miercuri, februarie 28, 2024
libris.ro
AcasăELIMINAREA ENERGIILOR NEGATIVEBRĂȚĂRILE MAGNETICE DIN CUPRU PUR | DETOXIFIANTE ANTISTRES

BRĂȚĂRILE MAGNETICE DIN CUPRU PUR | DETOXIFIANTE ANTISTRES

Brățările de cupru cu magneți sunt accesorii folosite din timpurile străvechi pentru a oferi diverse beneficii în ceea ce privește sănătatea. Ameliorarea durerilor, inflamațiilor, susținerea procesului de detoxifiere limfatică, reducerea nivelului de stres și anxietate, accelerarea proceselor de vindecare se numără printre beneficiile semnalate de purtătorii brățărilor magnetice din cupru. Eficacitatea acestor brățări în menținerea sănătății este în plin proces de cercetare.

Cuprul în Brățări:

 • Cuprul are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii și a fost utilizat în diverse culturi pentru proprietățile sale presupuse de ameliorare a durerii, inflamației și detoxifierii limfatice și dobândirea unei stări generale de bine.
 • Sistemul limfatic are rolul de a îndepărta toxinele și deșeurile din organism. Există metode dovedite științific de a susține sănătatea limfatică, precum hidratarea corespunzătoare, exercițiile fizice și o dietă echilibrată. Întrucât purtătorii unor astfel de brățări magnetice din cupru, semnalează diverse înbunătățiri ale stării generale de bine, se studiază încă modul în care energia brățărilor magnetice din cupru are un efect semnificativ asupra mai multor aspect în planul sănătății fizice și psihice.
 • Poate că nu ar fi rău să vă întrebați de ce, chiar și astăzi, respectându-se învățăturile străvechi, cazanele de distilare a alcoolului, ibricele de cafea și multe alte vase de uz caznic sau industrial se fac din cupru.
 • Poate vă întrebați, de asemenea, de ce cristelnițele bisericești în care se botează copiii se fac din cupru și se înnobilează cu argint pur.

 Magneții în brățări | Magnetoterapia:

 • Magneții au fost, de asemenea, apreciați din antichitate pentru beneficiile lor asupra sănătății. Este în plină cercetare modul în care magneții pot îmbunătăți circulația sanguină și reduce durerea și inflamația dar și nivelul de stres și anxietate. Cum interferează energia magnetică și câmpul bioenergetic uman, declanșând un proces de curățare de tot felul de blocaje, reprezintă, de asemenea, obiectul mai multor cercetări.
 • Magnetoterapia este o formă de terapie alternativă care implică utilizarea câmpurilor magnetice pentru a trata sau a îmbunătăți starea de sănătate. Această formă de terapie este adesea promovată pentru o varietate de condiții, inclusiv pentru gestionarea durerii, reducerea inflamației și accelerarea procesului de vindecare. Cu toate acestea, este important să subliniem că cercetările în acest domeniu sunt încă în desfășurare și că rezultatele și eficacitatea magnetoterapiei pot varia.

Există două tipuri principale de magnetoterapie: magnetoterapia statică și magnetoterapia pulsatilă. Magnetoterapia statică implică utilizarea unor magneți permanenți, în timp ce magnetoterapia pulsatilă utilizează câmpuri magnetice care variază în intensitate în timp.

 • Dispozitive utilizate magnetoterapie:

Dispozitivele utilizate în magnetoterapie pot varia de la unele simple, cum ar fi brățările magnetice și pernele magnetice, la dispozitive medicale mai complexe care generează câmpuri magnetice pulsatorii.

 • Aplicații clinice:

Magnetoterapia este utilizată în cadrul unor aplicații clinice diverse, inclusiv în gestionarea durerii cronice, în recuperarea după intervenții chirurgicale, în tratamentul fracturilor osoase și în alte afecțiuni.

 • Beneficii raportate:

Unii oameni raportează beneficii precum reducerea durerii, ameliorarea inflamației, accelerarea vindecării țesuturilor și îmbunătățirea circulației sanguine, reducerea stresului și anxietății în urma magnetoterapiei. În cercetările privind magnetoterapia, unele beneficii raportate sunt atribuite efectului placebo, iar altele, interacțiunii dintre câmpul energetic al magneților și cel al omului. Deși există studii care scot la suprafață beneficii ale magnetoterapiei în anumite condiții, este necesară efectuarea de cercetări suplimentare pentru a înțelege mai bine mecanismele de acțiune și pentru a evalua eficacitatea acesteia în diverse afecțiuni.

Efectul Placebo: CREDINȚĂ PURĂ

 • Cei mai mulți cercetători atribuie efectului “placebo” beneficiile raportate de purtătorii de brățări magnetice din cupru. Cu alte cuvinte, persoanele care poartă astfel de brățări pot simți o stare de bine datorită așteptărilor lor pozitive, mai degrabă decât datorită efectului real al brățării, ne lămurește știința. Brățara reprezintă în acest caz o ancoră, care, asociată credinței purtătorului îi conferă acestuia mai multe beneficii în planul sănătății, adică starea de bine mult dorită. Să-i lăsăm pe cercetători să-și perfecționeze instrumentele și metodele de studiu și să ne bucurăm de efectele asocierii dintre elemental CUPRU și magneți.

Precauții.

 • Dacă ați intrat în contact cu cuprul și nu ați dezvoltat nicio reacție alergică la acest element, puteți purta brățările noastre magnetice. Dacă ești allergic la cupru, îți recomandăm BRĂȚĂRILE MAGNETICE DIN HEMATIT.
 • Atenție și la magneți, pentru că aceștia pot interfera cu anumite dispozitive medicale, cum ar fi stimulatoarele cardiace.
 • Este important să consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a încerca orice remediu sau supliment pentru sănătate. Dacă aveți probleme medicale, este întotdeauna indicat să apelați la sfatul unui profesionist autorizat.
ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro