Masterplanul de Viață

CÂT TREBUIE SĂ INVESTIȚI ÎN ÎN TOTAL PENTRU ACESTE 4 MODULE ALE WORKSHOPULUI (5, 12, 19, și 26 martie) ?

Uneori, pentru ca lucrurile să fie prețuite, ele trebuie să poarte un preț. În funcție de calitatea dumneavoastră în raport cu Canalul și Blogul SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ ( membru, donator, abonat, participant la alte workshopuri etc) prețul pe care îl veți plăti pentru participarea la atelierul “Masterplanul de Viață – Activarea conștiinței sufletului” va fi diferit.

Calitatea participantului EARLY BIRD(înscriere până la 28 februarie 2023) LATE BIRD(înscriere după data de 28 februarie 2023)
Membru V.I.P. al canalului 49 EUR 69 EUR
Membru STANDARD al canalului 59 EUR 79 EUR
Membru al CLUBULUI sau donator ocazional 79 EUR 99 EUR
Participanții la alte workshopuri 89 EUR 109 EUR
Abonații canalului 99 EUR 119 EUR
Alte categorii 119 EUR 139 EUR
 • Dacă participantul deține un cumul de calități în raport cu Sursa de Motivație Zilnică, se va aplica tariful cel mai mic.
 • Plata poate fi făcută și în 2 rate egale care se achită înainte de începerea modulelor.

CUM VĂ ÎNSCRIEȚI?

Solicitările de înscriere se trimit exclusiv completând formularul de înscriere de mai jos. După trimiterea formularului veți primi pe e-mail factura aferentă participării la workshop. În funcție de adresa de reședință (în România sau în străinătate) facturile vor fi emise în RON, respectiv în EURO. Plățile se fac exclusiv prin virament bancar.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, până cel târziu la data de 3 martie 2023.

CE VEȚI AFLA, CUNOAȘTE, ÎNVĂȚA ȘI EXPERIMENTA ÎN CADRUL ATELIERULUI ?

Puterea interioară vine din adâncul ființei tale, acolo unde convingerile, pasiunile, speranțele și visele prind rădăcini și sunt animate de cele 3 mari dorințe ale sufletului.

 • să-ți exprimi pe deplin darurile și talentele unice (găsind sens și scop în viața ta),
 • să te conectezi cu ceilalți în relații iubitoare necondiționate (astfel încât să poți face diferența) și
 • să contribui la bunăstarea umanității și a planetei (să fii de folos binelui general).

Cea mai mare suferință a sufletului este să rateze oportunitatea de a-și transforma potențialul în realitate !!! Vine, însă, un moment când sufletul bate la poarta minții și corpului – instrumentele sale de căutare de sens în lumea materială și de percepere a acesteia. Dacă gălăgia gândurilor tale nu te va împiedica să asculți chemarea sufletului, cu siguranță îl vei repune în posesia celor două instrumente ale sale, al căror proprietar de drept este, permițându-i astfel să-și împlinească dorințele pentru care a venit în această lume.

Îndrăznește să fii înțelept și dă-i voie minții tale să analizeze dacă integrează adevărul conform căruia suntem suflete, nu avem suflete, că, dincolo de interfața noastră biologică există o energie cu o frecvență vibrațională specifică și un cod sursă, Sinele Superior, care alcătuiesc împreună puterea din spatele gândurilor și emoțiilor pe care le experimentăm; adică a sentimentelor noastre care ne definesc semnătura energetică – acea semnătură cu care semnăm toate cererile adresate Universului! Deschide poarta minții și corpului și lasă sufletul să zboare!

ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI este procesul creativ prin care identitatea noastră, definită de cele 24 de puncte forte ale caracterului, nenumărate aspecte ale personalității, la pachet cu dorințele noastre, ajunge până la suflet, pentru a chema de-acolo un flux puternic de iubire, lumină și înțelepciune.

ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI  este nu numai un proces de integrare și focalizare a tuturor vibrațiilor corpului, minții și sufletului, ci și o oportunitate de a experimenta Marele Salt.

ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI este șansa ta să guști din vibrația înaltă și curată a Sinelui tău Superior pentru a-ți lăsa Sufletul să reverse asupra ta o mulțime de daruri intuitive și abundență divină.

ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI  este un adevărat masterplan de viață pe baza căruia oamenii pot descoperi și integra o varietate de experiențe și tehnici care vindecă sistematic, armonizează, echilibrează, împuternicesc și activează potențialul lor spiritual.

Dacă vrei să înveți și tu să simți conștient propria ta putere spirituală ca pe o lumină, ca pe o vibrație înaltă, ca pe un flux inteligent care coboară de sus, trezește-te ! Trezește-te din ignoranță, trezește-te din capcanele convingerilor limitative și bucură-te de vitalitate, prospețime, conexiune cu tot ceea ce este și inspirație. Bucură-te de o viață nouă !

Te așteptăm la workshopul MASTERPLANUL DE VIAȚĂ-ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI pentru a aprofunda împreună învățături inedite, antice și moderne, despre cum funcționează trinitatea umană minte-corp-suflet, despre etapele drumului sufletului spre lumină și evoluția psihologică a minții și despre cum poți scăpa repede și ușor de convingerile limitative care te împiedică să-ți atingi obiectivele în viață și multe alte secrete ale ființei umane.

Vino să descoperi și tu tehnici și strategii cu ajutorul cărora îți poți transforma subconștientul din dușman în prieten, poți elimina obiceiurile nocive, redobândi sănătatea și regăsi liniștea și pacea de care ai nevoie.

La atelierul MASTERPLANUL DE VIAȚĂ-ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI, vei învăța de asemenea că a fi inteligent emotional presupune să știi cum să-ți administrezi emoțiile, atât în comunicarea cu ceilalți cât și în comunicarea cu Sinele Superior, pentru că energia emoțiilor împreună și în armonie cu energia gândurilor sunt cele două tipuri de energie care fac ca dorințele noastre să prindă formă.

PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE ȘI NUMĂRUL MAXIM DE PARTICIPANȚI

Atelierul online organizat de Sursa de Motivație Zilnică MASTERPLANUL DE VIAȚĂ-ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI se desfășoară pe platforma Zoom și se află la cea de-a 4-a ediție. Este structurat în 4 module a 4-6 ore. Primul modul începe duminică 5 martie 2023, ora 15.00. Următoarele 3 module se vor desfășura la datele de 12 martie, 19 martie și 26 martie 2023.

Numărul maxim de participanți: 60

Modulul 1 – Cum funcționează trinitatea umană MINTE-CORP-SUFLET. Conștientul, Subconștientul și Supraconștientul, Marea Înțelepciune Universală, gândurile, emoțiile, mintea înțeleaptă, ce este și cum se intră în starea de VIBRAȚIE ÎNALTĂ – necesară pentru comunicarea cu Sinele Superior.

Modulul 2 – Drumul sufletului spre lumină în planul material, evoluția psihologică a ființei umane și convingerile limitative care ne îngreunează drumul. Cum apar credințele și ce instrumente de eliminare a celor negative avem la îndemână pentru a ne bucura de un corp sănătos, o minte sănătoasă, un suflet liber și de dorințe împlinite.

Modulul 3  – Emoțiile și rolul lor decisiv în procesul de materializare a dorințelor sufletului. Exerciții de dezvoltare a inteligenței emoționale – instrument cheie atât în comunicarea cu lumea exterioară, cu ceilalți, cât și în comunicarea cu lumea interioară, cu Sinele superior, cu Supraconștientul.

Modulul 4  – Sugestia, vibrația și percepția.  Recunoștința, secretul împlinirii dorințelor și etapele procesului de materializare. Ce avem de făcut pentru a ne atinge toate obiectivele pe care ni le propunem? Tehnici, strategii, meditații.

După fiecare modul, participanții primesc pe e-mail în format pdf un bogat material didactic: rezumatul modulului, teste psihologice, exerciții practice, meditații și multe cărți. Toate acestea fără costuri suplimentare.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Atât la atelierele online cât și la  cele cu prezență fizică organizate de Sursa de Motivație Zilnică, pot participa numai persoane sănătoase din punct de vedere psihic. Aceeași condiție este valabilă și în cazul consilierii individuale.

Participarea se face în baza datelor specifice și parolelor de accesare a întâlnirii de pe platforma ZOOM, pe care Sursa de Motivație Zilnică le pune la dispoziția participanților, după ce aceștia achită contravaloarea participării la atelier sau consiliere personală individuală. În timpul desfășurării atelierului sau consilierii personale individuale, participanții vor afișa în profil numele și prenumele. Nu este permisă distribuirea datelor de accesare a workshopului, către alte persoane care nu au solicitat anterior dreptul de participare și nici nu au achitat contravaloarea participării.

REGULILE JOCULUI ÎN CADRUL ATELIERULUI ONLINE

 • participanții au camerele video deschise și microfoanele dezactivate în timp ce vorbește coordonatorul întâlnirii. Înscrierea la cuvânt se face prin metodele specifice platformei ZOOM (ridicarea mânuței galbene).
 • vorbim pe rând
 • vorbim în nume propriu
 • ne asumăm răspunderea pentru ceea ce afirmăm
 • ascultăm fiecare opinie
 • nimeni nu este întrerup
 • toate întrebările au rostul lor
 • nimeni nu este ridiculizat
 • fiecare are dreptul să nu participe activ
 • nimeni nu este criticat și moralizat
 • nimeni nu este blamat
 • nimeni nu este obligat să-și expună punctul de vedere
 • nimeni nu este judecat și etichetat
 • acceptăm puncte de vedere diferite
 • pentru protejarea datelor cu caracter personal (aici intră și cele de natură psiho-emoțională) workshopul nu se înregistrează audio-video.

O DEZVOLTĂRE PERSONALĂ REALĂ ȘI REUȘITĂ POATE AVEA URMĂTOARELE REZULTATE DACĂ PARTICIPAȚI LA WORKSHOPURILE ȘI CONSILIERILE INDIVIDUALE OFERITE DE SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ:

 • creșterea nivelului de autocunoaștere;
 • construirea, înnoirea și cristalizarea identității de sine;
 • creșterea încrederii și stimei de sine
 • dobândirea inteligenței emoționale
 • dezvoltarea potențialului propriu, a competențelor, abilităților și talentelor proprii;
 • optimizarea integrării sociale și profesionale;
 • dobândirea unei viziuni extinse asupra vieții, îmbunătățirea calității vieții
 • realizarea visurilor, împlinirea aspirațiilor și așteptărilor personale;
 • promovarea sănătății și stării de bine:
 • funcționarea optimă din punct de vedere somatic, fiziologic, mental, emoțional, relațional, social și spiritual
 • stăpânirea unor tehnici speciale de atragere a abundenței prin aplicarea legii divine universale a atracției
 • relaționarea interpersonală armonioasă
 • prevenirea dispozitiei afective negative
 • eliminarea comportamentelor generatoare de risc
 • rezolvarea conflictelor interpersonale
 • gestionarea eficientă a situațiilor de criză

Vă așteptăm cu drag !