luni, decembrie 4, 2023
carturesti.ro
AcasăTEHNICI DE VINDECARECromoterapia meditațională | Arta vindecării prin puterea și vibrația culorilor (2)

Cromoterapia meditațională | Arta vindecării prin puterea și vibrația culorilor (2)

Astăzi învățăm cum se stabilesc culorile destinului și cum se interpretează ele, dar și o tehnică eficientă de vindecare prin cromoterapie pe care o puteți încerca și voi acasă. Tehnicile de cromoterapie pe care le voi prezenta pe parcursul serialului sunt asimilate terapiilor complementare. În cazul anumitor afecțiuni în care terapiile convenționale au dat doar rezultate modeste sau nu au dat niciun fel de rezultat, cromoterapia a furnizat soluții miraculoase. Sunt însă situații în care problemele de sănătate nu pot fi rezolvate decât cu ajutorul terapiilor convenționale. Vă recomand ca înainte de a decide să practicați tehnicile terapeutice alternative de autovindecare pe care le învățați aici sau oriunde în altă parte, să consultați un medic. Orice practicant de bună credință al terapiilor alternative vă va învăța asta și vă va solicita documente medicale, înainte de a începe orice fel de terapie alternativă. Pentru a vă familiariza cu CROMOTERAPIA | ARTA VINDECĂRII PRIN PUTEREA ȘI VIBRAȚIA CULORILOR, vă recomand să citiți prima parte a articolului, în cazul în care nu ați făcut-o deja.

În artcolul Meditația ghidată | Tainele vindecării prin puterea minții și forța energiei vitale (2), vă vorbeam despre vindecările miraculoase pe care le face meditația prin imagini ghidate, cea care este folosită și în vizualizarea creativă. Doctorul Bernie S. Siegel a reușit să vindece diverse forme de cancer folosind această metodă terapeutică alternativă. El este doar un caz celebru care confirmă că specialiștii în medicină convențională care creditează suficient terapiile alternative, pot obține rezultate miraculoase. Tot pe meditație ghidată și vizualizare creativă se bazează și tehnica  pe care o veți învăța astăzi, aici, pe Sursa de Motivație Zilnică. Dar să trecem la treabă !

Vreau să vă întreb dacă ați auzit despre HOROSCOPUL CULORILOR. Cei care au urmărit serialul nostru MISTERELE SUFLETULUI știu care sunt stadiile evoluției psihologice și etapele evoluției conștiinței pe care le parcurge o ființă umană. Uneori, oamenii din lumea civilizată, care nu reușesc în etapa a 4-a a evoluției lor să-și identifice scopul în viață și se confruntă cu serioase crize de personalitate, apelează la psihologi și/sau ezoteriști. Pentru a le veni în ajutor, elitele acestor categorii profesionale folosesc așa-zisul Horoscop al Culorilor. Horoscopul culorilor nu are nicio legătură cu horoscopul clasic. În România este aproape necunoscut. Determinarea culorilor destinului este foarte ușor de făcut, însă pentru interpretarea acestora este nevoie de un specialist.

Vreți să aflați care sunt culorile destinului vostru și ce spun ele despre voi?

Trasați pe caietul de lucru sau foaia de hârtie pe care ați pregătit-o, trei cercuri cu diametrul de 5 centimetri, desfășurate în linie dreaptă orizontală. Nu trebuie să fie cercuri perfecte, desenați cercurile cu mâna, așa cum puteți. Scrieți în interiorul cercurilor, de la stânga la dreapta, numerele 16, 21 și 39. Dacă aveți la îndemână creioane colorate, acuarele sau orice altceva, colorați-le în interior, în ordinea numerotării, pe fiecare cu câte o culoare pe care o alegeți din tabelul de mai jos.

Tabelul conține pe lângă cele șapte culori vizibile ale spectrului ROGVAIV și culorile Magenta și Auriu.

Dacă nu aveți instrumente de colorat, scrieți în interiorul fiecărui cerc, numele culorii pe care ați ales-o ! Ați completat cele trei cercuri cu câte o culoare. Acum, haideți să vedem cum se determină culorile destinului. Eu am să iau o dată de naștere absolut la întâmplare : 19.03.1972, voi scrieți pe hârtie data voastră de naștere. Datei alese de mine i se pot stabili 4 cifre corespondente numerologic:

 • corespondentul numerologic al zilei este 1+9=10; 1+0=1
 • corespondentul numerologic al lunii este 0+3=3
 • corespondentul numerologic al anului este 1+9+7+2=19; 1+9=10; 1+0=1
 • corespondentul numerologic general datei este 1+9+0+3+1+9+7+2=32: 3+2=5

Ați calculat și voi corespondentele numerologice ale datei voastre de naștere. Acum să ne uităm în tabelul de culori. Datei de naștere alese de mine aleatoriu 19 martie 1972, îi corespund următoarele culori:

 • culoarea corespondentă zilei de naștere este ROȘU
 • culoarea corespondentă lunii de naștere este GALBEN
 • culoarea corespondentă anului nașterii este ROȘU
 • culoarea corespondentă generală a datei este ALBASTRU

Acum uitați-vă la culorile pe care le-ați ales voi, scriindu-le sau colorându-le în cele trei cercuri și la culorile destinului, adică cele care v-au ales ele pe voi și pe care tocmai le-ați descoperit. Culorile alese de voi și colorate sau scrise în interiorul cercului reprezintă:

– 16. culoarea care vă definește trecutul

– 21. culoarea care vă definește prezentul, aici și acum

– 39. culoarea care vă definește perspectiva, viitorul

Comparând culorile alese de voi cu cele ale destinului care v-au ales ele pe voi, se poate face o interpretare complexă, atât generală cât și specifică în funcție și de alte elemente caracteristice personalității voastre. O interpretare de acest tip este nu numai fascinantă ci și precisă, pentru că la alegerea culorilor a participat și subconștientul tău, iar el știe foarte bine de ce a ales acele culori, pe care tu crezi că le-a ales mintea ta conștientă. Mintea ta conștientă le-a selectat din tabel, însă, în urma mesajelor primite din subconștient. Nici nu ai remarcat asta, nu-i așa? Membrii clubului pot beneficia în mod avantajos de o astfel de interpretare a culorilor dacă ne trimit datele necesare.

Înainte de a trece la prezentarea tehnicii de cromoterapie meditațională pe care s-o practicați acasă, vă voi prezenta ceea ce v-am promis în primul episod, și anume ce spun despre personalitatea noastră câteva dintre culorile față de care manifestăm fie atracție fie aversiune. Și, aici, mare atenție! Informațiile pe care vi le voi prezenta în continuare nu au nicio legătură cu interpretarea culorilor destinului și cu testul celor 3 cercuri. De ce? Din același motiv pentru care s-ar putea să vă placă florile galbene dar să nu vă îmbrăcați niciodată în galben. Față de aceeași culoare puteți manifesta în funcție de intervale de timp și circumstanțe, atât atracție cât și aversiune, fie alternativ, fie simultan. Un psiholog trebuie să vă manevreze bine mintea conștientă pentru ca mintea voastră să nu-l împiedice să afle din subconștientul vostru, prin intermediul codurilor culorilor, ce spune despre personalitatea voastră faptul că o anumită culoare vă place sau nu vă place. Așa că, următoarele informații au un caracter absolut general și nu reprezintă interpretări ale culorilor destinului, ci doar trăsături de personalitate pe care le dezvăluie atracția sau aversiunea față de o anumită culoare.

Iată ce-i spune codul culorilor unui psiholog, dar și care sunt proprietățile vindecătoare generale ale culorilor utilizate în cromoterapie.

Referitor la proprietățile terapeutice ale fiecărei culori în parte, este necesar să știți următoarele:

 • culoarea potrivită pentru cromoterapie se alege în funcție de diagnosticul pacientului, sau în cazul în care acesta nu este cunoscut se determină prin diferite metode, cea mai practicată fiind cea a radiesteziei. Vom vorbi despre ea într-un alt episod.
 • în cazul în care diagnosticul este cunoscut sunt valabile indicațiile terapeutice despre care vom vorbi în continuare, cu mențiunea că o culoare trebuie aleasă foarte bine în funcție de istoricul medical al pacientului
 • aceeași culoare sau combinații de culori pot fi folosite în cazul mai multor tipuri de diagnostic

Eu voi prezenta în continuare doar în linii mari proprietățile terapeutice ale culorilor. Să începem deci cu prima culoare a spectrului.

ROȘU

Ce spune psihologul despre atracția față de roșu. Roșul este asociat cu dragostea, sexul, energia, impulsul, acțiunea,  stimularea, asertivitatea, curajul, puterea, aventura, pericolul cu oamenii temperamentali și ambițioși care au multă nevoie de libertate personală.

Ce spune psihologul despre aversiunea față de roșu. Personalități caracterizate de impulsivitate, hiperactivitate, agresivitate și egocentrism sau cu dificultăți în relațiile cu persoanele care manifestă asemenea caracteristici.

Proprietățile curative ale culorii roșii. Roșu este o culoare pasională și caldă, care induce vitalitate și stimulează energia. Este culoarea chakrei de bază. Roșu regularizează funcționarea inimii și circulația sângelui, crește tensiunea arterială scăzută, deci trebuie evitată atunci când vă confruntați cu hipertensiune arterială. Roșu stimulează pofta de mâncare, poate ameliora depresia și crește apetitul sexual. Este foarte utilizat în tratamentul tulburărilor energetice, apatiei, anemiei, bronșitei, constipației sau atoniei gastrice intestinale, răcelii, deficitului de hemoglobină, frigidității, sterilității, impotenței, obezității, hipotensiunii arteriale, neurasteniei și tubuerculozei. Roșu se utilizează atât singur cât și în combinații cu alte culori, în tratamenul mai multor afecțiuni.Abuzul de roșu, poate provoca agresivitate, iritare și oboseală.

PORTOCALIU

Ce spune psihologul despre atracția față de portocaliu? Portocaliul, culoarea chakrei sacrale, aduce mai multă energie decât galbenul. Sărbătoare și abundență, confort, bucuria plăcerii simțurilor. Oameni calzi, sociali, oameni buni, dinamici, independenți, care se dedică oricărui lucru pe care îl fac.

Ce spune psihologul despre aversiunea față de portocaliu? O persoană care manifestă aversiune față de portocaliu este posibil să-și fi suprimat sentimentele sexuale sau să aibă alte dificultăți în raport cu plăcerile senzuale ale vieții. Poate fi de asemenea prea indulgent sau prea materialist.

Proprietățile curative ale culorii portocaliu. Portocaliul este cald, vesel, neîngrăditor; stimulează gândirea creativă și entuziasmul și ajută la asimilarea ideilor noi. Purtarea obiectelor vestimentare de culoare portocalie ajută foarte mult la eliminarea inhibițiilor. Este simbolul energiei feminine, creației, prieteniei, vieții, bucuriei și fericirii. Influențează vitalitatea fizică și intelectul. Psihologic, favorizează procesele de eliminare a emoțiilor negative și amintirilor neplăcute, este indicat pentru a trata durerea, pierderea, dificultățile de relaționare, problemele de introversiune, stimulează schimbările și dă curajul de a înfrunta viața. La nivel fizic, portocaliul este utilizat pentru tratarea astmului bronșic, bronșitei, epilepsiei, a tulburărilor mentale și musculare, a crampelor, reumatismului, a durerilor în ligamente, sau a celor cauzate de fracturilor osoase, în eliminarea pietrelor la rinichi, precum și în tratarea spasmelor intestinale sau hipotiroidismului, a constipației și dificultăților menstruale. Portocaliul este folosit împreună cu verdele atât în prevenirea apariției tumorilor maligne, cât și în tratarea cancerelor sau a diabetului. Și în cazul portocaliului paleta de afecțiuni foarte diversificată.

GALBEN

Ce spune psihologul despre atracția față de galben?

Galbenul este culoarea chakrei plexului solar și înseamnă plin de veselie, curiozitate, flexibilitate, progres, distracție, dorința de a asimila cunoștințe practice și multă poftă de viață.

Ce spune psihologul despre aversiunea față de galben? O persoană care are aversiune față de galben poate fi dezamăgită emoțional și foarte tristă. Poate avea tendința de a raționaliza sentimentele sau de a evita realitatea, schimbând adesea relațiile. Este predispusă la relații superficiale și/sau activități în continuă schimbare.

Proprietățile curative ale culorii galben. În plan psihologic, galbenul este utilizat pentru obținerea clarității mentale și capacității de concentrare. Stimulează puternic fericirea, induce un sentiment de siguranță și bunăstare, ajută la realizarea obiectivelor, depășirea fricilor, eliminarea stărilor depresive și furnizează încredere în procesul de identificare a scopului în viață. În plan fizic se utilizează în tratamentul bolilor digestive și de nutriție cum ar fi indigestia cronică sau diabetul, al inflamațiilor abdominale, al problemelor vezicii biliare dar și pentru eliminarea paraziților intestinali, toxinelor din sânge sau în tratarea cefaleelor și a bolilor de piele. Este foarte preferat de cromoterapeuți în cadrul procedeelor de detoxifiere a oganismului. Împreună cu verde și roșu dar și cu alte culori, galbenul poate fi utilizat în tratarea mai multor afecțiuni decât cele amintite aici. Abuzul de galben poate împiedica soluționarea anumitor probleme digestive și poate provoca insomnie.

VERDE

Ce spune psihologul despre atracția față de verde? Verde – culoarea chakrei inimii – transmite pace, odihnă, speranță, confort și îngrijire, calm și armonie. Interesul pentru natură, plante, semeni, copii și animale, sănătate și vindecare, adică pentru o viață naturală, simplă. Iubitorii de verde vor o casă sigură, o viață de familie sigură și  manifestă antipatie față de conflicte.

Ce spune psihologul despre aversiunea față de verde? O persoană care are aversiune față de verde poate fi mai interesată de independență și autonomie decât de o viață caldă de familie. Cei care antipatizează verdele preferă să păstreze o anumită distanță în relații.

Proprietățile curative ale culorii verde. În plan psihologic, verdele induce echilibru emoțional, armonie și are o influență calmantă asupra minții. În anumite nuanțe are un efect energizant moderat dar este considerat o culoare odihnitoare care  stimulează creșterea și reînnoirea. Verdele se află fix la jumătatea spectrului vizibil și nu este nici o culoare caldă, precum roșu, portocaliu și galben și nici rece precum albastru indigo și violet. Verdele mai este denumit și culoarea inimii relaxate și este foarte utilizat în tratarea claustrofobiei. În plan fizic este utilizat în tratamentele de  regenerare celulară, în tratamentele tumorilor maligne, pentru întărirea sistemului imunitar, în profilaxia bolilor de inimă, a problemelor sistemului circulator, în tratarea nevralgiilor și tulburărilor de somn. Verdele are și  puternice proprietăți antiseptice și detoxifiante. Împreună cu galben se utilizează în tratamentul artritei, împreună cu albastru în tratarea hipertensiunii arteriale, împreună cu portocaliul în deparazitarea internă, și diabet și multe alte afecțiuni.

ALBASTRU

Ce spune psihologul despre atracția față de albastru? Albastru este o culoare rece, asociată chakrei gâtului. Dacă îți place albastrul, ești visător, magic, liniștit și odihnitor pentru ceilalți. Vă place să păstrați o anumită distanță, dar oferiți ajutor cu calmitate și sunteți gata să oferiți sfaturi practice. Sunteți credincioși și loiali.

Ce spune psihologul despre aversiunea față de albastru? O persoană cu antipatie pentru albastru tinde să fie foarte disciplinată, orientată spre carieră, cu aversiune față de comentarii sau restricții. S-ar putea să aibă diagramă stabilită, o direcție clară pentru viața pe care vrea s-o urmeze.

Proprietățile curative ale culorii albastru. În plan psihologic, albastrul, fiind asociat cu pacea și liniștea, este utilizat în special pentru eliminarea stresului, a fricilor, reinstalarea încrederii în sine, creșterea capacității de a fi răbdător, înțelept, a înclina către dreptate și adevăr și a fi mult mai înțelegător. În plan fizic poate fi utilizat pentru orice tip de afecțiuni asociate vorbirii, comunicării sau gâtului, dar nu numai. Albastrul stimulează sistemul nervos parasimpatic, regularizează tensiunea arterială, calmează respirația și ritmul cardiac, ajută la tratarea tulburărilor de somn și a durerilor de cap. Este de asemenea utilizat pentru tratarea problemelor legate de glandele tiroidă și paratiroidă, de laringită, amigdalită și gușă. Albastrul este foarte eficient în reducerea febrei, stimularea ganglionilor limfatici, tratarea înțepăturilor de insecte, sângerărilor, arsurilor, vărsăturilor, inflamațiilor ochilor, problemelor legate de durerile de dinți sau de durerile menstruale, de crampele stomacale sau de durerile acute ale coloanei vertebrale. Albastrul este în general foarte relaxant, atât pentru minte cât și pentru corp. În meditațiile ghidate, culoarea albastru se folosește pentru amplificarea la nivel imaginativ a percepțiilor generate de simțurile mirosului, văzului și auzului. 

INDIGO

Odată cu albastrul am intrat în registrul culorilor spiritualității. Pentru indigo este necesar să schimb un pic structura prezentării. Cuvintele cheie pentru această a șasea chakră, cea a sprâncenelor, sau a celui de-al treilea ochi sunt: căutător de adevăr, reformator, idealist, cunoaștere, profesor. Darul tău este abilitatea de a promova cunoașterea pură și de a o comunica în așa fel încât toată lumea să înțeleagă adevărata ei simplitate. În calitate de profesor al adevărurilor ezoterice, ești capabil să predai aceste cunoștințe cu un mare talent pedagogic, astfel încât alții să le poată primi și înțelege. Tu înțelegi că a da și a primi cu bunăvoință, este același lucru în economia Universului. Îți petreci mult timp visând la alte tărâmuri, iar perspicacitatea și intuiția ta au devenit foarte dezvoltate. Te conectezi cu ușurință cu energiile superioare și ții un jurnal al informațiilor pe care le primești pe calea intuiției. Știi instinctiv că miezul nopții este un moment minunat pentru tine să stai liniștit și să-ți pui gândurile pe hârtie. Înainte de a începe, petreci câteva clipe cu ochii închiși, conectându-te la cele mai înalte tărâmuri spirituale. Ceri întotdeauna ghidare, apoi inspirația ta curge. Tu știi cel mai bine că adevărurile spirituale nu se învață, ci se câștigă. Tu le-ai câștigat. Trebuie să fii cu ochii pe dieta ta și să încerci să faci mai multă mișcare. Circulația ta este lentă și are nevoie de un stimul. Stabilește întotdeauna limite pentru timpul petrecut ajutându-i pe ceilalți. Ești un minunat consilier neplătit. Pentru tine, cerul este limita.

Culoarea indigo este asociată cu calmul, demnitatea, idealismul, dreptatea, înțelepciunea și serviciul în slujba umanității, al binelui general al Planetei și al Universului. Indigoul este strâns legat de inspirație, intuiție și spiritualitate și ca atare, îl putem folosi pentru a ne spori capacitatea de a ne aminti visele. Culoarea INDIGO este adeseori utilizată în tratamentele sub hipnoză. În plan fizic, INDIGO este un anestezic puternic și poate induce insensibilitatea completă la durere, fără pierderea cunoștinței. Se folosește în cromoterapie pentru tratarea oricăror boli legate de nas, gât, ochi și urechi dar și drept catalizator al altor procese de vindecare prin asocierea cu alte culori. Indigo înseamnă „din India”, țara de origine a acestei culori – descoperită pe cale naturală – prin combinarea unor grăsimi vegetale provenite din plantele aparținând speciilor INDIGOFERA și ISATIS. Structura chimică a culorii indigo a fost descoperită în 1883 de Adolf von Baeyer cel care a dezvoltat în 1890 o metodă fezabilă de fabricare a unei forme sintetice de indigo.

VIOLET

Este culoarea din spectrul vizibil cu cea mai înaltă frecvență vibrațională, asociată celei de-a șaptea ckakre, a coroanei sau creștetului capului, ridică ființa umană pregătită într-o stare de conștiință superioară. Violetul ne poate conduce pe tărâmul conștientizării spirituale, în locul unde se află ultima poartă prin care trebuie să trecem  pentru a ne uni cu adevăratul nostru sine, cu ființa divină interioară. Violetul este o culoare a inspirației. Scriitorii, muzicienii, poeții și pictorii se simt foarte inspirați atunci când se află într-un mediu predominant violet. Violetul este vindecător de melancolie, isterie, amăgiri, dependențe de tot felul, elimină insomnia, stresul și scade sensibilitatea la durerile emoționale. Această culoare crește eficiența medicamentelor, asigură buna funcționare a sistemului limfatic, și este foarte utilă în menopauză. Este folosit cu succes în tratarea schizofreniei paranoide discordante, fobiilor de orice fel, geloziei, invidiei și multor tulburări de comportament.  Violetul stimulează producerea celulelor albe din sânge, elimină toxinele, vindecă inflamațiile și sciatica, dar este folosit cu mare succes și în tratarea cataractei, cistitei, meningitei, pneumoniei, bolilor de rinichi, cancerului și SIDA. Este o culoare secundară obținută din activul roșu, o culoare caldă și pasivul albastru, o culoare rece. Persoanele care manifestă atracție față de violet sunt oameni misterioși, demni, blânzi și foarte sensibili. Cei care manifestă aversiune față de culoarea violet au o atitudine rigidă față de viață; pot avea dificultăți în a oferi viselor, fanteziilor sau amintirilor un loc în viața lor și au tendința de a respinge tot ceea ce consideră nenatural sau nerealist.

METODĂ DE ÎNCERCAT ACASĂ

Acum să trecem la metoda de vindecare prin cromoterapie meditațională pe care o puteți aborda și voi acasă. Efectele acestei metode depind în cea mai mare parte de capacitatea de a vizualiza la nivel mental o lumină colorată, un câmp de forță colorat sau un abur colorat. De aceea, această metodă nu va fi eficientă în cazul persoanelor care nu pot vizualiza cu ușurință, au probleme în concluzie cu utilizarea forței imaginației sau al persoanelor care suferă de vreo formă de daltonism. Cromoterpia meditațională se folosește atât în prevenirea îmbolnăvirilor și menținerea unei vieți sănătoase, cât și în tratarea efectivă a afecțiunilor. Iată cum se procedează dacă vă cunoașteți afecțiunea pentru care apelați la cromoterapia meditațională

 • mergeți în locul vostru secret de meditație și rugăciune, fie în natură, fie acasă, sau în cazul purtătorilor de cristale, în camera de meditație și rugăciune din vârful piramidei hexagonale a cristalului.
 • dacă aveți la dispoziție muzică de relaxare pe frecvențele 432 sau 528 Hz, o puteți asculta, nu neapărat la căști, deși ascultatul la căști vă poate ajuta să ajungeți mai repede într-o stare meditativă.
 • așezați-vă într-o poziție în care vă simțiți confortabil. Poate fi și întins pe spate, deși riscați să adormiți, nu sunt obligatorii pozițiile pe genunchi sau lotus. Fiecare cum simte.
 • închideți ochii și relaxați-vă, concentrându-vă asupra respirației.
 • timp de 2-3 minute respirați calm, numărând până la 6, în timp ce inspirați și tot până la 6, în timp ce expirați.
 • când simțiți că ați intrat într-o stare meditativă și nimic din exteriorul vostru nu vă poate distrage atenția, coborâți în inimă.
 • coborârea în inimă înseamnă, mutarea conștienței din minte în inimă. Acest fapt se realizează prin atingerea zonei de deasupra inimii cu vârfurile degetelor mijlociu și inelar, degete lipite unul de celălalt. Puteți atinge zona inimii și cu palma, dar atingerea cu cele două degete este mai subtilă. Conștiența se mută acolo unde atingeți corpul. Dacă vă atingeți călcâiul, de care, până în această clipă nu ați fost deloc conștienți, conștiența se mută acolo.
 • ați coborât acum în inimă. Rostiți următoarea incantație: INVOC LUMINA PURĂ DIVINĂ SUNT UN CANAL PERFECT ȘI CURAT, LUMINA ESTE CĂLĂUZA MEA.
 • cum terminați de rostit, vizualizați o lumină albă imaculată, care pătrunde în corpul vostru prin creștetul capului, vă inundă tot organismul, îl străbate, o mențineți câteva secunde în organism, după care, o lăsați să iasă prin vârfurile picioarelor și să se scurgă în pământ. Repetați de trei ori procedura asimilării sau absorbirii luminii albe și rostirea incantației.
 • unii vizualizează mai ușor o lumină albă, alții un abur alb. Oricare formă este în regulă. Nu trebuie să faceți eforturi să vizualizați neapărat o lumină.
 • Acum sunteți gata să interveniți cu culoarea, sau culorile adecvate afecțiunii pe care doriți s-o tratați.

Să luăm un exemplu mai simplu de afecțiune: ulcerații, erupții în zona cavității bucale, tratabile cu culoarea violet.

 • reluați incantația anterioară, adaptată însă astfel: INVOC LUMINA PURĂ DIVINĂ SUNT UN CANAL PERFECT ȘI CURAT, LUMINA VIOLET ESTE VINDECĂTOAREA MEA.
 • vizualizați o lumină violetă, care pătrunde în corpul vostru prin creștetul capului, vă inundă tot organismul, îl străbate, o mențineți câteva secunde în organism, după care, o lăsați să iasă prin vârfurile picioarelor și să se scurgă în pământ
 • repetați de 3 ori procedura incantației și absorbirii luminii violet.
 • la final spuneți și repetați de 3 ori: MULȚUMESC PENTRU FORȚA VINDECĂTOARE A CULORILOR, CORPUL MEU SE VINDECĂ CHIAR ACUM. SUNT SĂNĂTOS SAU SĂNĂTOASĂ !

Fiți înțelepți și faceți asta cu răbdare, dimineața și seara în paralel și pe toată durata terapiei convenționale pe care o urmați deja. Niciodată în locul unei terapii convenționale, în afara situației în care medicina alopată dă greș sau nu identifică o soluție viabilă în tratarea afecțiunii de care suferiți. Această metodă de cromoterapie prin care se absoarbe lumina vindecătoare în interiorul corpului, poate fi abordată și prin tehnica respirării puterii vindecătoare a culorii. Este recomandată celor care nu pot vizualiza o lumină albă sau o lumină colorată. Procedura este aproape identică, numai că în loc de vizuarea luminii care intră în organism prin creștetul capului se vizualizează o fântână plină cu abur alb și mai apoi cu abur colorat, ușor respirabil. Când ajungeți la aplicarea culorii, se inspiră aburul, violet în cazul exemplului nostru, se menține, în organism 5 secunde, după care se expiră abur colorat, atenție,  în culoarea complementară celei inspirate. Culoarea complementară a violetului este galben.

Aștept să îmi spuneți în comentarii dacă ați învățat ceva nou și util astăzi, iar celor care doresc să experimenteze o terapie alternativă care, rău nu face, le doresc multă răbdare, perseverență, și mai ales credință, căci credința pură este cheia oricărui tip de vindecare.

Pe curând și fiți binecuvântați cu multă sănătate, înțelepciune, lumină, culoare și energie pozitivă !

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro