duminică, iulie 14, 2024
libris.ro
AcasăATENȚIE! VORBEȘTE SUFLETULCUM AFLI RĂSPUNSURI DIN SUBCONȘTIENT CU AJUTORUL PENDULULUI CHEVREUL ?

CUM AFLI RĂSPUNSURI DIN SUBCONȘTIENT CU AJUTORUL PENDULULUI CHEVREUL ?

Avem deja toate răspunsurile pe care le căutăm, dar nu conștientizăm că le avem. Ca atare, alergăm cu disperare după ele. Le putem afla accesând subconștientul, dar, pentru asta avem nevoie de o modalitate de a-l accesa. Pendulul Chevreul realizat din selenit  este un instrument ideal cu ajutorul căruia putem accesa faza subconștientă a minții noastre.

Cum funcționează un pendul Chevreul ?

Ceea ce face un pendul este că îți permite să emiți frecvențe energetice care îți vor stimula mintea subconștientă, nu numai să se trezească, ci și să găsească o modalitate de a-ți oferi răspunsurile pe care le cauți. Și asta pentru că el deja le are. Cum reușește faza inconștientă a minții să-ți ofere răspunsuri? Pur și simplu trimițând impulsuri electrice către nervii tăi care determină mișcări imperceptibile ale degetelor. Pendulul nu funcționează prin magie. Tu ești cel care face toată magia. Tu și subconștientul tău. Concentrându-te, emițând și primind tipul potrivit de energie și folosind un pendul, vei ajunge să te conectezi la partea din mintea ta care are toate răspunsurile. Pendulurile sunt instrumente care se conectează la intuiția ta, la sinele tău superior și la subconștientul tău. Ele te ajută să pătrunzi în straturi mai profunde ale ființei tale, să găsești răspunsuri și să te descoperi pe tine însuți.

Cum se utilizează pendulul ?

Pregătește o listă cu câteva întrebări la care vrei să afli răspunsul și o listă de calibrare, de 9 întrebări, ale căror răspunsuri deja le știi.

  • Așează-ți tabla de răspuns pe masă.
  • Fixează pe masa mâna nedominantă (stânga dacă ești dreptaci, dreapta dacă ești stângaci, stânga dacă ești bărbat ambidextru, dreapta dacă ești femeie ambidextră) și capătul lanțului pendulului între degetele mare și arătător
  • Așteaptă ca pendulul să nu se mai miște deloc, iar vârful său să fie la 5-6 centimetri deasupra centrului tablei de răspuns, apoi pune rând pe rând întrebările de calibrare și urmărește direcția în care se deplasează pendulul.
  • Când te armonizezi cu pendulul, focusează-ți atenția asupra întrebării la care subconștientul vrei să răspundă cu DA sau NU și urmărește-i mișcările.

Cel mai bun mod de a te asigura că faci mereu ce este mai bine cu pendulul tău, este să ai grijă de el, deoarece pendulul este un instrument super sensibil la vibrațiile tale personale.

Iată care sunt cele mai bune 4 moduri de a avea grijă de pendulul tău:

  • Vorbește-i frumos pendulului

Cel mai bun mod de a avea grijă de pendulul tău este să te gândești la el ca la un prieten apropiat, chiar dacă este un obiect. Un pendul este un instrument care îți servește să te conectezi mai ușor la cele mai profunde părți ale tale, așa că poartă-te frumos cu el, ai încredere în pendulul tău și fii respectuos cu el.

  • Curăță-ți pendulul în mod regulat

Pendulul este un instrument conceput astfel încât să se poată conecta cu intuiția ta, chiar și atunci când conexiunea cu tine însuți este foarte slabă. Asta înseamnă că modul în care pendulul tău se comportă este strâns legat de cât de des îl cureți de energiile mai puțin benefice. Pentru îndepărtarea energiilor negative, trece pendulul de 9 ori prin fum de Salvie sau Palo Santo.

  • Fii respectuos !

Nu uita că pendulul tău îți oferă răspunsurile din subconștientul tău și, chiar dacă nu-ți plac răspunsurile pe care le primești, amintește-ți că pendulul este doar mesagerul.

Dacă primești în mod constant răspunsuri negative la întrebările tale și te simțiți inconfortabil cu rezultatele, încearcă din nou altă dată. Nu urma niciodată îndrumări care contravin bunului simț, instinctelor sau intuiției tale. Cu timpul, între tine și pendulul tău se va crea o legătură energetică foarte puternică și acuratețea răspunsurilor va fi una foarte mare.

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro