vineri, mai 24, 2024
libris.ro
AcasăAVEM CREIER – CE FACEM CU EL?Programează-ți mintea pentru sănătate, succes, prosperitate și fericire !

Programează-ți mintea pentru sănătate, succes, prosperitate și fericire !

Trăiești viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna? Dacă simți că ești blocat și că nu ți-ai atins întregul potențial, ei bine, află că nu este prea târziu ca să-ți transformi viața după cum dorești. Mintea ta subconștientă este cheia succesului – și o poți reprograma. Te întrebi ce s-ar întâmpla dacă ai prelua controlul activ asupra minții tale și ai învăța cum să-o reprogramezi? Ți-ai transforma viața o capodoperă. Dacă vrei să trăiești viața pe care ți-o dorești, este timpul să te hotărăști, să te angajezi și să acționezi. În viață nu face diferența ceea ce am putea face, ci ceea ce vom face efectiv. Și nu există un moment alt mai bun pentru a prelua controlul asupra minții și pentru a vă orienta spre ceva mai bun, decât ACUM.

Puterea minții este incontestabilă. Cultivarea acelei certitudinii, acelei credințe profunde și pure în tine însuți, necesită înțelegerea modului de punere în practică a programării subconștientului Citiți cu atenție și veți descoperi cât de simplu este să puneți în practică o strategie de reprogramare a subconștientului pentru a vă bucura de materializarea dorințelor voastre.

Unde se instalează programele care ne fac să funcționăm pe pilot automat ?

Subconștientul este partea minții noastre care ia decizii fără a fi nevoie să ne gândim activ la ele. Este diferit de mintea conștientă, care cuprinde gândurile pe care știm că le avem în orice moment. A învăța să cânți la pian este un bun exemplu al modului în care funcționează mintea subconștientă. La început trebuie să-ți miști degetele pentru a reda fiecare notă, iar pe măsură ce vei exersa, vei putea să performezi orice melodie. Mintea subconștientă este însă mult mai mult decât învățarea de noi abilități. Este implicată în procesarea informațiilor și afectează tot ceea ce gândim, spunem și facem. Aceasta stochează convingerile și valorile noastre, ne determină amintirile și monitorizează informațiile din jurul nostru, decizând ce anume să trimitem la mintea conștientă și ce să păstrăm pentru mai târziu. Subconștientul ne afectează fiecare moment al vieții noastre – și majoritatea oamenilor nici măcar nu știu asta.

Cât durează reprogramarea minții?

Cât credeți voi că durează să-ți reprogramezi mintea subconștientă pentru a te conduce către o viață prosperă, sănătoasă și fericită? În medie o reprogramare completă durează aproximativ trei până la patru săptămâni, însă primele rezultate vor apărea uneori după secunde și minute. Timpul necesar reprogramării minții subconștiente depinde de cât de adânc înrădăcinat este comportamentul pe care doriți să îl schimbați, precum și de propriile credințe limitative care v-au împiedicat să vă atingeți obiectivele.Schimbă-ți așadar setările! Dacă vrei să afli cum să-ți reprogramezi mintea pentru succes, trebuie să faci trei pași care îți vor schimba mentalitatea și îți vor îndrepta atenția în direcția corectă.

PASUL 1: DECIDE

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să dobândești o claritate absolută asupra a ceea ce vrei. Poți învăța foarte ușor cum să te concentrezi asupra obiectivelor tale. Care este rezultatul dorit? Cum ar arăta pentru tine deblocarea unei vieți extraordinare? Claritatea înseamnă putere. O imagine clară la nivel mental asupra a ceea ce vrei să fii sau să ai, este decisivă pentru a ști ce ai de făcut. Cu cât vă gândiți mai mult la această imagine, cu atât mai multe detalii veți reuși să vizualizați, viziunea voastră devenind astfel mai puternică. Acțiunea voastră în această direcție va crea o hartă pentru mintea subconștientă, care-i va oferi creierului instrumentele necesare pentru a o transforma în realitate. Vrei să-ți reprogramezi mintea? Uită-te cu atenție la o ceartă cu partenerul de viață. Când facem un schimb aprins de replici cu cineva drag, ne concentrăm pe a fi auziți, pe a avea ultimul cuvânt, pe câștigarea disputei. Nu mai ești atent la ton și nu ești deloc blând cu partenerul tău, începi să-l tratezi ca pe un adversar. Aceasta este modalitatea ce mai rapidă de a escalada conflictul. Când te lupți să ai ultimul cuvânt, pierzi din atenție problema reală. Pentru a aplana conflictul și a reinstala armonia, oprește-te și întreabă-te : „De ce mă cert, în primul rând?” Odată ce vă amintiți să vă întrebați acest lucru, redirecționați focalizarea atenției înapoi spre rezolvarea problemei inițiale, reprogramându-vă astfel în mod eficient creierul pentru a-și folosi resursele în a găsi soluții. Reprogramarea subconștientului începe prin a te decide ACUM ce vrei și continuă cu concentrarea asupra obiectivului urmărit în viitor. Imprimă creierului o direcție ! În direcția în care ne concentrăm vor curge toate energiile creatoare ale Universului. Ce-ți dorești fizic, emoțional și spiritual în afacerea ta și în viața ta privată? Dacă dorințele tale nu se reflectă în lumea ta înconjurătoare, ia decizia că vrei să schimbi viața pe care o trăiești acum. Îndreaptă-ți ochiul interior și toată atenția către ceea ce dorești și începe chiar ACUM să-ți reprogramezi creierul.

PASUL 2: ACȚIONEAZĂ !

După ce decideți ce doriți, următorul pas al reprogramării subconștientului este să acționați. Scapă-ți mintea de frică și de îndoiala de sine! Cum faci asta? Angajează-te în acțiune și lasă subconștientul să te conducă ! Frica este una dintre cele mai mari capcane care îi împiedică pe oameni să ia măsuri. Cu toții avem frici – frică de respingere, frică de eșec, unii chiar frică de succes, frică de durere sau frică de necunoscut. Dacă nu faceți nimic, frica respectivă va rămâne exact acolo unde este, blocându-vă calea. Așa nu vei progresa niciodată și vei trăi întotdeauna cu frică. Trăind înconjurat de frici s-ar putea să nu-ți fie mai rău, dar nici mai bine nu-ți va fi, iar acea frică va fi întotdeauna prezentă în profunzimea minții tale și te va ține departe de obiectivele pe care le urmărești. Lipsa acțiunii oferă negativității care-ți domină mintea, timp pentru a-ți otrăvi gândurile: „Mai bine că nu am încercat. Nu aș fi reușit niciodată”, își spun mulți oameni. Când permiteți însămânțarea în mintea voastră subconștientă, a aceastor semințe de negativitate, frica va pătrunde în tot ceea ce gândiți despre voi înșivă și tot ceea ce faceți. Singura modalitate de a vă reprograma mintea pentru a face față fricii este să o înfruntați direct. Trebuie să-ți privești în ochi temerile și să acționezi! Ți-e frică de eșec? Privește-l din perspectiva asta: Eșecul este o educație. Dacă faci ceva și eșuezi, vei ști ce nu funcționează. După ce va trece ceea ce tu numești EȘEC, vei fi mult mai bine decât erai înainte de a acționa. Data viitoare vei putea adopta o abordare mai calificată și mai informată, grație experienței acumulate  Reprogramarea creierului înseamnă a elimina discuțiile negative de genul „Nu pot”. Angajează-te în competiție cu tine însuți! Angajează-te să depășești negativitatea! Angajează-te pentru o viață mai bună. Când te angajezi pe deplin, vei depăși orice obstacol care-ți va ieși în cale și vei reuși să treci la nivelul următor.

PASUL 3: REZOLVAȚI !

Odată ce v-ați decis asupra căii de urmat și v-ați angajat pe deplin, faceți inventarul situației în care vă aflați. Ce vă determină acțiunile actuale? Îndreptați-vă mintea spre evaluarea a ceea ce funcționează și a ceea ce nu funcționează. Faceți schimbările necesare ! Rezolvarea este despre găsirea de soluții la orice problemă cu care te confrunți, nu despre expunerea de motive din cauza cărora nu ați fost în stare să rezolvați o problemă. O parte critică a găsirii rezolvării și reprogramării eficiente a creierului este flexibilitatea. Viziunea de tip tunel vă impune limite, veți pierde oportunități și rute alternative care v-ar putea aduce beneficii incredibile. Amintiți-vă că nu aveți niciodată control 100%. Ia gândește-te! Viața ta a mers până acum conform planului? Probabil că nu. Calea pe care mergeți în viață nu este niciodată o linie dreaptă. De aceea este vital să rămânem flexibili pe parcurs, învățând din greșeli, îmbrățișând eșecul și folosindu-l ca pe o forță care ne va ajuta să obținem ceea ce ne dorim. Asta înseamnă să vezi lucrurile dintr-o perspectivă progresistă. Și, atâta timp cât faci progrese, mergi în direcția corectă. Când vă reprogramați mintea pentru a vă concentra asupra rezolvării problemelor, dezvoltați de fapt capacitatea de a vă schimba modul în care abordați problemele cu care vă confruntați. Nu toate obstacolele, sau circumstanțele încearcă să ne spună același lucru. Fiecare are un mesaj diferit, de aceea trebuie să le înfruntăm în mod direct. Adevărata putere vine din interior. Reprogramarea creierului ne va condiționa pentru succes. Frustrarea ta de acum se va transforma într-un cadou dacă o privești din perspectiva faptului că frustrarea poate însemna și că ești în pragul unei descoperiri. Eșecul devine astfel o lecție care ne sfătuiește cum să fim mai buni pe viitor. Orice obstacol va deveni astfel o oportunitate de a găsi o nouă soluție creativă. Iată câteva sfaturi extrem de solide pe care cei ce doresc să-și reprogrameze mintea pentru o viață fericită!

ADOPTĂ CREDINȚE PUTERNICE ! Convingerile limitative sunt cele care ne rețin de la a obține ceea ce ne dorim în viață. Ele s-au înrădăcinat în subconștientul tău pe baza unor rezultate anterioare, pe baza unor evenimente negative pe care le-ai experimentat încă din timpul copilăriei tale, sau pe baza unei viziuni defectuoase asupra viitorului. Abordați aceste credințe, înfruntați-le contestându-le acuratețea și înlocuiți-le cu  convingeri puternice bazate pe adevăr și credință pură. Cum se face asta? Înlocuiți o credință limitativă de genul „Părinții mei au fost divorțați, deci este în codul meu genetic să nu am o relație fericită”, cu o credință puternică și adevărată de genul „Merit o relație sănătoasă cu persoana pe care o iubesc”. Când natura dialogului tău interior se schimbă, întreaga lume din jurul tău se schimbă. Privește lucrurile dintr-o altă perspectivă și lucrurile se vor schimba.

Pentru aplicații practice, vă invit să urmăriți cele două articole ale noastre ELIMINĂ CREDINȚELE LIMITATIVE DIN MINTEA TA și ÎNVAȚĂ CUM POȚI OPRI DIALOGUL NEGATIV INTERIOR. Dacă simțiți nevoia de ajutor, colega noastră Oana Oșan, facilitator autorizat PSYCH-K, vă poate ajuta oricând cu o ședință de consiliere pe această temă. Contactați-o aici și comunicați-i codul “SMZ-2023

ÎMBRĂȚIȘAȚI FRUMUSEȚEA INCERTITUDINII !Nu avem control asupra vieții. Singura certitudine din viața noastră este că totul este în continuă schimbare. Ceea ce putem controla sunt acțiunile și reacțiile noastre. Îmbrățișând acest concept, ne luăm de fapt înapoi puterea de a ne modela existența și de a ne reprograma mințile. Eliminați nevoia de certitudine și îmbrățișați frumusețea incertitudinii! Nu vă lăsați conduși de frica de schimbare ! Când ne vom concentra asupra încrederii, asupra dăruirii fără să ne gândim la ceea ce primim în schimb și asupra trăirii conștiente, ne vom bucura cu siguranță de tot ceea ce este mai bun în marea călătorie numită viață

CULTIVAȚI RECUNOȘTINȚA ! Când alegeți recunoștința și aprecierea în locul criticilor și fricii, vă plasați viața într-o lumină pozitivă, veți locui pe partea însorită a vieții. Acest lucru vă reconectează creierul pentru a observa mai mult ceea ce aveți și mai puțin ceea ce nu aveți. Îmbrățișați schimbarea și lăsați-o să intre în viața voastră, cultivând recunoștința. Recunoștința este adevărata rugăciune nu cererea. Încercați să țineți un jurnal de recunoștință. Veți găsi zilnic motive pentru care ați putea exprima sentimente de gratitudine. Pentru soare, pentru stele, pentru aer, pentru simțuri, pentru oameni, pentru flori, pentru culori, pentru sunete, pentru animale și păsări, pentru minerale, pentru hrană, pentru, pentru, pentru. De ce oamenii recunoscători sunt mai sănătoși și care sunt toate beneficiile adoptării recunoștinței drept a doua noastră natură, vă puteți edifica din articolele și videoclipurile noastre pe această temă.

PASUL 4. UITAȚI-VĂ LA MEDIUL ÎNCONJURĂTOR !

Atunci când îți reprogramezi creierul pentru succes, trebuie să limitezi influențele negative din mediul tău. Subconștientul tău absoarbe în mod constant informații din surse externe prin intermediul celor cinci simțuri și folosește acele informații pentru a forma credințe care modelează felul în care gândești și te comporți. Negativitatea din știrile zilnice, persoanele toxice și rețelele de socializare pot avea un efect profund asupra subconștientului tău fără ca tu să știi asta. Pe măsură ce lucrezi la reprogramarea minții, înconjoară-te de oameni pozitivi, oameni care te susțin și subscriu acelorași valori. Citiți cărți, ascultați muzică și vizionați videoclipuri care să vă ridice vibrațiile și să vă ofere putere și încredere în sine. Cu timpul, vei constata că mintea ta subconștientă devine mai pozitivă și mai încurajatoare și că gândurile negative se vor diminua foarte mult, până vor dispărea complet.

Cauți cele mai bune cărți de dezvoltare personală?

Găsești aici toate cărțile pe care Sursa de Motivație Zilnică, vi le recomandă.  Începeți cu CARTEA ÎNȚELEGERII, semnată de maestrul OSHO. Veți ști apoi cum și cu ce să continuați.

PASUL 5 . FOLOSIȚI PUTEREA IMAGINAȚIEI ȘI VIZUALIZAREA CREATIVĂ !

Folosiți-vă zilnic de cea mai mare forță creatoare a Universului imaginându-vă cu acuratețe sănătatea perfectă, jobul cel mai potrivit sau afacerea ideală pentru voi, căminul și relațiile pe care vi le doriți! Petrece 10-15 minute zilnic pentru a vizualiza ceea ce dorești să devii sau să obții. Subconștientul tău va absorbi sentimentele din imaginile tale ca și cum ar fi reale, oferindu-ți încrederea interioară de care ai nevoie pentru a le transforma în realitate. Când investești energia emoțiilor sincere în dorințele tale, nu te poți aștepta la altceva decât la reușită. Vrei să afli cum ne împlinește Universul dorințele? Citește articolele din categoria  MATERIALIZAREA  DORINȚELOR

PASUL 6. ASCULTĂ MUZICĂ DE VINDECARE ENERGETICĂ!

Care este adevărata muzică de vindecare și ce beneficii ne oferă muzicoterapia, vă puteți informa de asemenea urmărind documentarele recomandate în descrierea videoclipului. S-a dovedit că mintea noastră subconștientă absoarbe mai bine informațiile atunci când suntem într-o stare relaxată. Dacă vreți să aflați ce sunt undele cerebrale și ce rol au în funcționarea creierului, precum și ce sunt frecvențele miraculoase vindecătoare, numite și tonuri sacre, accesați articolele noastre care le explică, dând click pe textul colorat în albastru. Membrii Clubului Sursa de Motivație pot accesa zona specială privată dedicată exclusiv lor și accesa de acolo o mulțime de melodii pe frecvențe miraculoase.

CUM VEI ȘTI CĂ FUNCȚIONEAZĂ REPROGRAMAREA MINȚII?

Există mai multe modalități prin care îți poți da seama de faptul că eforturile tale de a-ți reprograma mintea încep să dea roade. Devii mai conștient de sine, te simți mai stăpân pe tine în procesul de oprire a vorbirii negative interioare și în cel de control al emoțiilor. Vei fi capabil să îți schimbi atenția după bunul plac, toate acestea fiind semne de evoluție a conștiinței de sine. Vă veți asumați mai multe riscuri. Toată lumea are toleranțe diferite la risc, însă convingerile limitative ne determină să nu ne asumăm deloc riscuri. Odată cu reprogramarea minții vă veți spori încrederea în sine și veți fi gata să ieșiți din zona de confort ca să luptați pentru progresul vostru. Veți atrage pozitivitatea. Asta ne spune legea atracției: reprogramarea minții pentru a gândi mai pozitiv aduce mai multe lucruri pozitive în viața ta. Atragem ceea ce credem din ceea ce gândim, iar aplecarea asupra unui gând o bună bucată de vreme transmite credința ta în acel gând; de aceea este necesar să ne îngrijim să gândim doar la ceea ce vrem să atragem în viața noastră. Vă îndemn să treceți la treabă, dacă tot ați aflat ce aveți de făcut. Îmi doresc să aflu de la voi că sunteți din ce în ce mai  bine pe măsură ce pășiți pe calea trezirii și învățați să vă reprogramați subconștientul pentru a vă ghida către o viață cu adevărat fericită. Soluția este în interiorul vostru, nu pe pereți. Voi alegeți !

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro