miercuri, iulie 17, 2024
libris.ro
AcasăMEDITAȚII | MANTREMEDITAȚIA DE CURĂȚARE "FIRE VINDECĂTOARE DE LUMINĂ"

MEDITAȚIA DE CURĂȚARE “FIRE VINDECĂTOARE DE LUMINĂ”

  1. Loghează-te în contul de membru al Clubului, accesează AUDIOTECA PRIVATĂ A CLUBULUI și rulează în background această melodie de vindecare ADN-ul CUANTIC ÎN ACȚIUNE (STIMULEAZĂ ȘI UNDELE CEREBRALE ALFA ȘI TETA )

2. Dacă nu ești membru al Clubului SURSA DE MOTIVAȚIE te poți înscrie accesând acest link https://sursademotivatie.ro/subscription-plan/

3. Meditația ghidată de mai jos este concepută pentru a fi practicată pe background-ul muzical de mai sus. În caz contrar, efectele nu vor fi cele scontate.

4. Fă-te confortabil fie stând, fie întins. Mișcă-te cât vrei până când simți că ai adoptat o poziție în care să nu supui corpul unor tensiuni inutile. În timpul meditației, nu-ți face griji dacă te miști sau dacă tușești, pentru că totul este natural.

5. Focusează-ți atenția asupra respirației. Concentrarea energiei atenției asupra respirației ajută la separarea față de fluxul de gânduri și astfel nu vei mai simți că mintea rătăcește, deși va încerca permanent s-o facă. La început va părea un efort, însă, pe măsură ce practici, totul ți se va părea o joacă.

6. Nu încerca să forțezi niciun fel ritmul respirației, doar permite-i să devină mai lent și mai natural, într-un ritm care să fie potrivit pentru tine.

7. Scanează-ți în liniște corpul, cu un cerc de lumină alb-gălbuie, de culoarea fulgerului, începând cu coroana capului, în timp ce inspiri adânc și eliberează orice tensiune din respirația ta. Lasă această senzație de relaxare să înmoaie mușchii din jurul feței, tâmplelor și maxilarului. Nu strânge dinții și lăsă limba să se odihnească ușor pe cerul gurii.

8. Respiră adânc și devino conștient de orice tensiune din zona gâtului și umerilor. Inspiră și pe măsură ce expiri, lăsă umerii să cadă, devenind moi și relaxați. Permite acestui sentiment de relaxare să se răspândească prin brațe, în degete, pe piept și abdomen, pe spate și pe picioare până la degetele de la picioare. Respiră și lasă-ți întregul corp să devină moale și relaxat.

9. Indiferent de anotimp, imaginează-ți că ești așezat pe un vârf de munte, la amurg. Te simți foarte sigur acolo, așa că fii relaxat. În timp ce privești în jurul tău, poți vedea Soarele apunând la orizont și întunericul coborând încet-încet. Nu te teme de întuneric. Doar pe întuneric pot fi admirate stelele.

10. Întinde pătura moale pe care ai adus-o cu tine și sprijină capul confortabil pe o pernă moale privind în sus la cerul nopții. Te simți complet relaxat și în siguranță.

11. Vizualizează o lună plină strălucind deasupra ta și cum stelele încep să apară, sclipind. Pe măsură ce privești, cerul devine mai întunecat, luna și stelele devin mai strălucitoare.

12. Vizualizează în depărtare un fir de lumină verde, slabă ca intensitate, așa ca un fir de fum. Pe măsură ce se apropie de tine, firul de lumină verde devine mai intens la culoare și mai strălucitor.

13. Observă cum lumina verde se odihnește ușor deasupra ta, trimițându-ți energia vindecătoare a universului direct în inimă. Permite energiei să curgă prin corpul tău și să ajungă la toate celulele tale pentru a le curăța și energiza. În jurul corpului tău s-a instalat o aură de lumină verde. Aceasta este aura corpului tău fizic

14. Vizualizează în depărtare un fir de lumină roz, slabă ca intensitate.  Pe măsură ce se apropie de tine, firul de lumină roz devine mai intens la culoare și mai  strălucitor.

15. Observă cum lumina roz se odihnește ușor deasupra ta, trimițându-ți energia vindecătoare a universului direct în inimă. Permite energiei să curgă prin corpul tău și să ajungă la toate celulele tale pentru a le curăța și energiza. În jurul corpului tău vizualizează cum s-a instalat o aură de lumină roz, peste cea verde. Acesta este corpul tău emoțional.

16. Vizualizează în depărtare un fir de lumină albastră, slabă ca intensitate.  Pe măsură ce se apropie de tine, firul de lumină albastră devine mai intens la culoare și mai strălucitor.

17. Observă cum lumina albastră se odihnește ușor deasupra ta, trimițându-ți energia vindecătoare a universului direct în inimă. Permite energiei să curgă prin corpul tău și să ajungă la toate celulele tale pentru a le curăța și energiza. În jurul corpului tău vizualizează cum s-a instalat o aură de lumină albastră, peste cea verde și cea roz. Acesta este corpul tău mental.

18. Vizualizează în depărtare un fir de lumină violetă slabă ca intensitate, așa ca un fir de fum.  Pe măsură ce se apropie de tine, firul de lumină violetă devine mai intens la culoare și mai  strălucitor.

19. Observă cum lumina violetă se odihnește ușor deasupra ta, trimițându-ți energia vindecătoare a universului direct către inima ta. Permite energiei să curgă prin corpul tău și să ajungă la toate celulele tale pentru a le curăța și energiza. În jurul corpului tău vizualizează cum s-a instalat o aură de lumină violet, peste cea verde, cea roz și cea albastră. Acesta este corpul tău spiritual.

20. Vizualizează cum cele 3 lumini (verde, roz și albastră), sunt acum absorbite de lumina violet. Simte lumina violet strălucitoare mișcându-se în interiorul tău cu minunata sa energie vindecătoare.

21. Luminile vindecătoare au fost absorbite în corpul tău și acum este timpul să părăsești muntele și să revii în lumea materială. Te simți plin(ă) de energie. Te poți întoarce pe acest munte oricând simți nevoia de vindecare.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro