marți, decembrie 5, 2023
carturesti.ro
AcasăTERAPII COMPLEMENTAREMuzica de vindecare | Ce și care sunt frecventele miraculoase Solfeggio?

Muzica de vindecare | Ce și care sunt frecventele miraculoase Solfeggio?

Vibrația este totul. Fiecare vibrație are propria frecvență. Expunând mintea și corpul la frecvențele Solfeggio, puteți obține cu ușurință un sentiment mai mare de echilibru și vindecare profundă. Frecvențele Solfeggio te aliniază cu ritmurile și tonurile care stau la baza Universului.
Frecvențele de solfeggio sunt reputate ca fiind frecvențele originale folosite de călugării gregorieni atunci când meditau. Cântarea, bazată pe cele 6 note originale (396Hz – 417Hz – 528Hz – 639hz – 741hz – 852Hz), pătrunde adânc în mintea conștientă și subconștientă, scoțând la iveală reacții emoționale pe care, uneori, nu suntem în stare să le controlăm complet. Se spune că aceste frecvențe originale s-au „pierdut” de-a lungul secolelor, odată
cu introducerea de noi metode de reglare.
Scara Solfeggio a fost „redescoperită” de Dr. Joseph Barber, care susține că a fost ghidat intuitiv pentru a găsi un model de șase coduri ce se repetă în Cartea NUMERILOR. El a găsit în capitolul 7, versetele 12 până la 83, referințe de numere care, atunci când sunt descifrate folosind o tehnică numerologică, ar putea fi reduse la o singură cifră. Acest lucru a dezvăluit o serie de șase frecvențe de sunet, pe care el le-a determinat a fi cele șase tonuri ale scării antice Solfeggio. Ani mai târziu, celor șase frecvențe miraculoase li s-au adăugat alte 3, descoperite după cercetări minuțioase.

De ce s-a pierdut sistemul original de reglare a frecvențelor?

Frecvențele Solfeggio s-au pierdut deoarece de-a lungul istoriei au fost utilizate diferite aplicații de reglare. Practicile de reglare antică au folosit un sistem de reglare cunoscut sub numele de „Just Intonation”. Metoda „Just Intonation” a prezentat intervale pure între fiecare notă, intervale ce au fost legate matematic de raporturi de numere întregi mici care duc la un sunet mult mai pur.
Practica de ajustare adoptată pentru culturile occidentale, începând cu secolul al XVI-lea și folosită până astăzi, este cunoscută sub denumirea de „Temperament egal în douăsprezece tonuri”. Scara noastră muzicală modernă nu este sincronizată în comparație cu scara originală Solfeggio. Dacă vrem să aducem armonia în viețile noastre, trebuie să înlocuim scara occidentală disonantă cu o rețea de relații intervale și subtile clare ale muzicii Solfeggio. Lăsați muzica să devină încă o dată un instrument de creștere a naturii umane
și o metodă de a vă conecta cu Sursa Divină !

FRECVENȚELE SOLFEGGIO

174 Hz – Cel mai scăzut dintre tonuri pare a fi un anestezic natural. Tinde să îndepărteze durerea fizică, energetică, precum și karmică. Frecvența de 174 Hz oferă organelor tale un sentiment de securitate, siguranță și dragoste, motivându-le să facă tot posibilul pentru ca voi să fiți sănătoși.
285 Hz – Acest ton este util în tratarea rănilor, tăieturilor, arsurilor sau a oricărei alte forme de țesut deteriorat. Frecvența de 285 Hz Solfeggio, se spune că este direct conectată la matricea corpului, minții și sufletului nostru pentru o sănătate optimă și bunăstare fizică, datorită capacității sale uimitoare de a-și aminti ceea ce ar trebui să fie și de a readuce celulele la forma lor originală. Influențează câmpurile de energie trimițându-le un mesaj pentru restructurarea organului deteriorat. 285 Hz este despre amintirea și vindecarea ta, a organelor tale interne și a energiei tale.
396 Hz – Curăță sentimentul de vinovăție, care reprezintă adesea unul dintre obstacolele de bază ale realizării, permite realizarea obiectivelor în cel mai direct mod. Te eliberează de sentimentul de vinovăție și de teamă. Această frecvență de solfeggio poate fi, de asemenea, folosită ca mijloc de legare la pământ, trezire și revenire la realitate.
417Hz – Următorul ton de pe scala solfeggio este asociat cu procesele de rezonare sau de amplificare. Poți „șterge” „înstrăinarea” persoanei tale de la Dumnezeu și permite revenirea la „calea cea bună”. Această frecvență de solfeggio curăță experiențele traumatice și șterge influențele distructive ale evenimentelor din trecut. Aceasta poate fi folosită pentru curățarea impresiei de limitare, care dezactivează persoana pentru a-și atinge obiectivele de viață. Când vorbim despre procese celulare, tonul Re încurajează celula și ADN-ul
acesteia să funcționeze într-un mod optim. Frecvența de 417 Hz îți energizează celulele corpului și ajută la utilizarea potențialelor lor creative.
528 Hz – este folosită pentru a readuce ADN-ul uman la starea sa originală, perfectă. Dacă este utilizată înt modul descris în dicționarul Webster
– prin comunicarea efectului dorit și cu sprijinul energetic din partea „luminii”
– se vor întâmpla miracole! Procesul de reparare a ADN-ului este urmat de efecte benefice – cantitate crescută de energie pentru viață, claritate a minții, conștientizare, creativitate trezită sau activată, pace interioară profundă, dans și sărbătoare. 528 Hz vă deschide pentru experiențe spirituale profunde și iluminare spirituală.
639 Hz – Această frecvență permite crearea unei comunități armonioase și a unor relații interpersonale armonioase. Poate fi folosită pentru a face față problemelor relațiilor – din familie, între parteneri, prieteni sau probleme sociale. Această frecvență antică de solfeggio îmbunătățește comunicarea, înțelegerea, toleranța și dragostea. Frecvența de 639 Hz poate fi folosită și pentru comunicarea cu lumile paralele sau sferele spirituale.
741 Hz – Curăță celula de toxine. Utilizarea frecventă a 741 Hz duce la o viață mai sănătoasă, mai simplă și, de asemenea, la o reorientare a alimentației către hrana care nu este infestată cu diverse tipuri de toxine. 741 Hz curăță celula de diferite tipuri de radiații electromagnetice. O altă aplicație importantă a acestei frecvențe sonore este curățarea infecțiilor – virale, bacteriene și fungice. Acest ton te conduce la o viață pură, stabilă și spirituală.
852 Hz – Este conectată direct la chakra celui de-al treilea ochi și poate fi folosită ca mijloc pentru trezirea forței interioare și realizarea de sine. Este benefică pentru dizolvarea energiei mentale stagnate în supra-gândire (activitate mentală). Se spune că 852 Hz elimină blocajele energetice, care au împiedicat o comunicare clară și puternică cu sinele nostru superior, ghizii și întreaga noastră echipă spirituală.
963 Hz – Acest ton trezește orice sistem la starea sa originală, perfectă. Este conectat cu Lumina și Spiritul atotcuprinzător și permite experiența directă, întoarcerea la Unicitate. Această frecvență te conectează cu Spiritul sau cu energiile non-vibraționale ale lumii spirituale. Vibrația acestei conexiuni vă va permite să experimentați Unitatea spirituală a întregii vieți, adică IUBIREA NECONDIȚIONATĂ.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro