miercuri, februarie 28, 2024
libris.ro
AcasăMOTIVAȚIE | MOTIVAȚIONALCum ne motivăm în funcție de zodie

Cum ne motivăm în funcție de zodie

Dorința de a avea succes sau de a obține ceva în viață cu determinare și motivație constantă este cunoscută ca fiind ambiția, însă, mulți oameni renunță foarte ușor la jumătatea drumului îndeplinirii ambiției lor. Motivația este necesară a ne atinge obiectivele. Cum ne motivăm pentru a nu mai renunța la jumătatea drumului ? Fiecare dintre noi are o perspectivă diferită de a privi viața și, ca urmare, modalitățile de a ne menține motivați sunt, de asemenea, diferite. Unii consideră banii și faima ca pe o motivație, în timp ce alții consideră că familia și prietenii lor care îi sprijină sunt motivațiile de care au nevoie. Motivația ne spune când și cum să mergem mai departe atunci când anumite situații ne împiedică s-o facem. Astrologia nu numai că stabilește ceea ce este probabil să se întâmple în viitor; tot ea ne indică remediile situațiilor care ne stau în calea atingerii ambițiilor și ce ne motivează pe fiecare în funcție de semnul zodiacal căreia îi aparținem.

Berbec

Berbecul nu dorește să fie cel care urmează instrucțiunile; el vrea să fie cel care le dă. Aceasta este motivația lui intrinsecă. Berbecii prezintă calități admirabile de lider și doresc să obțină un mare succes în viață, astfel încât să îi poată inspira și pe ceilalți să facă la fel. Berbecului nu îi place să piardă, iar singura modalitate de se menține motivat este să transforme într-o competiție tot ceea ce vrea să obțină în viață. Impulsivitatea este o parte integrantă a naturii Berbecilor și joacă un rol crucial în tot ceea ce ei fac în plan material, emoțional, profesional și fizic. Berbecilor, feriți-vă de treburile de rutină, pentru că, atunci când vă săturați de ele, aveți tendința de a arunca prosopul! Vă plac provocările și faceți multe lucruri cu mare îndrăzneală. Voința voastră de fier este un avantaj în fața celorlalți. Nevoia Berbecilor de recunoaștere și atenție este uneori infantilă. Ar trebui să știți că nu orice tip de atenție este neapărat bună. De aceea, întrebați întotdeauna în jurul vostru ce părere au cei apropiați vouă despre ideile și realizările voastre. Aveți nevoie de aprobarea lor formală pentru a vă menține motivați. Berbecule, ideile tale minunate, mintea creatoare și motivația naturală înnăscută sunt principalele tale atuuri. Natura ta competitivă va contribui la numeroasele tale succese în viață, transformându-ți realizările într-o influență pozitivă în viața oamenilor din jurul tău. Folosește asta pentru a-i inspira pe semenii tăi cu entuziasmul tău abundent și oferă-le sprijin pentru a-i ajuta să crească.

Taur

Motivația înnăscută a Taurilor este dată de faptul că adoră confortul, prosperitatea materială și luxul.  Aceasta îi determină  să-și înfrunte stilul de viață, cam leneș, pentru a-și îndeplini obiectivele materiale. Este semnul zodiacal care se teme cel mai mult de schimbare și va încerca întotdeauna să se sustragă de la aceasta. Învățarea de a trece peste frica de schimbare le va permite Taurilor să ducă o viață mai fericită. Cel mai bun mod de a vă menține motivați este ca, de fiecare dată când realizați ceva grozav în viață, să nu uitați niciodată să vă recompensați cu ceva în plus. Având în vedere natura voastră, va trebui să vă întrebați, în permanență, când puneți în practică o ambiție, ce profit veți culege după atingerea ei. Cei ce vor să motiveze un Taur în cadrul unui proiect, trebuie să-i reamintească permanent despre profitul pe care îl vor obține. Vorbiți-i Taurului despre cât de sigur va fi viitorul lui dacă va da rezultate în cadrul proiectului. Puteți chiar să-l ispitiți cu o masă delicioasă ca și recompensă pentru munca lor. Dacă ești Taur, ai nevoie de argumente importante pentru a începe o acțiune. După ce vei fi sigur de tine, nu vei mai renunța. Cu alte cuvinte, deși motivația ta nu se observă imediat, ea este una puternică. Apoi, nimic nu te va mai putea reține.  Dimpotrivă. Obstacolele vor avea pentru tine un efect stimulator. Ai răbdare cu tine! Începe o acțiune doar atunci când ești convins că acea acțiune îți va aduce roade. Ești o persoană ambițioasă care lucrează pentru atingerea obiectivelor sale chiar și atunci când îți este greu. Ai o intuiție uimitoare și știi multe despre lumea din jurul tău. Folosește-o cu încredere de fiecare dată. Ești de încredere, iar celorlalți le place să te aibă în preajmă. Punctul tău slab este acela că tu crezi că adevărul tău subiectiv este singurul adevăr și poți pierde cu ușurință respectul față de persoanele care nu gândesc la fel ca tine. A fi încăpățânat nu este neapărat un lucru rău. Asta înseamnă că ai tendința de a duce lucrurile la bun sfârșit. Cu toate acestea, blocarea feedback-ului de la ceilalți și  insistența în a face lucrurile doar în felul tău, te vor predispune blocajelor în calea dezvoltării.  Așa că, încearcă să te deschizi. Lasă-i și pe alții să gândească, să simtă și să acționeze după cum doresc, fără o judecată pasiv-agresivă. Doar observând și ascultând s-ar putea să înveți ceva! Să fii flexibil cu ceilalți și să te conectezi prin împărtășirea ideilor, îți va face prieteniile și parteneriatele mai distractive, mai valoroase și te va menține motivat.

Gemeni

Spre deosebire de Tauri, schimbările sunt cele care îi mențin pe Gemeni interesați și motivați. Pentru ei, cu cât sunt mai „răsuciți” cu atât sunt mai motivați. Curiozitatea lor este maximă. Aproape orice le deschide fantezia și-i stimulează să  dezgroape misterele lumii care-i înconjoară. Tendința Gemenilor de a fi schimbători se manifestă însă prea des. În mediul social, farmecul lor îi poate face pe ceilalți să și-i dorească drept prieteni. Gemenii au reputația de a fi genul de oameni care nu duc treaba până la bun sfârșit. Cea mai bună motivație pentru persoanele aparținând acestui semn zodiacal este să rămână mereu entuziaste. Numai asta îi poate ajuta în situațiile în care munca lor este plină de sarcini diferite. Gemenii adoră să facă parte dintr-o echipă, dar își vor pierde rapid impulsul de acțiune dacă sunt lăsați singuri. Deoarece absorb energia oamenilor din jurul lor, este ușor pentru Gemeni să rămână entuziasmați, când toți ceilalți din grup lucrează pentru aceleași obiective. Motivația Gemenilor este instabilă. Ei trebuie să evite membrii anturajului imediat ce o idee le germinează în creier.  Gemenilor, încercați să rămâneți tăcuți și să vă alimentați motivația prin trecerea în revistă a beneficiilor pe care aceasta vi le poate aduce! Folosiți partea rațională a temperamentului vostru pentru a analiza o acțiune în mijlocul căreia vă aflați! Puneți în balanță toate argumentele pro și contra și decideți! Pentru că doar lucrul în echipă te menține motivat, ai grijă ca ceilalți să nu te catalogheze ca fiind o persoană cu două fețe din cauză că atenția ta este de foarte scurtă durată. Dacă vrei să te menții motivat, planifică-ți activitățile și urmează planul de acțiune, fără să te abați de la acesta!

Rac

Nativii acestui semn sunt adevărați stâlpi de sprijin atât pentru cei apropiați lor cât și pentru cei care, în trecut, i-au nedreptățit. Ei nu sunt ranchiunoși și nu au resentimente.  Racii sunt conduși de sentimente și empatie mai mult decât de motivație, așa cum se întâmplă de altfel, în cazul tuturor semnelor de apă.  Prin urmare, acesta este un aspect al naturii Racului asupra căruia trebuie să lucreze pentru a se putea menține motivat.  Încercați să vă găsiți motivațiile în atitudinea persoanelor optimiste și vă veți da seama că problema voastră este doar să începeți să acționați. Uneori vă este dificil să vă exprimați angajamentul. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă îmbunătățiți și capacitatea de a spune fără teamă ceea ce simțiți. Acționați progresiv, începând cu membrii familiei. Casa și familia reprezintă principalul obiectiv al Racului. Când Racul se confruntă cu un blocaj, spuneți-i cât de mult va beneficia familia și prietenii săi apropiați de pe urma proiectului său. Deși pasivi și rezervați, vor face aproape orice, dacă de beneficiile acțiunilor lor se vor bucura puținele persoane pe care ei le iubesc cu adevărat și în care au încredere. Empatia Racilor trece prin sinele lor înalt și, de aici, intuiția lor naturală și dorința de a face bine celorlalți. Ei se descoperă deseori pe sine ca fiind protectorii grupului din care fac parte. Oamenii își doresc în mod natural să fie în prezența lor.  Natura iubitoare a Racului este unul dintre cele mai mari atuuri ale sale, iar abilitatea sa de a avea grijă de oameni este de neegalat, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Racul este atât de adorat! Racule, emoțiile sunt abundente pe toate planurile vieții tale și ești deosebit de sensibil la ele. Dacă insiști tot timpul să acționezi condus de sentimente, este posibil să îi copleșești pe ceilalți, iar ei să nu știe cum să îți facă față.  Ești cu adevărat “mama răniților”  a Zodiacului dar riști să devii o “mamă vitregă”. Intâlnește-te mai des cu prietenii și membrii familiei pentru că ei sunt cei care te motivează. Nu te închide în propria ta cochilie atunci când te afli în situații neconfortabile pentru tine.

Leu

În virtutea faptului că este un semn de foc, Leul este binecuvântat cu o personalitate fascinantă, datorită căreia este capabil să-și urmeze motivația interioară și anume aceea de a fi plăcut și apreciat de prietenii lui. Aproape tot ceea ce face în viață are mult de-a face cu atragerea atenției și câștigarea respectului societății. Leii sunt generoși și grijulii. Oamenii aparținând acestui semn zodiacal își cunosc complet valoarea și au încredere deplină în ei înșiși. Leul poate face minuni dacă este apreciat pentru munca sa. El prosperă atunci când ceilalți îl înconjoară cu laude și aplauze. Leul este destul de motivat pentru a începe o acțiune, dacă „joacă” pentru un public care îl apreciază. Pe Lei puteți să-i motivați spunându-le în public cât de mult îi apreciați, iar ei vor muta munții din loc. Nu este nimic mai plăcut pentru nativul din Leu, decât să acționeze în cadrul unei echipe care îl apreciază și îl urmărește ca pe un lider. Leilor, tendința de a fi tratați ca un lider o manifestați deseori, pentru că semnul vostru este cel mai carismatic din Zodiac. Sunteți lideri înnăscuți și puteți lega prietenii puternice. Sunteți conduși de Soare, dar lumea nu se învârte în jurul vostru. Solicitând prea multă atenție îi puteți îndepărta pe ceilalți. Trebuie să vă simțiți observați și validați pentru tot ceea ce faceți, dar nu o faceți de dragul atragerii atenției, ci doar pentru a vă motiva, atât pe voi cât și pe ceilalți. Oferiți-le și celorlalți șansa de a se bucura de lumina Soarelui, manifestând o doză sănătoasă de realism și considerație. Și ceilalți trebuie să strălucească pentru a vă putea motiva pe viitor. Nu-i orbi cu lumina ta, Leule ! Vei fi cu adevărat motivat numai atunci când cineva îți va spune cât de mult se simte la rândul său motivat prin susținerea pe care i-o acorzi.

Fecioara

Cei născuți sub semnul Fecioarei sunt întotdeauna tensionați în legătură cu ceea ce cred și simt alții în legătură cu ei. Pentru Fecioare, câștigarea încrederii oamenilor este scopul suprem și asta îi motivează deseori să continue. Natura critică a Fecioarei poate fi enervantă, dar, în același timp, cineva trebuie să ne arate unde ar putea eșua un plan. Permiteți-le Fecioarelor să fie responsabile de detalii și chiar de controlul calității. Nativii din Fecioară sunt foarte discreți și realiști în ceea ce întreprind, analizează proiectele într-o manieră minuțioasă și cântăresc pro și contra, fără a fi influențați inițial de emoții. Voința lor de a se angaja în acțiune include adesea un sentiment al datoriei. Cu orice sarcină primită, Fecioarele trebuie să arate întregii lumi că merită poziția pe care o ocupă. În acest sens, Fecioara este unul dintre cele mai motivate semne ale Zodiacului. Fecioarele sunt ghidate în viață de „întotdeauna este loc de mai bine”, sapă pentru detalii și nu sunt niciodată complet mulțumite. Această tendință înnăscută către perfecțiune le face uneori să piardă din atenție părțile importante, ale puzzle-ului vieții – preocupate fiind să analizeze detaliile, să despice firul în patru. Cei născuți în Fecioară pot fi destul de critici, nu numai cu ceilalți, ci și cu ei înșiși. Asta nu implică faptul că sunt incapabili să iubească și să fie grijulii. Fecioarele sunt destul de binevoitoare și sunt dispuse să se jertfească, pentru interesul celorlalți. Căutarea neîncetată a perfecțiunii lor este ceea ce îi motivează la superlativ. Fecioarelor, ochiul ager în identificarea defectelor poate fi un avantaj, dar folosirea lui  pentru a critica la nesfârșit, poate avea un impact negativ asupra relațiilor voastre. Oamenii nu vor să audă permanent tot ceea ce ei fac rău. Dacă îi criticațitpstă ziua, ei vă vor aprecia din ce în ce mai puțin și vă veți supăra pentru că… ați făcut atât de mult pentru ei, iar ei nu apreciază! Vă sună familiar? Fecioară, învață să-ți folosești ochiul critic și atenția pentru a evidenția și aspectele pozitive, nu numai pe cele negative. Astfel oamenii își vor dori feedback-ul tău și asta te va motiva la maxim.

Balanța

Balanțele nu au voie să trăiască izolate. Nativii acestei zodii au întotdeauna nevoie de cei dragi alături de ei, astfel încât să poată merge mai departe. Balanțele trebuie să participe la mai multe întâlniri și petreceri și ar trebui să se înconjoare întotdeauna de cei dragi. Sprijinul constant din partea familiei și prietenilor poate motiva cu adevărat o Balanță să acționeze mai bine. Promiteți-i Balanței o petrecere în care va putea să sărbătorească, ori de câte ori va ajunge într-o etapă importantă a vieții sau a unui anumit proiect. Le plac întâlnirile și sărbătoririle fericite. Încurajează-i să lucreze cu alții! Balanțele își pierd foarte ușor motivația atunci când preiau prea mult din obligațiile celorlalți membri ai echipei. Se vor descurca grozav ca membru al unei echipe bine alcătuite, în care toată lumea contribuie cu un talent specific. Trebuie recunoscut că Balanțele sunt precum fenomenele meteo imprevizibile în ceea ce privește motivația. Își petrec timpul comparând totul, de multe ori nu sunt sigure de alegerile lor inițiale, caută părerile mai multor persoane, cântăresc avantajele și dezavantajele și persistă în a ezita să ia decizii. Acestea pot fi motivele pentru care nimeni, niciodată, nu le va desemnea să-i conducă pe ceilalți. Balanțelor, ar trebui să înțelegeți că motivația este o problemă între voi și … voi înșivă. Voi înțelegeți filozofia acțiune-reacțiune și nu veți spune sau nu veți face niciodată ceva ce știți că vă va răni. Frumusețea este un alt lucru major care vă motivează în viață. Sunteți atrași de toate lucrurile frumoase. Vă puteți încadra oriunde cu harurile voastre sociale intrinseci, iar oamenii vă iubesc spiritul și manierele. Aveți capacitatea de a rezolva conflictele doar activându-vă farmecul. Cea mai importantă motivație pentru voi este să vă asigurați că nu ceilalți sunt responsabili pentru prosperitatea voastră. Dacă armonia este scopul vostru final, vă veți găsi calea.

Scorpion

Scorpionii nu-și pot controla emoțiile și gândurile. Ei trebuie să le controleze pentru a avea succes. De asemenea, spiritul lor entuziast, îi determină să găsească punctele slabe ale adversarului lor și asta îi ajută să performeze mai bine în fața adversarilor lor. Scorpionii au o putere de voință implacabilă atunci când râvnesc ceva și nu renunță niciodată. Nu îi deranjează obstacolele, conflictele sau prețul de plătit. Sunt pregătiți pentru orice și nu se vor răzgândi. Trebuie subliniat, Scorpionule, că, în general, ești capabil să progresezi nemanifestând compasiune pentru cei pe care îi lași în urmă. Ești extrem de ambițios și știi exact ce vrei, ești dispus să muncești din greu pentru a obține acest lucru. Și cu natura ta extrem de intuitivă cauți întotdeauna răspunsuri. Intensitatea și profunzimea ta în relații te ajută să construiești relații de durată pe care, însă, le poți trăda cu ușurință dacă urmărești un obiectiv egoist. Iubești misterele și ești atras de tot ceea ce este învăluit în secrete. Ai grijă! Aamintirile jenante sau dureroase, problemele din copilărie și diferite obiceiuri îngropate în subconștient sunt cauzele principale ale multor comportamente umane. Încercând să descoperi dorințele interioare ale celorlalți devii suspect, mai ales pentru că joci jocuri de minte și efectuezi mici teste pentru a vedea cum reacționează ceilalți. De fapt, tu încerci să te descoperi pe sine. Ar trebui să fii conștient de asta ! Nevoia ta de a căuta întotdeauna „adevărul” poate duce la obsesie și paranoia. Greșești investigând uneori prea adânc în căutarea a ceva care poate nu este chiar atât de profund. Dacă în mod absolut trebuie să întrebați ceva legat de un mister care vă frământă, asigurați-vă că aveți pe cineva în care aveți încredere, astfel încât să nu vă pierdeți într-o gaură neagră a îndoielilor. Când entuziasmul Scorpionului se estompează, dă-i un impuls, ajutându-l să găsească punctele slabe ale adversarilor. Indiferent dacă este vorba despre o altă persoană, o regulă iritantă sau o construcție socială vagă care îi stă în cale, Scorpionul iubește să vină cu moduri creative de a sfâșia pe oricine și orice le stă în cale.

Săgetător

„Arcașii” nu au nevoie de prea multe motivații pentru că ei sunt întotdeauna implicați sau angajați în ceva anume. Ei sunt dominați de o nevoie uriașă de a realiza ceva în viață, ceea ce reprezintă cea mai mare motivație pentru ei. Săgetătorii nu au nevoie de motivații, cât au nevoie de ajutor pentru a rămâne pe calea atingerii scopurilor lor. Sunt predispuși la începerea simultană a mai multor acțiuni pentru că sunt entuziasmați de ideile noi și strălucitoare. Optimismul este la el acasă în viața Săgetătorului. El este sigur că își va atinge ținta, după ce și-a ales-o. Nu concepe înfrângerea, deoarece această perspectivă nu face parte din opțiunile lui. Cu entuziasmul și setea sa de acțiune, Săgetătorul îi trage pe ceilalți după el. Dar, bagă de seamă Săgetătorule! Nu confunda înclinațiile tale naturale cu megalomania! Ești înzestrat cu o personalitate veselă și plină de energie. Nu ai nimic de făcut altceva decât să canalizezi corect această energie. Spre deosebire de Fecioară, ignori detaliile, te concentrezi asupra imaginii de ansamblu, riscând uneori să nu-ți atingi ținta. Ești ingenios și ai un talent desăvârșit de a povesti. Ceilalți se îngrămădesc să te asculte dar asta nu înseamnă că te și aprobă în sufletul sau mintea lor. Dacă te temperezi, poți deveni cu ușurință un bun speaker și vei putea, la fel de ușor, să-ți impui părerea, chiar dacă nimeni nu ți-a cerut-o. Fii atent că ai tendința să respingi ideile și credințele diferite de ale tale și asta îi poate face pe oameni să nu-și dorească să fie în preajma unor astfel de vibrații. Este ipocrit să etichetezi viziunea ta despre lume ca faptă și apoi să respingi imediat pe oricine crede altceva. Faptul că ești sincer nu este un motiv suficient de bun pentru a explica de ce denunți fără tact alte puncte de vedere diferite, inofensive. Ascultă-i pe alții și învață să vorbești cu ei, mai degrabă decât pentru ei.

Capricorn

Capricornii nu se pot relaxa sau distra dacă obiectivul lor este incomplet pentru că se simt vinovați dacă fac acest lucru. Ei cred cu adevărat că au obiective pe termen lung și au o autodisciplină exagerată. Nu există nicio modalitate specifică de a-i motiva pe Capricorni, însă, cel mai bun lucru pe care l-ați putea face este să-i întrebați tot timpul dacă au nevoie de ajutor  pentru a-și atinge obiectivul mai ușor. Capricornule, tu te simți întotdeauna foarte motivat. Aceasta nu înseamnă că te bucuri și te pregătești imediat de acțiuni. Te iei atât de în serios încât crezi că trebuie să fii concentrat, să te izolezi de lume și să aduni înainte de a începe tot ceea ce consideri necesar să faci. Trebuie să ții cont că voi, Capricornii, aveți un aer de mister despre voi înșivă. Ești un lider fantastic și excelezi la luarea inițiativei în orice aspect al vieții, indiferent dacă este vorba despre muncă sau relațiile de prietenie. Capricornii muncesc extrem de mult și își vor dedica întreaga viață pentru urmărirea unui obiectiv care ar putea fi chiar imposibil de atins pentru alții. Ca toate semnele de pământ, nu ești deloc descurajat de timpul necesar pentru a-ți atinge scopul. Tu vei găsi o modalitate de a-l realiza, chiar dacă este nevoie de mult timp și efort. Cei mai mulți Capricorni pornesc greu la drum, se agață de o idee fixă, o persoană sau un lucru fără de care – cred ei – că nu-și pot atinge ținta.  Capricornule, manifești  o nevoie exagerată de a te simți în siguranță. Aici trebuie să lucrezi. Te arunci în munca ta și etalezi un comportament rece pe care oamenii îl consideră inaccesibil, indiferent dacă vrei să recunoști sau nu. Uneori, această strictețe îi face pe alții să se simtă înăbușiți și nu vor dori să se afle în preajma ta, ceea ce ar putea să te demotiveze, mai ales dacă ai ideea fixă că atingerea obiectivului tău depinde exclusiv de ideile și participarea lor. Revizuiește acest tip de atitudine. Bucură-te că tu nu ai nevoie prea tare să fii motivat, ci doar să nu-ți pierzi pe traseu motivarea înnăscută.

Vărsător

Vărsătorii par să nu aibă abilități bune de comunicare, însă abilitățile lor umanitare sunt mai presus de toate. Acești nativi se gândesc mai întâi la alții și apoi la ei înșiși. Cea mai bună motivație pentru ei este să le reamintești despre sarcina lor sau despre situația oamenilor și cu siguranță îi vor ajuta pe oameni sau vor finaliza sarcina. Vărsătorule, este necesar să spunem că oamenii nu înteleg întotdeauna motivația sau motivațiile tale. Te interesează inovațiile, ești curios, cu mintea deschisă, strălucitoare și inteligentă și ai tendința să analizezi lucrurile din toate perspectivele posibile. Ești un revoluționar înnăscut și arzi de dorința de a-ți afirma independența în toate modurile. Ești un gânditor profund și creator și deseori visezi să schimbi lumea cu ideile tale și atitudinea ta neconvențională. Acesta este motivul pentru care te poți dedica perfect unei cauze sau unui proiect care poate părea plictisitor pentru alții. Ești vizionar și creativ. Cumva, înlocuiești metodele tradiționale de motivație cu sclipiri personale de intuiție. Pentru a-ți completa capacitatea de comunicare trebuie să înveți să explici lucrurile. Vei fi surprins să te bucuri de mai mult sprijin, ceea ce este un lucru bun pentru tine, întrucât, fiind individualist, vei învăța să apreciezi și proiectele colective. În centrul motivațiilor Vărsătorului este nevoia de a uni lumea și de a exista ca parte a acesteia. Vărsătorii susțin egalitatea și libertatea tuturor, cred în unitatea societății și, în regulile lor mai ipotetice și mai puțin practice ale vieții, se confruntă adesea cu realitatea, ceea ce le va induce deseori o stare de stres. Vărsătorule, fiind un semn de aer, îți place să ieși în evidență, adori să vorbești și să socializezi. Nimic nu te face mai fericit și mai motivat decât o situație în care ajungi să îți adaugi opinia controversată la o discuție și să-i forțezi pe ceilalți să-și reconsidere poziția, să obții recunoașterea punctului tău de vedere.

Pești

Peștii au o imaginație grozavă și o inimă mare. Lor le pasă mai întâi de emoțiile altora și pe urmă de ale lor. Un pic de apreciere poate acționa ca o motivație mare pentru ei.  Ei nu reușesc întotdeauna să-și transforme imaginația în realitate, dar atunci când cineva îi apreciază, se simt cu adevărat motivați și muncesc din greu pentru a-și atinge obiectivele. Peștișorilor, ca și racilo, vă place să stați liniștiți în lumea voastră și cu greu vă înhămați la eforturi. Aveți nevoie de motivații serioase pentru a începe o acțiune. Faceți cunoscute intențiile voastre, oamenilor cu care interacționați! Odată implicați într-un proiect care vi se va părea plăcut și interesant, veți putea parcurge chiar și un drum lung pentru a-l transpune în realitate. Motivația voastră de bază este preluarea negativității transmise de cei din jur și transformarea acesteia în ceva pozitiv. Deși sunteți o binecuvântare pentru societate, nu întotdeauna reușiți să fiți o binecuvântare și pentru voi înșivă. Majoritatea Peștilor se aventurează în situații riscante.

Asocierea planetară a semnului vostru cu planeta mistică Neptun vă predispune unei atitudini de visători. Cu un picior în lumea spirituală și unul în materială, s-ar putea să aveți nevoie de sprijinul altora pentru a vă motiva să luați măsurile necesare manifestării viselor voastre. Fiind foarte sensibili la emoțiile celorlalți s-ar putea să fiți copleșit și să acordați prioritate nevoilor altora mai presus de interesele voastre. Pentru a vă motiva, înconjurați-vă de oameni dispuși să vă ajute. Cum se diferențiază propria voastră lume de realitate, Peștișorilor ? Lăsați această întrebare să vă inspire în a face schimbări în lumea reală, astfel încât să nu mai fiți nevoiți să vă lăsați copleșiți emoțional. Visele voastre vii, imaginația colorată și mintea creatoare sunt instrumentele pe care trebuie să le utilizați pentru a realiza acea lume perfectă – așa că nu păstrați imaginația ca pe o utopie, blocată în mintea voastră. Lăsați-o să se transforme în realitate !

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro