miercuri, iulie 17, 2024
libris.ro
AcasăDEZVOLTARE PERSONALĂ | SELF HELPPANDANTIVELE TERAPEUTICE “QUANTUM SCIENCE” | CUM NE AJUTĂ ENERGIA SCALARĂ SĂNĂTATEA FIZICĂ...

PANDANTIVELE TERAPEUTICE “QUANTUM SCIENCE” | CUM NE AJUTĂ ENERGIA SCALARĂ SĂNĂTATEA FIZICĂ ȘI PSIHICĂ

Fizica cuantică ne spune că un centimetru cub din spațiul vid conține suficientă energie cuantică pentru a putea face călătorii interplanetare. Știința abia a început să descopere cum să folosească această forță fundamentală a vieții, la fel de importantă și pentru a ne extinde conștiința și a ne vindeca corpurile.

Pandantivul energetic anionic QUANTUM SCIENCE SCALAR ENERGY este realizat cu ajutorul unei nanotehnologii japoneze care topește 70 de oligoelemente rare și le leagă structural împreună la nivel molecular. Roca vulcanică, materialul de bază, este procesat la o temperatură foarte ridicată ceea ce permite pandantivului să elibereze continuu energia naturală a Universului la o frecvență de vibrație de 299000 KC/sec, generând anioni beneficii pentru sănătatea psiho-fiziologică a omului.

Ce sunt ionii negativi (anionii) ? 

Anionii sunt ioni care au o sarcină electrică negativă. Un ion este o particulă încărcată electric care se formează atunci când un atom sau o moleculă câștigă sau pierde electroni. În cazul anionilor, aceștia au câștigat electroni, ceea ce duce la o sarcină electrică negativă. Spre deosebire de anioni, cationii sunt ioni cu sarcină electrică pozitivă și rezultă atunci când un atom sau o moleculă pierde electroni.

Ionii negativi au un rol important în profilaxia și tratamentul unor afecțiuni și boli. În natură, ionii negativi sunt generați de razele cosmice, razele ultraviolete, razele infraroșii, fricțiunea curenților de aer, căderile de apă sau de plante. Acele de brad și ferigile emit cantități mari de ioni negativi. 1000-2000 ioni negativi/ cm³, reprezintă o valoare optimă pentru oameni, animale și plante. La malul mării, lângă cascade, unde apa este într-o continuă micare, proporția de ioni negativi este cea mai mare respectiv 2000/ cm³. În deșert furtunile și curenții de aer fac ca raportul dintre ionii pozitivi și ionii negativi să fie de 32:1. Gazele de eșapament, smogul, radiațiile EMF emise de telefoanele mobile și alte asemenea dispozitive, distrug ionii negativi neutralizându-i sau schimbându-le sarcina. În interiorul locuințelor, (aerul condiționat, instalatiile de apă etc), absorb ionii negativi, astfel că, aceștia nu depășesc 100 cm³ față de valorile uzuale de 1000 cm³ sau cele mai benefice de 2000 cm³.

Efectul ionilor negativi asupra sănătății

Oricât de ciudat ar părea pentru necunoscători, IONII NEGATIVI, sunt cei benefici pentru sănătatea noastră, nu ionii cu sarcină pozitivă. Conform studiilor, ionii negativi acționează asupra terminațiilor nervoase modificând starea sistemului nervos central granița din interiorul corpului nostru dintre materie și energie. Dispozitivele generatoare de ioni negativi au rol de neutralizare a ionior pozitivi emanați de aparatele electrice, scad concentrația de praf, alergeni și microbi și reduc multe alte efecte nocive.

Frecvența cu care pandantivul energetic QUANTUM SCIENCE SCALAR ENERGY emite câmpul de anioni este perfect compatibilă cu frecvența corpului uman, capacitatea sa de penetrare fiind de până la 15 cm sub piele. Celulele, sistemul imunitar și nivelul general de energie al purtătorului unui pandantiv energizant vor primi un stimulent puternic din partea acestei bijuterii cu valențe terapeutice.

Efectele Pandantivului energetic QUANTUM SCIENCE SCALAR ENERGY asupra sănătății și conștiinței

Pandantivul generator de energie scalară este un adjuvant în îmbunătățirea circulației sângelui, stimulează permeabilitatea celulară, procesul de nutriție și detoxifiere, contribuind astfel la amplificarea energiei vitale.

Bolile sunt cauzate, în principal, de dezechilibrele energetice la nivel psihic (atitudini și convigeri limitative, distructive) care se reflectă și la nivelul corpului.

Prin restabilirea echilibrului energetic în organism, acest pandantiv cu efecte terapeutice ajută la menținerea sănătății și a stării de bine.

Energia cuantică scalară este, de asemenea, un stimulent puternic al stărilor meditative. Intrăm mult mai ușor în starea de calm și meditație, purtând această minunată bijuterie naturală. Aportul de energie cuantică al simbolului gravat pe pandantiv este semnificativ,  promovează un flux pozitiv și ajută la refacerea și menținerea echilibrului energetic general.

Printre efectele purtării unui astfel de pandantiv generator de anioni și energie scalară, amintim aici:

 • pierderea în greutate
 • îmbunătățirea concentrației
 • întârzierea procesului de îmbătrânire
 • îmbunătățirea calității somnului
 • diminuarea până la eliminarea anxietății și depresiei
 • întărirea sistemului imunitar
 • reglarea funcționării sistemului endocrin
 • creșterea rezistenței organismului la bolile degenerative
 • consolidarea câmpului bioenergetic al corpului pentru a-l proteja de radiațiile electromagnetice dăunatoare (telefoane mobile, tablete etc.)
 • creșterea vibrației energetice generale
 • stări meditative de calitate care permit extinderea conștiinței (ascensiunea spirituală).

Cum se utilizează pandantivul energetic anionic QUANTUM SCIENCE SCALAR ENERGY și cui mai aduce beneficii ?

După ce-l achiziționați, înainte de purtare noi recomandăm armonizarea aurei personale cu câmpul energetic al pandantivului, prin amplasarea acestuia deasupra fiecărei chakre, în timp ce rostiți mantrele specifice : Chakra 1 – Eu Sunt, Chakra 2 – Eu simt, Chakra 3 – Eu fac, Chakra 4 – Eu iubesc, Chakra 5 – Eu vorbesc, Chakra 6 – Eu văd, Chakra 7 – Eu știu (această etapă nu este o condiție dacă nu sunteți familiarizați cu termenii de mai sus). Pandantivul se poartă la gât doar în timpul stărilor de veghe și de meditație, nu și în timpul somnului sau când faceți duș. Pentru efecte terapeutice locale în planul fiziologic se aplică medalionul deasupra zonei de intervenție și se lasă acolo 9 minute. Copiii pot purta și ei pandantivul pentru performanțe mai bune la clasă, iar sportivilor le este recomandat, de asemenea, pentru refacerea forței și energiei vitale și rezultate mai bune în cadrul competițiilor.

Pandantivul poate fi ținut și în frigider pentru energizarea băuturilor refrigerate și menținerea legumelor și fructelor în stare proaspătă pe termen mai lung. Vă puteți energiza, de asemenea și loțiunile naturale de corp sau suplimentele alimentare cu ajutorul pandantivului. Puteți păstra un pandantiv și în camera de dressing. Pentru o eficiență sporită, recomandăm ca purtarea zilnică a pandantivului să fie însoțită și de parcurgerea procedurii generale de curățare energetică a chakrelor, procedură care se face odată în viață. Pentru detalii privind această procedură, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: contact@sursademotivatie.ro

Îndrăzniți să fiți înțelepți și bucurați-vă chiar astăzi de efectele benefice ale pandantivului energetic anionic QUANTUM SCIENCE SCALAR ENERGY.

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro