vineri, mai 24, 2024
libris.ro
AcasăAVEM CREIER – CE FACEM CU EL?TUTORIAL PENTRU MEMBRII CLUBULUI "SURSA DE MOTIVAȚIE" ?

TUTORIAL PENTRU MEMBRII CLUBULUI “SURSA DE MOTIVAȚIE” ?

CE ESTE CLUBUL “SURSA DE MOTIVAȚIE” ?

Clubul “SURSA DE MOTIVAȚIE” este o comunitate formată din cei care rezonează cu mesajele postate pe acest blog sau pe canalul de Youtube “SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ”, din beneficiarii ședințelor de consiliere pe teme de dezvoltare personală și participanții la workshopurile și taberele organizate de noi, dornici de o creștere interioară autentică. Dacă te numeri printre aceștia, te așteptăm alături de noi.

Membrii clubului se întâlnesc periodic, atât în format fizic cât și în format online pentru a-și împărtăși experiențele de viață și călătorie spirituală, pentru a se sprijini reciproc pe toate planurile. Ce poate fi mai minunat decât a interacționa cu oameni care rezonează cu același tip de mesaje referitoare la lumea noastră interioară – Marele Templu al Sufletului?

DE CE SĂ TE ÎNSCRII ÎN CLUBUL NOSTRU?

A relaționa cu oameni care îmbrățișează aceleași valori ca și tine nu poate fi decât o bucurie pentru suflet. Membrii clubului se împart în 2 categorii (STANDARD și VIP). Diferența dintre cele 2 categorii o face cotizația lunară de membru (19 sau 45 RON), dar și procentele de reduceri sensibil mai mari) acordate pentru ședințele de consiliere individuală, participarea la workshopuri și tabere de vindecare, coaching și dezvoltare personală, diverse ședințe de terapii complementare, asigurate de noi și colaboratorii noștri.

Pentru a te bucura de o navigare eficientă printre resursele la care au acces exclusiv membrii Clubului, iată câteva aspecte de care te rugăm să ții cont.

CUM DEVII MEMBRU AL CLUBULUI “SURSA DE MOTIVAȚIE”?

 1. Calitatea de membru al Clubului nu trebuie confundată cu cea de membru al Canalului SURSA DE MOTIVAȚIE pe platforma Youtube. Dacă dorești să ne susții direct, poți renunța (sau păstra) calitatea de membru al Canalului și te poți înscrie în Clubul SURSA DE MOTIVAȚIE.  Linkul de înscriere este acesta https://sursademotivatie.ro/member-login/. Sau intri pe www.sursademotivatie.ro și accesezi secțiunea MEMBRI din meniul principal. (vezi foto Pasul 1)

 1. După ce dai click pe linkul de înscriere se deschide pagina de informații (vezi foto Pasul 2) în care te poți documenta despre ce este Clubul SURSA DE MOTIVAȚIE.
 2. Dacă te decizi să vii alături de noi, dai click pe butonul verde ACCES PRIVAT MEMBRI
 3. După ce dai click pe butonul ACCES PRIVAT MEMBRI se deschide pagina în care poți alege calitatea de membru (STANDARD sau VIP). Citește bine ce beneficii are fiecare categorie de membri în parte (reduceri la workshopuri, consiliere, tabere etc.).
 4. Alege ce fel de membru vrei să fii și dă click pe butonul ÎNSCRIE-TE (vezi foto Pasul 3)
 5. După ce dai click pe butonul ÎNSCRIE-TE se deschide formularul de înscriere. Completează cu atenție toate rubricile, bifează căsuța de acceptare a termenilor și condițiilor, introdu datele cardului cu care vrei să plătești lunar contribuția de membru și dă click pe butonul albastru ÎNREGISTRARE ( vezi foto Pasul 4 și Pasul 4b)
 6. Odată înregistrat, dacă ai introdus corect toate datele, conul tău de membru va fi creat în baza noastră de date și cardul tău va fi debitat cu suma de 19 + TVA sau 45 de RON + TVA în funcție de calitatea de membru pe care ai ales-o. Dacă te înregistrezi cu o adresă din UE, vei plăti TVA aferent țării din care plăteți. Vei fi notificat lunar pe e-mail că vei fi debitat cu suma aferentă cotizației de membru.
 7. Dacă dorești să renunți la această calitate o poți face din panoul de administrare a contului tău de membru.

CUM ACCESEZ CONTUL DE MEMBRU ȘI zona de ACCES PRIVAT MEMBRI?

În această zonă dedicată exclusiv membrilor comunității SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ veți găsi materiale grupate în categorii precum: AFIRMAȚII POZITIVE PUTERNICE, MANTRE – MEDITAȚII- RUGĂCIUNI, MINDFULNESS, COACHING SPIRITUAL, INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ, INTELIGENȚĂ SPIRITUALĂ, TERAPEUȚI, INSTRUMENTE EZOTERICE, AUDIOTECĂ și VIDEOTECĂ.

 1. Asigură-te, înaninte de toate, că ești logat în contul tău de membru. Click aici https://sursademotivatie.ro/member-login/ , introdu user-ul sau adresa de e-mail precum și parola aleasă la înregistrare și dă click pe butonul AUTENTIFICARE (vezi foto Pasul 5)
 2. Zona dedicată exclusiv membrilor Clubului se accesează dând click pe secțiunea MEMBRI a meniului principal, apoi pe butonul ACCES PRIVAT MEMBRI și se va deschide panoul de administrare a acestei zone (vezi foto Pasul 6)
 3. Alege în ce categorie de materiale vrei să navighezi. Folosește butonul CLICK DREAPTA al mouse-ului tău pentru a deschide categoriile în pagini noi. Vei naviga astfel cu ușurință printre materialele dorite.
 4. La final, deloghează-te din cont,

CUM RESETEZ PAROLA DE ACCES ÎN CONTUL DE MEMBRU AL CLUBULUI?

Dacă uiți parola sau dorești s-o schimbi, aacesezi secțiunea MEMBRI din meniul principal, apoi ACCES PRIVAT MEMBRI și, când se deschide formularul de autentificare, dă click pe textul albastru “Ți-ai uitat parola?

CUM ACCESEZ AUDIOVIDEOTECA PRIVATĂ A CLUBULUI?

 1. Pentru accesul în AUDIOTECĂ și VIDEOTECĂ folosești aceleași date de logare ca și pe blog.
 2. După ce vă veți loga, veți putea accesa MUZICA DE VINDECARE PE FRECVENȚELE IUBIRII, MUZICĂ DE MEDITAȚIE, MUZICĂ DE REGRESIE HIPNOTICĂ, ASCENSIUNE SPIRITUALĂ, GEOREZONANȚĂ, RELAXARE ȘI SOMN, MINDFULNESS etc. precum și filmele documentare și artistice.
 3. AUDIOTECA poate fi accesată din meniul principal al sursademotivatie.ro, butonul RESURSE AV din meniul principal; VIDEOTECA, asemenea. Aveți butoane de acces și din zona ACCES PRIVAT MEMBRI.
 4. Vă puteți schimba parola oricând, apăsând textul verde “Ați uitat parola?” (vezi foto Access Audiovideotecă)
 5. Înainte de a răscoli din curiozitate prin AUDIOTECĂ, ne poți cere sfatul cu privire la ce fel de muzică este recomandat să asculți, cum și când să asculți această muzică. AUDIOTECA nu este un spațiu de ascultare muzică de divertisment. Este un loc structurat pe categorii, albume și piese muzicale terapeutice. Frecvențele speciale (174 – 963 Hz) și bătăile binaurale sunt instrumente vibro-acustice utilizate în MUZICOTERAPIE, sub asistența unui specialist.

Pentru alte detalii ne poți scrie pe WhatsApp la 0721673741.

 

 

 

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro