duminică, iulie 14, 2024
libris.ro
AcasăSĂNĂTATEDE CE SĂ FACI UN DUȘ CU CRISTALE NATURALE ?

DE CE SĂ FACI UN DUȘ CU CRISTALE NATURALE ?

Așa cum creierul este memoratorul amintirilor noastre (informațiilor din lumea psihică), chakrele sunt memoratoarele experiențelor noastre emoționale (energiei noastre interioare). Un duș cu acest instrument ezoteric de excepție, în timp ce rostim mantrele specifice curățării fiecărei chakre, va conduce la energizarea si echilibrarea centrilor noștri energetici. Aceste Mantre sunt : LAAM, VAAM, RAAM, YAAM, HAAM, AUM și AHH. 

CUM SE FOLOSEȘTE DUȘUL

Seara faceți duș reglând intensitatea apei cu ajutorul butonului situat pe marginea capului de duș, iar la fiecare limpezire rostiți mantrele de mai sus. Sub influența apei care curge prin orificii foarte fine și vă va mângâia trupul, veți simți nu numai că “plutiți”, ci vă veți bucura de energia subtilă cu care cristalele din mânerul capului de duș vă vor încărca aura. Centri energetici, cele 7 chakre vor fi gata să permită curgerea liberă a energiei vitale (chi, prana) prin corpul vostru.

SCURT INFO DESPRE CHAKRE

Chakrele sunt centre energetice în corpul uman, conform anumitor tradiții spirituale și sisteme de gândire, în special în tradițiile spirituale indiene, precum hinduismul și budismul tibetan. Cuvântul “chakra” provine din sanscrită și înseamnă “roată” sau “disc”.

Conform acestor tradiții, există mai multe chakre dispuse de-a lungul liniei coloanei vertebrale, de la baza coloanei până în vârful capului. Fiecare chakră este asociată cu anumite aspecte ale ființei umane, inclusiv aspecte fizice, emoționale, mentale și spirituale. Fiecare chakră este, de asemenea, considerată responsabilă pentru fluxul energiei (prana sau chi) în corp.

  1. Chakra Rădăcinii (Muladhara): Situată în zona bazei coloanei vertebrale, aceasta este asociată cu supraviețuirea, securitatea și legătura cu Pământul.
  2. Chakra Sacrală (Svadhisthana): Situată în zona pelvisului, aceasta este asociată cu emoțiile, creativitatea și sexualitatea.
  3. Chakra Plexului Solar (Manipura): Situată în zona stomacului, aceasta este asociată cu puterea personală, voința și autenticitatea.
  4. Chakra Inimii (Anahata): Situată în zona pieptului, aceasta este asociată cu iubirea, compasiunea și relațiile interpersonale.
  5. Chakra Gâtului (Vishuddha): Situată în zona gâtului, aceasta este asociată cu comunicarea, expresia și adevărul.
  6. Chakra Celui de-al Treilea Ochi (Ajna): Situată între sprâncene, aceasta este asociată cu intuiția, clarviziunea și discernământul.
  7. Chakra Coroanei (Sahasrara): Situată în vârful capului, aceasta este asociată cu conștiința superioară, iluminarea și conectarea cu aspectele spirituale superioare.

Fiecare chakră este considerată a fi legată de anumite culori, sunete, cristale și elemente. În sistemul de gândire al chakrelor, echilibrul și fluxul adecvat al energiei prin aceste puncte sunt esențiale pentru starea de bine și armonie a individului.

Conceptul de chakre și învățăturile asociate cu acestea fac parte din filosofia spirituală și metafizică, iar modul în care sunt percepute și interpretate poate varia între diferite tradiții și practici. Aceste concepte nu sunt recunoscute în mod universal în știința medicală sau științele naturale. Este întotdeauna recomandat să abordați aceste idei cu deschidere și să căutați înțelegerea lor în contextul specific al tradițiilor spirituale respective.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro