastră subconștientă este partea din noi care este cel mai adânc înrădăcinată în univers și este cea mai deschisă pentru a primi mesaje. Și aceste mesaje sunt adesea transmise prin intermediul viselor. Când dormim, ne acordăm mintea subconștientă suficient de mult pentru a absorbi mesajul transmis. Universul folosește limbajul metaforelor și simbolurilor, nu limbajul cuvintelor, așa că învață limba universului. Începi prin a-i cunoaște legile spirituale, naturale, care te guvernează și pe tine, chiar dacă, poate că nu ești pe deplin conștient de ele.

3. Animalele

Natura are multe căi de comunicare prin care poate transmite mesajele universului și niciuna mai importantă decât animalele. Observările repetate ale unui anumit animal sau comportament animal pot fi un semn puternic al dorințelor neîmplinite sau al lucrurilor viitoare. De exemplu, observarea continuă a stolurilor de păsări care zboară, ar putea fi un semn că simți nevoia să călătorești și să evadezi pentru o vreme. Fii mai atent la comportamentul animalelor !

4. Secvențele numerice

Deși numerele în sine pot fi considerate o construcție umană, ele pot fi totuși o formă de comunicare din univers. Trebuie să fii în căutarea tiparelor, deoarece în acestea pot fi găsite mesajele ascunse dedicate nouă. Oricât de mult nu le-ar plăcea unora, “numerele reprezintă un limbaj divin prin care Dumnezeu ne confirmă adevărul”, susținea acum 1700 de ani, Augustin de la Hipona, părinte al bisericii eștine timpurii.

5. Sincronicitatea

Fără îndoială că ai experimentat-o și tu de multe ori, mai ales atunci când te gândești la cineva chiar înainte să sune, să trimită mesaj sau să te lovești de el sau ea în persoană. Gând la gând cu bucurie, zici tu ! Cel mai adesea, acesta este un semn că ești pe calea cea bună. Este modul universului de a-ți confirma că gândurile tale se aliniază perfect cu realitatea ta viitoare. Este universul care vă oferă un mare „da” pentru a confirma că vă îndreptați în direcția cea bună.

6. Pierderea/Găsirea/Spargerea obiectelor

Relația noastră cu lucrurile pe care le deținem este una foarte puternică. Ne vedem pe noi înșine și viețile noastre prin prisma obiectelelor aflate în jurul nostru. Suntem extrem de atașați de lumea materială, deși n uar trebui să fie deloc așa. Un suflet cu conștiința activată, un om treaz din punct de vedere spiritual, se detașează de obiecte.Nu ar trebui să fie o surpriză să afli că universul îți poate trimite mesaje folosind drept simboluri obiectele de care ești atașat. Nu neapărat care îți aparțin. Când pierdem ceva, găsim ceva sau spargem ceva, poate avea diferite semnificații. Găsirea unui obiect este deseori interpretată ca fiind un semnal ce ne transmite că este momentul să aducem la suprafață o amintire din mintea noastră, în timp ce spargerea a ceva este adesea văzută ca un semn că trebuie să renunți la trecut.

7. Cuvintele și expresiile recurente
La fel ca atunci când experiențele repetate apar într-un interval scurt de timp, atunci când întâlnești un anumit cuvânt sau expresie iarăși și iarăși în succesiune rapidă, înseamnă de obicei ceva. Poate fi un mesaj foarte specific sau ceva mai subtil. Considerați aceste cuvinte drept indicii pentru a înțelege mesajul.

8. Durerea și boala

Durerea nu este întotdeauna rezultatul direct al unui anumit incident, iar bolile nu vor avea neapărat o sursă evidentă. Bolile care apar într-un organism sănătos, au înainte de toate un prototip mental. Nu este ceva neobișnuit ca durerea sau boala să simbolizeze altceva în viața ta, decât ceea ce sugerează aparențele. Locația durerii sau tipul bolii ar putea avea o semnificație ascunsă, lucru căruia ar trebui să-i acordați o atenție deosebită.

9. Muzica și versurile

Vi se întâmplă vreodată să repetați în minte în mod obsesiv un anumit cântec ? Mintea noastră creează adesea asocieri complexe între muzică și emoțiile noastre. Universul poate folosi diferite melodii, care ți-au generat emoții specifice, pentru a-ți transmite informații importante.

10. Vremea

Vremea într-o anumită zonă este ceva ce mulți oameni experimentează simultan, așa că s-ar putea să vă întrebați cum poate fi vremea un mesaj din univers. Ei bine, nu vremea în general contează, ci ceea ce observi și când observi. Dacă, de exemplu, concentrarea îți este întreruptă de sunetul grindinei care cade pe acoperiș este un semn clarcă trebuie să iei o pauză de la orice ai face. Dacă tânjești după un anumit tip de vreme, asta poate spune multe despre starea ta de spirit. Dacă tânjiți după o furtună, de exemplu, ar putea însemna că simțiți nevoia să descărcați de energia emoțiilor generate de evenimentele recente, să vă curățați de ele.

11. Întâlniri neașteptate

Te-ai trezit vreodată într-o întâlnire întâmplătoare cu cineva care se întâmplă să fie persoana ideală de care ai nevoie într-o situație specială? Poate tocmai te-ai hotărât să renunți la slujbă pentru a deveni consilier de dezvoltare personală, atunci când întâlnești pe cineva la petrecerea unui prieten care face deja de câțiva ani, ceea ce vrei tu să începi a face. Acest tip de apariție este adesea un mesaj din partea universului care încearcă să te ajute să-ți clarifici dacă urmezi calea potrivită pentru tine. Mesajul Universului se află ascuns în sfaturile persoanei pe care o întâlnești.

 12. Emoții care nu sunt la locul lor

Sentimentele noastre pot fi mesageri foarte importanți, dar atunci când vine vorba de transmiterea îndrumărilor din univers, acele emoții care par deplasate au cea mai mare importanță. De exemplu, dacă vă aflați într-un loc extrem de sigur și vă simțiți brusc copleșiți de angoase și palpitații inexplicabile, ar putea exista motive întemeiate pentru a fi mai precaut în ceea ce întreprinzi în cadrul unui proiect nou. Acest tip de emoții conțin mesajul ascuns de confirmare sau infirmare a oportunității noilor tale intenții.

13. Cuvinte neobișnuite, noi.

S-ar putea ca universul să aleagă să-ți transmită un anumit mesaj prin a te expune la auzul unor cuvinte neobișnuite, absolut noi pentru tine, care te vor face să te oprești pe drum. Când întâlnești un cuvânt căruia nu îi cunoști sensul sau auzi un cuvânt pe care nu l-ai auzit rostit de foarte mult timp, ar putea fi un semn din partea Universului asupra căruia să te concentrezi pentru a-l descifra pentru a fi înțeles și acceptat de mintea ta conștientă.

14. Mirosurile

De-a lungul vieții noastre, mintea noastră ajunge să asocieze anumite persoane sau evenimente cu anumite mirosuri specifice. S-ar putea să nu știi că aceste legături chiar există în mintea ta, până când nu întâlnești un miros neașteptat, care lasă o imagine puternică în lumea ta mentală.
Când întâlniți astfel de mirosuri mai neobișnuite, Universul încearcă să vă reamintească ceva sau pe cineva care are putea avea o relevanță deosebită pentru o situație cu care vă confruntați în prezent.

15. Sentimente intestinale

Nu ar fi deloc rău să-ți repeți frecvent că mintea ta subconștientă este mult mai în ton cu vibrațiile universale, decât este mintea ta conștientă. Vei reuși astfel să învăți că intestinul tău este un alt potențial mesager căruia ar trebui să-i acorzi o atenție deosebită. Digestia este un proces controlat de mintea subconștientă, nu de cea conștientă. O digestie de calitate este absolut necesară pentru o viață fericită. Sistemul nervos enteric, este considerat al treilea creier al omului, după creierul din cap și sistemul nervos autonom al inimii. Unii cercetători susțin că cea mai mare parte a serotoninei, hormon neurotransmițător al fericirii, este secretată de creierul intestinului gros. Dacă vrei să afli detalii, îți recomand podcastul nostru FERICIREA TRECE PRIN INTESTINUL GROS. Instinctele și intuiția noastră se exprimă adesea printr-un sentiment resimțit la nivelul intestinelor. Aceste sentimente sunt produse ale unei minți subconștiente active care transmite un mesaj din partea Universului.

Un cuvânt de încheiere

Așadar, suflete dragi, atenție la mesaje Universului! Nu numai că veți preveni pericolele, ci veți și descoperi o mulțime de oportunități pe care le puteți valorifica în interes propriu, dar, mai ales, în interesul general. Și ar mai fi ceva. Aveți grijă cui împărtășiți mesajele descifrate. Hoții de energie și idei sunt la tot pasul și nu au intenții la fel de bune ca ale voastre chiar dacă nu sunt conștienți de asta. Le lipsește iubirea și abilitatea de a vedea partea frumoasă a lucrurilor, partea însorită a vieții. Dacă puteți, ajutați-i să conștientizeze că nu sunt pe drumul cel bun ! Nici nu știți cât de mult prețuiește Universul îndrumarea unui suflet rătăcit din cauza unei minți plină de convingeri limitative false.

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro