miercuri, iulie 17, 2024
libris.ro
AcasăATENȚIE! VORBEȘTE SUFLETUL2024 – AN DE VIBRAȚIE 8 | RUGĂCIUNEA ANULUI

2024 – AN DE VIBRAȚIE 8 | RUGĂCIUNEA ANULUI

Încă puțin și intrăm în anul 2024, un de vibrație 8. Toate școlile de gândire spun despre cifra 8 că este asociată cu o energie puternică și o capacitate de a obține succesul în lumea materială. Este legată de calități precum ambiția, voința și încrederea în sine. 8 este un simbol al prosperității și abundenței, sugerează și necesitatea de echilibru și armonie între aspectele materiale și spirituale ale vieții, reprezintă un apel la gestionarea responsabilă a resurselor și a energiilor pentru a atinge un echilibru în toate aspectele vieții.

Cifra 8 este de asemenea asociată cu conceptul de karma și legea reciprocității și se crede că acțiunile și deciziile luate într-un an de vibrație 8 vor avea consecințe importante în viitor. Este un apel la a acționa cu înțelepciune și responsabilitate. Persoanele influențate de numărul 8 în numerologie sunt considerate a avea o mare reziliență și determinare. Ele pot să depășească obstacolele și să atingă obiectivele propuse, fiind perseverente și concentrate.

În 2024, toate ființele umane ar trebui să răspundă chemării lui 8 de a-și asuma responsabilitatea pentru propriul destin dar și pentru destinul omenirii.

Despre anul 2024 – an de vibrație 8 și importanța cifrei 8, numărului dublu 88, numărului triplu 888 și numărului cvadruplu 8888 vom vorbi pe larg în cadrul întâlnirii live online a simpatizanților și membrilor canalului Sursa de Motivație Zilncă, întâlnire care va avea loc pe platforma ZOOM la data de 21 decembrie 2023, ora 18.30. Dacă vrei să fii și tu alături de noi, trimite un e-mail cu textul VREAU SĂ PARTICIP pe adresa de e-mail:  contact@sursademotivatie.ro.

Așa cum știți deja, la sfârșitul fiecărui an, propunem o rugăciune veche și nealterată de niciuna dintre religii, pentru a fi rugăciunea anului care urmează. Iat-o pe cea de anul acesta și fie ca ea să fie ascultată, primită și răsplătită !

O, Ființă fără de început și fără de sfârșit, singura ființă veșnică, Tu care ai creat lumea cu voința Ta.

Tu ești Cel care a răspândit lumina cunoașterii asupra creaturilor Tale și ai luminat întunericul ignoranței cu strălucirea înțelepciunii Tale.

O, Dumnezeule! Fă-mă să mă simt mulțumit cu ceea ce ai orânduit pentru mine și, întrărește înțelepciunea pe care mi-ai dăruit-o. Fă-mă să fiu stăpân pe mine înainte de a primi de la Tine.

Lasă-mă să fiu întotdeauna un căutător al inimii Tale și să învăț de la lumina feței Tale, să mă afund în marele Tău ocean de înțelepciune, să fiu viu în lumina soarelui Tău, să fiu unul/una cu tine.

O, Tu, Cel care ești Îndurător și Atotputernic! Îți aduc mulțumiri pentru darurile Tale și te rog să ne înveți mințile cu lumina cunoașterii Tale. Fă-ne înțelepți și curajoși, astfel încât noi oamenii să putem sluji umanitatea în mod eficient și să contribuim la pacea și armonia lumii.

Ajută-ne să privim dincolo de diferențele aparente și să recunoaștem unitatea umanității sub aripile iubirii Tale.

O, Doamne al meu, fă ca inima mea să se topească în dragostea și în slava Ta. Ascultă-mi rugăciunea și îndreapt-o spre Lumina Ta strălucitoare. Umple-mi inima și mâinile cu darurile Tale ceresti și deschide-mi ochii spre adevărurile Tale în această lume.

O Doamne ! Întărește-mă în servirea Ta și fă-mă un vas al harului Tău înaintea oamenilor.

Doamne, îți mulțumesc pentru darul vieții și pentru toate binecuvântările tale. Îți cer astăzi încredere și ghidare în toate alegerile mele. Deschide-mi inima și mintea către înțelepciunea ta, astfel încât să pot face alegeri care să reflecte voia ta. Ajută-mă să depășesc toate provocările și să cresc în credință și iubire.

O, Dumnezeule, Sursă a întregii cunoașteri și Înțelepciuni! În prezenta Ta, simțim lumina harului Tău și puterea iubirii Tale. Îți mulțumim pentru că ne îndrumi pașii pe calea dreptății și compasiunii. Încredințez toate planurile mele în mâinile Tale și te rog să mă faci un instrument al voinței tale.

O, Tu care ești Izvorul Păcii! Te rugăm să ne umpli inimile cu iubire și înțelegere, astfel încât să putem vedea frumusețea unității în diversitate. Deschide ochii minții noastre către lumina Adevărului și dă-ne putere să slujim umanitatea într-un spirit de devotament și generozitate.

Așa să fie !

Sărbători Fericite și spor în tot ceea ce veți gândi, rostiți și întreprindeți !

ARTICOLE ASEMANATOARE

2 COMENTARII

  1. Namaste!
    O rugăciune înțeleaptă și revelatoare!
    Recunoștință și alese binecuvântări întregii echipe,,Sursa de Motivație Zilnică “!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro