vineri, mai 24, 2024
libris.ro
AcasăRUGĂCIUNILUMEA SUFLETULUI ȘI CREDOTERAPIA

LUMEA SUFLETULUI ȘI CREDOTERAPIA

Lumea sufletului se află în interiorul ființei noastre și se manifestă prin noi ca viață spirituală. Adevărata viață spirituală înseamnă armonie între trup, minte și suflet, adică repunerea minții și corpului în mâinile proprietarului lor de drept: SUFLETUL. Armonia se întâmplă doar atunci când există pace între gândurile și emoțiile pe care le trăim. Câtă vreme există un conflict între gânduri și emoții, în lumea sufletului va exista discordie, în lumea minții va exista confuzie și-n lumea trupului va exista boală.

Dacă, până acum, construcția minții numită EGO v-a împiedicat să trăiți în armonie de teamă că sufletul va controlul asupra lucrurilor, poate că a sosit vremea să reflectați un pic asupra adevărului conform căruia folosirea corectă a vieții spirituale va produce și oferi omului tot ceea ce își dorește. Sursa tuturor lucrurilor are puterea de a produce totul, cu condiția ca puterea din această sursă să fie folosită în conformitate cu legile spirituale ale Universului.

În armonia dintre suflet și instrumentele sale minte și corp se găsește sursa a tot ceea ce este necesar pentru o viață plină, fericită și desăvârșită, de aceea împărăția sufletului ar trebui căutată înainte de toate. Pentru a căuta lumea sufletului, nu este necesar să te izolezi și nici să renunți la lucrurile bune care există în lume. A căuta cu prioritate lumea sufletului, înseamnă că inima trebuie să trăiască în spirit; adică a trăi ancorați conștient în lumea sufletului ar trebui să fie dorința noastră predominantă. Astfel, în conformitate cu cea mai populară dintre legile universului, vom atrage ceea ce gândim. Concepţia mentală asupra vieţii spirituale și lumii sufletului nu trebuie să fie una îngustă.Viața spirituală adevărată, cea care produce schimbările și minunile pe care le implorăm adesea, trebuie trăită temeinic în minte și trup. Puterea spiritului trebuie să devină sufletul oricărei puteri, iar legea spirituală a acțiunii inspirate trebuie să devină regula și călăuza oricărei acțiuni pe care o întreprindem.

A intra în lumea sufletului înseamnă a intra în sănătate, armonie și fericire, pentru că aceste trei mari principii domnesc în viața spirituală. Putem spune așadar că, prin căutarea lumii sufletului, ni se va adăuga sănătate, armonie și fericire.  Știți când se va întâmpla asta? Exact atunci când vom avea nevoie, însă numai și numai dacă vom fi înțeles pe deplin ce înseamnă că în planul fizic lucrurile funcționează pe principiul ÎNTÂI VĂD ȘI APOI CRED, pe când în planul spiritual lucrurile funcționează, în oglindă, ÎNTÂI CRED ȘI APOI VĂD.

Vă solicit atenția voastră sporită !

Deschideți-vă mintea și inima și analizați următoarele: dacă lumea fizică este o reflexie (o oglindire) a lumii spirituale, precum în cer așa și pe pământ, pentru cei mai obișnuiți cu vechile învățături sau conștiința naște materia, pentru adepții învățăturilor moderne, nu socotiți că, privindu-ne în oglindă, ar trebui să redescoperim adevărul lumii sufletului, care ne învață că ÎNTÂI AR TREBUI SĂ CREDEM ȘI APOI VOM VEDEA? Și vom vedea tot ceea ce se va bucura de credința noastră, pentru că, știți ce este credința pură? Este SECRETUL CU AJUTORUL CĂRUIA TRANSFORMĂM GÂNDURILE (DORINȚELE) ÎN REALITATE.

  • Cei ce aveți nevoie ca forțele vindecătoare ale universului să lucreze prin voi și pentru voi, credeți și trupurile voastre se vor bucura din ce în ce mai mult de sănătate.
  • Ce care aveți nevoie de lucruri materiale, căutați darurile divine ascunse în voi și dăruiți-le lumii.
  • Cei care aveți nevoie de fericire, bucurați-vă de puterea lucrurilor mici.

A intra în lumea sufletului înseamnă a avea acces la mai multă putere, pentru că nu există nicio limită pentru puterea spiritului. Și, cu cât accesăm mai multă putere, adică devenim mai conștienți de puterea noastră interioară, cu atât mai multă putere vom oferi minții și corpului. Cu cât devenim mai spirituali, cu atât devenim mai puternici, cu atât devenim mai capabili, cu atât devenim mai competenți și vom putea să ne realizăm scopurile propuse.

Credința că, pentru a fi spirituali trebuie să avem doar strictul necesar,  înseamnă a ne limita credința în bunătatea și puterea lui Dumnezeu. Dumnezeu are puterea de a da totul. El are, de asemenea, dorința de a dărui totul și, prin urmare, fiecare suflet poate, în orice moment, să primească tot ceea ce este pregătit să primească.

Cu cât cerem mai mult de la Dumnezeu, cu atât îi vom plăcea mai mult lui Dumnezeu.

A dărui este cea mai înaltă plăcere a iubirii adevărate, iar Dumnezeu este iubire adevărată. Credeți cu toată puterea minții și a sufletului că Dumnezeu va face exact ceea ce face dragostea, pentru că Dumnezeu este iubire. Deschideți-vă inima afluxului iubirii infinite și tot ceea ce veți fi pregătiți să primiți din partea lui Dumnezeu, va veni odată cu iubirea Sa. Nu știi ce este iubirea infinită, acea iubire necondiționată? Este recunoașterea unității spirituale a întregii vieți.

Nu ezita să-i ceri lui Dumnezeu lucruri materiale.

Dumnezeu deține tot universul. Totul este produsul puterii Sale creatoare. Nu trebuie decât să-ți amintești un singur lucru: LUMEA SUFLETULUI TREBUIE SĂ FIE PE PRIMUL LOC ÎN GÂNDURILE TALE. Nu vei priva pe nimeni de nimic acceptând de la Dumnezeu tot ceea ce-ți poate da iubirea Lui. Alții pot primi la fel de mult din aceeași sursă, dacă sunt pregătiți să primească.

Pentru a primi de la Dumnezeu trebuie să iubim ceea ce este spiritual, dar asta nu înseamnă că trebuie să disprețuim sau să ignorăm materialul. Totul este de la Dumnezeu și va sluji bucuriei și frumuseții vieții atunci când va fi folosit cu înțelepciune.

Tot ceea ce ai nevoie în această lume, sănătate în trup, armonie în minte și bucurie în suflet, vei primi din partea Lui, dacă transmiți în lumea sufletului aceste gânduri:

Mă ridic deasupra lumii, îndoielii și fricilor

       Mă gândesc la Tine și-Ți simt prezența mai aproape decât respirația.

       Eu sunt în Tine și Tu ești în Mine, în locul secret în care totul este nemișcat.

       Simt fiorul bucuriei vieții în adâncurile ființei mele,

       Recunosc lumina divină din mine, strălucind puternic,

       Știu și simt că Sănătatea, Armonia și Fericirea sunt ale mele pentru că mă bucur de pacea Ta, care-mi întrece gândurile, vorbele și simțirile.

       Așa să fie !

Aici și acum, îndrăzniți să fiți înțelepți. Aveți la îndemână puterea CREDOTERAPIEI. Fiți proprii voștri credoterapeuți și vindecați-vă de lipsuri, tristețe și boli! Credința este secretul cu ajutorul căruia transformăm dorințele în realitate.

Un cuvânt de încheiere

Nu credeți însă tot ceea ce vă trece prin minte ! Alegeți cu răbdare doar gândurile bune și cereți-i Marii Înțelepciuni Universale să vă îndrume cum să le folosiți. Dacă vrei să afli mai multe despre credoterapie, te aștept alături de mine la workshopul LIVE online ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI-MASTERPLANUL DE VIAȚĂ.

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro