miercuri, iulie 17, 2024
libris.ro
AcasăMATERIALIZAREA DORINȚELOR7 condiții ca Universul să răspundă cererilor tale

7 condiții ca Universul să răspundă cererilor tale

Deși nu este întotdeauna un proces conștient, cu toții cerem universului lucruri prin speranțele și visele noastre. Din ce în ce mai mulți oameni descoperă că cererile adresate Universului trebuie semnate cu semnătura noastră energetică, definită de totalitatea gândurilor predominante pe care le însămânțăm pe ogoarele minții. Această putere, căreia eu îi spun Univers, este numită de alții marea sursă de energie cosmică, Dumnezeu, iar alții se limitează la a-i spune subconștient. Ea funcționează la fel, indiferent cum o numim noi sau dacă noi conștientizăm că funcționează sau nu. Subscriu explicațiilor conform cărora atunci când cerem lucruri, subconștientul nostru este cel care oferă ne răspunsurile, însă sufletul îmi spune că nu mă pot limita la asta și, de aceea împărtășesc convingerea conform căreia, mințile noastre subconștiente sunt conectate la ceva mult mai mare și mai puternic.

Cereți și vi se va da, nu este suficient, așa cum cred cei mai mulți oameni, care se miră de ce Universul nu le împlinește dorințele sau de ce Dumnezeu nu le răspunde rugăciunilor. Toate câte le veți cere, să credeți că le-ați și primit, este secretul împlinirii dorințelor sau secretul rugăciunilor care primesc răspuns. Nu întâmplător, sunt 7 condiții pe care trebuie să le respecți, atunci când ceri ceva Universului și te aștepți să și primești. Aceste 7 condiții nu sunt taine, așa cum le mistifică reprezentanții religiilor pentru a-și ține adepții aproape, ci sunt corolare ale legilor spirituale ale Universului. Iată cele 7 condiții !

Condiția numărul 1 – Fii sigur și precis atunci când ceri ceva!

Una dintre marile greșeli strategice pe care le fac oamenii atunci când cer ceva universului este aceea că nu sunt 100% siguri ce vor, pentru cine vor și de ce vor.
Ei spun lucruri precum „Vreau să fiu bogat” sau „Vreau să-mi găsesc dragostea”, dar, până când nu definești la nivel imaginativ dorințele care vrei să-ți fie împlinite, ele nu vor funcționa ca niște cereri eficiente. Ce înseamnă bogat pentru tine? Vorbim despre o sumă de bani în contul tău bancar? Despre un anumit salariu? Despre capacitatea de a merge în 3 vacanțe pe an sau despre suficient de mulți bani pentru a-ți crește copiii fără niciun fel de grijă? Ce anume înseamnă bogat în accepțiunea ta? Ce înseamnă dragostea pentru tine? Este dragostea romantică cea pe care o dorești, un alt tip de suflet pereche, iubire între tine și familia ta, cineva cu care poți locui împreună, cineva în care să ai încredere, cineva pe care să-l găsești atrăgător sau s-o găsești atrăgătoare, sau altceva?

Dacă transmiți cereri generice Universului, nu vei primi niciodată un răspuns exact, ci tot unul generic, definit de întâmplări și circumstanțe pe care nu vei ști să le decodifici.

Te poți aștepta ca Universul să-ți răspundă, atunci  când vei învăța să ceri cu un anumit grad de certitudine. În funcție de acest grad,  definit de claritatea imaginilor tale mentale, vei primi răspunsul pe care îl aștepți. Lasă-ți sentimentele să te ghideze în a decide ce anume vrei. Dacă nu dezvolți în interiorul tău o dorință puternică atunci când îți vizualizezi cererea, înseamnă că nu este cererea potrivită pe care ar trebui s-o faci, iar asta înseamnă risipă de energie. Pe de altă parte, fără energia emoțiilor tale care să confirme credința în procesul de materializare a dorințelor, acel „să credeți că ați și primit”, potențialul electric al gândurilor voastre nu va rezona niciodată cu potențialul magnetic al obiectelor dorințelor , existent în formă cuantică în Univers, pentru a da naștere unui câmp electromagnetic, care să atragă lucrurile dorite în viața voastră.

Condiția numărul 2. Cereți și apoi detașați-vă de dorință !

Odată ce ai cerut ceva trebuie să te relaxezi și să scoți acel lucru din minte. Așteptați un răspuns de la altceva decât mintea voastră gânditoare, deci nu este cazul să insistați să mențineți dorința în câmpul mental. Ai depus cererea către univers, continuă-ți ziua.  Gândește-te la asta ca și cum ai scrie o scrisoare. Până când n-o termini de scris, nu poți s-o pui într-un plic, să lipești un timbru pe el și să-l pui în cutia poștală. Până când nu trimiteți plicul prin poștă, dorința voastră nu poate ajunge la destinatarul dorit; și, până când ajunge la destinatar, acesta nu poate trimite un răspuns.

Condiția numărul 3. Fii răbdător!

Schimbarea este de obicei un proces gradual care trebuie să-și urmeze propria cale, iar asta necesită timp. Să fii nerăbdător în relația cu universul, sau să te superi pe semințele care le-ai plantat și parcă nu mai încolțesc odată, sau să nu ai răbdare să crească și să rodească după ce au răsărit, nu înseamnă altceva decât lipsă de înțelepciune. În funcție de cererea pe care ați făcut-o, obiectivul final pe care îl aveți în vedere, poate dura zile sau chiar ani pentru a-l atinge. Răbdarea este o virtute.

Condiția numărul 4. Urmăriți semnele!

Răspunsurile Universului nu sunt întotdeauna extrem de evidente. Universul nu folosește limbajul cuvintelor, inventate de oameni.  Care sunt căile prin care Universul te contactează pentru răspunsuri, aflați din articolul nostru 15 SEMNE CĂ UNIVERSUL VREA SĂ-ȚI VORBEASCĂ. Este necesar să ții mereu ochii deschiși, să fii mereu în căutarea micilor semne care te ghidează să-ți atingi obiectivele. Gândește-te la un labirint al speranțelor și viselor cu tine în mijlocul lui și la Univers ca la un ghid invizibil care te poate ajuta să ajungi la ele, spunându-ți când trebuie să virezi la stânga și când trebuie să faci la dreapta. Când nu reușești să vezi semnele este posibil să fi ajuns într-o fundătură și să trebuiască să te întorci. Semnele din partea Universului pot apărea în multe forme diferite, dar vei putea să le descifrezi, dacă te vei uita suficient de bine. Ar trebui să fii atent la orice gânduri sau amintiri care apar la întâmplare și exact atunci când te aștepți mai puțin la ele. Acestea pot fi adesea semne importante la care trebuie să te uiți mai atent. Când urmăriți semnele trebuie să eliberați orice gânduri care v-ar putea împiedica să acționați. La urma urmei, chiar și cu o hartă în mână, până când nu ești dispus să faci primul pas, nu vei merge nicăieri.

Condiția numărul 5.  Aveți încredere că universul știe cel mai bine ce are de făcut, nu voi.
Un pas crucial care este adesea trecut cu vederea de către oameni este acela de a avea încredere că Universul îți va dărui exact ceea ce ai nevoie, chiar dacă, uneori, la suprafața lucrurilor nu pare deloc să fie așa. Tu vrei lucruri, dar, chiar crezi că cineva acolo sus nu știe dacă ai sau nu nevoie de ele? Cea mai mare problemă cu a cere universului lucruri este că nu poți ști niciodată cu siguranță exact ce este mai bine pentru tine și pentru binele general, chiar dacă imaginile tale mentale despre ceea ce-ți dorești sunt foarte clare. A-ți dori să fi liber de grijile legate de bani, de exemplu, nu este neapărat ceea ce îți va aduce cea mai mare bucurie, satisfacție și mulțumire. Dacă, pentru a face bani va trebui să te străduiești din răsputeri pe tot parcursul vieții tale, acesta ar putea fi modul universului de a-ți oferi o lecție care să te învețe totul despre puterea lucrurilor mici. Nu uita ! Înainte de a avea ceea ce vrei, trebuie să vrei ceea ce ai ! Manifestă bucurie și recunoștință în fiecare zi. Vei găsi o sumedenie de motive. Nu trebuie decât să le cauți. Mulți oameni reușesc să-și atingă obiectivele majore și descoperă că nu mai sunt la fel de recunoscători pentru lucrurile mici. Dacă te vei opri din a manifesta recunoștință, s-ar putea să primești motive de a nu mai fi recunoscător, așa că, gândește-te bine !

Condiția numărul 6. Stăruiți în cererea voastră și cereți înțelepciunea de a înțelege semnele trimise de Univers!

Nu întotdeauna sunt ușor de descifrat semnele de răspuns ale Universului. Dificultatea de a le descifra poate fi uneori, deși nu este o regulă, direct proporțională cu mărimea și importanța obiectelor dorințelor voastre. Stăruința este bună și indicată celor care nu pot avea de la bun început o imagine clară a dorințelor, însă, atunci când aceasta se produce, încetați a mai fi insistenți !  Detașați-vă de dorință! Lăsați sămânța să-și urmeze calea. Nu mai interveniți în procesul ei natural de creștere, decât cu cele necesare creșterii. Între timp, dați dovadă de mare răbdare. Repetarea cererii tale poate avea și efectul secundar de a-ți reaminti să fii mai vigilent atunci când cauți semnele și semnalele care te vor conduce la ceea ce cauți.

Condiția numărul 7. Fii recunoscător! Transformă recunoștința în cea de-a doua ta natură !

Când ți se oferă lucrurile pe care le-ai cerut, fii recunoscător pentru ele și arată-ți recunoștința prin acțiunile tale. Ca Universul să fie sigur că vei manifesta recunoștință, îți testează mai întâi această capacitate, măsurându-ți gradul de recunoștință față de lucrurile mici. Când nu te bucuri suficient de mult pentru lucrurile mici, transmiți semnalul energetic de nemulțumire și atragi în viața ta, indirect, motive de a nu fi nemulțumit. Adică dai dovadă că nu ești pregătit pentru a primi lucrurile mai mari pe care ți le dorești. Așa funcționează Legea Atracției. Universul, din iubire necondiționată pentru oameni, face uneori mici excepții oferind unora privilegiul de a se bucura de împlinirea unor dorințe mari, deși nu s-au bucurat niciodată suficient de lucurile mici. Ce se întâmplă cu unii oameni care câștigă la LOTO sume colosale și, într-un timp relativ scurt, ajung faliți, explică multe. Toate acestea sunt lecții de viață.

Un cuvânt de încheiere.

Îndrăzniți să fiți înțelepți și nu uitați niciodată să mulțumiți pentru tot ceea ce aveți, indiferent dacă ați cerut ceva sau nu. Învățați să faceți un master plan al vieții voastre și predați-l apoi Universului. El știe cel mai bine ce este de făcut și, dacă învățați să-l ascultați vă va îndruma cu toată dragostea pentru a vă împlini dorințele. Dacă nu știți cum se face un masterplan pentru atingerea obiectivelor dorite, nu uitați că Sursa de Motivație Zilnică este mereu alături de voi. Nu trebuie decât să vă doriți să primiți ajutor. Vă invit să participați la workshopul nostru MASTERPLANUL DE VIAȚĂ-ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI, pe care-l organizăm periodic.

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro