Membri

CE ESTE CLUBUL “SURSA DE MOTIVAȚIE” ?

Clubul “SURSA DE MOTIVAȚIE” este o comunitate formată din cei care rezonează cu mesajele postate pe acest blog sau pe canalul de Youtube “SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ”, din beneficiarii ședințelor de consiliere pe teme de dezvoltare personală și participanții la workshopurile organizate de noi, dornici de o creștere interioară autentică. Și tu poți deveni membru al Clubului nostru dacă te numeri printre cei enumerați mai sus.  Membrii clubului se întâlnesc periodic atât în format fizic cât și în format online pentru a-și împărtăși experiențele de viață și călătorie, pentru a se sprijini reciproc pe toate planurile. Ce poate fi mai minunat decât a interacționa cu oameni care rezonează cu același tip de mesaje referitoare la lumea noastră interioară – Marele Templu al Sufletului?

CE BENEFICII AU MEMBRII CLUBULUI ?

A relaționa cu oameni care îmbrățișează aceleași valori ca și tine nu poate fi decât o bucurie pentru suflet. Membrii clubului se împart în 2 categorii (STANDARD și VIP) din punct de vedere al accesului la resursele audio-video disponibile pe acest site cum ar fi: meditații, exerciții de mindfulness, tehnici de autovindecare, exerciții pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, ritualuri de curățare energetică, o bogată AUDIOTECĂ plină de învățături și muzică pe frecvențe miraculoase, frecvențe de rezonanță geomagnetică,  ascensiune spirituală, activare a glandei pineale (celui de-al treilea ochi), curățare a chakrelor, conexiune cu ghizii spirituali, muzică de relaxare, antrenament emoțional, învățare etc. Membrii VIP au acces și la VIDEOTECA noastră care conține filme documentare educative din domeniul spiritualității, psihologiei și neuroștiințelor.  Membrii Clubului beneficiază de reduceri substanțiale și gratuități pentru ședințele de consiliere individuală, participarea la workshopuri și tabere de dezvoltare personală, precum și acces la diferite resurse și servicii de psihoterapie, consiliere holistică, terapii complementare, coaching și mentorat asigurate de noi și colaboratorii noștri. Accesează butonul verde de mai jos (ACCES PRIVAT MEMBRI) pentru a descoperi detalii despre beneficiile membrilor Clubului.

CUM DEVII MEMBRU AL CLUBULUI ?

Dacă dorești să faci parte din comunitatea noastră numeroasă, să te bucuri de beneficiile calității de membru al Clubului, să ai acces la AUDIOTECA și VIDEOTECA noastră, reduceri și gratuități atunci când participi la workshopuri și/sau ședințe de consiliere individuală, dacă vrei să susții și tu activitatea de cercetare și realizare a podcasturilor și documentarelor “Sursa de Motivație”, poți să vii alături de noi astfel:

  • dacă apeși butonul verde ACCES PRIVAT MEMBRI, vei putea alege calitatea de membru STANDARD, membru VIP sau să devii simplu DONATOR-SUSȚINĂTOR. Apasă butonul și vei descoperi ce beneficii ai.
  • dacă ești deja membru al canalului pe platforma Youtube, te invităm să o transferi în cea de membru al Clubului sau le păstrezi pur și simplu pe amândouă. Poți fi atât membru susținător al Canalului cât și membru al Clubului. Pentru a deveni MEMBRU AL CLUBULUI  apasă butonul verde de mai jos și alege una dintre cele 2 opțiuni.
CUM MAI POȚI SUSȚINE ACTIVITATEA CLUBULUI ?

poți accesa site-ul european de donații, pe acest link: https://www.tipeeestream.com/sursa-de-motivatie-zilnica/donation

– poți face o donație, direct prin PayPal, accesând acest link:  https://www.paypal.com/paypalme/vorbestesufletul,

– poți să oferi o cafea autorului articolului, podcastului sau documentarului, accesând linkul https://www.buymeacoffee.com/sursa

– poți achiziționa un produs din magazinele online listate în descrierea videoclipurilor noastre postate pe Youtube și Sursa de Motivație Zilnică va primi un mic comision

– poți recompensa realizarea unui anumit videoclip sau podcast postat pe pe Youtube, apăsând butonul „MULȚUMIRE”, (cel cu simbolul INIMIOARĂ, situat în dreptul butoanelor de LIKE) și alegând una dintre opțiunile de acolo.

– poți deveni membru al canalului pe Youtube! Apasă butonul ALĂTURĂ-TE de sub orice videoclip postat pe canalul SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ și alege una dintre opțiunile de acolo și dobândești statutul de membru al clubului nostru!

– poți să închiriezi spațiu publicitar pe acest site și să-ți promovezi produsele și serviciile prin intermediul nostru sau ne poți scrie pe adresa de E-mail contact@sursademotivatie.ro, dacă ai tu vreo altă propunere.

Îndrăzniți să fiți înțelepți și spor în tot ceea ce gândiți, rostiți și întreprindeți !