duminică, iulie 14, 2024
libris.ro
Acasă5 MINUTE DE CARTE PURĂ3 CĂRȚI CARE-ȚI VOR SCHIMBA PERSPECTIVA DESPRE CORPUL TĂU

3 CĂRȚI CARE-ȚI VOR SCHIMBA PERSPECTIVA DESPRE CORPUL TĂU

Corpul nostru este mai mult decât o amestecătură de celule, fluide și sisteme de organe care cumva, întâmplător, de cele mai multe ori par să se înțeleagă bine. Viziunea cea mai populară despre corpul nostru este una foarte plastică. Medicina tradițională este obișnuită să privească pe segmente iar teoria evoluției vorbește doar despre supraviețuire și instincte. Din păcate aceste două influențe păstrează o viziune de ansamblu foarte reducționistă asupra corpului fizic. Cărțile prezentate mai jos oferă o altă perspectivă. Acestea explică cum, de la cea mai mică unitate a corpului până la felul minunat în care toate elementele sunt conectate în natură, totul este organizat perfect și este guvernat de unele legi care nu pot fi definite de o singură știință. După cum fiecare pas, cât de mic, lasă o urmă pe pământ, așa și corpul este o entitate care cuprinde o multitudine de planuri și poate fi influențat de aspecte nebănuite.

Biologia credinței. Eliberarea puterii conștiinței, a materiei și a miracolelor de Bruce H. LIPTON

Dr. Bruce H. Lipton este o autoritate recunoscută la nivel internațional în domeniul științei biologiei și al minții și una dintre vocile de referință ale Noii Biologii. Cercetările sale revoluționare asupra membranei celulare au dezvăluit că acest strat exterior al celulei este un corespondent organic al cipului de calculator și echivalentul creierului la nivel celular. Studiile pe care le-a efectuat între 1987 și 1992 la Stanford Medical School au dus la descoperirea faptului că mediul înconjurător, acționând prin intermediul membranei, controlează comportamentul și fiziologia celulei, activând și dezactivând diferite gene ca un întrerupător. Descoperirile lui Bruce contrazic viziunea științifică actuală conform căreia viața este controlată de gene și alimentează unul dintre cele mai importante domenii de studiu din prezent: epigenetica.

„Biologia credinței” îți va schimba modul în care te gândești la propria ta gândire. Noile și uimitoarele descoperiri științifice despre efectele biochimice ale funcționării creierului îți vor arăta că celulele din corpul tău sunt afectate de propriile tale gânduri. Dr. Bruce H. Lipton descrie circuitele moleculare prin care se produce acest fenomen, folosind un limbaj simplu, expresiv și amuzant, precum și exemple din viața de zi cu zi. El demonstrează modul în care noua știință a epigeneticii revoluționează înțelegerea noastră a legăturii dintre minte și materie și efectele profunde pe care aceasta le are asupra vieții noastre personale și a vieții noastre colective ca specie.

Corpul cuantic. O abordare revoluționară a sănătății și a longevității – Deepak CHOPRA, Jack TUSZYNSKIi, Brian FERTIG

Procesul de îmbătrânire începe la nivel celular. Rescrierea vârstei biologice începe la nivel cuantic.

Timp de milenii, omenirea a căutat, cu puțin succes, modalități de a inversa efectele devastatoare ale trecerii timpului asupra corpului uman. Astfel de soluții temporare stau la baza dietelor pe care le urmăm astăzi, a tratamentelor în care investim și a “soluțiilor magice” cărora le cădem pradă în cursa noastră împotriva timpului. Cu toate acestea, fără o înțelegere adecvată a legăturilor energetice dintre corp și conștiința umană, formate la nivel cuantic, și a factorilor responsabili de degradarea prematură a celulelor, cum ar fi stresul, inflamațiile, problemele imunitare și dezechilibrele hormonale, nu vom reuși niciodată să dăm înapoi ceasul vieții.

În „Corpul cuantic”, Dr. Deepak Chopra, specialist în medicină internă și autor de bestselleruri internaționale, face echipă cu Dr. Jack Tuszynski, fizician de renume mondial, și cu Dr. Brian Fertig, specialist în metabolism și endocrinologie, pentru a explora noi frontiere în înțelegerea longevității corpului nostru fizic și a legăturii sale cu planul cuantic.

Împreună, ei ne arată cum, prin înțelegerea fluxului de informații moleculare care ne construiește gândurile, emoțiile, cuvintele și acțiunile, putem trăi mai mult, avansa în vârstă fără teama degradării creierului și combate bolile care ne răpesc bucuria vieții.

Îmi iau puterea înapoi. Cele 12 etape ale vindecării. – Donald M. EPSTEIN, Nathaniel ALTMAN

Vindecă-ți sufletul pentru a-ți vindeca trupul!

Această carte îți oferă o perspectivă fascinantă asupra relației complexe dintre minte, corp și suflet, arătându-ți cum poți aduce mai multă armonie în corpul tău fizic, începând cu motorul central al ființei umane – creierul. După ce a observat mii de oameni, atât în practica sa zilnică, cât și în cadrul seminariilor, Dr. Epstein a descoperit douăsprezece ritmuri de bază sau stadii ale conștiinței umane. Fiecare etapă este un pas mai aproape de vindecare, astfel încât, pe măsură ce parcurgi cartea, ajungi să te dezbraci de traume, abuzuri sau rușine, precum o haină prea strâmtă. „Îmi recapăt puterea. Cele 12 etape ale vindecării” nu abordează vindecarea dintr-o perspectivă tradițională, ci merge dincolo de simptome pentru a investiga cauzele. Astfel, vei învăța că bolile cronice sunt rezultatul unor tulburări psihologice și emoționale, dar și că relațiile toxice își au rădăcinile în sentimente și trăiri reprimate.

Pornește într-o călătorie spre o conștientizare spirituală care îți arată cum îți poți folosi mintea și gândurile pentru a restabili echilibrul sufletului și al trupului tău.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro