duminică, iulie 14, 2024
libris.ro
AcasăNUMEROLOGIE | GEMATRIE2024 – AN DE VIBRAȚIE 8 | WORKSHOP GRATUIT LIVE PE ZOOM...

2024 – AN DE VIBRAȚIE 8 | WORKSHOP GRATUIT LIVE PE ZOOM | JOI, 21 DECEMBRIE 2023

Încă puțin și intrăm în anul 2024, un de vibrație 8. Toate școlile de gândire spun despre cifra 8 că este asociat cu o energie puternică și o capacitate de a obține succesul în lumea materială. Este legat de calități precum ambiția, voința și încrederea în sine. 8 este un simbol al prosperității și abundenței, sugerează și necesitatea de echilibru și armonie între aspectele materiale și spirituale ale vieții, reprezintă un apel la gestionarea responsabilă a resurselor și a energiilor pentru a atinge un echilibru în toate aspectele vieții.

Cifra 8 este de asemenea asociată cu conceptul de karma și legea reciprocității și se crede că acțiunile și deciziile luate într-un an de vibrație 8 vor avea consecințe importante în viitor.

Despre anul 2024 – an de vibrație 8 și importanța cifrei 8, numărului dublu 88, numărului triplu 888 și numărului cvadruplu 8888 vom vorbi pe larg în cadrul întâlnirii live online a simpatizanților și membrilor canalului Sursa de Motivație Zilncă, întâlnire care va avea loc pe platforma ZOOM la data de 21 decembrie 2023, ora 18.30.

Dacă vrei să afli mai multe, trimite un e-mail cu textul VREAU SĂ PARTICIP pe adresa contact@sursademotivatie.ro.

Spor în tot ceea ce gândiți, rostiți și făptuiți !

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro