luni, mai 20, 2024
libris.ro
AcasăLEGILE UNIVERSULUILegea Vibrației sau Rezonanței | Cele 12 Legi Spirituale ale Universului (2)

Legea Vibrației sau Rezonanței | Cele 12 Legi Spirituale ale Universului (2)

Materia există în trei stări: solidă, lichidă și gazoasă. Legea vibrației susține că indiferent de forma în care există materia, particulele ei sunt întotdeauna în mișcare constantă. Fiecare dintre aceste particule transportă o anumită energie și, pe măsură ce vibrează, ele sunt atrase unele de altele, în funcție de frecvențele lor energetice. Conform acestei legi, toată materia este formată din particule care vibrează la o anumită frecvență. Legea vibrației este o lege imuabilă adică nu o putem nici schimba și nici influența. Cu toate acestea, a ști cum funcționează ne permite s-o folosim în avantajul nostru și pentru scopul nostru cel mai înalt.  Vibrațiile noastre stabilesc o rezonanță cu orice altceva care are aceeași frecvență. Dacă doriți să cunoașteți natura vibrației pe care o trimiteți în univers, observați cum vă simțiți. Dacă te simți bine, fericit, bucuros, emiți o vibrație pozitivă. Pe de altă parte, dacă te simți trist, deprimat, temător sau negativ, emiți o vibrație scăzută. Cel mai bun mod de a determina calitatea vibrației tale este să privești calitatea relațiilor și a circumstanțelor tale actuale. Calitatea vieții tale este un rezultat direct al calității semnăturii tale energetice. Cosmosul vibrează, planetele din sistemul nostru solar vibrează, corpul nostru vibrează, gândurile și emoțiile noastre vibrează, noi vibrăm din întreaga noastră ființă.

Semnătura noastră energetică individuală (vibrația) este stabilită ca urmare a gândurilor, sentimentelor, emoțiilor și credințelor noastre. Și acestea pot avea fie o vibrație înaltă, fie o vibrație scăzută, în funcție de natura și calitatea lor. Frecvența la care vibrăm trimite un semnal care ne este returnat prin Legea rezonanței și Legea atracției.  Situațiile noastre actuale sunt rezultatul gândurilor, sentimentelor, emoțiilor și credințelor noastre transmise către Univers și returnate de acesta în viața noastră. Legea vibrației ne învață că trebuie să ne aliniem, să rezonăm energetic cu tot ceea ce vrem să atragem. Facem acest lucru prin puterea emoțiilor noastre – barometrul care ne spune dacă suntem pe calea cea bună – și a gândurilor noastre, pe care putem alege să le redirecționăm în orice moment. Emoțiile combinate cu gândurile dau naștere unor forțe foarte puternice. Suntem înzestrați cu abilitatea de a percepe intuitiv semnăturile energetice ale locurilor, obiectelor sau altor oameni. Ți s-a întâmplat și ție să intri într-o încăpere și să spui: nu mi-a plăcut locul, avea o atmosferă ciudată.  Sau cine nu a spus despre un alt om: nu mi-a plăcut, avea o aură sau o încărcătură emoțională negativă?

Abilitatea de a percepe energiile care ne înconjoară se poate dezvolta prin diverse exerciții. Pentru a fi fericiți trebuie să învățăm să ne eliberăm de influențele vibrațiilor scăzute sau energiilor negative. Cea mai subtilă sau profundă învățătură pe care ne-o oferă Legea Rezonanței este aceasta:  dacă ceva te irită – binecuvântează-l pentru că te-a învățat o lecție de înțelepciune spirituală și apoi expediază-l înapoi universului care, fii convins că știe ce are de făcut cu acel ceva.  Nu te împotrivi răului, leapădă-te de el ! Atenție la această nuanță, pentru că puțini au înțeles exact sensul recomandării biblice, când cineva te lovește peste un obraz, întoarce-i-l și pe celălalt. Erorile mai mult sau mai puțin intenționate care au schimbat semantica traducerilor Bibliei au indus multă confuzie în rândurile celor care au dorit să aprofundeze învățăturile ei. Sensul corect al acestei învățături este acela că nu trebuie să întorci și celălalt obraz pentru a mai primi o lovitură. Întoarce-ți celălalt obraz, adică fața de la cel care te lovește, leapădă-te de el, nu-i face pe plac împotrivindu-te !

Necunoașterea deplină a acestei legi a vibrației este și motivul pentru care mulți dintre cei care vor să practice legea atracției, eșuează lamentabil. Trebuie acționat în rezonanță cu ceea ce vrei să fii sau ceea ce vrei să obții. Și cum altfel decât utilizând forța divină creatoare a imaginației, gândind și simțind ca și cum ești deja ceea ce vrei să fii, sau ai deja ceea ce vrei să obții. Doar astfel poți ajuta dorințele tale să se întrupeze, să se manifeste, să devină realități obiective în lumea materială. Așa cum noi influențăm lumea care ne înconjoară prin semnătura noastră energetică, tot așa suntem și noi influențați la rândul nostru de vibrațiile a ce se află în mediul nostru. Totul este un schimb de energie. Este bine să știm cum funcționează Legea vibrației, deoarece această cunoaștere ne face conștienți că tot ceea ce trebuie să întreprindem este să menținem vibrația a ceea ce vrem să fim, să facem, sau să avem în viață! Știu că este mai ușor de spus decât făcut. Cu toate acestea, cu cât devenim mai atenți la gândurile și sentimentele noastre, cu atât este mai ușor să învățăm să practicăm legea vibrației. În virtutea Legilor Atracției și Rezonanței sau Vibrației, o persoană cu o atitudine  negativă va atrage întotdeauna persoane negative în viața ei și evident circumstanțe neplăcute. Pe de altă parte, un individ cu o atitudine  pozitivă asupra vieții, va atrage indivizi cu aceeași atitudine pozitivă precum și circumstanțe pozitive. Există și unele excepții, însă acestea nu fac altceva decât să confirme legea.

Ca să concluzionăm, dacă vrei să atragi ceva în viața ta, tot ceea ce trebuie să faci este să rezonezi cu vibrațiile  lucrurilor pe care dorești să le atragi. Dacă vrei mai multă iubire, fii iubitor. Dacă doriți să atrageți prosperitatea, mențineți gândurile și sentimentele de prosperitate în pofida aparențelor temporare. Dacă dorești o sănătate mai bună, gândește și simte nu LA, ci DIN starea de sănătate. Ai cea mai mare forță creatoare a universului la dispoziție: IMAGINAȚIA !

Este nevoie de muncă și angajament. După ce ai trăit în necunoaștere sau ignoranță o viață, ai întreținut ani de-a rândul gânduri, emoții și credințe care te-au ținut departe de fericire, nu se vor schimba toate într-o clipă. Cu cât devii mai conștient de legile care guvernează universul, cu cât practici mai consistent aceste legi, cu atât va deveni mai ușor. Aveți grijă mare ce tip de vibrații întrețineți, ce tip de semnătură energetică impuneți ființei voastre, cu ce rezonați sau vibrați, căci veți atrage în viața voastră stări, lucruri sau circumstanțe care vor purta aceeași semnătură. Așa cum în prezentarea Legii Unității Divine v-am propus un experiment spiritual pentru aprofundarea acesteia, îngăduiți-mi să vă propun acum un alt experiment inedit: dacă ai un copac în curtea ta sau în parcul tău preferat ori în pădurea copilăriei tale, sau oriunde, copac ce are pentru tine o anumită încărcătură simbolistică, mergi la el, înclină-te în fața lui în semn de recunoștință și respect că în el locuiește lumina lui Dumnezeu și îmbrățișează-l. Preț de câteva minute imaginează-ți corpul și întreaga ta ființă cum se lichefiază și se contopește cu trunchiul copacului. Simte cu ajutorul imaginației cum ființa ta curge una cu seva copacului până în vârfurile celor mai de sus frunze și ramificațiile celor mai adânci rădăcini. Menține această stare de meditație cât de mult timp poți, fără ca atenția ta să fie distrasă de diverse surse exterioare sau de gândurile străine acestei meditații. Poți prelungi sau repeta experiența până când vei ști că rezonezi cu însăși Legea vibrației și că ființa ta a asimilat-o până în adâncurile sale. Nu împărtăși această experiență cu nimeni dintre cei neinițiați în legile spirituale ale universului pentru a nu fi tulburat de eventualele lor vibrații joase. Universul îți va trimite un răspuns care te va surprinde.

După ce vei înțelege cele 12 legi spirituale care guvernează tot ceea ce este și le vei aplica în mod corespunzător, vei experimenta transformări în fiecare domeniu al vieții tale, dincolo de ceea ce ai îndrăznit vreodată să-ți imaginezi. Ai grijă ce-ți dorești pentru că poate deveni realitate dacă vei vibra sau rezona cu dorința ta.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro