luni, mai 20, 2024
libris.ro
AcasăASTROLOGIENASA confirmă Zodiacul cu 13 semne

NASA confirmă Zodiacul cu 13 semne

Experții NASA au confirmat pe blogul oficial al instituției că Zodiacul, cel cu 12 case nu corespunde realității iar Horoscopul s-ar putea să fie greșit, întrucât stelele și-au schimbat poziția pe cer. Este necesară introducerea celui de-al 13 semn zodiacal, susține NASA și trebuie ca zodiile existente în prezent să fie imediat redefinite ca perioade de timp.Zodiacul a fost descoperit de babilonieni în urmă cu peste 2500 de ani. Conform tradițiilor antice ale acestora, în zodiac existau 13 constelații. Pe măsură ce Pământul orbita în jurul astrului dătător de lumină, Soarele părea să treacă prin cele 13 constelații, însă, întrucât babilonienii aveau deja un calendar de 12 luni bazat pe fazele lunii, au preferat să excludă una dintre casele zodiacului și să-l împartă în 12 felii egale, deși unele case nu s-au încadrat perfect în felia atribuită fiecărei zodii, trecând în următoarea.

Astrologii moderni au preluat zodiacul babilonian cu 12 case zodiacale, însă este imperios necesar să-și refacă toate calculele, întrucât axa Pământului s-a modificat de când au fost create semnele Zodiacului. Constelațiile sunt acum în locuri ușor diferite pe cer, Polul Nord nu se mai îndreaptă în aceeași direcție. Ce-al de-al 13-lea semn zodiacal nu mai poate fi ignorat și trebuie introdus în toate calculele astrologilor, susțin experții NASA. Astrologii care vor ignora această recomandare cu suport științific real, vor produce doar calcule astrologice eronate, așa cum fac de ceva vreme. Unii astrologi au trecut deja la reconsiderarea calculelor, acceptând introducerea celui de-al 13 semn zodiacal, alții sunt conservatori și susțin că, deși calculele astronomice ale NASA sunt corecte, noua poziție pe cer a stelelor nu influențează foarte mult calculele astrologice. O dispută pe față așadar între astronomi și unii astrologi care preferă tradițiile conservatoare ale erorilor inițiale babiloniene.

Haideți să vedem care este cel de-al 13-lea semn zodiacal nou și, în același timp vechi, ce trebuie acceptat în Zodiac pentru a fi corectată eroarea babilonienilor care au ignorat că soarele se deplasează prin 13 constelații și nu 12. Ei au atribuit celor 12 zodii perioade de timp egale deși lucrurile nu stau deloc așa.

Ophiuchus. Aceasta este constelația pe care babilonienii, deși au confirmat-o, au exclus-o pentru a adapta noua lor descoperire – Zodiacul, calendarului anual de 12 luni pe care îl aveau deja. Constelația a existat întotdeauna dar nu a fost niciodată inclusă în roata zodiacală. Soarele este aliniat cu Ophiuchus timp de aproximativ 18 zile în fiecare an. Această casă zodiacală este plasată între Săgetător și Scorpion. Simbolul acestei zodii este reprezentat în mod obișnuit de un bărbat care poartă un șarpe. Numele de Ophiuchus, vine de la grecescul OHPHIOUKOS, care înseamnă purtătorul de șarpe. Cum va suna în viitor numele zodiei rămâne de văzut. ȘARPE, ȘERPAȘ SAU PURTĂTORUL DE ȘARPE. Pare să sune destul de macabru dar ne putem consola cu gândul că și scorpionul este un animal veninos. Noua zodie a șarpelui reduce drastic perioada zodiei Scorpionlui, așa cum o știam până acum.  Dintr-o zodie de 30 de zile, Scorpionul se transformă într-una de numai 7 zile. Includerea lui Ophiuchus în roata zodiacală, modifică radical structura acesteia, restabilind perioadele corecte pentru fiecare zodie, unele mai scurte, altele mai lungi și nu egale, așa cum au statuat inițial în mod voit eronat, babilonienii.

Iată cum se modifică roata zodiacală și cum se redefinesc perioadele pentru cele 13 noi zodii!

Capricorn: 20 ianuarie – 16 februarie

Vărsător: 16 februarie – 11 martie

Pesti: 11 martie – 18 aprilie

Berbec: 18 aprilie – 13 mai

Taur: 13 mai – 21 iunie

Gemeni: 21 iunie – 20 iulie

Rac: 20 iulie – 10 august

Leu: 10 august – 16 septembrie

Fecioară: 16 septembrie – 30 octombrie

Balanță: 30 octombrie – 23 noiembrie

Scorpion: 23 noiembrie – 29 noiembrie

Ophiuchus: 29 noiembrie – 17 decembrie

Săgetător: 17 decembrie – 20 ianuarie

Astrologii moderni care au îmbrățișat corectarea erorii babiloniene descriu oamenii născuți  sub semnul zodiacal Ophiuchus ca fiind recunoscuți după curiozitatea lor intensă, deschiderea, pasiunea, precum și gelozia lor aprigă. Ei sunt caracterizați de un deosebit simț al umorului și de dorința de a învăța și sunt foarte atașați de familie. În tradițiile antice, acest semn zodiacal îi făcea pe oamenii născuți sub puterea sa, mai spirituali, mai înțelepți și iubitori de familie și, uneori, mai temperamentali,  mai impulsivi sau flămânzi de putere. Ei simbolizau unitatea iar în inimile lor erau adevarați vindecători, sperând ca într-o bună zi să găsească leacul împotriva tuturor bolilor. Pentru unii dintre voi, conservatori din fire, modificarea zodiacului poate părea o veste mai puțin bună, însă mie mi se pare o veste minunată faptul că astrologii care respectă calculele științifice ale astronomilor nu fac altceva decât să corecteze erorile trecutului și să își adapteze interpretările la evoluția naturală a Universului. Aș vrea să vă dau aceeași veste bună atunci când reprezentanții religiilor vor corecta erorile trecutului și vor reintroduce învățăturile vechi bazate pe cunoaștere în structura celor acceptate astăzi.

Să fie modificarea zodiacului un semn că se va întâmpla asta curând? În sensul că se va întâmpla în timpul vieții noastre ? Vă vom ține la curent cu structura  Zodiac cu 13 semne și vă vom informa periodic despre evoluția astrologiei în această nouă direcție.

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro