Despre Noi

Forțele sacre ale vieții și misterele ființei umane ne-au fascinat dintotdeauna. Cercetăm cu grijă și răbdare trinitatea umană MINTE-CORP-SUFLET, comparând învățăturile antice cu ultimele descoperiri ale științei. Toate cercetările noastre se bazează pe adevărul conform căruia noi nu avem Suflete, ci SUNTEM SUFLETE – picături individualizate ale Marelui Câmp Energetic Universal. Suntem ochii prin care Universul se privește pe sine și înțelege că este divin.

Sufletele vin să experimenteze unitatea spirituală a întregii vieți din perspectiva unei existențe separate de Sursă, pentru că doar astfel se pot cunoaște pe ele însele. Totul în acest Univers este SUGESTIE-VIBRAȚIE-PERCEPȚIE. Corpul reprezintă mijlocul de deplasare, costumul nostru de protecție și centrul de prelucrare a datelor pe care le primim din planul material prin intermediul celor 5 simțuri. Mintea este instrumentul cu care căutăm sens în această lume. Între Sufletul nostru întrupat (partea de picătură individualizată a Marelui Câmp Energetic Universal care a ales să experimenteze această lume) și Sufletul nostru neîntrupat, sau Sinele nostru Superior (partea de picătură individualizată a Marelui Câmp Energetic Universal care a ales să rămână aproape de Sursă), curge un flux de energie numit popular spirit. Spiritul nu trebuie confundat cu Sufletul. Între Sufletul nostru întrupat și instrumentele sale MINTE și CORP, curge de asemenea un flux de energie, însă de o vibrație mai scăzută.
Secretul conectării conștiente cu Sinele nostru Superior și Marea Înțelepciune Universală este ridicarea la același nivel de vibrație a celor două fluxuri de energie.
Singura punte de legătură a noastră cu lumea din care venim când ne naștem și plecăm când ne lăsăm în urmă trupurile și mințile, sunt gândurile. Gândurile sunt fluxuri de energie și INFORMAȚIE care curg bidirecțional între noi și ceilalți oameni, între noi și Sinele Superior. Gândurile sunt de natură, electrică, materială și de aceea au tendința să să materializeze. Când vibrația gândurilor noastre are aceeași rată de frecvență cu cea a dorințelor noastre (al căror potențial există deja în formă cuantică în acest Univers), atragem în viața noastră obiectul dorințelor.

Gândurile întreținute suficient timp cu credință și consecvență, definesc semnătura noastră energetică. Aceasta este semnătura cu care semnăm toate cererile pe care le adresăm (conștient sau nu) Universului. Când în mintea oamenilor este haos, se cheamă că oamenii nu cunosc modul în care se formează gândurile și interacționează cu cele primite pe cale intutitivă sau cu cele emise de ceilalți oameni. Așa se naște gălăgia gândurilor care credem că ne aparțin în totalitate și, pentru că nu știm să facem liniște în lumea noastră interioară, alegem inconștient să întreținem un gând (al nostru sau nu), suficient de mult timp, astfel încât gândul să-și transmită vibrația corpului. În funcție de natura acestor gânduri (rea sau bună), vibrația gândurilor dă naștere moleculelor emoțiilor, care pot corupe sau întări sistemul imunitar. Când natura gândurilor este una rea, corpul răspunde cu tot felul de boli. Când natura gândurilor este una bună, corpul se însănătoșește. Psihoneuroimunologia studiază acest fenomen și noi ne focusăm atenția asupra acestui domeniu relativ nou al neuroștiințelor.

Iată ce putem învăța împreună dacă țineți aproape de noi !

  • Strategii de dezvoltare personală în plan spiritual și psiho-emoțional
  • Ce este cu adevărat Sufletul și cum relaționează cu instrumentele sale Mintea și Corpul. (organizăm periodic workshopul MASTERPLANUL DE VIAȚĂ – ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI).
  • Cum aplicăm Legile Spirituale ale Universului pentru a ne bucura de armonie, prosperitate și fericire.
  • Tehnici de meditație MINDFULNESS – ARTA CONȘTIENTIZĂRII.
  • Tehnici de vizualizare creativă pentru manifestarea dorințelor și secretele succesului în lucrul cu legea atracției.
  • Tehnici de autovindecare prin intermediul terapiilor alternative care folosesc puterea minții și forța energiei vitale, (organizăm periodic workshopuri despre terapii complementare)
  • Tehnicii și strategii de trezire și creștere spirituală

Suntem deschiși oricărei forme de colaborare cu specialiști din domeniul psihologiei, psihoterapiei, neuroștiințelor, spiritualității sau altor domenii conexe, recunoscute (sau nu, încă) de lumea științifică.
Pentru că există mulți oameni interesați de aceleași domenii de cercetare ca și noi, ne-am propus să organizăm și un CLUB al MEMBRILOR. A nu se confunda cu calitatea de MEMBRU AL CANALULUI de YOUTUBE sau cu cea de MEMBRU al GRUPULUI DE FACEBOOK .
Aflați mai multe detalii accesând secțiunea MEMBRI.
Prin intermediul specialiștilor cu care colaborăm oferim diferite servicii. Responsabilitatea pentru serviciile oferite aparține fiecărui practician către care veți fi direcționați. Accesați rubrica SERVICII pentru a vă edifica în acest sens.

Ne puteți contacta NON-STOP accesând formularul de contact.
         

Îndrăzniți să fiți înțelepți și spor în tot ceea ce gândiți, rostiți și întreprindeți !