vineri, mai 24, 2024
libris.ro
AcasăELIMINAREA ENERGIILOR NEGATIVESarea și eliminarea energiilor negative

Sarea și eliminarea energiilor negative

Credeți sau nu, energiile negative sunt omniprezente în jurul nostru. Oricât ne-am strădui să fim pozitivi, energia negativă bate și ea la ușa noastră. Unii oameni sunt magneți puternici pentru energia negativă, alții mai puțin. Primul și cel mai important impact pe care energiile negative îl au asupra noastră este sănătatea mintală. Dezvoltăm diverse fobii anxietăți, ne pierdem cu ușurință și, în cele mai grave cazuri, putem intra chiar și în depresie.

Iată câteva semne ale prezenței energiilor negative !

  • stagnarea prosperității și creșterea gradului de îndatorare
  • manifestăm un nivel ridicat de oboseală
  • ne simțim nemotivați și stresați
  • nu avem încredere în sine
  • sistemul imunitar este slăbit
  • ne confruntăm cu blocaje emoționale
  • comunicarea cu ceilalți este deficitară
  • suntem dezorganizați și pierdem des lucruri
  • avem tendința exagerată de a ne compara cu ceilalți și de a-i copia
  • purtăm conversații interioare ultra nagativiste

Toate acestea sunt rezultate ale semnalelor transmise de subconștient penru ca noi să realizăm că în jurul nostru se află energii negative.

În articolul “LĂMÂILE ȘI ELIMINAREA ENERGIILOR NEGATIVE”   vorbeam despre lămâi ca fiind indicatori ai prezenței energiilor negative de intensitate mică și moderată. Ele descoperă energiile mai subtile, mai ascunse, care acționează în mod pervers asupra noastră și nu le resimțim pe termen scurt. Energiile mai agresive pot fi descoperite cu un alți idendificatori energetici la îndemâna noastră: apa, sarea și oțetul. Puneți în camera în care suspectați că există energie negativă sau vreți să testați asta, un pahar cu apă,  în care adăugați o linguriță de sare de mare și una de oțet alb. Nu le amestecați. Verificați paharul după 24 de ore. Dacă apa este clară, curată, înseamnă că nu sunt prezente energii negative agresive și puteți proceda la verificarea prezenței celor subtile cu ajutorul lămâilor. Dacă apa devine murdară după o zi, prezența energiilor negative agresive este evidentă și trebuie să întreprindeți ceva pentru a le înlătura. Pentru o identificare cât mai corectă a energiilor negative și eliminarea lor, este recomandat să curățăm mai întâi casa de energiile negative care provin de la televizoare, telefoane, computere și alte gadgeturi electronice. Turmalinul negru sau cristalul de cuarț roz sunt absorbante și neutralizatoare recunoscute ale energiilor negative. În apropierea aparatelor electronice amintite anterior, ar trebui să amplasați un turmalin negru sau un cuarț roz.

Multe culturi ale lumii utilizează atât puterea vindecătoare a sării  în tratarea diferitelor afecțiuni, cum ar fi cele respiratorii, cât și capacitatea ei de dezinfectare a rănilor și tot atâtea culturi folosesc sarea la eliminarea energiilor negative. Luptătorii SUMO japonezi nu își încep meciul până nu fac un cerc de sare în jurul lor; preoții catolici folosesc sarea în ritualirile de exorcizare, iar Vastu, o practică indiană care precede Feng-Shui, utilizează sarea de peste 6.000 de ani pentru a alunga duhurile rele.

Aproape toți oamenii au credința că ceea ce s-a întâmplat într-o cameră, rămâne în acea cameră. De unde și emoțiile care ne cuprind atunci când intrăm într-o încăpere în care știm  că s-a întâmplat ceva rău și care a marcat energetic locul respectiv. Cu toții am intrat cândva într-o cameră în care nu ne-am simțit bine și am manifestat diferite stări de disconfort pe care, nefiind inițiați, nu le-am putut defini. Rolul sării în Biblie este relevant pentru înțelegerea societății ebraice în perioadele Vechiului Testament și Noului Testament. Sarea este o necesitate a vieții, un mineral care a fost folosit  încă din cele mai vechi timpuri ca și condiment, conservant, dezinfectant, component nelipsit al ritualurilor ceremoniale dar și ca monedă de schimb. Biblia conține numeroase referiri la sare. Sarea este folosită metaforic pentru a semnifica permanența, loialitatea, durabilitatea, fidelitatea, utilitatea, valoarea și purificarea. Principala sursă de sare în regiunile în care se desfășoară acțiunile biblice a fost zona Mării Moarte, în special stâncile masive de sare din Jebel Usdum, cu o lungime de aproximativ 11 km. Ezechiel la capitolul 47:11 subliniază importanța sării Mării Moarte.

Poporul ebraic obținea sarea turnând apa de mare în gropi și lăsând-o să se evapore. Sarea era folosită de evrei și nu numai, pentru a dezinfecta rănile. Promisiunea  lui Dumnezeu către regele David  că îl va așeza pe tronul Israelului a fost descrisă ca un legământ de sare, un legământ care poate niciodată să nu fii rupt.

Leviticul 2:13, menționează: “Toate darurile tale de mâncare să fie presărate cu sare; să nu laşi să lipsească sarea legământului Dumnezeului tău din darurile tale de mâncare. Să aduci sare la toate darurile tale de mâncare.”

Sarea a fost utilizată pe scară largă și variabilă ca simbol și semn sacru în Israelul antic. Cordonul ombilical al nou-născuților era frecat cu sare până când pica și mai apoi pielea, pentru ca bebelușii să fie feriți de duhuri rele și să aibă o viață îmbelșugată. În Noul Testament, evangheliștii evocă lumina și sarea. Ucenicii sunt sarea pământului și vor răspândi lumina așa cum se răspândește sarea. Principiul oglinzii sau al reciprocității enunțat de expresia PRECUM ÎN CER AȘA ȘI PE PĂMÂNT, explicat în episodul 1, stă și la baza misterului eliminării energiilor negative cu ajutorul sării. Dacă sarea, în plan material, elimină toate microorganismele care pot fi dăunătoare, ce efecte ar putea avea ea în plan energetic? Evident, eliminarea sau curățarea energiilor negative.

Pașii necesari pentru alungarea energiilor negative cu ajutorul sării

După ce am eliminat energiile negative provenite de la aparatura electronică, putem proceda la curățarea podelei cu apă, în care, în loc de dezinfectanți, adăugăm sare de mare. Vom reuși astfel să eliminăm o mare parte a energiilor negative și să adăugăm o notă de pozitivitate și vibrație înaltă camerei respective. Încercați și veți simți imediat diferența.

În fiecare colț al camerelor, putem amplasa pahare cu soluție salină în concentrație marină și să le lăsăm acolo timp de 4 până la 6 ore. Soluția salină va absorbi energiile negative. După cele 4 sau șase ore putem arunca apa sărată la toaletă. Nu atingeți direct apa, dacă totuși vi se întâmplă, spălați-vă pe mâini. Presărarea sării pe la colțuri sau pe covor este la fel de eficientă. Această metodă prezintă avantajul că nu trebuie să vă mai străduiți să obțineți o soluție salină în concentrație marină exactă dar și dezavantajul că trebuie să depuneți efortul de a face curățenie. Ar mai fi și faptul că nu veți reuși întotdeauna să îndepărtați toate cristalele de sare care au absorbit energia negativă.  Puteți păstra sarea de mare și în boluri ceramice, de lemn sau în pahare, în fiecare cameră din casa voastră sau la locul de muncă. Sarea va atrage norocul în viața voastră.

Și, în final, o baie fierbinte în cadă, în care adăugați o jumătate, până la o cană de rocă de sare de mare, mărunțită grunjos, va avea efect imediat de alungare a energiilor negative din aura voastră. Puteți repeta aceste proceduri ori de câte ori resimțiți prezența răului.

Mai există și alte metode de alungare a energiilor negative cum ar fi: ascultarea muzicii pe frecvențele creației și iubirii din gama Solfeggio, arderea ierburilor, și decorarea încăperilor cu anumite plante vii.

Fiți binecuvântați cu cât mai multă energie pozitivă!

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro