luni, mai 20, 2024
libris.ro
AcasăADEVĂRURI GREU DE SUPORTATOmul care a descoperit virusul cancerului

Omul care a descoperit virusul cancerului

Dr. Raymond Royal Rife a fost un om de știință atât de strălucit, încât omenirea anilor 30 ai secolului trecut nu a fost pregătită să-l primească. A făcut o mulțime de descoperiri științifice atât în medicină cât și în microscopie, descoperiri care au fost bine documentate de cele mai celebre publicații de specialitate ale vremurilor. Descoperirea celui mai puternic microscop universal, cu o putere de mărire de peste 30.000 de ori, în condițiile în care microscoapele timpului abia reușeau să mărească până la 1000 de ori, l-a făcut celebru pe doctorul Royal Raymond Rife. A fost prima persoană din istorie care a reușit să vadă virusuri vii.

Pentru că fenomenul serendipității și-a pus amprenta pe cercetările doctorului Rife, adică, în timp ce căuta ceva, a descoperit altceva, în încercarea sa de a construi microscopul revoluționar. El a dezvoltat o metodă de identificare a mai multor organisme microscopice și a ratelor letale oscilatorii ale acestora. Royal Raymod Rife avea să descopere că fiecare organism are o frecvență de semnătură electronică la care vibra și grație acestei uimitoare descoperiri, el a dezvoltat o tehnologie de manipulare a frecvențelor energetice, capabilă să reproducă ratele letale de  ale virusurilor și bacteriilor, adică să le ucidă. Ca să explicăm cât mai simplu, putem explica lucrurile făcând o paralelă cu o cântăreață de operă care își folosește vocea pentru a sparge un pahar de cristal. Sticla vibrează la o anumită frecvență și când artista cântă la acea frecvență anume, sticla se sparge.

În cercătările sale doctorul Royal Raymond Rife avea să descopere virusul care provoacă toate formele de cancer, să-l izoleze și să-l reproducă, pentru ca, mai apoi să reușească să-l distrugă cu ajutorul instrumentului inventat de el. Asta însă, avea să-l coste viața nu numai pe el, ci și pe alți câțiva dintre susținătorii proiectelor sale. Big Pharma era în plină expansiune a influenței asupra lumii politice și nu putea tolera o asemenea descoperire. Acum, la mai bine de 90 de ani distanță, doi reprezentanți de seamă ai lumii științifice se pregătesc să scoată la lumină o descoperire identică celei făcute de dr. Rife. Au aruncat deja nada pentru a vedea reacțiile la avanpremieră. Haideți să vă spun pe scurt povestea celui care a învins cancerul și se pregătea să ofere omenirii cea mai mai descoperire din istoria ei. N-a apucat s-o facă pentru că laboratoarele i-au fost sparte, însemnările pe baza cercetărilor furate, iar el târât într-un proces judiciar inventat și finanțat de…veți înțelege imediat de cine.

Era în America anului 1933, când Statele Unite se confruntau cu o criză economică majoră. Milioane de șomeri au ieșit în stradă, iar organizațiile de caritate și alte sisteme sociale au fost copleșite. Cu siguranță nu era cel mai bun moment pentru a găsi sprijin pentru invenții noi și neobișnuite, în special în domeniul medical și științific, unde bărbați ambițioși au făcut tot felul de manevre pentru a-și spori puterea și influența. Noua industrie farmaceutică se extindea și oamenii căutau noi modalități de a câștiga banii. Deși inventase microsopul său deosebit de puternic în anul 1929, dr. Royal Raymond Rife l-a prezentat lumii abia în anul 1933. Nu numai că a fost cel mai puternic microscop optic construit vreodată, dar și cel mai versatil. Dr. Rife a folosit toate tipurile de iluminat: lumină polarizată, monocromatică sau albă, câmp întunecat, fanta ultra și infraroșie, pentru a putea fi folosit la toate tipurile de lucrări, inclusiv cele petrologice, sau pentru cristalografie și microscopie. Jurnalul Institutului Franklin raportase deja descoperirea și descria instrument ca fiind unul binocular, având și un segment detașabil mai adânc în corp pentru observarea monoculară la o mărire de 1800 de ori. Una dintre cele mai atractive caracteristici ale acestui microscop este că, spre deosebire de microscopul electronic, microscopul universal nu ucide specimenele observate, reușind să studieze exemplarele vii naturale în toate circumstanțele, adică nu se baza pe fixare sau colorare pentru vizibilitate sau definire.

BX – virusul cancerului

După ce a inventat microscopul și a făcut o mulțime de inovații pentru firma Carl Zeiss, dr. Rife a început să recolteze o mare varietate de țesuturi maligne, primind mai multe tumori diferite, din mai multe surse clinice. Au fost prelevate peste 20.000 de probe de țesut, care au  fost studiate de dr. Rife și echipa sa. După 2 ani de cercetări, dr. Rife a găsit un virus prezent în mod uniform în fiecare țesut canceros. El l-a numit virusul BX. Cu ajutorul Dr. Arthur I. Kendall a reușit să cultive virusul BX cu un mediu nutritiv special. Au avut inițial un oarecare succes, însă, când dr. Rife a lăsat accidental un tub de cultură în lumina unei lămpi ionizante, el a observat că tubul era tulbure, ceea ce indica activitate. Au efectuat cultura într-un vid parțial sau într-un mediu anaerob și au stimulat-o cu lumina ionizantă. Munca lor a avut ca rezultat prima cultivare cu succes a virusurilor în afara unei gazde vii. Dr. Rife a extras virusul cancerului dintr-o așazisă „masă de sân uman nerecuperată”. L-a filtrat, cultivat și recultivat de peste 10 ori într-o  perioadă de 24 de ore. A injectat apoi cultura de ultimă generație în regiunea pieptului unui șobolan viu, acesta dezvoltând inevitabil o tumoare. Dr. Rife a îndepărtat tumoarea și a extras virusul, repetând procesul de peste 400 de ori, demonstrând astfel categoric că virusul BX a indus tumori cancerigene în fiecare caz. Dr. Rife descoperise deja cum să observe un virus fără să-l ucidă; următorul obiectiv evident avea să devină dezvoltarea unei metode de distrugere virusului, fără a afecta gazda. După cercetări minuțioase, doctorul a întocmit tabele care centralizau ce setări de frecvență ar distruge ce microbi sau virusuri. Microscoapele pe care le construise Rife au fost fundamentale pentru succesul său, fără acestea nu ar fi existat niciun tratament pentru cancer.

Atât Dr. Royal Raymond Rife cât și Dr. Kendall, partenerul său de cercetări, au demonstrat cu succes izolarea virusului BX, prezentând dovezile unui număr de cincizeci de cercetători care lucrau în instituții renumite din întreaga Americă. În cursul experimentelor sale, Dr. Rife descoperă că utilizarea cu succes a ultraspectroscopului depinde de folosirea luminii ultra-violete și că microscopul nu necesită fixarea (colorarea sau pregătirea specială) a specimenului înainte de vizionare. Alături de dr. Kendall a dezvoltat în anul 1931, un material care a permis oamenilor de știință să observe, să demonstreze și să fotografieze virusuri filtrabili. De asemenea, prin utilizarea acestui material, oamenii de știință au putut observa și demonstra  pleomorfismul caracteristic virusurilor care se schimbă de la o formă la alta prin schimbarea mediului pe care îl ocupă.  Fără ultramicroscopul său, nu ar fi fost posibil să se demonstreze că o astfel de schimbare a fost posibilă și că o astfel de acțiune a avut loc de-a lungul secolelor. Acest fenomen a oferit lumii medicale un secret care anterior nu era înțeles și pe deplin acceptat.În iunie 1931, revista Popular Science a publicat pentru știința tuturor americanilor marea descoperire a doctorului Rife: OMUL CARE A ÎNVINS DEFINITIV CANCERUL. Rife și tratamentele sale americanilor la nivel național.  Medicii din toate Statele Unite au început să urmărească cercetările dr. Rife. În noiembrie 1931, Dr. Milbank Johnson a invitat patruzeci și patru de doctori din Los Angeles la casa sa din Pasadena, California, pentru a-l onora cu un banchet pe dr. Royal Raymond Rife și descoperirile sale. Banchetul s-a numit Sfârșitul tuturor bolilor ” Cei mai mari medici ai Americii au fost prezenți la acest banchet.

În cele din urmă, un grup de medici condus de Dr. Milbank Johnson din Pasadena, California, într-un experiment sponsorizat de Universitatea din California din 1934, a luat șaisprezece pacienți bolnavi de cancer în stadiu terminal de la un spital din San Diego și i-a mutat în apartamente aflate în proprietatea sa, unde au fost tratați pentru o perioadă de nouăzeci zile cu instrumentul emitent de frecvențe letale oscilatorii, descoperit de dr. Rife. Paisprezece dintre pacienți au fost declarați vindecați complet după aceste 90 de zile. Ceilalți doi au avut nevoie de o lună în plus de tratament, pentru a fi vindecați complet.

Recunoscut, apoi eliminat din scenă.

În cursul anului 1939, Dr. Rife este invitat oficial să vorbească în fața membrilor Societății Regale de Medicină din Londra, a primit invitații pentru a susține prelegeri în Franța și Germania. În luna februarie a anului 1944 în Jurnalul Institutului Franklin, era descrisă integral metoda de vindecare a cancerului, numită “Rife Ray Tube System Therapy”. Tratamentele lui Rife pentru infecțiile virale și bacteriene și microscoapele sale au fost descrise și lăudate și de Smithsonian Institute într-un articol apărut în publicația Institutului în mai 1944. Dr. Milbank Jonson a fost medicul care l-a ajutat cel mai mult pe Dr. Royal Rife să câștige recunoaștere pentru munca sa. În 1944, acesta este internat de urgență în spital, unde a și murit în urma unei toxinfecții alimentare. Nici până astăzi istoricii nu au reuși să descopere însemnările Dr. Milbank Jonson pe marginea tratamentelor efectuate cu aparatele inventate de dr. Rife. La puțin timp după aceea, șeful Asociației Medicale Americane, un pe nume Morris Fishbein, auzind de descoperirile dr. Rife, și-a trimis imediat oamenii pentru a încerca să dobândească drepturi exclusive asupra tehnologiei. Dr. Rife i-a refuzat oferta, care a fost probabil una ridicolă, înființând alături de câțiva parteneri o companie numită Ray Beam Tube Corporation, care avea ca scop fabricarea Rife Machine – instrumentul care tratează cancerul și nu numai. Adusese în companie un inginer electrician care să preia partea electrică a producției. Se crede că Fishbein l-a mituit pe acest inginer să întreprindă anumite acțiuni în justiție împotriva lui Rife. În cele din urmă, după un proces lung și costisitor, doctorul pune capăt producției, întrucât costul procesului a cauzat distrugerea financiară a companiei. Un laborator din New Jersey care replica lucrările lui Rife a ars în mod surprinzător în martie 1939 în timp ce omul de știință care conducea acel laborator, îl vizita pe dr. Rife în San Diego. Din laboratorul lui Raymond Rife au dispărut cea mai mare parte a însemnărilor sale, precum și părți ale microscopului său.

Rife a fost zdrobit emoțional de apariția sa în instanță, întreaga viață fiindu-i dată peste cap. Medicii care au beneficiat de programul său de tratament au fost amenințați de Asociația Medicală Americană și de statul California cu pierderea licențelor de liberă practică în cazul în care vor continua programul. După ce și-a pierdut laboratorul și din cauza consecințelor psihice și emoționale ale procesului, Rife s-a transformat într-un alcoolic și nu a mai făcut nimic cu adevărat important cu restul vieții sale. În 1950, a încercat să dezvolte diverse instrumente energetice împreună cu un cercetător pe nume  John Crane. În 1960, autoritățile medicale ar fi pătruns în laboratorul lui Crane, distrugându-i instrumentele și înregistrările existente. John Crane a fost acuzat de fraudă de statul California și închis. Dr. Rife a plecat în Mexic în urma acestui eveniment, unde a și murit în urma unui infarct, la data de 11 august 1971. Rămăsese fără contacte și fără bani. Nu pare un mod tocmai adecvat al societății americane de a recompensa un asemenea savant, nu-i așa? Iată ce scrie doctorul Alexander Loyd, american și el, într-una din cărțile sale “CODUL VINDECĂRII – 6 MINUTE PENTRU VINDECAREA PROBLEMELOR DE SĂNĂTATE, SUCCES SAU RELAȚIONALE”:

 „Laboratorul său, cu toate documentele, a ars în mod misterios, iar el a fost denigrat. Unul dintre cei mai mari oameni de știință ai secolului a murit ca ultimul cerșetor.”

Imaginați-vă pentru o clipă că ați petrecut mai mult de două decenii în laborator, cercetând cu minuțiozitate și că, la un moment dat, descoperiți o abordare electronică incredibil de simplă pentru a vindeca orice boală de pe planetă cauzată de virusuri și bacterii. O descoperire care ar putea pune capăt durerii și suferinței a milioane și ar schimba viața pe pământ pentru totdeauna. Te aștepți ca lumea medicală să facă tot pozibilul să te întâmpine cu brațele deschise, să te onoreze și să-ți acorde compensațiile financiare de rigoare. Din păcate, nu s-a întâmplat astfel cu, probabil cel mai mare geniu medical din toată istoria omenirii, doctorul Royal Raymond Rife.

Un cuvânt de încheiere

Astăzi v-am spus o poveste tristă din care putem trage multe învățături, pentru că ne aflăm în preambulul anunțării unei mari descoperiri, 1:1 cu cea a dr. Rife. Este la fel de tristă precum cea a lui Nicolae Paulescu, inventatorul de fapt al insulinei, a cărui invenție a fost furată, împreună cu Premiul Nobel care a fost acordat altora. Motivul pentru care nici acum, la mai bine de 100 de ani, lui Paulescu nu i s-a făcut dreptate, este explicat de dr. Shimon Samules de la centrul “Simon Wiesenthal”. Citez: “Paulescu, antisemitul, nu este o persoană adecvată pentru a primi recunoaștere. Trist.

P.S. Vă veți aminti curând de aceste 2 povești pentru că o companie farmaceutică a demarat deja la data de 12 ianuarie 2023 testele pentru validarea unui vaccin împotriva cancerului.

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro