duminică, iulie 14, 2024
libris.ro
AcasăATENȚIE! VORBEȘTE SUFLETULPROCEDURA DE CURĂȚARE ENERGETICĂ "ODATĂ ÎN VIAȚĂ"

PROCEDURA DE CURĂȚARE ENERGETICĂ “ODATĂ ÎN VIAȚĂ”

Pentru reactivarea energetică a chakrelor, se recomandă ca, înainte de toate să parcurgi un proces de curățare și reconectare cu Tot Ceea Ce Este, proces care durează 28 de zile și începe cu:

  1. Prima săptămână – curățarea ambientală de tip Feng-shui a spațiului în care petreci cel mai mult timp peste zi și/sau a spațiului în care faci această meditație. Acest proces durează 5 zile, timp în care arzi tămâie specială. Tămâia Feng-shui o puteți găsi aici: https://t.ly/hAF8k

După cele 5 zile, ardeți Salvie și Yerba Santa, timp de 2 zile, pentru purificarea aerului. Găsiți buchete de fumigare aici https://t.ly/xR3qG . După 5 minute de fumigare cu fereastra închisă, lăsați fereastra deschisă timp de 15 minute, pentru ca “gunoiul” energetic să fie aruncat afară.

  1. A doua săptămână – În această săptămână, ceea ce aveți de făcut este să procedați la curățarea AUREI și detoxifierea corpului pe exterior. Astfel că, dimineața ardeți tămâie specială pentru curățarea aurei, (aveți produsul aici https://t.ly/SHpO5), iar seara, faceți baie în cadă, la limpezire adăugând sărurile minerale de Himalaya recomandate, (găsiți produsele aici https://t.ly/KaPf3 ). Dacă nu aveți cadă, puneți 9 litri de într-un recipient și, după ce faceți duș cu apă normală, clătițiți-vă la final cu cei 9 litri de apă salină.
  2. A treia săptămână – Ardeți în fiecare zi, seara, înainte de culcare, tămâie pentru curățarea chakrelor. Aveți produsul aici https://t.ly/bnvPL . În timp ce ardeți tămâia rulați muzica de vindecare specifică fiecărei chakre. Accesați AUDIOVIDEOTECA PRIVATĂ A CLUBULUI, pe acest link: https://audioteca.sursademotivatie.ro/album/131/sursa/curatare-energetica-o-data-in-viata.

Faceți meditația de curățare a chakrei zilei. (Luni – Chakra 1, Marți – Chakra 2 etc.). Scripturile meditațiilor de curățare chakrală le solicitați pe adresa de e-mail: contact@sursademotivatie.ro.

După ce faceți meditația, beți ceaiul BIO chakral, compatibil. Găsiți ceaiurile aici https://t.ly/WkEuc .

  1. A patra săptămână, seara înainte de culcare, aprindeți în fiecare zi lumânarea chakrală aferentă (https://t.ly/YCpWR) în ordinea chakrelor: ROȘU, ORANGE, GALBEN, VERDE, ALBASTRU, INDIGO, VIOLET) și rostiți rugăciunea de mai jos, pe fondul muzical aferent fiecărei chakre din gama Solfeggio.

Accesați AUDIOVIDEOTECA PRIVATĂ A CLUBULUI AICI https://audioteca.sursademotivatie.ro/album/131/sursa/curatare-energetica-o-data-in-viata.

RUGĂCIUNE

Invoc Lumina Divină din interiorul meu, sunt un canal perfect și curat, Lumina este călăuza mea.

Privește prin ochii mei, Tată și lasă  întunericul sufletului  meu să dispară în fața razelor strălucirii tale.

Umple-mă cu iubirea Ta și permite-mi să mă bucur de comorile înțelepciunii Tale.

Lasă-mă să gust prin iubire tot ceea ce gust prin cunoaștere și înțelegere !

Învață-mi inima unde și cum să te vadă, unde și cum să te găsească.        

Învață-mă să te caut.

Lasă-mă să te caut în dorința mea.

Lasă-mă să te doresc în căutarea mea.

Lasă-mă să te găsesc iubindu-te.

Lasă-mă să te iubesc atunci când te voi găsi.

Te rog, Tată, fă din mine un instrument al păcii Tale.

Acolo unde există ură, învață-mă să aduc dragoste.

Acolo unde există ofensă, învață-mă să aduc iertare.

Acolo unde există discordie, învață-mă să aduc armonia.

Acolo unde există minciună și nedreptate, învață-mă să aduc adevărul.

Acolo unde există îndoiala, învață-mă să aduc credința.

Acolo unde există disperare, învață-mă să aduc speranță.

Acolo unde există întuneric, învață-mă să aduc lumină.

Acolo unde există tristețe, lasă-mă să aduc bucurie.

O, Tată, învață-mă să nu caut atât de mult să fiu consolat(ă), cât să aduc eu alinare, învață-mă cum să înțeleg ca să pot fi înțeles/înțeleasă, cum să iubesc pentru a fi iubit(ă), așa cum m-ai învățat că, dăruind se primește.

Toate dorințele mele îți sunt cunoscute, așez toate planurile mele la picioarele Tale, te rog să desăvârșești ceea ce ai început îndemnându-mă să cer în această rugăciune.

Așa să fie ! Mulțumesc.

Pe tot parcursul celor 28 de zile, este recomandat să purtați o brățară de cristale naturale chakrale – veți rezona cu siguranță cu aceasta (https://t.ly/KS1n6) dar și cu acest șirag de cristale chakrale (https://t.ly/0kF7u) pe care-l puteți expune în dormitor, deasupra patului, la birou sau în mașină.

Dăruiți-l primei persoane care îl admiră sau care vă întreabă de unde l-ați procurat. Cine dăruiește, primește.

Spor în tot ceea ce gândiți, rostiți și întreprindeți !

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro