miercuri, iulie 17, 2024
libris.ro
AcasăECUAȚIA TREZIRII8 semne că treci la un nivel mai înalt de conștiință

8 semne că treci la un nivel mai înalt de conștiință

Aud deseori întrebarea, cum știm că am făcut progrese pe calea trezirii noastre spirituale? Maeștrii spun că trebuie să încercăm să observăm eventuale schimbări în sistemul nostru individual minte-corp-suflet ! Dacă am început  deja o călătorie către un nivel superior de conștiință, vom experimenta schimbări atât în plan mental, cât și în plan fizic, schimbări care ne vor însoți pe parcursul întregului proces de activare a conștiinței sufletului. Nivelurile mai înalte de conștiință permit niveluri mai înalte de înțelegere și odată cu această schimbare, vor apărea multe oportunități în viața noastră. Pe măsură ce ne continuăm călătoria, vom privi lumea în mod diferit. Vom experimenta o schimbare în sistemul nostru de credințe care ne va modifica toate convingerile de bază. Dacă experimentezi oricare dintre următoarele semne, cu siguranță treci și tu la un nivel superior de conștiință. Îmbrățișează schimbarea și bucură-te de ea !

Primul semn. Simți că ai control deplin asupra emoțiilor tale.

Pe măsură ce treci la un nivel superior al minții tale conștiente, renunți la toată agresivitatea și furia de care te agățai cândva. Nu mai ai loc în minte pentru tot zgomotul creat de sentimentele de rea voință, deoarece ești complet concentrat pe propriile tale lucrări interioare. Pur și simplu nu mai ai timp pentru ostilitate, sub nicio formă. Dacă vrei să fii fericit și să ai succes, schimbarea trebuie să vină din interior. Ești complet capabil să creezi viața pe care vrei să o trăiești și faci alegeri potrivite pentru a te mișca în direcția dorită. Nu te mai bazezi pe ceilalți și pe nimic din exteriorul tău pentru a-ți construi fericirea. Acum poți încetini și petrece timp liniștit cu tine, fără să te simți ca și cum nu ai fi productiv. Nu-ți mai este frică de ceea ce s-ar putea întâmpla în viață, pentru că ești pregătit pentru orice obstacol.

Al doilea semn. Practici iubirea de sine și îți asumi întreaga responsabilitate pentru viața ta și pentru locul în care te afli în acest moment.

Știi acum că trecutul tău este rezultatul reacțiilor tale la experiențe și ai încetat să dai vina pe alții pentru greșelile tale. Îți dai seama că nu trebuie doar să îmbrățișezi trecutul, ci să și înveți din el. Dacă nu închideți efectiv ușa trecutului, acesta vă va împiedica să progresați în mod real în viitor. Prin meditație și auto-reflecție, acum deții controlul asupra fiecărui aspect al vieții tale și nu mai ești influențat de nimeni și de nimic. Ai grijă de nevoile tale înainte de a răspunde nevoilor altora, pentru că tu știi că vei putea avea grijă de ceilalți, doar atunci când tu ești bine îngrijit. Nu te mai aștepți la perfecțiune din partea ta, în schimb, îmbrățișezi imperfecțiunile și le sărbătorești ori de câte ori ai ocazia. Le vezi așa cum sunt cu adevărat; adică oportunități de a învăța și de a evoulua la niveluri mai înalte de conștiință. Ai de asemenea o dorință puternică de a fi singur, astfel încât să poți continua să explorezi funcționarea interioară a minții tale.

Al treilea semn. Ești amabil. Ești iubitor și plin de compasiune.

Te ierți pe tine și pe ceilalți. Îți place să îi ajuți pe alții în călătoriile lor spirituale. Te perfecționezi continuu și te întrebi ce poți face pentru cei din jurul tău. Oamenii au devenit atrași de energia ta bună și îi observi că doresc să petreacă timp cu tine.

Al patrulea semn. Ai o dorință puternică de a-ți schimba viața și te îndepărtezi de oamenii toxici.

Ceva puternic în interiorul tău te motivează să faci schimbări semnificative în viața ta. Instinctul tău îți spune că este timpul să faci un salt de credință și să faci schimbarea. Pe măsură ce începi să treci la un nivel superior de conștiință, există câteva lucruri care nu ți se mai potrivesc. Ți-ai dat seama că ar trebui să-ți cheltui timpul și energia doar pentru lucrurile care îți îndeplinesc direct scopul, recent identificat. Nu-i mai tolerezi pe cei care te secătuiesc de energie pozitivă. Melodrama lor nu te mai atrage și nu mai vrei s-o faci parte din viața ta. Deși nu este ușor, te trezești că închei prietenii și stabilești limite pe care nu le-ai stabilit niciodată până acum. Energia toxică nu face decât să-ți încetinească tranziția și știi că ai loc în viața ta doar pentru cei care au la inimă cele mai bune intenții ale tale.

Al cincilea semn. Ai probleme cu somnul.

Adesea, pe măsură ce oamenii trec la o stare superioară de conștiență, au probleme în a adormi noaptea. Nu vă alarmați dacă vi se întâmplă acest lucru în călătoria voastră spirituală. Subconștientul lucrează din greu și pot exista momente în timpul nopții în care trebuie să trimită anumite mesaje minții conștiente.

Al șaselea semn. Ești mai productiv și renunți brusc la obiceiuri distructive.

Dacă obișnuiai să mănânci alimente nesănătoase, să bei alcool sau să fumezi, nu fi surprins dacă nu mai vrei să te angajezi în acele vechi obiceiuri. Începi să vezi că succesul pe termen lung presupune renunțarea la beneficiile pe termen scurt. Acum că înțelegeți și îmbrățișați cu adevărat această ideologie, decideți fără niciun efort să lăsați în urmă obiceiurile dăunătoare.
Te concentrezi ca un laser asupra obiectivelor tale, astfel încât să poți face mai mult. Lucrezi mai eficient pentru că ești mai prezent în tot ceea ce faci. Nu te mai supui distragerilor. Prioritățile tale sunt clare  și nu mai pierzi timpul. Faci ceea ce trebuie făcut pentru a-ți împlini visele. Nivelul tău de stres este scăzut, pentru că ai un simț al imaginii de ansamblu și poți vedea clar cum se potrivește totul.

Al șaptelea semn. Nu mai simți nevoia să concurezi cu ceilalți.

Uiți de ce ai simțit întotdeauna nevoia să fii pe primul loc. Nu mai trebuie să concurezi cu toată lumea pentru că nu te mai compari cu ceilalți. Acum știi că, ajutându-i pe alții în loc să concurezi cu ei, te ajuți pe tine însuți și îți îmbunătățești viitorul.

Al optulea semn. Ai transformat recunoștința în cea de-a doua ta natură.

Apreciezi tot ce ai în viață și Universul îți oferă toate lucrurile de care ai nevoie pe viitor. Vezi tot ce este bun în lume și ești recunoscător pentru asta. Deși știi că mai este mult de făcut, ești recunoscător că poți fi o parte a soluției, ci nu a problemei. Beneficiile recunoștinței sunt fantastice. Tu ai înțeles asta și ai devenit un maestru al strategiilor de cultivare a recunoștinței. Acestea sunt cele opt semne ale activării conștiinței sufletului. Pe măsură ce trecem la un nivel superior de conștiință, întreaga ta viață se schimbă. Te gândești la persoana care ai fost înainte și realizezi cât de imatur și egoist ai fost în comparație cu persoana care ești astăzi. Ai făcut schimbări semnificative și vei avea pentru totdeauna mai multă putere. Continuându-ți drumul, semnele trecerii la un noul nivel de conștiință se vor diversifica. Nu-ți face griji! Ssufletul îi va șopti minții tale cum să le decodifice.

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro