duminică, iulie 14, 2024
libris.ro
AcasăDEZVOLTARE PERSONALĂ | SELF HELP3 CĂRȚI DE MARE AJUTOR PE CALEA CREȘTERII PERSONALE

3 CĂRȚI DE MARE AJUTOR PE CALEA CREȘTERII PERSONALE

Schimbarea este o parte naturală a vieții și poate lua multe forme, fie că este vorba de creștere personală, de schimbarea circumstanțelor din jurul nostru sau de evoluția perspectivelor personale. Schimbarea poate fi dificilă uneori, mai ales atunci când descoperim aspecte la noi care nu ne plac și pe care am vrea să le înlocuim cu ceva mai benefic. Când recunoaștem că avem nevoie de o schimbare descoperim că avem putere iar când luăm decizia să ne schimbăm descoperim că avem și curaj. Cu aceste două elemente esențiale vine transformarea de sine.  Astăzi vă prezentăm trei cărți care vă pot veni în ajutor dacă doriți evoluați în sens real. Acestea vă dezvăluie căi de a ajunge la motivația autentică și la năzuințele sufletului dar și moduri de a accesa curajul necesar pentru a deveni cea mai bună versiune a voastră. Cărțile prezintă adevăratele obstacole din calea evoluției și modalități de a le depăși și de a face pași către ceea ce vrem cu adevărat să facem sau către cine vrem cu adevărat să fim.

”TU EȘTI MUNTELE. CUM SĂ TRANSFORMI AUTOSABOTAREA ÎN AUTOCONTROL – de Brianna WIEST

COMANDĂ CARTEA AICI. CLICK PE FOTO COPERTĂ.

Aceasta este o carte despre obstacolele pe care le punem în fața propriei noastre dezvoltări, dar și despre diferitele moduri în care putem înțelege și depăși aceste obstacole. Brianna Wiest explorează motivele, condițiile, obstacolele și calea de urmat pentru a ieși din autosabotaj și a ne atinge potențialul maxim de dezvoltare.

De secole, muntele a fost folosit ca metaforă pentru marile provocări cu care ne confruntăm, mai ales pentru cele care par imposibil de depășit. Pentru a ne escalada propriul munte, trebuie de fapt să lucrăm intens în interior pentru a ne descoperi și a ne depăși traumele, pentru a ne dezvolta rezistența și a ne adapta la această ascensiune dificilă. În cele din urmă, nu este vorba despre a ajunge pe vârful unui munte, este despre a atinge culmile propriului potențial.

În această carte frumos scrisă și revelatoare, Brianna Wiest te inspiră să-ți escaladezi proprii munți cu observații remarcabile care te ajută să te pregătești pentru ascensiunea care te așteaptă. O lectură obligatorie pentru cei care sunt pregătiți să își asume lupta interioară necesară pentru a trăi o viață plină de împlinire, bucurie și iubire.

„ATOMIC HABITS. O CALE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ DE A-ȚI FORMA OBICEIURI BUNE ȘI A SCĂPA DE CELE PROASTE”- de James CLEAR

COMANDĂ CARTEA AICI. CLICK PE FOTO COPERTĂ.

James Clear a petrecut ani de zile perfecționând arta tranformării și studiind știința obiceiurilor. Această carte captivantă și practică este ghidul de care aveți nevoie pentru a scăpa de obiceiurile proaste și a le forma pe cele bune.

Bazându-se pe cele mai recente descoperiri din domeniul biologiei, psihologiei și neuroștiinței, James Clear a conceput un ghid ușor de digerat care face ca obiceiurile bune să devină inevitabile și obiceiurile proaste imposibil de perpetuat.

Această carte te învață să construiești un sistem pentru a deveni cu 1% mai bun în fiecare zi, să renunți la obiceiurile proaste și să le păstrezi pe cele bune și să eviți greșelile pe care le fac în general oamenii care încearcă să-și schimbe obiceiurile. Pe lângă asta cartea dezvăluie calea prin care poți să depășești lipsa de motivație, de voință, să-ți dezvolți o identitate mai puternică și să crezi în tine însuți. În plus, poți învăța să-ți faci timp pentru noile obiceiuri (chiar și atunci când viața devine agitată sau simți că nu ai timp), să concepi un mediu care să favorizeze atingerea succesului personal, să faci schimbări mici și ușoare care dau rezultate mari și să revii pe calea aleasă de tine atunci când te abați de la drum. Dincolo de toate acestea, aspectul practic al acestei cărți este esențial pentru că dezvoltă modalități prin care poți să aplici tot ce citești în viața reală.

”CURAJUL DE A NU FI PE PLACUL CELORLALȚI. CUM SĂ FII LIBER, SĂ-ȚI SCHIMBI VIAȚA ȘI SĂ FII CU ADEVĂRAT FERICIT. de Ichiro KISHIMI și Fumitake KOGA

COMANDĂ CARTEA AICI. CLICK PE FOTO COPERTĂ.

Cartea „Curajul de a nu fi pe placul celorlalți” te învață să-ți eliberezi puterea interioară pentru a deveni ceea ce îți dorești cu adevărat să fii. Vei putea descoperi ceea ce vrei cu adevărat să manifești și vei putea avea acces la curajul pe care l-ai ținut ascuns de tine însuți pentru a face asta. Bazată pe teoriile lui Alfred Adler, una dintre cele mai importante figuri ale psihologiei secolului XX, cartea, construită sub forma unui dialog socratic, ne arată că fiecare dintre noi își poate controla propria viață, fără a se lăsa influențat de traumele trecutului sau de îndoielile și așteptările celorlalți. Acest mod de gândire profund eliberator stă la baza psihologiei adleriane și ne ajută să ne dezvoltăm curajul de a ne schimba și de a renunța la limitările impuse de noi înșine și de cei din jur. Această carte ne va schimba viața și ne va ajuta să ne eliberăm mintea de gândurile și atitudinile negative, să atingem adevărata fericire și să reușim în fiecare domeniu important al vieții noastre.

Spor în tot ceea ce gândiți, rostiți și făptuiți !

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro