Cu toții obiective în viață și, pentru a le atinge, trebuie să avem clar în minte ce vrem să realizăm și să participăm la realizarea lor folosindu-ne atât mintea, cât și corpul. Ce se întâmplă atunci când nu aveți o stare interioară prea bună? Nu mai suntem capabili să ne concentrăm asupra obiectivelor noastre și adesea ne pierdem speranța. Cu toate acestea, există modalități dovedite care vă pot schimba perspectiva și vă pot ajuta să deveniți mai încrezători. Așa că, haideți să aflăm cum putem manifesta o viață mai bună!
1. Schimbă-ți mentalitatea
Primul pas pentru a obține o stare generală bună este să îți schimbi mentalitatea, pentru că gândurile care își trec prin minte și în care investești atenție își vor transfera vibrația corpului. Trebuie să investești atenție gânduri pozitive pentru a-ți forma convingeri pe măsură. Prin educarea subconștientului tău, îți poți seta gândurile și le poți încadra pentru a manifesta chiar și vindecarea corporală. Credința în ceva din interior poate face ca acel ceva să se manifeste în exterior. Este pur și simplu o reflecție. Dacă aveți nevoie să deveniți sănătoși, antrenați-vă, mai întâi subconștientul să creadă că sunteți sănătoși.
2. Sărbătorește micile realizări
Deseori ne pierdem speranța și începem să ne comparăm viețile cu ale altora, ceea ce poate fi destul de dăunător atât pentru sănătatea mintală, cât și pentru cea fizică. Așadar, nu vă comparați cu alții! Dacă vrei să compari ceva, compară-ți progresul cu cel de ieri sau de acum o săptămână. Sărbătoriți micile schimbări pe care le observați în sănătatea voastră. Chiar dacă sunteți cu doar 1% mai bine decât cu o zi înainte, trebuie apreciat acest fapt. Sărbătorirea micilor îmbunătățiri în sănătatea voastră vă va face să vă simțiți mai bine.
3. Practică recunoștința
Cum să manifești o sănătate bună? Fii mai recunoscător pentru ceea ce ai! Practicarea recunoștinței poate fi excelentă pentru sănătatea ta. Ea are o gamă largă de efecte, de la îmbunătățirea sănătății mintale la consolidarea relațiilor cu ceilalți. Trăind cu recunoștință, poți observa lucruri de care te bucuri, lucruri pe care le-ai primit, deși nu le-ai cerut niciodată. Fiecare dintre aceste mici momente se coagulează într-o rețea de fericire care, în timp, îți întărește capacitatea de a percepe binele.
4. Caută aspectele pozitive în orice lucru
Poate fi de ajutor să îți amintești că, indiferent cât de rea este situația, poți trece peste ea. Poți fi mereu stresat și îngrijorat sau poți evalua situația și dezvolta un plan de acțiune. Indiferent cât de rele sunt circumstanțele, există ceva pozitiv în ele. Perspectiva ta față de viață joacă un rol important în modul în care vezi dezavantajele. Când ești deprimat, furios și supărat, atitudinea ta este plină de pesimism și de durere. Dacă ai o înclinație veselă, atitudinea ta va fi foarte diferită. Cu toții avem zile bune și zile proaste, așa că este firesc ca, la un moment dat, toată lumea să se încadreze într-una dintre aceste două categorii. Încearcă să vezi fiecare experiență ca pe o lecție necesară creșterii tale, nu ca pe o suferință. Doar astfel vei lăsa suferința să plece de la tine.
5. Învață afirmații pozitive
Afirmațiile pozitive pot fi un punct de plecare extraordinar atunci când vine vorba de stimularea bunăstării tale generale și a relației cu corpul tău. Afirmațiile care funcționează pentru tine și care au sens pentru tine sunt cele mai bune. Ai exemple multiple în categoria AFIRMAȚII POZITIVE. Membrii Clubului Sursa de Motivație Zilnică pot accesa ZONA SPECIALĂ DEDICATĂ LOR, unde vor regăsi și mai multe exemple și recomandări. Ca urmare, lecturați exemplete șiadaptați-le la obiectivele și circumstanțele voastre. Ele pot fi mai eficiente atunci când sunt făcute câteva 10 minute pe zi. Deși afirmațiile pozitive nu sunt baghete magice, ele pot servi ca punct de plecare pentru călătoria spre bunăstare.
6. Consultă un life coach
Poți consulta un life-coach pentru a te ajuta să ai o perspectivă pozitivă asupra vieții și să capeți încredere în forțele tale pentru a-ți atinge obiectivele. Fă-ți o programare acum! După caz, s-ar putea să ai nevoie de un psiholog sau un psihoterapeut. Vei ști, la un moment, dat de cine și de ce ai nevoie cu adevărat.