marți, iunie 18, 2024
libris.ro
AcasăASTROLOGIEEliminarea energiilor negative în funcție de zodie

Eliminarea energiilor negative în funcție de zodie

Oricât de interesantă sau distractivă vi s-ar părea citirea periodică a horoscopului pentru a afla amănunte despre norocul în dragoste sau bani, obiectivul central al astrologiei este altul. Nicidecum acela de a face predicții pe seama cărora să ne bucurăm, întristăm sau să ne amuzăm, ci de a ne informa despre noi înșine și predispozițiile noastre în funcție de zodie, în a manifesta anumite tendințe și atitudini comportamentale. Astrologia abundă de informații vizavi de capacitatea fiecărei zodii de a atrage și radia energii care pot fie să lumineze, fie să întunece, atât viața noastră cât și viețile celor cu care relaționăm.Este bine să avem cunoștințe minimale de astrologie, pentru că astfel, nu numai că ne putem cunoaște mai bine pe noi înșine,  ci îi putem cunoaște și pe ceilalți. Nu cred că este un lucru rău în a cunoaște tendințele comportamentale definitorii atât ale noastre cât și ale celorlalți oameni cu care interacționăm.

Dorința oamenilor de a cunoaște lumea din jurul lor și sub alte aspecte decât cele materiale, precum și cea de a afla atât trăsăturile personalității proprii cât și trăsăturile  celorlați oameni cu care vin în contact, a transformat astrologia într-un megatrend. În fond și la urma urmei, să fim mai conștienți de noi înșine, ne ajută să identificăm punctele noastre forte sau slabe și să stabilim ce dorim de la viață, de la prietenii și partenerii noștri, ne ajută să stabilim relații interpersonale mai bune.

Iată care sunt tipurile de energie negativă la care sunt predispuși oamenii în funcție de zodia în care s-au născut.

 

 

 

 

 

BERBEC. Manifestă și atrage energia agresivității. Ei sunt în prima linie a zodiacului și gata să intre în acțiune. Conștientizarea acestui tip de energie la care sunt predispuși îi poate ajuta să își da seama când să facă un pas înapoi.

TAUR. Manifestă și atrage energia încăpățânării. Dacă ești un Taur care urăște cedarea, încearcă să fii un pic mai dispus să faci compromisuri sau să explici de ce îți aperi cu atâta pasiune punctele de vedere pe care le expui cu îndârjire. Nu sunt chiar toate, așa după cum susții tu că sunt.

 

 

 

 

 

GEMENI. Manifestă și atrag energia renunțării, inconsecvenței, duplicității. Gemenii au tendința de a renunța la planurile lor înainte de a le pune în practică și de a fi inconsecvenți cu ei înșiși dar și cu ceilalți și au atitudini schimbătoare.

RAC. Manifestă și atrage energia hiperemotivității și agresivității pasive. Racii ar trebui să-și analizeze toate acțiunile prin prisma conștientizării că acest tip de energie este perfect integrat în natura lor.

LEU. Manifestă și atrage energia exagerării și dramatismului. A spune unui Leu să fie mai puțin dramatic este ca și cum i-ai spune Soarelui să strălucească mai puțin. Le place să fie înconjurați de oameni care pot într-un fel sau altul să le tempereze această energie.

FECIOARĂ. Manifestă și atrage energia criticii. Orientarea spre supracritică și detalii foarte amănunțite le poate face vulnerabile în construirea relațiilor.  A fi meticulos nu este neapărat ceva rău, dar trebuie să țină cont că filtrul criticii ar trebui să fie uneori mai fin, alteori mai puțin. Conștientizarea și ponderarea acestei tendințe de a se lăsa controlați de energia criticii ar trebui să fie prioritățile Fecioarelor care vor să reușească în viață.

BALANȚĂ. Manifestă și atrage energia indecisivității. Tendința lor de a fi temperate și echilibrate le determină să ia foarte greu decizii. Pot fi ușor catalogate de către ceilalți, drept persoane insensibile sau nehotărâte, ceea ce le face să își construiască mai greu relații sociale.

SCORPION. Manifestă și atrage energia secretismului și a trădării. Ei dau dovadă o tendință exagerată de a purta o mască a secretelor chiar și în cele mai banale situații cu care se confruntă. Scorpionii se tem foarte mult de influența și controlul celorlalți asupra lor și pot, de asemenea, în mare secret, să trădeze cu ușurință.

SĂGETĂTOR. Manifestă și atrag energia nepoliteții. Scorpionii își exagerează onestitatea aruncând cu cuvinte care pot jigni foarte ușor. Ei ar trebui să lucreze la exprimarea emoțiilor într-un mod mai plin de compasiune. Deși emoțiile Săgetătorilor ne pot ajuta să descoperim despre noi anumite adevăruri, ei ar trebui să evite rănirea sentimentelor altora.

CAPRICORN. Manifestă și atrag energia rigidității și a supratensionării. Capricornii joacă prea mult după reguli, uneori absurde, ceea ce îi poate împiedica să stabilească relații flexibile cu ceilalți. Când ești prea strict, îi poți face pe ceilalți să se simtă prost, ca și cum ai judeca stilul lor de viață. Capricornii ar trebui să ia regulile mai puțin în serios și să își tempereze aceste tendințe.

VĂRSĂTOR. Manifestă și atrag energia detașării emoționale. Nu împărtășesc empatic emoțiile cu ceilalți, sunt reținuți și trec prin filtrul rațiunii exagerate toate emoțiile pe care le arată celorlalți. Vărsătorii își iau un timp prea mare de gândire înainte de a se manifesta emoțional. Procedând astfel vor fi catalogați drept persoane reci, insensibile, cu care nu este prea bine să ai relații, decât dacă și tu ești Vărsător la rândul tău.

PEȘTI. Manifestă și atrag energia minciunii și a înșelării. Peștii au predispoziția de a fi copleșiți de aceste tipuri de energie. Mint de dragul de a minți, dintr-o teamă exagerată de a fi controlați, sau pentru că ei nu pot să îi controleze pe ceilalți. Sunt secretoși ca și Scorpionii.

UN CUVÂNT DE ÎNCHEIERE

Atragem în mod neconștient, cu ajutorul magnetismului nostru emoțional, exact ceea ce gândim. Orice gând întreținem în mintea noastră, înmagazinează un anumit tip de energie într-un cuantum  direct proporțional cu timpul alocat întreținerii gândului și cu intensitatea emoției asociată acestuia, determinată de claritatea imaginației care se conturează în jurul lui. Dacă te gândești la răul care ai vrea să i se întâmple cuiva, nu te aștepta să atragi energii pozitive în preajma ta. Dacă îți exagerezi temerile în ceea ce te privește, de asemenea.

Gălăgia interioară a minții noastre este principalul responsabil, sau, mai bine zis principala sursă de energie negativă din viața noastră. Dacă de energiile negative care vin din surse exterioare nouă putem scăpa prin diferite metode, de cele atrase de noi înșine este foarte greu să scăpăm dar nu imposibil. Acest fapt este realizabil numai prin preluarea controlului asupra minții și oprirea dialogului nebun al acesteia.Ca să aveți o idee mai clară asupra nebuniei minții și dialogului interior, încercați să vă imaginați că ar exista o imprimantă care ar putea fi conectată la mintea voastră. Cam ce credeți voi că ar tipări această imprimantă, cât timp vă aflați în stare de veghe și cam câte topuri de hârtie credeți că i-ar trebui zilnic pentru a vă lista gândurile? Noi înșine generăm pentru viețile noastre cele mai mari energii negative care ne macină viețile. Apoi putem discuta despre negative provenite din surse exterioare nouă.

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro