Tabără de constelații la Sinaia și Sfinxul din Bucegi

În perioada 25-29 noiembrie 2023, an de vibrație 7, la Hotelul de 4 stele “MARA” din Sinaia și pe platoul Bucegi, în zona Sfinxului – în locul unde, la data de 28 noiembrie vă puteți bucura de beneficiile vindecătoare ale maximelor energetice al planetei Pământ,

Sursa de Motivație Zilnică”

organizează tabăra

„VINDECAREA SUFLETULUI PRIN CONSTELAȚII FAMILIALE HOLOSISTEMICE,

MUZICOTERAPIE PE FRECVENȚELE ANTICE MIRACULOASE DIN GAMA SOLFEGGIO

ȘI  ÎMPĂCAREA TRANSGENERAȚIONALĂ”

(PODCAST DESPRE  VINDECAREA PRIN CONSTELAȚIILE HOLOSISTEMICE AICI) 

(ARTICOL DESPRE VINDECAREA CU AJUTORUL SUNETELOR SACRE AICI)

Programul taberei este alcătuit din 4 module:

 • Primul modul (sâmbătă, 25 noiembrie), se desfășoară în sala de conferințe a hotelului. În cadrul acestui modul prezentăm elemente introductive de psihogenealogie, procesul de iertare transgenerațională + conceptul de vindecare prin constelații holosistemice și facem jocul dăruirii și primirii pentru coeziunea și dinamica energetică a grupului.
 • Al doilea modul (duminică, 26 noiembrie) se desfășoară în sala de conferințe a hotelului, unde facem ședințe de constelații holosistemice. Se lucrează prin tragerea la sorți a celor mai clare intenții. Toți participanții vor fi prezenți în sală și vor lua parte la constelații în funcție de cum vor fi împuterniciți de cei trași la sorți să facă parte din constelațiile care vor fi lucrate.
 • Al treilea modul (luni, 27 noiembrie) se desfășoară în sala de conferințe a hotelului, unde organizăm ședințe de autohipnoză, hipnoză regresivă în alte vieți, muzicoterapie pe frecvențele vindecătoare din gama Solfeggio (174 Hz, 285 Hz, 396 Hz, 417 Hz, 528 Hz, 639 Hz, 741 Hz, 852 Hz și 963 Hz) precum și ședințe de consiliere individuală sau alte ședințe de constelații, după caz, în funcție de timp și dorința grupului.
 • Al patrulea modul (marți, 28 noiembrie). Ne deplasăm cu microbuzele la Complexul Sportiv Piatra Arsă, de unde mergem circa 45-60 de minute pe jos până la Sfinxul din Bucegi, unde vom face o meditație de împăcare transgenerațională, în grup, destinată atât strămoșilor noștri care ne-au transmis valorile, credințele, experiențele și alte caracteristici ale lor, prin diferite codificări genetice și hologenetice, cât și nouă și urmașilor noștri, beneficiari ai acestor atribute. 

Pe perioada acestor 5 zile sunt asigurate:

 • cazarea pentru 4 nopți în camere duble tip twin (paturi separate) sau single, după caz în hotelul de 4 stele “MARA”, situat pe platoul Izvor din SINAIA. 
 • 3 mese/zi la restaurantul hotelului (în regim de bufet suedez). În ziua deplasării la Sfinx (28 noiembrie), programul nu permite servirea mesei de prânz, doar micul dejun și cina.
 • acces liber la superba piscină a hotelului (cu zonă interioară, zonă exterioară și zonă de jacuzzi)

 • acces liber la sauna hotelului

 • logistica necesară desfășurării workshopului în bune condiții
 • pauze de hidratare și reenergizare pe parcursul ședințelor (apă, cafea, ceai, patiserie, fructe)
 • instrumente de lucru (agende, pixuri, cristale și alți protectori energetici)
 • asistență și consiliere de specialitate
 • deplasarea cu microbuze de la hotel la Complexul PIATRA ARSĂ

DESPRE CONSTELAȚIILE HOLOSISTEMICE

O constelație holosistemică este (spre deosebire de constelațiile familiale) o hartă 4D, care leagă câmpul mental al familiei de Marele Câmp Energetic Universal. Este dincolo de teatrul psihodramatic în cadrul căruia poți rezolva doar probleme de natură transgenerațională și intergenerațională. Prin participarea la o constelație holosistemică poți rezolva și probleme de natură transpersonală (evoluția pe verticală a sufletului, în alte experiențe anterioare din spațiul naștere-moarte).

Toți practicienii de constelații familiale ar trebui să știe și să poată conține aceste adevăruri:

 • Suntem suflete întrupate, nu corpuri însuflețite. 
 • Corpul este un mijloc de deplasare a sufletului în spațiu și timp, la dispoziția sufletului, nu invers
 • Mintea este un instrument de căutare a sensului la dispoziția sufletului, nu invers.
 • Conceptele greșite ale minții, în dizarmonie cu Legea “IUBEȘTE SAU SUFERĂ” ne înbolnăvesc și ne împiedică să ne atingem scopurile.
 • Lumea materială (planul 3D) este o mică parte a evoluției noastre în cadrul căreia experimentăm spațiul, timpul și forma. Am venit în această lume ca să învățăm lecțiile de viață neînvățate în experiențele anterioare. Am fost înainte de a fi corp și vom continua să fim și după ce ne vom fi părăsit corpul.
 • Suntem aici să experimentăm lucruri care să ne fie de folos pe drumul nostru spre lumină, să creștem, nu doar să ne găsim locul în cadrul sistemelor noastre familiale, să ne hrănim, să ne înmulțim și să fim sclavii lui “A AVEA”.
 • Suntem aici să ne dăruim unii altora acea iubire necondiționată care înseamnă unitatea spirituală a întregii vieți.
 • Suntem aici să ne oglindim unii altora părțile din noi care au nevoie de vindecare.
 • Vindecarea prin oglindire este consecința unei intenții setată pe “A DĂRUI”.
 • “A dărui” are ca și consecință (reglată de Legea Divină a Compensației) A PRIMI !

Pe lângă faptul că, participând la o constelație holosistemică, veți înțelege sistemul de familie ca pe o entitate vie, veți reuși să descoperiți informații aparent pierdute din ARHIVELE SUFELTULUI, conectându-vă cu Sinele Superior și Marele Câmp Energetic Universal.

Temele abordate într-o constelație holosistemică se pot împărți în 2 mari categorii:

 • probleme identitare nerezolvate din viețile anterioare și
 • probleme de rezolvat din această viață

La întâlnirea prealabilă online din data de 30 iulie 2023 pentru pregătirea taberei, vom prezenta pe larg temele care pot fi abordate pentru a veni în sprijinul formulărilor intențiilor celor care vor fi trași la sorți să-și lucreze constelația.

COSTURILE DE PARTICIPARE LA ACEASTĂ TABĂRĂ 

Costurile de participare diferă în funcție de calitatea dumneavoastră în raport cu Comunitatea SURSA DE MOTIVAȚIE: membru standard, membru VIP, donator ocazional, participant la workshopuri etc). 

Calitatea participantului

EARLY BIRD (înscriere până la 15.10.2023)

LATE BIRD (înscriere după 15.10.2023)

Membru V.I.P. al Clubului/Canalului

595 EUR (2.965 RON)

665 EUR (3.315 RON)

Membru STANDARD al Clubului/Canalului

665 EUR (3.315 RON)

735 EURO (3.660 RON)

Alte categorii

755 EUR (3.760 RON)

820 EUR (4.085 RON)

* LA PREȚURILE DE MAI SUS SE ADĂUGĂ TVA ÎN VALOARE DE 19%. 

*Prețurile sunt valabile pentru cazarea în camere duble de tip TWIN. Pentru opțiunea de cazare în cameră SINGLE se adaugă 140 de EURO +TVA la prețurile de mai sus.

* Plata se face integral în avans. Nu sunt admise tichetele de vacanță.

* După trimiterea formularului de înscriere, veți fi contactat de un reprezentant al Sursa de Motivație, pentru confirmarea veridicității înscrierii și emiterea facturii de participare.

PENTRU ÎNSCRIERE, COMPLETAȚI FORMULARUL DE MAI JOS ȘI APĂSAȚI BUTONUL “TRIMITE FORMULAR”

Tabără de constelații la Sinaia și Sfinxul din Bucegi
IMPORTANT !
Pe data de 30 octombrie 2023, vom avea o întâlnire LIVE pe ZOOM pentru pregătirea taberei: stabilirea unor detalii organizatorice și repartizarea pe camere a participanților.