Atelier de Inteligență și Chirurgie Emoțională

CÂT TREBUIE SĂ INVESTIȚI ÎN PARTICIPAREA LA ACEST WORKSHOP?

Uneori, pentru ca lucrurile să fie prețuite, ele trebuie să poarte un preț. În funcție de calitatea dumneavoastră în raport cu Canalul și Blogul SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ ( membru, donator, abonat, participant la alte workshopuri etc) prețul pe care îl veți plăti pentru participarea la “Atelierul de Inteligență și Chirurgie emoțională” va fi diferit.

Calitatea participantului EARLY BIRD

(înscriere până la 31 martie 2023)

LATE BIRD

(înscriere după data de 31 martie 2023)

Membru V.I.P. al canalului 39 EUR 59 EUR
Membru STANDARD al canalului 59 EUR 79 EUR
Membru al CLUBULUI sau donator ocazional 59 EUR 79 EUR
Participanți la alte workshopuri 69 EUR 89 EUR
Abonații canalului 79 EUR 99 EURO
Alte categorii 99 EUR 109 EUR
 • Dacă participantul deține un cumul de calități în raport cu Sursa de Motivație Zilnică, se va aplica tariful cel mai mic.
 • Plata poate fi făcută și în 2 rate egale care se achită înainte de începerea modulelor.

CUM VĂ ÎNSCRIEȚI?

Solicitările de înscriere se trimit exclusiv completând formularul de înscriere de mai jos. După trimiterea formularului veți primi pe e-mail factura aferentă participării la workshop. În funcție de adresa de reședință (în România sau în străinătate) facturile vor fi emise în RON, respectiv în EURO. Plățile se fac exclusiv prin virament bancar.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, până cel târziu la data de 10 mai 2023.

DE CE FACEM ACEST WORKSHOP ?

Pentru că în lumea asta suntem într-o vânătoare permanentă de emoții – pozitive sau negative, în funcție de intențiile noastre și natura gândurilor care se ascund în spatele lor. Gândurile își transmit corpului vibrația și natura lor intrinsecă – de acest proces însă, suntem mai puțin conștienți pentru că nu vrem să investim în a-l înțelege, cea mai importantă resursă a minții noastre: ATENȚIA – o puternică energie psihică.

În lupta dintre gânduri și emoții, gândurile sunt cele care pierd întotdeauna. Asta dacă inteligența noastră emoțională nu este suficient de puternică. Nu de puține ori ni se întâmplă să ne descoperim copleșiți în fața emoțiilor și să nu putem construi și consolida relații atât în lumea noastră exterioară, cu ceilalți, cât și în lumea noastră interioară, cu Sinele nostru personal. Când emoțiile ne controlează, luăm decizii nefericite, care, nu numai că ne pot dăuna nouă, ci și celor din jurul nostru.  Și ne întrebăm apoi, de ce nu putem medita, de ce nu ne putem ruga, de ce fug ceilalți de noi sau de ce ne simțim controlați?

Nu putem împiedica procesul de apariție a emoțiilor. Așa suntem făcuți să funcționăm. Îl putem însă controla cu ajutorul ATENȚIEI și INTELIGENȚEI EMOȚIONALE !

Suferințele ființei umane se regăsesc în cele 5 răni emoționale: TRĂDAREA, RESPINGEREA, ABANDONUL, NEDREPTATEA ȘI UMILINȚA.

În etapele 3 și 4 de dezvoltare a conștiinței noastre ne punem aceste măști pentru a ne proteja de noi înșine și de ceilalți. Ele ne oferă o falsă protecție și conduc la ruperea legăturii cu Sinele Superior și experimentarea sentimentelor de izolare, sentimente care ne îndepărtează și de ceilalți oameni și atrag nefericirea în viața noastră.

Dacă nu învățăm cum să ne identificăm rănile emoționale și convingerile limitative și cum să le lăsăm să plece, dacă nu învățăm cum să ne exprimăm emoțiile și cum să răspundem, nu să reacționăm, corpul, mintea și sufletul vor avea de suferit. Energia blocată a emoțiilor experimentate de-a lungul vieții în cadrul unor evenimente traumatice (rănile emoționale) și convingerile limitative dobândite în copilăria mică prin programele instalate în subconștientul nostru de părinți, tutori, profesori și prieteni, ne împiedică să funcționăm normal. Sub dominația acestora ne-am pus tot felul de măști pentru a ne proteja de ceilalți și de noi înșine. Măștile acestea ne împiedică să ne atingem obiectivele în viață, ne împiedică să fim cu adevărat fericiți, inducându-ne iluzia unei zone de confort. Toate suferințele și bolile au înainte de toate un prototip mental, adică înainte de a exista în corpul nostru, ele se nasc în mintea noastră. Noi atragem boala și suferința. Nimeni altcineva nu este responsabil pentru asta.

Conceptul de inteligență emoțională, lansat la începutul anilor 90 de americanul Daniel Jay Goleman, psiholog, scriitor și cercetător în domeniul neuroștiințelor, a revoluționat domeniul psihologiei, chiar dacă nu poate fi încadrat din punct de vedere neurologic. Inteligența Emoțională este abilitatea de a recunoaște și înțelege emoțiile tale și ale celorlalți și capacitatea de a folosi această abilitate pentru a-ți controla comportamentul și a îmbunătăți semnificativ relațiile cu ceilalți. Inteligența emoționala (EQ) însumează circa 80% din abilitățile și competențele necesare pentru ca un om să livreze performanță superioară pe toate planurile. Toți specialiștii au căzut de acord că inteligența emoțională este extrem de importantă pentru a avea succes la locul de muncă dar și în viața personală. Inteligența emoțională înseamnă dezvoltare personală reală și sănătate. Capacitatea de a-ți modifica starea de spirit și de a deveni calm și entuziast reprezintă cu adevarat o abilitate valoroasă. Cercetările în domeniu au scos la iveală o mulțime de abordări, tehnici și strategii pentru a deveni mai inteligent din punct de vedere emoțional.

Nu rata ocazia să înveți și tu alături de noi tehnici, strategii și exerciții cu ajutorul cărora vei scăpa de blocaje, îți vei dezvolta inteligența emoțională și vei putea să arunci măștile care te împiedică să fii TU cel adevărat, să fii TU – CEL FERICIT, TU – CEA FERICITĂ. Învață alături de noi cum să folosești cele 5 butoane ale emoțiilor: butonul STATUTULUI, butonul CERTITUDINII, butonul AUTONOMIEI, butonul RELAȚIILOR și butonul FAIRPLAY-ului și vei face diferența între a controla și a fi controlat, între a fi bolnav și a fi sănătos, între a fi sărac și a fi prosper, între a fi nefericit și a fi fericit.

Vino alături de boi la workshopul online pe teme de INTELIGENȚĂ ȘI CHIRURGIE EMOȚIONALĂ !

CE VEȚI AFLA, CUNOAȘTE, ÎNVĂȚA ȘI EXPERIMENTA ÎN CADRUL ATELIERULUI ?

 • ce și care sunt emoțiile și ce le deosebește de sentimente
 • ce și care sunt rănile emoționale și măștile cu care le acoperim
 • ce și care sunt convingerile limitative, cum le identificăm și eliminăm din sistemul nostru de credințe
 • cum își transferă gândurile energia și natura asupra corpului nostru, prin intermediul moleculelor emoțiilor
 • cum identificăm emoțiile și cauzele acestora cu ajutorul diagramei ROATA EMOȚIILOR și DICȚIONARULUI SENTIMENTELOR
 • care sunt cauzele psiho-emoționale ale bolilor și cum le putem îndepărta
 • ce este inteligența emoțională, ce beneficii ne conferă și cum o dezvoltăm
 • cum putem controla emoțiile folosind inteligența emoțională
 • tehnici, strategii și exerciții de dezvoltare a inteligenței emoționale și eliminare a blocajelor generate de emoții
 • cum ne exprimăm emoțiile pentru a nu crea blocaje care să ne îmbolnăvească
 • cum scăpăm de convingerile false care ne împiedică să ne exprimăm emoțiile
 • tehnici de vindecare emoțională

PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE ȘI NUMĂRUL MAXIM DE PARTICIPANȚI

Atelierul online organizat de Sursa de Motivație Zilnică INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ ȘI CHIRURGIA EMOȚIONALĂ se desfășoară pe platforma Zoom, în format de 2 module a câte 4-6 ore, la datele de 14 și 21 mai 2023, începând cu ora 15.00, ora României.

Numărul maxim de participanți: 60

La finalul atelierului, participanții primesc pe e-mail în format pdf un bogat material didactic: rezumatul modulului, teste de autoevaluare a capacității de gestionare a emoțiilor, exerciții practice, meditații pentru echilibrarea emoțională și multe cărți. Toate acestea fără costuri suplimentare.

NE REZERVĂM DREPTUL SĂ SELECTĂM PARTICIPANȚII  !!!

Ni s-a reproșat cu ocazia organizării altor workshopuri, că nu acceptăm un număr mai mare de cursanți, deși platforma Zoom permite sute de participanți simultan. În cadrul workshopurilor noastre numărul de locuri este unul restrâns pentru că mizăm pe un proces calitativ de predare și învățare. Mulțumim pentru înțelegere.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Atât la atelierele online cât și la cele cu prezență fizică, organizate de Sursa de Motivație Zilnică, pot participa numai persoane sănătoase din punct de vedere psihic.  Participarea se face în baza datelor specifice și parolelor de accesare a întâlnirii de pe platforma ZOOM, pe care Sursa de Motivație Zilnică le pune la dispoziția participanților, după ce aceștia achită contravaloarea participării la workshop. Nu este permisă distribuirea datelor de accesare a workshopului către alte persoane care nu au achitat contravaloarea participării.

REGULILE JOCULUI ÎN CADRUL ATELIERULUI ONLINE

 • participanții își vor afișa numele și prenumele la avatarul profilului de întâlnire pe Zoom, vor avea camerele video deschise, iar microfoanele închise în timp ce vorbește coordonatorul întâlnirii. Înscrierea la cuvânt se face prin metodele specifice platformei ZOOM (ridicarea mânuței galbene).
 • vorbim pe rând
 • vorbim în nume propriu
 • ne asumăm răspunderea pentru ceea ce afirmăm
 • ascultăm fiecare opinie
 • nimeni nu este întrerup
 • toate întrebările au rostul lor
 • nimeni nu este ridiculizat
 • fiecare are dreptul să nu participe activ
 • nimeni nu este criticat și moralizat
 • nimeni nu este blamat
 • nimeni nu este obligat să-și expună punctul de vedere
 • nimeni nu este judecat și etichetat
 • acceptăm puncte de vedere diferite
 • pentru protejarea datelor cu caracter personal (aici intră și cele de natură psiho-emoțională) workshopul nu se înregistrează audio-video.

O DEZVOLTĂRE PERSONALĂ REALĂ ȘI REUȘITĂ POATE AVEA URMĂTOARELE REZULTATE DACĂ PARTICIPAȚI LA WORKSHOPURILE ȘI CONSILIERILE INDIVIDUALE OFERITE DE SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ:

 • creșterea nivelului de autocunoaștere;
 • construirea, înnoirea și cristalizarea identității de sine;
 • creșterea încrederii și stimei de sine
 • dobândirea inteligenței emoționale
 • dezvoltarea potențialului propriu, a competențelor, abilităților și talentelor proprii;
 • optimizarea integrării sociale și profesionale;
 • dobândirea unei viziuni extinse asupra vieții, îmbunătățirea calității vieții
 • realizarea visurilor, împlinirea aspirațiilor și așteptărilor personale;
 • promovarea sănătății și stării de bine:
 • funcționarea optimă din punct de vedere somatic, fiziologic, mental, emoțional, relațional, social și spiritual
 • stăpânirea unor tehnici speciale de atragere a abundenței prin aplicarea legii divine universale a atracției
 • relaționarea interpersonală armonioasă
 • prevenirea dispozitiei afective negative
 • eliminarea comportamentelor generatoare de risc
 • rezolvarea conflictelor interpersonale
 • gestionarea eficientă a situațiilor de criză

Vă așteptăm cu drag !