vineri, mai 24, 2024
libris.ro
AcasăDEZVOLTARE PERSONALĂ | SELF HELPBAGHETA MAGICĂ PENTRU COPILUL INTERIOR ȘI VINDECAREA EMOȚIONALĂ

BAGHETA MAGICĂ PENTRU COPILUL INTERIOR ȘI VINDECAREA EMOȚIONALĂ

Conceptul de “copil interior” este o idee din psihologie și dezvoltare personală care descrie partea interioară și emoțională a unei persoane, ce reprezintă stadiile timpurii ale copilăriei. Acest concept sugerează că experiențele și emoțiile din copilărie au un impact durabil asupra personalității și comportamentului adultului. Îngrijirea și gestionarea copilului interior pot fi parte a procesului de autocunoaștere și de vindecare emoțională. Iată câteva aspecte importante despre conceptul de copil interior:
Reprezentarea simbolică: Copilul interior nu este o entitate fizică, ci o reprezentare simbolică a emoțiilor, nevoilor și experiențelor din copilărie care au format personalitatea adultului. Este o parte vulnerabilă și autentică a sinelui.
Impactul asupra adulților: Experiențele din copilărie, fie ele pozitive sau negative, pot influența modul în care adulții percep lumea, relațiile și se raportează la sine. Copilul interior poartă amprenta acestor experiențe și poate influența comportamentele și reacțiile actuale.
Vindecarea și integrarea: Conștientizarea și gestionarea copilului interior sunt adesea considerate ca parte a procesului de vindecare emoțională. Aceasta poate implica acceptarea și eliberarea emoțiilor nerezolvate, vindecarea traumelor din trecut și dezvoltarea unei relații sănătoase cu propria persoană.
 
Resurse și calități: Copilul interior poate să dețină resurse și calități importante, cum ar fi entuziasmul, curiozitatea, creativitatea și bucuria pură. Conștientizarea acestor aspecte pozitive poate contribui la întărirea și dezvoltarea personală.
Relații și conexiuni: Înțelegerea și gestionarea copilului interior pot influența relațiile cu ceilalți. Conștientizarea nevoilor și răspunsurilor emoționale din copilărie poate facilita conexiuni mai autentice și sănătoase.
Fiecare persoană are un parcurs unic, iar această perspectivă asupra dezvoltării personale poate fi abordată în mai multe moduri. Pentru cei interesați să exploreze mai adânc acest concept, consultați un profesionist în domeniul sănătății mentale sau dezvoltării personale, cum ar fi un coach, un psiholog sau terapeut.
DESPRE MAGHETA MAGICĂ

Realizată din lemn și înnobilată cu simboluri și cristale. Excelent obiect pentru introspecție și meditație. pentru pacea copilului tău interior. Dacă simți că ai nevoie de un plus de energie creativă pentru a-ți manifesta pasiunile și talentele, dacă vrei să ai spor în tot ceea ce gândești, rostești și întreprinzi, bagheta “PASIUNE ȘI CREATIVITATE” poate fi un tovarăș de nădejde care te va ajuta să-ți pui talentul la treabă. Blocajele energiei sexuale pot fi, de asemenea, ținta energiilor subtile ale carneolului. Meditează asupra baghetei, încearcă să vezi dincolo de formă și caută să înțelegi sensul prezenței și spațialității cristalelor și simbolurilor care o înnobilează. Amintește-ți de clipele copilăriei, când așteptai destul de des să se producă o magie. Acum nu mai aștepți. Poți în schimb să crezi.

Poți s-o dăruiești cu toată dragostea celor care se tem de succes, celor timizi, celor care se tem să-și manifeste pasiunile și au nevoie de curaj în manifestarea creativității înăscute.

Dincolo de proprietățile ei ezoterice, această baghetă este și un superb obiect decorativ, care ne va aminti permanent că puterea se află în interiorul nostru, ori de câte ori ne vom arunca privirea asupra ei.

ARTICOLE ASEMANATOARE

2 COMENTARII

  1. Un (posibil)răspuns de la copilul interior
    Am desenat cercul și m-am așezat în Centrul său. Se spune despre mine că sunt, din punct de vedere psihologic, un concept sau o idee, că numele meu este “copilul interior” și că pot descrie partea interioară și emoțională a adultului care ești. În liniștea cercului am rostuit trăiri, cuvinte, gusturi, durere, bucurie și câte altele, dintr-o vreme când eram pe la începutul experienței noastre în această dimensiune. Am deprins taina aranjării lor astfel încât să aibă toate loc, le-am pus etichete, ca să nu le amestec și să le pot găsi atunci când cineva va avea nevoie de ele. Și mai înțeleg că, deși am fost numit copil(probabil ca să mi se definească dimensiunea), mă simt atotcuprinzător, nu sunt ceva fix, mă raportez la mine ca la un proces, simt transformările, pe care uneori ți le împărtășesc și ție. Tu, adultul care ai devenit, pari să te temi adesea de chemarea mea. De curând, Maestrul te-a îndrumat să începi un dialog cu mine. Tu îmi scrii întrebările, cu mâna dominantă, și transcrii, cu mâna nondominantă, răspunsurile pe care eu ți le trimit. Pare încurcat rău la prima vedere. Dar știi ce fain mă simt acum? Pot să rostesc, cu stângăcia copilului ce n-a deprins încă prea bine taina scrisului, câte comori am adunat în cercul meu și să îți spun cât te doream să fii atent la strigătul meu! Simt atingerea( reală sau imaginară) a baghetei magice care ne cheamă la o întâlnire colocvială. Nu de alta, însă urmează să primești darul unui suflet ce prin tine se întrupează. Și e potrivit să deprinzi arta de a face și a fi într-un echilibru creator, să fii pregătită pentru unul dintre cele mai mărețe antrenamente spirituale.
    “Copilul interior”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro