miercuri, aprilie 17, 2024
libris.ro
AcasăINSTRUMENTE EZOTERICEGADGETUL ANULUI 2024 | PURIFICATOR PORTABIL CU IONI NEGATIVI | "SURSA DE...

GADGETUL ANULUI 2024 | PURIFICATOR PORTABIL CU IONI NEGATIVI | “SURSA DE AER PUR” 

Scapă de aerul toxic din aglomerările urbane sau din încăperile aglomerate, de polenul din aer, de praf, virusuri și bacterii, cu purificatorul portabil “SURSA DE AER PUR”. Purificatorul de aer portabil poate elibera o concentrație ridicată de ioni negativi de oxigen în aer, purifică spațiul de respirație din jurul capului( 1m cub) într-un mod complet, elimină în mod activ poluanții din aer, cum ar fi PM2.5, polenul, praful, virusurile și bacteriile.

Concentrația ionilor negativi este reglabilă pe 2 niveluri, pot fi eliberați până la 120 milioane de ioni negativi. Aparatul se încarcă prin USB și are o durată de viață a bateriei cu litiu de înaltă calitate, de până la 60 de ore.

Nu este mai mare decât o cheie cu telecomandă de la mașină, nu ocupă spațiu și poate fi plasat oriunde. Folosiți-l oriunde mergeți, pur și simlu purtat la gât, în special în orașele cu grad mare de poluare sau în locuri aglomerate, în mall, la cinema, etc.

Este foarte ușor de folosit.

Apeși scurt pe butonul de pornire și purificatorul începe să emită la nivelul minim, apeși a doua oară și se activează nivelul maxim, iar dacă apeși a treia oară purificatorul se oprește.

IONII ȘI SĂNĂTATEA UMANĂ

Un ion este un atom sau o moleculă care a câștigat sau a pierdut unul sau mai mulți electroni. În timp ce atomul este neutru, ionul este încărcat electric. Un ion negativ provine de la un atom care a câștigat unul sau mai mulți electroni. Un ion pozitiv provine de la un atom care a pierdut unul sau mai mulți electroni. Efectul Lenard.

Ce sunt ionii pozitivi și cât de dăunători sunt aceștia pentru sănătatea umană?

Ionii pozitivi sunt molecule mici care au dobândit o sarcină pozitivă. Majoritatea formelor de poluare, substanțele chimice toxice, părul de animale, polenul, mucegaiul și alte substanțe chimice dăunătoare din aer poartă o sarcină electrică pozitivă, ceea ce îi face să fie ioni pozitivi. Existența unor niveluri ridicate de ioni pozitivi în mediul înconjurător poate duce la o serie de afecțiuni. Acest lucru este cauzat în principal de faptul  că suntem înconjurați de ioni pozitivi proveniți din câmpurile electromagnetice generate de computere, telefoane mobile și alte dispozitive electronice care pot afecta funcția creierului și pot suprima sistemul imunitar, cauzând simptome precum: anxietate, dificultăți de respirație, oboseală, dureri de cap, iritabilitate, lipsă de energie, concentrare redusă, greață și vertij.

Din nefericire, în lumea de astăzi, există cantități semnificative de ioni pozitivi în aer, mult mai mari decât cele cu care au avut de-a face strămoșii noștri. Ionii pozitivi creează probleme serioase mai ales în orașe, în clădirile de birouri și în zonele industriale.

Ce generează ionii pozitivi toxici?

În natură, ionii pozitivi sunt formați în mod obișnuit de vânturile puternice, praf, umiditate și poluare chimică sau electromagnetică. În general, tot ceea ce este toxic sau are capacități electromagnetice va genera ioni pozitivi dăunători. Sistemele de aer condiționat din birouri, luminile fluorescente, telefoanele mobile, televizoarele, computerele, covoarele, tapițeria și vopseaua sunt toate generatoare puternice de ioni pozitivi. Imprimantele și fotocopiatoarele sunt cele mai rele.

Ce sunt ionii negativi și cât de benefici sunt aceștia pentru sănătatea noastră?

Ionii negativi sunt opusul ionilor pozitivi și, contrar a ceea ce sugerează numele lor, ionii negativi au un efect pozitiv asupra aerului, a sănătății umane și a senzației de bunăstare. Aceștia pătrund în organism în principal prin căile respiratorii și prin piele și ajută la schimburile dintre celule și la pătrunderea oxigenului în plămâni. Ionii negativi au, de asemenea, particularitatea de a purifica atmosfera de particulele poluante. Aerul sărat al mării – mult mai pur decât aerul din orașele noastre – are de aproximativ 100 de ori mai puțini germeni. Inhalăm ioni și la munte, în pădure și în apropierea cascadelor. Odată ajunși în fluxul nostru sanguin, ionii negativi produc reacții biochimice care cresc nivelul serotoninei (unul dintre hormonii fericirii), substanță care ne influențează starea de spirit, ajutând la ameliorarea depresiei, la ameliorarea stresului și la creșterea energiei vitale.

În marile culturi orientale, chineză și indiană, principiul vital – numit și respirație sau energie vitală – ocupă un loc central în fundamentele medicinei, ale îngrijirii sănătății și ale dezvoltării personale. În medicina chineză, acest principiu se numește Qi: baza energiilor Yin-Yang ale corpului. Conform fundamentelor Yoga, Prana este energia vitală care circulă în univers și în toate ființele vii. Una dintre cele mai importante surse de Prana vitală este atmosfera, iar practicile de respirație din Yoga constau în absorbția acestei energii vitale din aer. Corpul nostru absoarbe electricitatea din atmosferă, o folosește și apoi o eliberează prin intermediul căilor cutanate. Cu cât acest metabolism este mai activ prin absorbția de ioni negativi și eliberarea excesului de sarcini electrice, cu atât ne vom simți mai “vii” și mai sănătoși. Prin urmare, ionii negativi au un impact benefic asupra nivelului respirator. Pentru yoghini, nasul este principalul organ de absorbție a Prana. Aerul este principala noastră hrană: respirăm aproximativ 12.000 de litri de aer în fiecare zi, așa că ar putea la fel de bine să fie sănătos!

Cercetătorii au făcut o descoperire interesantă cu privire la influența ionilor negativi asupra psihofiziologiei umane: aceștia au un efect benefic în tratamentul tulburărilor de dispoziție (reducerea simptomelor) și îmbunătățesc performanțele cognitive. Există o singură variabilă. Unele persoane sunt mai receptive decât altele la lipsa ionilor negativi. Absența ionilor negativi poate genera diverse tulburări precum insomnie, oboseală, iritabilitate, lipsă de concentrare, gânduri “negre”, dureri de cap, disconfort respirator. Ionii negativi îmbunătățesc funcția cardiacă prin ajustarea ritmului bătăilor inimii și vitezei fluxului sanguin, îmbunătățesc calitatea somnului, ameliorarează angina pectorală și normalizează tensiunea arterială.

Cum acționează ionii negativi?

Ionii negativi din aer au o încărcătură negativă puternică. Aceștia sunt atrași static de particulele din aer, cum ar fi praful, sporii de mucegai, părul de animale de companie, alți poluanți plutitori alergeni, bacteriile și virusurile. Prin contact cu acești poluanți și alergeni, ionii negativi le conferă o sarcină negativă și, în loc să plutească în aer, se fixează la sol și cad pe podea sau pe cea mai apropiată suprafață. Ionii negativi fac ca organismul nostru să se simtă reîncărcat și întinerit. Motivul pentru care ne simțiți atât de revigorați atunci când ne expunem la ioni negativi se datorează concentrațiilor semnificativ mai mari de ioni negativi din atmosfera respirabilă.

Ionii negativi pot controla poluarea aerului

S-a dovedit că unele tipuri de ionizatoare de aer elimină particulele în suspensie, praful, fumul de țigară, părul de animale de companie, polenul, sporii de mucegai, bacteriile și virusurile.

Ionii negativi versus bolile respiratorii

Relația dintre ionizarea aerului și bolile respiratorii poate fi dedusă din acțiunea ionilor asupra particulelor poluante: frecvența sau gravitatea crizelor este redusă prin diminuarea factorilor declanșatori sau agravanți ai bolilor respiratorii cronice, care sunt în principal particule și alergeni transportați de aer. Studiile au arătat că, după inhalarea de ioni negativi în doze mari, timp de 30 de minute, avem o creștere cu 20% a absorbției de oxigen și o creștere cu 14,5% a emisiei de dioxid de carbon. Prin urmare, ionii negativi sunt activi în normalizarea funcțiilor pulmonare, ajutând astfel pacienții astmatici.

Ionizatoarele și ozonul

Fără îndoială că dispozitivele de emisie a ionilor negativi reprezintă o tehnologie eficientă de purificare a aerului. Cu toate acestea, dacă nu este controlată corespunzător, poate emite ozon. Înainte de a achiziționa un ionizator de aer, asigurați-vă că acesta nu emite ozon! Acest gaz este dăunător pentru sănătatea dumneavoastră și ar anula toate beneficiile ionilor negativi.

Cum să crești numărul de ioni negativi din mediul tău înconjurător

Cel mai simplu mod de a experimenta beneficiile ionilor negativi este să petreceți mai mult timp în aer liber. Expuneți-vă în locurile cu concentrații foarte mari de ioni negativi, cum ar fi:

 • pădurile dense (în special pădurile de pin)
 • munții
 • parcurile
 • cascadele
 • izvoarele
 • ieșiți afară după ploi și furtuni puternice
 • plimbați-vă pe plajele mărilor și oceanelor indiferent de anotimp

Călătoria în aer liber nu este singura modalitate de a obține o concentrație mare de ioni negativi. Pe lângă petrecerea unei perioade mai mari de timp în natură, iată alte câteva alternative de a genera ioni negativi chiar la tine acasă, în oraș, la școală sau la locul de muncă.

 • folosiți acasă sau la birou un generator fix de ioni negativi;
 • când sunteți în oraș cu un grad ridicat de poluare sau în călătorie într-un mediu necunoscut, folosiți un GENERATOR PORTABIL DE IONI NEGATIVI.
 • Purtați un pandantiv QUANTUM SCIENCE SCALAR ENERGY
 • aprindeți o LAMPĂ DE SARE DE HIMALAYA lângă computer sau televisor sau utilizați LĂMPILE DE VEGHE DIN SARE DE HIMALAYA pe timp de noapte. Acestea contracarează vibrațiile electronice și excesul de ioni pozitivi cauzat de dispozitivele electronice din casă.
 • purtați BRĂȚĂRI MAGNETICE generatoare de ioni negativi sau care reduc nivelul de ioni pozitivi din organism, cum este cazul brățărilor din cupru.
 • ardeți buchete de fumigare sau bețișoare parfumate naturale din SALVIE, YERBA SANTA, PALO SANTO ȘI LAVANDĂ
 • puneți în funcțiune o fântână de apă de interior. Forța sau energia apei în cădere face ca particulele neutre din aer să se scindeze, ceea ce eliberează electroni care se atașează la alte molecule de aer, rezultând ioni negativi.
 • puneți prin casă CRISTALE de turmalin, cuarț pur sau roz dar și purtați-le. Turmalinul transformă umiditatea din aer în ioni negativi și contracarează efectele negative ale radiațiilor electromagnetice (EMF).
 • înconjurați-vă de plante. Acestea curăță aerul absorbind dioxidul de carbon și expirând oxigen proaspăt dar și mulți ioni negativi.

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro