SALTUL CUANTIC

Pentru workshopul MASTERPLANUL DE VIAȚĂ – click AICI.

CÂT TREBUIE SĂ INVESTIȚI ÎN PARTICIPAREA LA ACEST WORKSHOP?

Uneori, pentru ca lucrurile să fie prețuite, ele trebuie să poarte un preț. În funcție de calitatea dumneavoastră în raport cu Canalul și Blogul SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ ( membru, donator, abonat, prezența la alte workshopuri etc), eforturile investiționale necesare pentru participarea la workshopul “MAGIA CRISTALELOR” sunt următoarele:

Calitatea participantului

EARLY BIRD

(înscriere până la 31 decembrie 2023)

LATE BIRD

(înscriere după data de 31 decembrie 2023)

Membru V.I.P. al canalului sau Clubului69 EUR +TVA (340 RON)89 EUR +TVA (438 RON)
Membru STANDARD al canalului sau Clubului79 EUR + TVA (389 RON)99 EUR + TVA (487 RON)
DONATOR ocazional89 EUR + TVA (438 RON)109 EUR + TVA (536 RON)
Participanți la alte workshopuri99 EUR + TVA (487 RON)119 EUR + TVA (585 RON)
Abonații canalului109 EUR + TVA (536 RON)129 EUR + TVA (635 RON)
Alte categorii129 EUR + TVA (635 RON)149 EUR + TVA (733 RON)
 • Dacă participantul deține un cumul de calități în raport cu Sursa de Motivație Zilnică, se va aplica tariful cel mai mic.
 • Plata poate fi făcută și în 2 rate egale care se achită înainte de începerea modulelor.

Participanții beneficiază la cerere de o ședință de consiliere GRATUITĂ de inițiere în lucrul cu cristalele ! Și mai avem un cadou pentru tine ! Accesul GRATUIT pentru o lună la AUDIOTECA și VIDEOTECA Sursa de Motivație, unde puteți asculta muzică de meditație și vindecare și viziona filme documentare cu tematică psiho-spirituală. Toate acestea fără costuri suplimentare !!!

CUM VĂ ÎNSCRIEȚI?

Solicitările de înscriere se trimit exclusiv completând formularul de înscriere de mai jos. După trimiterea formularului veți primi pe e-mail factura aferentă participării la workshop. În funcție de adresa de reședință (în România sau în străinătate) facturile vor fi emise în RON, respectiv în EURO. Plățile se fac exclusiv prin virament bancar.

SALTUL CUANTIC

DE CE FACEM ACEST WORKSHOP ?

Pentru că subscriem adevărului conform căruia cristalele interacționează cu câmpurile energetice ale corpului și ne pot dărui suficientă energie pentru a ne ridica vibrația, a ne activa corpul de lumină și a dobândi o semnătură energetică pe care Universul o va recunoaște, atunci când o va întâlni pe cererile primite din partea noastră, fie că vorbim despre abundență, despre sănătate sau fericire.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU NOI CÂND NIMIC NU MERGE BINE? NE EXPLICĂ DR. BRUCE LIPTON

Când EGOURILE noastre preiau controlul asupra vieții, energiile puternice ale acestora – energii bazate pe frică – se suprapun cu energiile bazate pe iubire ale sufletului, făcându-ne să simțim instabilitate în câmpul nostru energetic și disconfort la nivelul corpului și minții.

Sub presiunile energiilor egoului, mintea se străduiește din răsputeri să alinieze chimia corpului nostru la propriile ei convingeri, iar corpul răspunde cu boli dacă acele convingeri sunt limitative, distructive. Mai simplu spus, corpul se abate de la funcționarea sa optimă din cauza conceptelor minții noastre, duse într-o direcție greșită. Vă recomand cu căldură să citiți cartea “BIOLOGIA CREDINȚEI”, semnată de dr. Bruce Lipton, ca să vă edificați în acest sens. CARTEA VA FI OFERITĂ GRATUIT ÎN TIMPUL WORKSHOPULUI. Orice boală este o abatere de la perfecțiunea naturală și intervine de cele mai multe ori pentru că, cel afectat are îngropate în subconștient sentimente de ură, amărăciune, invidie, gelozie, lăcomie, autocompătimire, răutate, sau oricare astfel de sentimente care distrug expresia naturală a universului, IUBIREA. Când îndepărtăm toate aceste sentimente, precum și temerile, convingerile limitative și dorințele negative din mintea noastră, corpul și mintea funcționează perfect și vom putea transmite cu credință cererile noastre adresate Universului.

Și trebuie s-o facem până nu este prea târziu…

Cu ajutorul CRISTALELOR, acest minunate instrumente care au vibrații energetice unice, putem debloca, redirecționa și canaliza fluxul nostru de energie. Pe măsură ce vibrațiile cristalului interacționează cu frecvențele energetice naturale ale corpului (emoțiilor) și minții (gândurilor) – acestea fiind cele două instrumente ale sufletului – totul va funcționa normal !

Cristalul de cuarț poate fi cel mai bun aliat al credinței tale că ai capacitatea de te elibera de tot felul de suferințe și a-ți transforma viața în cea pe care o visezi;  o viață din care nimic nu-ți va lipsi.

CE AI DE ÎNVĂȚAT DACĂ PARTICIPI LA WORKSHOP?

 • cum poți utiliza cristalele ca instrumente de creștere a vibrației în vederea conectării cu Sinele Superior pentru a accesa puterea Intuiției (șoaptele Sufletului) și Marea Înțelepciune Universală;
 • cum poți folosi cristalele pentru îndepărtarea bolilor prin descărcarea emoțiilor negative blocate și eliminarea convingerilor limitative;
 • ce rol major au cristalele în protecția ta energetică, a casei tale și a celor dragi;
 • ce tehnici ai la îndemână, folosind cristalele, în procesul de vizualizare creativă, în atragerea abundenței și manifestarea dorințelor;
 • cum te poate ajuta cristalul de cuarț în accesarea înregistrărilor akashice din arhivele sufletului
 • și multe alte învățături valoroase, pe care… și tu vei vrea să le transmiți cândva celor cu inima deschisă și gata să le primească.

CÂND, UNDE ȘI CUM SE ORGANIZEAZĂ ȘI CE VEȚI AFLA, CUNOAȘTE, CONȘTIENTIZA ȘI ÎNVĂȚA  ÎN CADRUL WORKSHOPULUI?

Atelierul online organizat de Sursa de Motivație Zilnică CRISTALUL DE CUARȚ – PIATRA CU CARE EI CHEMAU ÎNGERII, se desfășoară pe platforma Zoom în format de 2 module, fiecare a câte 4 ore, la datele 9 și 16 martie 2024. În funcție de dorința participanților de a învăța, lectorul are disponibilitatea de a rămâne chiar și până la 6 sau 8 ore pe modul.

TEMELE MODULULUI  1:

 • cum funcționează trinitatea umană MINTE-CORP-SUFLET, ce sunt gândurile, emoțiile, butoanele SCARF declanșatoare ale emoțiilor;
 • ce este și cum funcționează inteligența emoțională;
 • cum ne împrietenim cu subconștientul (cum îl reprogramăm) pentru a ne conecta la Sinele nostru Superior;
 • ce sunt convingerile limitative, de unde vin și cum putem să le eliminăm, ca să ne putem transmite cu încredere dorințele prin semnătura noastră energetică;
 • introducere în istoria utilizării cristalelor ca instrumente holistice de comunicare cu lumea energetică (spirituală)
 • prezentarea celui mai puternic instrument de ridicare a vibrației care a existat vreodată în istorie, bazat pe 12 cristale diferite.
 • cristalele ca și pietre de naștere  și compatibilitatea lor cu zodiile
 • strategia de căutare a cristalului care îți va fi tovarăș de drum tot restul vieții. Cristalele ne aleg ele pe noi, nu le alegem noi pe ele.
 • ce meditații (rugăciuni, afirmații pozitive) facem înainte de căutarea cristalului
 • cum purificăm cristalul ( reguli adaptate personalității fiecărui purtător și cristalului, în funcție de natura și duritatea lui)
 • cum încărcăm cristalul
 • reguli de conviețuire a cristalelor (ce cristale pot sta împreună și în ce condiții și ce cristale nu pot sta împreună)
 • cristalele și uleiurile esențiale
 • ce cristale sunt recomandate a fi prezente în colecția purtătorului de cristal.

TEMELE MODULULUI  2:

 • inițierea cristalului și stabilirea camerelor interioare de lucru
 • prezentarea centrilor energetici, a cauzelor blocajelor și bolilor care le generează, precum și ce metode de deblocare avem la dispoziție, cu ajutorul cristalelor și altor instrumente
 • tehnici de vizualizare creativă
 • comunicarea cu entitățile energetice care au rol de ghizii spirituali în viața noastră
 • explicarea diferențelor dintre entitățile energetice
 • tehnici de purificare individuală înainte de lucrul cu cristalul
 • strategii și tehnici de accesare a arhivelor sufletului ( înregistrările akashice)
 • strategii de atragere a abundenței
 • strategii și tehnici de vindecare

CE PRIMIȚI DUPĂ WORKSHOP ?

După workshop, participanții primesc pe e-mail în format pdf rezumatul acestuia, teste, exerciții practice de dezvoltare personală, mantre și meditații specifice lucrului cu cristalul, muzică de meditație și diverse cărți recomandate de Sursa de Motivație Zilnică. Toate acestea fără costuri suplimentare.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Atât la atelierele online cât și la cele cu prezență fizică organizate de Sursa de Motivație Zilnică, pot participa numai persoane sănătoase din punct de vedere psihic. Aceeași condiție este valabilă și în cazul ședințelor individuale de consiliere. Participarea se face în baza datelor specifice și parolelor de accesare a întâlnirii de pe platforma ZOOM, pe care Sursa de Motivație Zilnică le pune la dispoziția participanților, după ce aceștia achită contravaloarea participării la atelier sau ședinței de consiliere individuală. În timpul desfășurării atelierului sau consilierii personale individuale, participanții vor afișa în profil numele și prenumele. Nu este permisă distribuirea datelor de accesare a workshopului, către alte persoane care nu au solicitat anterior dreptul de participare și nici nu au achitat contravaloarea participării.

NE REZERVĂM DREPTUL SĂ SELECTĂM PARTICIPANȚII  !!!

Ni s-a reproșat cu ocazia organizării altor workshopuri, că nu acceptăm un număr mai mare de cursanți, deși platforma Zoom permite sute de participanți simultan. În cadrul workshopurilor noastre numărul de locuri este unul restrâns pentru că mizăm pe un proces calitativ de predare și învățare. Mulțumim pentru înțelegere.

CINE POATE PARTICIPA LA ACEST WORKSHOP?

Dacă nu ai integrat în sistemul tău personal de convingeri faptul că ești o picătură individualizată a Marelui Câmp Energetic Universal și că ai venit în această lume să experimentezi pentru a evolua și să redescoperi iubirea necondiționată, nu are rost să-ți pierzi timpul, crezând că vorbim aici despre baghete magice. Aici este vorba despre puterea cristalelor, combinată cu puterea convingerilor tale profunde și cu puterea imaginației, cea mai mare forță creatoare a Universului. Toate aceste 3 puteri sunt daruri divine cu care toți cei cu mintea deschisă pot atrage minunile în viața lor. Așadar, îndrăzniți să fiți înțelepți și înscrieți-vă numai dacă rezonați cu aceste lucruri!

REGULILE JOCULUI ÎN CADRUL ATELIERULUI ONLINE

 • participanții își vor afișa numele și prenumele la avatarul profilului de întâlnire pe Zoom, vor avea camerele video deschise, iar microfoanele închise în timp ce vorbește coordonatorul întâlnirii. Înscrierea la cuvânt se face prin metodele specifice platformei ZOOM (ridicarea mânuței galbene).
 • vorbim pe rând
 • vorbim în nume propriu
 • ne asumăm răspunderea pentru ceea ce afirmăm
 • ascultăm fiecare opinie
 • nimeni nu este întrerup
 • toate întrebările au rostul lor
 • nimeni nu este ridiculizat
 • fiecare are dreptul să nu participe activ
 • nimeni nu este criticat și moralizat
 • nimeni nu este blamat
 • nimeni nu este obligat să-și expună punctul de vedere
 • nimeni nu este judecat și etichetat
 • acceptăm puncte de vedere diferite
 • pentru protejarea datelor cu caracter personal (aici intră și cele de natură psiho-emoțională) workshopul nu se înregistrează audio-video.

O DEZVOLTĂRE PERSONALĂ REALĂ ȘI REUȘITĂ POATE AVEA URMĂTOARELE REZULTATE DACĂ PARTICIPAȚI LA WORKSHOPURILE ȘI CONSILIERILE INDIVIDUALE OFERITE DE SURSA DE MOTIVAȚIE ZILNICĂ:

 • creșterea nivelului de autocunoaștere;
 • construirea, înnoirea și cristalizarea identității de sine;
 • creșterea încrederii și stimei de sine
 • dobândirea inteligenței emoționale
 • dezvoltarea potențialului propriu, a competențelor, abilităților și talentelor proprii;
 • optimizarea integrării sociale și profesionale;
 • dobândirea unei viziuni extinse asupra vieții, îmbunătățirea calității vieții
 • realizarea visurilor, împlinirea aspirațiilor și așteptărilor personale;
 • promovarea sănătății și stării de bine:
 • funcționarea optimă din punct de vedere somatic, fiziologic, mental, emoțional, relațional, social și spiritual
 • stăpânirea unor tehnici speciale de atragere a abundenței prin aplicarea legii divine universale a atracției
 • relaționarea interpersonală armonioasă
 • prevenirea dispozitiei afective negative
 • eliminarea comportamentelor generatoare de risc
 • rezolvarea conflictelor interpersonale
 • gestionarea eficientă a situațiilor de criză

Vă așteptăm cu drag !