luni, mai 20, 2024
libris.ro
Acasă5 MINUTE DE CARTE PURĂ3 CĂRȚI DESPRE VIAȚĂ DE DUPĂ VIAȚĂ | 5 MINUTE DE CARTE...

3 CĂRȚI DESPRE VIAȚĂ DE DUPĂ VIAȚĂ | 5 MINUTE DE CARTE PURĂ

Oamenii au fost dintotdeauna intrigați și curioși în legătură cu ideea de viață după viață, ceea ce a dus la o multitudine de întrebări în toate culturile, religiile și filosofiile. Printre întrebările frecvente pe care oamenii le au despre moarte se numără: Ce se întâmplă după ce murim? Există un scop sau un sens al morții? Care este natura conștiinței după moarte? Cum putem face față fricii de moarte? Cum arată experiența morții? Ce se întâmplă cu cei dragi după ce mor? Cum influențează credința într-o viață după moarte sau lipsa acesteia modul în care ne trăim viața? Aceste întrebări despre moarte reflectă natura complexă și multifațetată a existenței umane, determinând reflecția și explorarea continuă a acestui subiect. Cele trei cărți prezentate în acest articol abordează aceste întrebări eterne, și altele, oferind informații valoroase despre subiectul cel mai evitat dar și cel mai cercetat de către noi toți: MOARTEA. 

MISTERUL ULTIMELOR CLIPE. POVEȘTI DE NEUITAT LA GRANIȚA DINTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE – Hadley VLAHOS

Hadley Vlahos, asistentă medicală specializată în îngrijiri paliative, împărtășește 12 povești emoționante despre ultimele clipe de viață ale pacienților săi, oferind indicii care ajută la deslușirea celei mai temute etape a existenței noastre: moartea. Societatea evită discuțiile despre moarte, dar Hadley și-a îmbrățișat cu devotament și empatie misiunea de a fi alături de cei aflați la finalul călătoriei lor în acest trup, iar acum împărtășește cu cititorii poveștile și momentele care au ajutat-o să înțeleagă că moartea nu este un mister înfricoșător, ci o parte firească a vieții.

Aceste memorii îți vor schimba nu doar perspectiva asupra morții, ci și perspectiva asupra vieții. Astfel, această carte despre moarte devine, în esență, un manifest pentru o viață trăită din plin, clipă de clipă, cu mai multă bucurie și mai puține regrete.

CĂLĂTORIA SUFLETELOR – Michael NEWTON

„Călătoria sufletelor” dezvăluie ce se întâmplă imediat după moarte, poarta de acces în lumea spiritelor, întoarcerea acasă, arată cum ne conduc ghizii noștri spre grupul din care facem parte ca spirite, precum și etapele de dezvoltare a spiritului.

Ceea ce este nou și fascinant pentru cititorii din zeci de țări ai acestei cărți este tocmai descoperirea pe care Dr. Michael Newton a făcut-o oarecum accidental în timpul unei ședințe de regresie în timp, și anume că putea vedea lumea spiritelor prin ochii minții unui subiect aflat sub hipnoză. El a descoperit că poate afla ce se întâmplă în „viața dintre vieți”, ce se întâmplă cu sufletele atunci când nu sunt încarnate pe Pământ.  Organizarea și multe alte detalii despre modul și evoluția spiritelor i s-au dezvăluit treptat cu fiecare nou subiect. Ajungând în centrul Sinelui, în supraconștientul subiecților săi, autorul a fost el însuși fascinat de lumea pe care a descoperit-o atât prin pacienți profund religioși sau atei convinși, cât și prin adepți ai unor credințe filosofice sau pur și simplu neancorați în nicio credință, acest lucru neavând nicio importanță, deoarece toți acești subiecți relatau lucruri similare. Sute de studii de caz au fost analizate și ordonate, autorul oferind informații despre moarte și trecerea dincolo de ea.

SECRETELE MORȚII – Dolores CANNON

Dolores Cannon a acumulat informații despre experiența morții și despre ceea ce se află dincolo de moarte de-a lungul a 45 de ani de hipnoză și de cercetare în domeniul terapiei vieții trecute. În timp ce relatau experiențe din viețile lor trecute, sute de subiecți au raportat aceleași amintiri atunci când au experimentat moartea, tărâmul spiritelor și renașterea. În această carte veți parcurge ședințele așa cum au avut loc inițial. Înregistrate și dictate cuvânt cu cuvânt, ședințele de hipnoză prezentate dezvăluie înțelepciunea ascunsă în subconștientul întregii omeniri.

Această carte explorează: experiența morții, diferitele niveluri de existență pe tărâmul spiritual, întâlnirile cu ghizii și îngerii păzitori, fantomele și fenomenul poltergeist, planificarea vieții prezente și relațiile karmice înainte de naștere, percepția lui Dumnezeu și a diavolului, semnificația vieților „rele”, diferitele Consilii și influența lor asupra umanității și a Universului și experiența nașterii.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro