Terapia cu esențe florale subscrie ideii de terapie informațională și constă în utilizarea remediilor obținute din ingrediente naturale non-toxice, prelevate din flora spontană. Lacrimile de flori reprezintă o formă de terapie informațională care contribuie la restabilirea echilibrului dintre minte și corp și la însușirea unor calități care ne lipsesc. Scopul terapiei informaționale este de a induce o stare de bine prin eliminarea sentimentelor negative precum: ura, panica, stările generate de griji și stres, nesiguranță sau indecizie și altele asemenea. Te invităm să descoperi sortimentele noastre de remedii florale și să te bucuri de echilibrul mult dorit!
Virtuțile acestui elixir în cadrul terapiei informaționale pe bază de lacrimi de flori:
Pentru oricine dorește să renunțe la fumat și nu se poate ajuta singur. Elixir ajută la eliminarea obiceiurilor proaste și la susținerea propriei voințe.
Combinație de esențe organice (lacrimi de flori), preparate după metoda originală a Dr. Bach și conservate în cel mai bun brandy organic.
Acesta este un produs, certificat ECOCERT. Plantele utilizate la obținerea acestuia provin din agricultură ecologică. Fabricat în FRANȚA.
Dacă doriți consiliere terapeutică pentru a aprofunda terapia cu remedii florale, vă puteți programa AICI.
La achiziționarea acestui produs, primiți acces gratuit în AUDIOVIDEOTECA clubului “SURSA DE MOTIVAȚIE”, unde puteți asculta muzică de vindecare pe frecvențele din gama Solfeggio, muzică de meditație, muzică de relaxare și somn, muzică de curățare a chakrelor, muzică pentru stimularea procesului de învățare, muzică de ascensiune spirituală etc.
Ingrediente:
Brandy organic 99.60%, alcool 40% vol., 0,4%, 1/250 extracte florale (lacrimi de flori) de: Juglans Regia, Aesculus Hippocastanum, Centaurium Erythraea, Agrimonia Eupatoria, Prunus Cerasifera, Impatiens glandulifera, Ulmus Procera.
Mod de utilizare:
Puneți 4 picături într-un pahar cu apă plată, (100ml) și beți de 3 ori pe zi, înainte de masă. Doza maximă recomandată pentru consumul zilnic este de 4 picături de 4 ori pe zi. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variată și echilibrată și nici un stil sănătos de viață.
Consumul acestor elixiruri se pliază perfect pe un regim de viață sănătos și pe sfaturile specialiștilor din domeniul sănătății!
Considerațiuni generale despre TERAPIA INFORMAȚIONALĂ
- Terapia informațională se bazează pe oferirea de informații celor interesați în a descoperi mai multe despre problemele cu care se confruntă în materie de sănătate și bunăstare, ceea ce ar putea duce la o scădere a utilizării resurselor de asistență medical.
- Oamenii încearcă să dea un sens lumii lor apelând la resursele disponibile, cum ar fi ceea ce au auzit, citit, văzut sau experimentat. Dacă aceste resurse sunt inadecvate, ei caută informații suplimentare din alte surse. Este posibil ca informațiile să nu fie acționate sau utilizate în niciun fel, dar, se pare că, chia și numai deținerea informațiilor oferă oamenilor un sentiment de control și putere.
- Este posibil ca informațiile furnizate să nu fie necesare pentru o anumită boală dar pot fi de natură generală sau pot fi informații referitoare la bunăstarea sau prevenirea unei boli. Prin urmare, domeniul de aplicare al termenului de terapie informațională este extins dincolo de informațiile specifice bolii și dincolo de educația pacientului.
- Parametrii terapiei informaționale ar trebui să includă: informații specifice bolii orientate către un individ, informații de sănătate pe un subiect general, sau informații preventive privind sănătatea adresată publicului larg pe teme precum renunțarea la fumat, nutriția și vitaminele, exercițiile fizice și problemele de sănătate.
- Practic orice informație care se ocupă în orice fel de medicină, sănătate, bunăstare sau calitatea vieții care poate fi informatoare, crește abilitățile sau îmbunătățește atitudinea unei persoane poate fi numită Terapie Informațională.
În cartea lor “Information therapy: Prescribed Information as a Rembursable Medical Service”, autorii Donald W. Kemper și Molly Mettler au definit termenul ca însemnând informația potrivită, pentru persoana potrivită, la momentul potrivit, pentru a ajuta la luarea unor decizii mai bune sau pentru a îmbunătăți un comportament de sănătate. Ei au statuat simbolul „Ix” pentru a reprezenta termenul de terapie informațională.
Studiile arată că terapia informațională poate îmbunătăți cunoștințele și abilitățile de luare a deciziilor medicale ale pacienților, precum și poate reduce anxietatea pacientului.
Jeff Greene a inventat termenul „terapie informațională indusă de recompensă” pentru a defini oferirea de informații potrivite oamenilor, la momentul potrivit, în modul potrivit, astfel încât aceștia să fie mai informați și mai motivați să ia decizii mai bune cu privire la comportamentele lor privind sănătatea și starea de bine precum și opțiunile personale pentru tratament.