duminică, iulie 14, 2024
libris.ro
AcasăATENȚIE! VORBEȘTE SUFLETULJURNAL DE TABĂRĂ | POIANA BRAȘOV - ȘINCA VECHE | 31 mai...

JURNAL DE TABĂRĂ | POIANA BRAȘOV – ȘINCA VECHE | 31 mai – 2 iunie 2024

A pleca în tabără cu Sursa de Motivație Zilnică a devenit de-acum o tradiție. Alegerea locului, anotimpului, temelor și realizarea coeziunii grupului sunt măiestrit împlinite de Ființa de Lumină care și-a asumat îndrumarea noastră pe calea trezirii și vindecării de iluzia separării de Întreg. Întâlnirea de la Poiana Brașov, 31 mai – 03 iunie 2024, ne-a reunit sub semnul unui salt de perspectivă asupra a ceea ce suntem și ne-a așezat (la propriu, dar și la figurat) față în față cu sine și cu ceilalți. Rotonda sălii de conferințe a hotelului gazdă ne-a oferit șansa de a fi sub cupola de sticlă, ce leagă metaforic cerul de pământ, dând formă și spațiu Marelui Cerc al Apartenenței.

Activitățile premergătoare din primele două zile – jocul dăruirii și primirii dorințelor, curățarea energetică a chakrelor, conștientizarea modului de funcționare a trinității corp, minte, suflet – au avut drept scop crearea coeziunii și dinamicii energetice a grupului și pregătirea pentru Templul Rupestru de la Șinca Veche. Am învățat să transcendem lumea simțurilor și să experimentăm “labirintul, imagine prin excelență a inițierii”, după cum îl numește Mircea Eliade. Am învățat să cerem cu credință împlinirea dorinței celuilalt, străduindu-ne să vindecăm orgoliul și ignoranța. Iar locul din care fiecare s-a rugat a fost Templul Ursitelor, unde, însoțiți de aroma florilor de soc și cântecul păsărilor, am re-găsit rădăcini sacre ale arhitecturii. Dorință și intenție s-au împletit cu energiile locului și ale credinței noastre, spre împlinirea lor.

În liniștea duminicii de iunie, trăind din plin bucuria acestor clipe de împreună, ne reamintim că “uneori a decide cine ești înseamnă a decide cine nu vei mai fi niciodată” (Sursa de Motivație Zilnică), că e timpul să ne răspundem dacă suntem pregătiți să înțelegem unde este granița dintre ceea ce este în interiorul și ce este în afara ființei noastre. Pornim spre peștera Valea Cetății. Acolo, în interiorul ei, am experimentat “întunericul absolut”, liniștea a tăcut și ea, doar apa își conduce stropii de calcar spre forme magice. Acolo devii conștient de non-vedere, de Lumina ce se naște din interior și de iluzoria separare dintre interior și exterior. Gândurile și trăirile celor ce au fost parte la minunatele experiențe din tabăra de vară se vor a fi rostite. S-au îmbrăcat în cuvinte și au devenit povești de viață. Iată-le !

Din nou în tabără

Nord-Sud, la dreapta și la stânga. În felul acesta m-am ghidat până de curând în viață. Și asta până să îmi ridic ochii și să văd deasupra-mi Cerul de culoare albastră. Albastru marin. Am înțeles atunci că Cerul însuși se oglindește în Marele Ocean. Am înțeles că am ales să iubesc și să accept iubirea celorlalți. De cum am ajuns în tabără, am primit odată cu îmbrățișările și bucuria revederii celor dragi Sufletului, un cadou care își face timid drum către mine. Este un buchet de flori galben și violet. Am întrebat Universul și am rugat să îmi dea indicii, semne. Cum am spus anterior, în acest fel navigam în această lume, ghidat de indicatoare. Aș fi putut face asta până la marginile Pământului. Și chiar am făcut-o. Ajuns acolo, constat că un kilometru de autostradă mă poate duce doar un km, dar UN kilometru de pistă mă poate duce oriunde în lume. Roșu, galben și verde. La culoarea roșie ne oprim, stăm, la galben ne pregătim, iar la verde plecăm. Ceva îmi șoptește să migrez, precum rândunica. Să las în urmă galben și să accept violetul.

În peșteră am experimentat nu doar întunericul, ci și auzul propriilor bătăi ale inimii. Eram eu cu Mine. Și era atât de bine. La reapariția Luminii, lacrimile mi-au brăzdat obrajii. Erau lacrimi de iubire. Sunt lacrimi de bucurie, de Iubire. Râdem Împreună. Iubirea ne aduce în același loc, sub aceeași cupolă a Universului Infinit. “Alege să scrii o scrisoare de recunoștință copilului tău interior” este mesajul Universului pentru mine, scris pe o hârtie galbenă, însoțit de un buchet de floricele galbene, violet și albe. Te iubesc copil frumos, isteț și iubitor ! Cu dragoste,

Vlad G.

Impresii din tabăra de la Poiana Brașov, mai – iunie 2024

Am fost plăcut impresionat de grupul de 48 de persoane foarte motivate și cu dorința clară de a evolua spiritual. Nu au existat tendințe concurențiale între membri, ci doar comuniune. Liderul de grup, Ștefan, are o charismă aparte și este susținătorul dorințelor noastre de creștere spirituală. Am avut parte de o experiență de lumină. Mi-a plăcut și faptul că nu au contat meseriile noastre pământene, ci au contat doar contextul și motivația pentru care eram noi acolo. Vă mulțumesc că existați și doresc să ne reîntâlnim și cu alte ocazii, în acest grup de creștere spirituală.

Radu M.

Deschiderea Inimii spre Iubirea Universală!

Bucuria reîntâlnirii cu Maestrul și grupul de suflete unite în gând, dorință și scop, mi-a atins inima cu iubire, într-un mod necunoscut până acum! Am trăit starea de suflet contopit cu mintea și corpul, am trăit puterea lui “Eu Sunt cel ce Sunt”, am trăit respirația la Unison cu Întregul. Am trăit puterea credinței, rugându-mă pentru împlinirea dorințelor semenilor mei, am înțeles mai profund sensul Unității și Iubirii față de tot ceea ce este! Am experimentat “întunericul absolut “și am trăit Bucuria Luminii! Vouă, tuturor colegilor, suflete dragi, vă mulțumesc cu Iubire și Recunoștință pentru fiecare zâmbet, îmbrățișare, cadou, trăire, cântec, poveste, pentru acest ÎMPREUNĂ! Suntem Binecuvântați să fim sub călăuza Ființei de Lumină, Ștefan ! Cu profundă Recunoștință și Iubire, ÎȚI MULȚUMESC! Gratitudine! Unitate! Iubire!

Mariana C.

Gânduri de adolescent

Această tabără a fost o experiență foarte specială și minunată pentru mine. Nu cred că pot explica cu adevărat ce sau cum m-am simțit, deoarece cuvintele nu sunt suficiente pentru a surprinde pe deplin esența conexiunii și iubirea dintre oameni. Am văzut oameni reunindu-se pentru a învăța și a experimenta lucruri despre ei înșiși, despre cine sunt cu adevărat, trăind aventura prin sus și jos, lumină și întuneric, formându-se împreună pentru a crea Unul. A te gândi la un sentiment este ceva, dar a simți acel sentiment este altceva. Și punând-o în cuvinte, nu a existat un singur sentiment, au fost mai multe, grupate pentru a face unul. Apropo de unul, ce este „unul”? Mulți oameni s-au adunat pentru a face unul, pentru a merge ca unul. Crearea unei conexiuni între ei, acceptând și împărtășind lucruri unul despre celălalt. Privind înapoi, prin amintirile pe care le țin acum aproape de inimă, zâmbesc, știind că le voi avea lângă mine și că voi aduna și altele noi în timpul ce va veni. Au fost clipe de bucurie pură, de fragilitate, de libertate și de liniște. Și asta este ceea ce, în ochii mei, face ca această experiență să fie atât de captivantă.

Recunoștința este un cuvânt fragil în acest context, iar un simplu „mulțumesc” oferit tuturor pare să fie insuficient. Recunoștință profundă pentru primirea călduroasă, pentru îmbrățișarea blândă, mulțumesc tuturor celor care au fost acolo, făcând această experiență cu atât mai specială și mai semnificativă. Alături de voi, am simțit multă afecțiune, compasiune și comuniune deplină. Mulțumesc.

Theodora G.

Bună, Suflete dragi!

Am venit la Șinca Veche cu inima deschisă și cu iubire, cerând TATĂLUI, să îndeplinească dorința aproapelui meu. Bucuria revederii mi-a umplut inima de pace, reflectând prin ea acceptarea și iubirea! În urma experiențelor pe care le-am trăit alături de voi la Templul Rupestru și la Peșteră, nu pot să spun decât „MULȚUMESC TATĂ” că m-ai așteptat și de data aceasta și mi-ai vorbit, astfel încât credința mea să prindă putere și să rămână de neclintit!… Și vouă vă mulțumesc suflete dragi, pentru felul în care am înțeles să primim și să dăruim Iubirea! Mulțumesc tuturor și vă transmit toată dragostea mea! Spor în tot ceea ce gândiți și faceți !!!

Cosmin P.

Pentru Mine această Tabără a fost locul unde s-a împlinit destinul meu , unde m-am întâlnit cu corpul, mintea și sufletul meu. Inima țării este locul unde mi-am primit aripile de Înger, acum sunt împlinită! Aici am venit doi și am plecat una cu soțul meu. Vibrațiile noastre s-au armonizat și împreună ne-am putut conecta la Inima Mamei Pământ. Am băut împreună din “izvorul vieții” și ne-am întors mai vii decât am plecat. Am aflat ce avem de corectat la corpurile noastre fizice și unde este nevoie să lucrăm cu precădere. Împreună am ocolit blocajele și astfel am devenit mai puternici și mai uniți.

Fără dragul nostru Ștefan lucrurile nu ar fi fost posibile, el ne-a Luminat mintea cu lumina Cunoașterii și ne-a netezit Calea către Libertate. Mulțumesc tuturor sufletelor care au fost alături de mine în această Mare Călătorie. Vă iubesc pe toți! Puterea stă în unitate și nu în separare! Recunoștință, Ștefan! Sufletul meu salută sufletul tău!

Mirela M.

O  altă filă din geneza lumii

Într-o zi de mai, an 2024, într-un loc de o vibrație specială, o familie de oameni și-au dat mâinile în trinitatea Minte-Corp-Suflet pentru a înmuguri, în fiecare, fila lui Eu Sunt Cel Ce Sunt!

Prin talazurile albastre ale cerurilor și prin pădurile de smarald ale munților, aceștia au venit întru ruga spre împlinire reciprocă a dorințelor cuprinzându-se aripilor lui “Facă-se voia ta, Tată”! Din lumina strânsă-n inimile tuturor și dintr-o credință nemurindă, dorința fiecăruia se îndreaptă spre câte un om-oglindă, suflându-i-se duh din alt pământ. Cred în Mine! Cred în Tine! Cred în Noi! Căci, eu și tu și noi suntem creatorii văzutelor și nevăzutelor. Ale tuturor trăitelor sau a prea repede fugitelor. A tuturor celor ce există, mai ales în mintea fiecăruia. Cred în inima mea și mă înalț la cer spre a mă odihni în Dumnezeu. În tabăra de la Șinca Veche am dat de inimi, de conștiințe, de intenții de vindecare, de suflete nealterate. Și am văzut cum conectarea-comuniune a luat suferința în mâini și s-a suflat Lumina peste ea. Noi am dat viața! Stau, mă odihnesc în recunoștință!

Cred în încrederea că viața e un cadou, cel mai frumos cadou și că e nevoie de mine, de tine și de noi aici pe pământ. Tot ceea ce contează este acum, iar acum e albastru, e liniște și e bine. Dorințele noastre vor începe-a țese viața de când le-am plantat ca și semințe, în inima noastră. Să avem încredere că ne vor găsi, iar liniștea credinței noastre le va crește mult mai luminoase decât ar face-o zbaterea noastră. Tot ce avem de făcut este să fim prezenți, să ne bucurăm, să primim, să acceptăm și să ascultăm. Păpădia nu se oprește din creștere pentru că i se spune că este o buruiană. Nu îi pasă cum o văd alții. Ea spune: „Într-o zi îmi voi pune dorințe!”. Căci la răscruce de anotimpuri, nu suntem decât dorințe, gata să ne înălțăm întru-împlinire. Iar Vouă, tuturor celor care îmi stați mereu la dreapta sufletului și pe marginea minții, vă mulțumesc!

Împreună faceți ca fiecare zi a mea să fie un moment când să-mi aduc aminte că fac parte, preț de un cuvânt, o carte, un zâmbet, o îmbrățișare, un buchet de flori, un gând mereu bun, și din lumea voastră! Sunt recunoscătoare să fiu pe Pământ, azi. Recunoscătoare degetelor mele care scriu, plămânilor care respiră, minții care face loc inimilor, Sufletului de Lumină care și-a ales această întrupare. Recunoscătoare lecțiilor, recunoscătoare dinamicilor, recunoscătoare binecuvântărilor.

Bună dimineața, dorințe! Bine-ai venit, viață-cadou! Bine te-am regăsit, conectare-comuniune! Povestea merge mai departe!

Maria Magdalena G.

 

Spirala Luminii

Șinca Veche – spirală construită cu iubire și măiestrie, canal perfect și curat pentru Lumină.

Masterplanul de viață, Bușteni, Chirurgie emoțională, cristale, Sinaia, NLP, Saltul cuantic- trepte ale unei Spirale construită cu iubire și măiestrie pentru a ne ajuta să devenim canale perfecte și curate prin care Lumina să curgă liber și să ne fie călăuză. Bucuria, încrederea, prietenia, credința, iubirea și-au dat mâna într-un cerc al apartenenței. Ne-am încredințat dorința celui de lângă noi. Ne-am deschis Sufletul cu credință către Sufletul din fața noastră. Am râs, am plâns, am glumit și ne-am îndrumat reciproc, cu blândețe, cu iubire. Iluzii deșarte s-au destrămat, credințe puternice s-au țesut sub îndrumarea înțeleaptă a Sufletului de lumină, numit în această existență Ștefan. Corpul, Mintea și Sufletul au făcut un cerc al credinței, iar din mijloc s-a ridicat “Eu sunt cel ce sunt”. Piramide îngropate-aventuri în natură, emoții de copii plecați pentru a-și ascunde comoara, mesaj pentru viitor. Am trecut prin întunericul absolut pentru a experimenta bucuria luminii. Am conștientizat că noaptea sufletului este necesară în procesul de redescoperire a luminii interioare. Lumini și umbre într-un dans perpetuu pe frecvențele vieții. Șinca Veche – încă o treaptă a spiralei cunoașterii de sine prin ochii Sufletului de alături. Cu recunoștință,

Mira Mirela

Poiana Brașov, Șinca Veche, 2024

Am pornit curioasă să îi cunosc pe toți cei pe care îi știam doar din întâlnirile live. Atunci când ești aproape de oameni, poți “să-i simți”, să vezi dacă rezonezi cu ei sau nu. Pe cei mai mulți îi “știam” demult, sufletele noastre s-au întâlnit în cine știe câte vieți. I-am îmbrățișat cu dor și iubire. M-am simțit Acasă, printre ai mei. Știu că anul acesta este foarte important. Datorită lui Ștefan și cursurilor pe care le-am urmat, am început să mă apreciez mai mult, să înțeleg că Divinitatea mă iubește așa cum sunt, adică perfectă. Toate defectele și imperfecțiunile erau doar în ochii și mintea mea. Proveneau din copilărie și le puteam schimba. Sunt perfectă, nu trebuie să demonstrez nimănui ceva, sunt demnă de a fi iubită. Am mai învățat un lucru foarte important: să ascult. Așa poți să-i cunoști mai bine pe oameni, să nu încerc să-mi impun părerile, chiar dacă consider că sunt corecte. Cum eu merit să fiu iubită așa cum sunt, la fel merită orice om, orice ființă simțitoare de pe acest pământ. Mulțumesc mult, Ștefan, știu că sunt încă la început de drum, dar am descoperit că viața poate începe și la… 60 ani. Mulțumesc dragi Suflete, aflate ca și mine pe același drum.  Vă îmbrățișez și vă iubesc.

Delia

Din tabără

Deși a trecut o săptămâna de la venirea acasă, încă nu am sedimentat toată experiența și cred că sunt multe aspecte despre care nu mă pot exprima încă. Pot spune despre o vacanță că a fost minunată, despre o experiență trăită cu cei dragi, despre un film că a fost minunat, dar experiența din tabără a fost mai profundă, mai mult decât poate descrie cuvântul “minunat”.  Am venit în tabără cu sentimentul că se încheie un proces început anul trecut. Vedeam echilibrarea energetică ca o încununare a efortului depus și dorința- punerea în practică a teoriei învățate (încă neaprofundată) de la cursuri. Am avut momente de îndoială și mi-am întrebat intuiția dacă e bine să vin în tabără, având în vedere că, deocamdată, eu nu simt vibrații, nu am experiența vizualizării, manifestării… Am avut sentimentul că “încurc”, apoi, m-am gândit cu egoism la binele meu. Mi-am amintit că, într-un curs, s-a spus că mai există câte unul de genul “așa nu” și m-am pregătit să simt respingerea.

Ce am simțit eu în prima zi, când au venit “colegii”, a dărâmat tot scenariul meu. Magia a continuat prin modul în care au simțit toți să își unească mâinile ṣi energia, vizualizând vindecarea semenului nostru. Evenimentele au decurs într-un mod miraculos și toată necredința mea s-a risipit, lăsând locul unor trăiri sincere, autentice, unui sentiment de iubire. Toate aceste lucruri uitasem că le știu. Am primit și eu mesajele mele. Pe unele mă străduiesc încă să le înțeleg. Le păstrez în inimă și mă tot întorc la ele ca să le asimilez. Mă așteptam la echilibrarea inimii, nu la puterea interioară.

Momentul Șinca a fost așa cum am crezut că va fi. Am cerut permisiunea să fiu în acel loc sacru, am cerut binecuvântare și am primit. Am fost binecuvântată să mă bucur de moment alături de persoane dragi mie, față de care am sentimentul de admirație. Am avut dorințele unii altora, am fost în același gând. Deși nu pot spune că am simțit vibrații, sunt conștientă de trăirea unui profund sentiment de bucurie, de pace, de liniște. A fost un Acum. Și eu am fost prezentă în acel Acum. Mesajul cu care am plecat din tabăra de la Șinca Veche este “Acum m-am născut!”. Mă gândesc cum ar fi o viață în care doar te rogi, trăiești în comuniune cu Dumnezeu și uiți de tot restul?! Legat de peșteră cred că este mai puțin relevant modul în care eu mă raportez la întuneric. Atât timp cât știu că lumina vine, întunericul nu-mi spune nimic. Da, ai de învățat, simțuri de ascuțit, dar pentru nivelul meu de înțelegere de acum este cam atât. Mă gândesc însă cum e să fii în întuneric și oricât te ridici, să fii tot în întuneric, iar lumina să rămână un concept pe care nu îl deslușești încă. De aceea mă tot uit ca Lumina din mine să nu fie întuneric.

În încheiere, vă mulțumesc pentru ceea ce am trăit. Fie ca sămânța să cadă într-un pământ fertil și să dea rod bogat. Având în vedere că am plecat din tabără cu întrebări, cu dorința de a experimenta și curiozitatea de a desluși misterele ascunse în mine, această tabără, precum și faptul că v-am întâlnit, mă fac să mă simt binecuvântată ṣi iubită de Dumnezeu. Vă mulțumesc cu recunoștință!

Florentina

Călătoria către Lumină

ȘINCA VECHE! Călătoria către LUMINĂ continuă! Cu energii puternice! Cu locuri de-o vibrație înaltă, foarte specială, cu experiențe fără lumina zilei, cu conștientizări puternice, cu împărtășiri de cadouri, cu mesaje subtile, cu îmbrățișări de la suflet la suflet, cu zâmbete autentice, cu râsete în hohote, cu IUBIRE necondiționată! Clipele mi-au rămas imprimate în suflet și, mai importat decât toate, a fost că de data aceasta nu a fost despre mine! Am rostit RUGĂCIUNEA pentru împlinirea dorinței colegei mele și nu a dorinței mele. Conștientizarea faptului că dorința colegei mele era deosebit de profundă, nu poate fi pusă în cuvinte! Tot ceea ce pot spune este că transmit RECUNOȘTINȚA mea nemărginită Maestrului nostru pentru aceste experiențe de neuitat, care ne aduce din ce în ce mai aproape de Sinele nostru autentic! RECUNOȘTINȚĂ tuturor sufletelor minunate care au fost prezente în această călătorie spre sinele nostru autentic! Vă IUBESC și vă îmbrățișez cu sufletul! Cu drag, al vostru,

Vasile

Impresii de la Șinca Veche!

Pentru mine, experiențele trăite în cele câteva zile de tabără au fost speciale! Am întâlnit oameni minunați, cu suflete deschise, am simțit sinceritatea dorinței celuilalt de a se ruga pentru mine, sinceritate pe care nu am mai simțit-o până acum la cineva care de abia mă cunoscuse. Am simțit o imensă bucurie și răspundere de a mă ruga pentru voi toți și am făcut-o cum am putut eu cel mai bine. Am învățat că întunericul poate fi privit “drept în față” și din cu totul altă perspectivă: ca o binecuvântare a luminii! Am învățat multe despre mine și despre aspecte și perspective la care nu mă gândisem. Mulțumesc, Ștefan și mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru tot ceea ce ați     însemnat în această tabără! Abia aștept să ne reîntâlnim! Până atunci, vă îmbrățișez cu drag și vă urez ca Dumnezeu să vă dea ceea ce este cel mai bine pentru fiecare!

Ecaterina

Tabăra Șinca Veche

Aș dori să încep cu un ”Mulțumesc, Maestre!” plin de recunoștință. Ai apărut în energia mea exact când aveam cea mai mare nevoie, când totul părea năruit în viața mea și ne-ai arătat adevărata noastră putere, învățându-ne ce înseamnă iubirea necondiționată. În tabăra de la Șinca Veche am simțit că mi-am găsit a doua familie, am cântat, m-am simțit acceptat, alături de toți colegii care au fost prezenți și cărora le mulțumesc cu recunoștință. Maestre, ne-ai ajutat să ne ridicăm vibrația în acea încăpere prin felurite metode nealterate, rostind conștient Eu sunt cel ce sunt, ne-ai învățat cum să comunicăm și să ne iubim aproapele ca pe noi înșine. La templu este o energie care nu poate fi descrisă în cuvinte! Ce loc sacru! Acolo am fost să îndeplinesc ritualul de rugăciune pentru împlinirea dorinței unui semen al meu și mă bucur enorm că am putut să o fac. Când am intrat în acea spirală, am simțit o lumină puternică, auzul mi s-a intensificat mult, m-am conectat cu acel loc sacru și am exprimat dorința semenului meu. În acel loc, trebuie să fii doar conștient de ceea ce ești și să fii într-un loc al iubirii.

La peșteră am experimentat “întunericul absolut” care, la prima vedere, poate părea înspăimântător, dar nu este așa. Eu personal am experimentat o stare de pace profundă și liniște. Dintre toate simțurile, auzul s-a intensificat mult; simțeam mai intens fiecare picătură de apă care curgea. Mulțumesc, Maestre! Ne-ai învățat să ne și distrăm, să comunicăm între noi, să deprindem arta comunicării constructive, să înțelegem să lăsăm trecutul și traumele de o parte, să ne iubim pe noi ca să putem fi iubiți. În acel loc, devenit sacru, lăsând egoul de o parte și înălțându-ne vibrația, am putut să rostesc “EU sunt cel ce sunt”. O tabără extraordinară, utilă tuturor sufletelor care vor să se cunoască mai bine pe sine. Te iubesc MAESTRE, vă iubesc pe toți!

Alexandru D.

Despre tabără, de la Alina

Așteptam cu atâta nerăbdare și emoții ziua în care aveam să ajung în tabăra unde puteam întâlni cele mai frumoase și pure suflete pe care, cu câteva luni în urmă, le întâlnisem în tabăra de la Sinaia. Totodată, am trăit bucuria de a fi cunoscut și alte suflete minunate care au venit la Poiana Brașov, un loc și o tabără care au schimbat foarte mult viața mea. Acolo am simțit că, în sfârșit, m-am eliberat de Alina cea veche, de toate blocajele și barierele care mă împiedicau în a-mi crea viața pe care mi-o doream. La Șinca Veche am putut să experimentez ceea ce înseamnă iubirea adevărată între persoane venite din diferite colțuri ale țării și chiar din lumea întreagă, suflete pe care nu le mai văzusem niciodată, dar față de care am avut sentimentul și convingerea că îi cunosc bine, parcă dintr-o altă viață. Cu ele am putut sa împărtășesc cele mai frumoase bucurii, trăiri și momente, în toate aceste 4 zile de tabără . Am putut să simt gustul eliberării de toate subjugările, complexele și condiționările pe care le-am trăit până acum. Am început să văd și să descopăr o lume mai bună, o lume a iubirii, a păcii și armoniei divine .

Șinca Veche mi-a dăruit multe trăiri și emoții pe plan spiritual. Am putut și am avut binecuvântarea de a mă ruga în Templul dorințelor, un templu în care am simțit toată credința și energia pozitivă a tuturor oamenilor care așteptau în ordine să ajungă în fața altarului, pentru a se uni cu divinitatea. Am depus la picioarele divinității și Marii înțelepciuni universale toate dorințele și rugăciunile noastre cele mai profunde. M-am simțit fericită și binecuvântată să fiu parte a acelui moment, acolo, în Templul dorințelor, să pot crea acea legătură strânsă cu divinitatea și să simt puterea și energia acelui spațiu, pe care le-am acumulat în inima mea. Mi-au dat forța de a deveni mai bună și mai puternică.

Alina

Sunt deseori întrebată de familie și apropiați, ce tot caut în astfel de tabere. Eu răspund simplu… mă caut pe mine. O dată ce te regăsești, te menții la o frecvență vibrațională înaltă, pentru a fi în aliniere cu obiectivul sau scopul tău. Doar așa ai parte de așa numitele minuni, când întâmpini viața cu bucurie, entuziasm și cu credința că tot ce ți-ai dorit se pune în mișcare acum. Momentan, nu tot timpul reușesc să mă mențin la o vibrație înaltă fără suport… am nevoie de un grup/comunitate care vibrează la o frecvență ce mă înalță și mă inspiră. Cine se aseamănă, se adună.

Asta este PUTEREA CREATOARE…Sursa de Motivație a creat spațiul și cadrul potrivit pentru îndeplinirea dorințelor. Energia înălțătoare a grupului a susținut. Maestrul Ștefan  a folosit instrumentele potrivite pentru a debloca energia stagnantă. A făcut magie cu furcile lui (sonore) și de atunci… este flux de energie și minuni se întâmplă. A trecut o săptămână de când m-am întors și am parte de evenimente pe care, în mod obișnuit, le-aș fi refuzat, pentru că mă scot prea mult din zona de confort, însă acum mi-am făcut curaj. Așadar, pe măsură ce navigăm prin suișurile și coborâșurile vieții, să ne amintim de puterea pe care o avem în noi înșine, aceea de a alege IUBIREA în locul fricii, LUMINA în locul întunericului și VIBRAȚIILE ÎNALTE în locul celor joase. Înconjurați-vă de oameni asemenea vouă! Împreună să creăm o lume cu compasiune, iubire și unitate.

Emilia

Până la Cer și înapoi

Am pornit în tabăra de la Șinca Veche cu bucuria întâlnirii și reîntâlnirii Sinelor pe care le identific deja la nivel subtil ca făcând parte din tribul meu, din familia mea celestă, dar și cu bucuria și răbdarea de a mă descoperi și mai profund pe Sine, cel ce sunt. Dacă în tabără de la Sinaia, am făcut cunoștință unii cu alții (veniți din cele două tabere de la Bușteni), acum, în tabăra de la Șinca Veche ne-am omogenizat, formând un nucleu solid. Dacă în taberele de la Bușteni și Sinaia am curățat traume, am însușit ce era de însușit din experiențele greoaie ale trecutului, acum, în tabăra de la Șinca Veche am făcut un salt important în conștiință, fiind pregătiți apriori de workshop-ul ”Saltul cuantic”. Sub cupola magică a sălii de conferințe a hotelului Șoimul, am experimentat o desprindere de trup, de minte și de suflet care, instantaneu m-a ridicat la Cer, să absorb Lumină Cristică și s-o întrupez la întoarcere și s-o expandez prin extinderea câmpului inimii. Toate astea s-au întâmplat printr-un procedeu aparent simplu, dar, de fapt, atât de profund și de bine pus la punct încât am simțit cum mi-a deschis/desfundat canale energetice. Sunt recunoscătoare tuturor Divinităților participante la tabără pentru portalurile pe care le-am deschis împreună și pentru această vizită Acasă.

Sub cupola cu spirală de la Templul Șinca Veche mi-am continuat experiența de comuniune cu Fluxul (tot în stare de veghe și aici, nu în stare meditativă) în timp ce eram onorată de responsabilitatea pe care o purtam cu mine: aceea de a fi curată în dorința celei pentru care mă rugam. Am simțit-o ca pe o tabără de introspecție, la o vibrație colectivă mult mai ridicată decât orice vibrație individuală. Mi-am reamintit că viața este o călătorie a spiritului către materie și a materiei către spirit și că, oriunde m-aș afla în materie, sunt noi provocări și oportunități de explorat, noi învățăminte și epifanii de conștientizat pentru întoarcerea la Cer cândva, când mă voi desăvârși. Până atunci, sunt fericită să trăiesc în materie, alături de oameni afabili, să petrec, să cânt și să vă simt la ”focul de tabără” unde ne dezgolim de orgolii unii în fața altora, nu ne este frică să fim vulnerabili și să ne înfruntăm convingerile limitative. Corpul meu și creierul meu încă mai procesează informația și energia care au fost acolo! Sunt recunoscătoare pentru că faceți parte din realitatea mea de aici și acum, dar și din toate realitățile de care nu sunt (încă) conștientă în realitatea asta! Recunoștință, Stefan, pentru nivelul de conștiință în care acționezi! Mă înclin!

Eu sunt Cel ce sunt (pseudonim Mădălina)

Tabăra de la Șinca Veche și nu numai

Prinși în plasa trecutului nostru, rămânând blocați în emoții tulburătoare, legați de greutatea experiențelor trecute, care ne-au împiedicat progresul, cu multă înțelegere, cunoaștere și înțelepciune, ne-ai ghidat prin apele tulburi ale schimbării, împuternicindu-ne să ne eliberăm din strânsoarea emoțiilor trecute și să ne depășim constant limitele. Ne-ai iluminat calea din umbrele de ieri spre posibilități radiante ale prezentului. Ne-ai pregătit, ca un adevărat maestru, pentru o schimbare de paradigmă, care a redefinit înțelegerea învățării, făcând din noi elevi ai cunoașterii.

La Șinca Veche, prin prezența ta, ai reușit să schimbi energia unei încăperi, făcându-ne să ne simțim înălțați și inspirați. Să experimentăm viața într-un mod unic și magic. Să pătrundem adânc în lumea divină și magică a câmpului tuturor posibilităților, cu un impact profund asupra noastră și a tuturor celor prezenți. În peșteră am fost binecuvântată cu un sentiment palpabil de energie și armonie.  Infinită recunoștință și mulțumiri, dragă Ștefan, suflet ales. Mulțumesc că mi-ai amintit de frumusețea și simplitatea vieții și importanța de a trăi în momentul prezent, să abordez lumea cu inima și mintea deschisă și să găsesc bucurie în cele mai mici lucruri. Să îmbrățișez conexiunea ciudată și în același timp minunată a întregului Univers și să-mi umplu inima de iubirea și lumina lui. Să conștientizez că prezența noastră face o diferență în lume, ca și suflet, pur și simplu prin a fi ceea ce suntem.

Mulțumesc suflete frumoase, alături de care am învățat să apreciez frumusețea și misterul acestei lumi, să fiu recunoscătoare sufletelor de lumină din viața mea, care au adus și aduc atâta bucurie și vindecare, mie și întregii lumi. M-am relaxat cum de mult timp n-am mai făcut-o și am avut conversații constructive. Am reușit împreună să renunțăm la energiile dense ale fricii, furiei și anxietății, transformând clipele petrecute împreună într-o simfonie de pozitivitate, care ne-a ușurat de iluziile poverilor zilnice și ne-a înălțat armonios dincolo de spațiu și timp. Cu recunoștință!

Maria P.

Recunoștință

Am pornit în această călătorie către necunoscut căutând să descopăr secretele “Pietrei Filosofale” și sensul vieții pe pământ.

Sincronicitățile, serendipitățile și minunile au început să apară la fiecare pas, a trebuit doar să fiu atentă și să deschid acei ochi spirituali, văd și să simt binecuvântările divine așezate în calea mea. Când este pregătit elevul, apare și maestrul!

Tabăra de la Șinca Veche nu a făcut decât să îmi confirme asta. Au fost trei zile petrecute împreună cu oameni aleși de Dumnezeu, în care am murit și am renăscut precum floarea de lotus. Am trăit și simțit la unison clipe magice și înălțătoare, schimbându-mi percepția asupra vieții! Pășesc cu încredere într-un viitor plin de binecuvântări și magie pură. Recunoștință infinită și alese binecuvântări maestrului ȘTEFAN!

Corina Violeta

Tabăra dorințelor

Tabăra dorințelor a fost pentru mine o experiență unică, cu simțiri unice. Emoțiile, bucuria regăsirii sufletelor pe care le știam deja, dar și întâlnirea cu oameni noi, care s-au alăturat acum grupului, energia și frumusețea locului sunt greu de descris în cuvinte. Totul părea ca într-o fotografie, cu imagini minunate, de care cu greu te desparți. Jocul dăruirii și al primirii m-a copleșit, sentimente și amintiri au ajuns la suprafață; energia și susținerea grupului m-au ajutat însă să merg mai departe. La Șinca Veche, impresionantă prin energiile și frumusețea naturii, am privit, am admirat, am ascultat legendele locului. În Templul dorințelor (așa l-am numit eu) am simțit cum corpul comunică cu mine, permițând energiei să circule în interiorul meu. Sub cupolă, când am rostit dorința, am simțit cum deja se și împlinise. La peșteră a fost o altă experiență interesantă. Energia și întunericul absolut al locului au găsit în mine fericirea și bucuria de “a fi” aici și acum și în această viață. Am înțeles că tot ceea ce fac, gândesc, văd, experimentez, are un sens. Acela de a fi, de a duce mai departe cunoașterea și a prețui ceea ce sunt, ceea ce am.

Recunoștință și mulțumire tuturor celor împreună cu care am fost un tot unitar. Recunoștință domnului Ștefan care ne îndrumă și susține!

Mirela G.

…iar șirul poveștilor continuă cu nerostitul din interiorul nostru. Purtăm în noi Lumina clipei când, prin trăire lăuntrică, am experimentat Întregul. Existența. Aici, cuvântul se transformă în Iubire, iar cercul apartenenței noastre rămâne deschis, permițându-ne mișcarea, dezvoltarea și modelarea. Viața, acest “segment de eternitate” (Sursa de Motivație Zilnică), este Marea  Călătorie. Întreaga noastră gratitudine, ție Ștefan, Ființă de Lumină!

Gânduri de final

Misiunea fiecăruia dintre noi este să oglindească celorlalți ÎNTREGUL ! Mulțumesc, tuturor !

Îndrăzniți să fiți înțelepți !

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro