luni, mai 20, 2024
libris.ro
AcasăTERAPII COMPLEMENTARECEAIURI BIO DE LA SOLARIS PENTRU CURĂȚAREA ȘI ECHILIBRAREA CHAKRELOR

CEAIURI BIO DE LA SOLARIS PENTRU CURĂȚAREA ȘI ECHILIBRAREA CHAKRELOR

Solaris Tea este o afacere de familie din Irlanda, ai cărei membri sunt specialiști în dezvoltarea de ierburi, condimente și ceaiuri ecologice apreciate și premiate la nivel internațional. Solaris garantează că toate ceaiurile lor sunt produse la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Toate amestecurile sunt pure, fără arome adăugate. Prezentarea ceaiurilor este una inedită, de tip premium. În fiecare cutie se găsesc 15 pliculețe piramidale cu ceai

CEAI SOLARIS BIO “EU SUNT” | CHAKRA 1 – MULADHARA

COMANDĂ ACUM

Ingrediente (toate organice): ghimbir, scorțișoară, lemn dulce, coji de cacao, cardamom, cuișoare.

Chakra rădăcină (Muladhara) – “Eu sunt”
Atenția acordată chakrei rădăcinii în timp ce ne savurăm ceaiul și rostim mantra EU SUNT, ne ajută să ne împământăm și ne oferă un sentiment stabil de conexiune cu această lume. Putem avea grijă de ceilalți din toată inima atunci când suntem ferm ancorați și conectați la cunoașterea noastră interioară, instinctele noastre de supraviețuire și nevoile noastre de bază. Rădăcina ființei noastre creează cea mai profundă conexiune cu corpurile noastre fizice, ceea ce este ideal pentru ancorarea sinelui înainte de antrenamentul (sportiv).

CEAI SOLARIS BIO “EU SIMT” | CHAKRA 2 – SVADHISTANA

COMANDĂ ACUM

Ingrediente (toate organice): măceșe, paie de ovaz, coji de cacao, scortișoară, fagure de miere, vanilie.

Chakra sacrală (Svadhistana) – “Eu simt”
Chakra sacrală este centrul pasiunii și al bucuriei, al autoexprimării și al plăcerii. Este vorba despre sentiment și creativitate. Acordând atenție celei de-a doua chakre, în timp ce ne savurăm ceaiul și rostim mantra EU SIMT, ne dezvoltăm sentimentele, senzațiile și capacitatea de a simți și înțelege pe ceilalți.

CEAI SOLARIS BIO “EU FAC” | CHAKRA 3 – MANIPURA

COMANDĂ ACUM

Ingrediente (toate organice): ceai negru, scorțișoară, coajă de portocală, cardamom, cuișoare.

Chakra plexului solar (Manipura) – “Eu fac”
Chakra plexului solar este centrul nostru de putere și nucleul identității, personalității și ego-ului nostru. Concentrându-ne atenția asupra nucleului nostru în timp ce ne servim ceaiul și rostim mantra EU FAC, puterea și încrederea noastră vor fi sporite. Acest lucru ne ajută să ne atingem obiectivele. Acest amestec revigorant ne stimulează și ne motivează să luăm măsuri.

CEAI SOLARIS BIO “EU IUBESC” | CHAKRA 4 – ANAHATA

COMANDĂ ACUM

Ingrediente (toate organice):mușețel, fenicul, scorțișoară, verbenă cu lămâie, petale de trandafir, anason stelat, cardamom, lavandă.

Chakra inimii (Anahata) – “Eu iubesc”

Capacitatea de a ne iubi pe alții și pe noi înșine este legată de inima noastră. Chakra inimii este centrul compasiunii și capacității noastre de a avea grijă de ceilalți. Ne încurajează să iubim și să iertăm cu adevărat. Concentrarea asupra acestei chakre în timp ce bem ceaiul și rostim mantra EU IUBESC, promovează deschiderea noastră, dăruirea și primirea iubirii necondiționate. Chakra inimii este, de asemenea, centrul nostru de vindecare și ajută la dezvoltarea dragostei de sine, bunătății și respectului. Acest ceai nu conține cofeină, are un efect calmant, dar și inspirator.

CEAI SOLARIS BIO “EU VORBESC” | CHAKRA 5 – VISHUDDHA

COMANDĂ ACUM

Ingrediente (toate organice): lămâiță, hibiscus, ghimbir, coajă de portocală.

Chakra gâtului (Vishuddha) – “Eu vorbesc”
Chakra gâtului este asociată cu exprimarea și înțelegerea atât în ​​comunicarea verbală, cât și în cea non-verbală. Este cheia exprimării gândurilor și sentimentelor în comunicarea noastră cu ceilalți. Investind energia atenției noastre asupra acestei chakre, în timp ce bem ceaiul și rostind simultan mantra “EU VORBESC”, vom stimula exprimarea și comunicarea. Acest amestec fără cofeină este atât liniștitor (pentru durerile de gât) cât și revigorant.

CEAI SOLARIS BIO “EU VĂD” | CHAKRA 6 – AJNA

COMANDĂ ACUM

Ingrediente (toate organice): mentă, urzică, fenicul, lemn dulce.

Chakra frunții (Ajna) – “Eu văd”
Atenția acordată chakrei frunții în timp ce ne bucurăm de ceaiul nostru și rostim mantra EU VĂD, crește capacitatea de a reflecta și înțelege lumea noastră interioară și exterioară. Abilitatea de a anticipa și de a gândi este importantă pentru realizarea noastră de sine și viziunea noastră asupra vieții. Amestec fără cofeină, care are un efect calmant, de curățare și detoxifiant.

CEAI SOLARIS BIO “EU ȘTIU” | CHAKRA 7 – SAHASRARA

COMANDĂ ACUM

Ingrediente (toate organice): ceai verde, coaja de portocală, cardamom, cuișoare, anason stelat.

Chakra Coroanei (Sahasrara) – “Eu știu”
Savurând ceaiul și rostind mantra EU ȘTIU, ne vom focusa energia atenției asupra chakrei Coroanei, conectându-ne astfel la Sinele nostru superior, flacăra noastră geamănă, care ne dăruiește energii și ghidare spirituală. Chakra coroanei ne permite să depășim limitările ego-ului nostru. Investind energia atenției noastre asupra acestei chakre, vom fi mai bine echipați pentru a fi fideli cu noi înșine și pentru a ne îndeplini scopul vieții.

ACESTE PRODUSE NE POT FI BUNI TOVARĂȘI ÎN TIMP CE NE SAVURĂM CEAIURILE ȘI LUCRĂM CU CENTRII NOȘTRI ENERGETICI 

  Set lumânări parfumate cu cristale.

COMANDĂ ACUM

Un set cadou de lux de nu mai puțin de 7 lumânări chakrale în suport de sticlă. Fiecare lumânare chakrală conține o piatră semiprețioasă care reprezintă acea chakră și amplifică energia, sugestia și vibrația luminii imateriale simbolizată de lumina lumânării.

Set 7 uleiuri esențiale 100 % pure

COMANDĂ ACUM

Uleiurile esențiale “7 Chakre” sunt concepute pentru a deschide și echilibra centrii energetici ai corpului tău. Cele 7 arome ale chakrelor sunt atent selectate de un specialist indian. Chakrele ajută la revigorarea corpului, minții și spiritului prin canalizarea „prana”, forța noastră de viață invizibilă, care curge prin chakre, menținându-le aliniate și fluide, deblocate.

 

 

Set 7 lumânări chakrale

COMANDĂ ACUM

Aceste lumânări speciale din stearină și ceară de nucă de cocos se folosesc în cadrul ritualurilor de activare a corpului de lumină, deblocare și echilibrare a Chakrelor. Lumânările sunt turnate într-un suport neinflamabil din policarbonat, în formă de inimă și au timpul de ardere de 4-5 ore/buc.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro