miercuri, iulie 17, 2024
libris.ro
AcasăADEVĂRURI GREU DE SUPORTATCUȚITUL DIN SELENIT ȘI ELIMINAREA BLOCAJELOR ENERGETICE

CUȚITUL DIN SELENIT ȘI ELIMINAREA BLOCAJELOR ENERGETICE

Selenitul este o piatră semiprețioasă cu proprietăți și semnificații specifice în domeniul ezoteric și al cristaloterapiei. Selenitul este folosit pentru curățarea și purificarea energiilor negative. Se spune că poate elimina blocajele energetice din corp dar și blocajele transgeneraționale și intergeneraționale despre care ne vorbește psihogenealogia. 

Chakrele sunt registratarii noștri emoționali. Experiențele emoționale negative generează blocaje. Curățarea energetică a chakrelor pe lângă iertarea transgenerațională și ruperea legăturilor intergeneraționale negative sunt esențiale pentru a trăi o viață liberă de poverile strămoșilor și energiile celor cu care interacționăm. Acest cuțit din Selenit este o piesă de bază a ritualurilor energetice menite să rezolve astfel de probleme.

Selenitul este un excelent protector împotriva energiilor negative. În bolurile de selenit se țin cristalele (după ce au fost purificate), pentru a fi protejate. Curățarea cristalelor cu care lucrăm se face după purificarea inițială, păstrându-le peste noapte, lângă un cristal de HEMATIT. Dimineața le putem pune într-un bol de selenit.

CRISTALOTERAPIA DESPRE SELENIT

Selenitul aduce claritate și viziune, este supranumit și TRANDAFIRUL DEȘERTULUI. Acest cristal este cunoscut pentru aportul său de claritate și viziune. Radiază pace și oferă protecție câmpului și spațiului nostru energetic. Ne reamintește cu blândețea mătăsii că trupul nostru este locul sacru al sufletului, iar mintea noastră este instrumentul  cu care căutăm sens în această viață.
Selenitul ajută și la eliminarea anxietăților și grijilor și încurajează o perspectivă sănătoasă, astfel încât să puteți înflori în frumosul sentiment al ființei. Este un cristal foarte potrivit și necesar celor care doresc să exploreze conexiunile cu alte entități.

Metafizicul este locul în care selenitul strălucește cu adevărat. Acest cristal cu duritate mică, este o piatră cu adevărat angelică, un instrument uimitor pentru a îndepărta acele blocaje energetice care te împiedică să trăiești în flux cu Universul.

Selenitul are duritate relativ mică (1,5-2,5), față de cristalul de cuarț (6,5-7,0), și mai este asociat cu stimularea refacerii conexiunii cu Sinele Superior. Mulți ezoteriști folosesc selenitul pentru atingerea unor stări meditative de înaltă vibrație. Se crede că selenitul are o energie lină și calmantă care poate contribui la claritatea mentală și la luarea deciziilor înțelepte și obiective în situații confuze.

Un alt aspect interesant al selenitului este capacitatea sa de a încărca și purifica alte cristale. Mulți oameni își plasează cristalele în contact cu selenitul pentru a le curăța și încărca energetic. Pentru un somn liniștit, selenitul poate fi plasat sub pernă sau în apropierea patului și vom avea un somn odihnitor. Se spune că ajută la eliberarea tensiunilor și a stresului din minte și corp.

Selenitul ajută, de asemenea la fluidizarea fluxului de energie în corp, poate fi folosit pentru a crea un scut energetic de protecție împotriva energiilor negative sau a influențelor externe nebenefice.

Cuvinte cheie: Purificare, Pace, Meditație, Conștiință universală, Claritatea gândirii, Puritatea inimii, Iubire necondiționată, Integritate, Spiritualitate, Dezvoltare psihică, Iertare, Gânduri pozitive .

Selenitul interacționează perfect cu toate cele 7 chakre, le curăță de blocaje și, în plus,  favorizează deschiderea chakrei coroanei și accesarea conștiinei angelice, amplifică receptivitatea față de îndrumarea superioară și poate fi folosit pentru a accesa informații din viețile trecute.

Afirmații susținute de Selenit:

  • Chem acum pacea interioară și claritatea minții.
  • Viața mea se desfășoară cu grație.
  • Sunt unul cu mine însumi, cu pământul și cu universul.
  • Iert, mă vindec și găsesc o cale pașnică de a merge înainte.
  • Îmi purific gândurile și sentimentele pentru a mă potrivi mai bine cu noul eu energetic care apare.

Precizare: Energia cristalelor împreună cu forța imaginației și puterea credinței personale pot produce adevărate minuni. Proprietățile diferitelor minerale de mai jos nu au fost dovedite științific. Ele se bazează pe experiențele utilizatorilor și ale cristaloterapeuților. Proprietățile de vindecare descrise nu înlocuiesc în niciun caz diagnosticul sau tratamentul de către un terapeut sau un medic calificat. Dacă aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați un medic, un psiholog sau un psihoterapeut.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro