vineri, mai 24, 2024
libris.ro
AcasăAVEM CREIER – CE FACEM CU EL?DE CE SĂ TE ÎNSCRII ÎN CLUBUL "SURSA DE MOTIVAȚIE"?

DE CE SĂ TE ÎNSCRII ÎN CLUBUL “SURSA DE MOTIVAȚIE”?

Acum puteți accesa AUDIOTECA, VIDEOTECA și ARTICOLELE din ZONA DE ACCES PRIVAT, dedicate exclusiv  membrilor Clubului „SURSA DE MOTIVAȚIE”. Zona este în dezvoltare continuă, așteptăm sugestiile tuturor membrilor cu privire la conținutul acesteia. Suntem deschiși oricărui tip de colaborare. Dacă te-ai săturat de scenariul sacrificiului și crezi că poți pune umărul la consolidarea comunității noastre de suflete libere, te așteptăm să te exprimi alături de noi. În sensul că și tu poți scrie articole pe blogul nostru sau încărca podcasturi sau documentare. Alături de noi poți începe un drum nou, dacă simți că vocația ta este să te adresezi semenilor tăi, împărtășindu-le lecțiile tale de viață.

Calitatea de membru al Clubului „SURSA DE MOTIVAȚIE” îți conferă o mulțime de beneficii. Ești doar la un click distanță de ele. Accesează acest link https://sursademotivatie.ro/subscription-plan/ află ce beneficii ai și intră în comunitatea noastră.

Datele de logare alese de tine la înregistrare îți vor permite doar accesul la articolele dedicate exclusiv membrilor Clubului. După înregistrare, în termen de maxim 48 de ore, vei primi separat pe e-mailul cu care te-ai înregistrat, alte date de logare valabile pentru AUDIOTECĂ http://audioteca.sursademotivatie.ro/genres  și pentru VIDEOTECĂ http://audioteca.sursademotivatie.ro/channel/genre/videoteca.

Membrii canalului pe platforma Youtube pot deveni și membri ai Clubului sau își pot transfera calitatea de membru al Canalului în cea de membru al Clubului, renunțând la a mai plăti pe platforma Youtube (Google) pentru această calitate. În viitorul apropiat ne vom retrage de pe platforma Youtube, dar ne veți putea urmări în continuare pe www.sursademodivatie.ro atât podcasturile cât și documentarele noastre.

Nu uita să ne comunici și numărul tău de telefon ca să te adăugăm în grupul nostru de Whatsup!

Pe grup vom distribui știri importante, informații cu privire la noutățile AUDIO-VIDEO-TEXT care pot fi savurate pe www.sursademotivatie.ro exclusiv de membrii Clubului. Tot pe grup vă vom informa și cu privire la programul workshopurilor „VINDECARE PRIN CONSTELAȚII HOLOSISTEMICE ȘI IERTARE TRANSGENERAȚIONALĂ”, „MASTERPLANUL DE VIAȚĂ – ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI”, „ATELIER DE INTELIGENȚĂ SPIRITUALĂ ȘI CHIRURGIE EMOȚIONALĂ” și „MAGIA CRISTALELOR” dar și programul întâlnirilor periodice cu membrii Clubului.

Îndrăzniți să fiți înțelepți !

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro