vineri, aprilie 19, 2024
libris.ro
AcasăMISTERELE SUFLETULUISinele Energetic - Esența divină a omului

Sinele Energetic – Esența divină a omului

Cei mai mulți oameni de pe această planetă  nu sunt conștienți că suntem ființe eterne și că, doar o mică parte din adevărata noastră ființă este proiectată în corpul fizic, vehiculul care ne permite să experimentăm viața la nivelurile inferioare ale multiversului nostru.

Care este adevăratul nostru Sine?

Unii oameni cred că sunt doar corpul lor, alții se confundă cu mintea lor sau alții, mai evoluați din punct de vedere spiritual, cred că suntem doar sufletul. Suntem însă mult mai mult decât MINTE-CORP-SUFLET la un loc. Problema este că atunci când ocupăm un corp uman, pierdem cea mai mare parte a conexiunii cu Adevăratul nostru Sine Energetic, care este cine suntem cu adevărat, adică esența noastră divină. Se întâmplă ca și cum degetul mic de la piciorul stâng uită că face parte dintr-un corp, însă restul corpului știe că degetul cel mic face parte din el. În adevărata noastră formă energetică suntem conectați la milioane de canale, spre deosebire de forma noastră fizică ce ne permite  doar o conexiune limitată la 5 canale ale simțurilor. Ochii noștri fizici nu pot vedea niciunul dintre universurile energetice superioare din multivers. Nu ne putem baza pe ochii noștri sau pe dispozitivele limitate ale științei umane pentru a măsura ceea ce există dincolo de realitatea noastră.

Cum am fost creați?

Am putea spune că, din dorința de a se cunoaște pe sine, Dumnezeu a creat lumea materiei – o densitate energetică de vibrație mai joasă și s-a privit în oglinda acesteia. Substanța primordială din care toate au fost create – ORIGINEA – s-a împărțit pe sine în 12 entități Sursă, susține teoria multiversului. Una dintre Entitățile Sursă a devenit creatorul nostru, („Dumnezeu”) și s-a extins prin crearea a nenumărate versiuni mai mici, unități sensibile sau picături individualizate ale ei înșiși. Una dintre dintre aceste picături reprezintă Adevăratul nostru Sine Energetic. Acestei picături individualizate a Marelui Câmp Energetic Universal i-au fost date multe nume: Suflet neîntrupat, Monada, Divinitate, Sine Superior ș.a.m.d. Picătura aceasta este ceea ce suntem cu adevărat. Sinele nostru energetic poate alege să experimenteze tot multiversul, o parte sau niciuna. Doar un număr mic de picături individualizate ale Marelui Câmp Energetic Universal aleg să se încarneze în universul fizic pentru a experimenta frecvențele cele mai joase. Ele tind să fie proiectate către universul fizic, care este partea de jos a multiversului, locul unde putem învăța și evolua.

Sufletele noastre nu se încarnează în forme inferioare, cum ar fi animalele, plantele sau mineralele, deoarece o astfel de încarnare nu oferă aceeași gamă de experiențe pe care le putem avea în formă umană.

Teoria multiversului susține că, în fiecare viață, fiecare suflet are numeroase vieți paralele ce contribuie la experiențele sale generale care-i permit să evolueze mai repede.  Adevăratul nostru Sine Energetic este un creator uimitor aflat în permanentă pregătire, organizându-ne viața la diferite niveluri pentru a ne coordona experiențele și evoluția cu numeroase alte ființe din multivers. În planul energetic, Sinele nostru Superior trebuie să “stea la coadă” alături de alte picături individualizate pentru a justifica folosirea unui vehicul încarnat în vederea experimentării de lucruri din universul fizic, adică pentru a învăța ceva care poate fi învățat doar prin încarnare. Ca entități creatoare, aceste picături de “Sine Superior” încearcă să stăpânească utilizarea corectă a Iubirii, Înțelepciunii și Puterii. Scopul lor este să urce pe scara frecvențelor în multivers. Cel mai rapid mod de a face asta este să trimiți un suflet să se încarneze la nivelurile inferioare, unde existența este mai provocatoare. Sinele Superior decide ce mediu și nivel de frecvență din universul fizic dorește să folosească și cum să-l experimenteze, adică ce formă fizică sau vehicul să folosească.

Aici intervine planul de încarnare

Sinele Superior oferă sufletului ales o privire de ansamblu asupra planului și a rezultatelor dorite. Sufletul intră apoi în arhivele sale, care ilustrează o serie de locații și scenarii diferite de pe Pământ sau din multe alte lumi, în care este folosită aceeași formă umană. Este ca și cum am avea un „șablon” sau un plan al planului general, care este suprapus pe diferite locații și scenarii pentru a găsi „cea mai bună potrivire” pentru rezultatele dorite. Depinde de suflet să aleagă dacă să meargă în locația cea mai eficientă sau, uneori, într-o locație mai puțin eficientă, doar pentru a fi diferit sau pentru a face pași pe calea evoluției în toate modurile posibile. Sufletul trebuie să prezinte Sinelui Superior un plan detaliat de viață, incluzând mai multe condiții preliminare pentru a profita la maximum de încarnare:

  1. Planuri de rezolvare a oricărei karme existente, adică de a rupe legăturile energetice cu alte suflete sau dependențele sau atracțiile față de lucruri cu frecvență joasă, cum ar fi materialismul.
  2. Experimentarea existenței dintr-o perspectivă diferită față de ​​viețile anterioare pentru a vedea ambele fețe ale monedei. De exemplu, stăpân/sclav; profesor/student; criminal/ucis etc.
  3. Experimentarea a ceva complet nou și diferit. De exemplu, o țară nouă, o rasă nouă, un grup etnic nou etc.
  4. Demonstrarea unei comunicări îmbunătățite cu ghizii spirituali care fac parte din echipă. Nimeni nu „merge solo” pentru a se întrupa în universul fizic. Ghidul este un Sine Superior care a ales calea serviciului. Nu se încarnează, dar servește unui alt Sine Superior care o face și poate ghida mai multe suflete în același timp. Ghizii evoluează și ei prin serviciul lor față de noi.
  5. A arăta cum sufletul poate fi de folos altora, adică altor entități care includ alți oameni, grupuri, animale, plante, comunități locale, medii, planetă, este un alt punct al planului de încarnare.
  6. A arăta câte medii paralele pot fi create pentru a asigura oportunități evolutive paralele în acea viață.
  7. A ști de câte alte suflete este nevoie pentru a lucra cu sufletul desemnat pentru a experimenta o viață. Toți însoțitorii sufletului și toți partenerii de călătorie își planifică viața împreună.
  8. A înțelege câte interacțiuni directe sunt necesare cu alte suflete, ce roluri vor juca și ce suflete vor lucra împreună (de exemplu, familie, prieteni, colegi de muncă). Trebuie să planificăm din timp ce suflete vin în viața noastră, în ce momente ale vieții, cine rămâne, cine pleacă.
  9. Alt punct al planului de încarnare este cunoașterea nivelului de profunzime așteptat în experiențele personale; funcții normale vs. dizabilități mentale sau fizice, boli cronice, greutăți, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divorț, sărăcie, foamete, dezastre naturale.

Tot acest plan este un proces masiv de planificare care implică sufletul însuși, ghidul și ajutoarele lui dar și multe alte suflete, ghizii și ajutoarele lor. Odată ce planul este pus la punct, tot ceea ce trebuie să facem este să-l ducem la îndeplinire. Nu însă înainte de a fi de acord să uităm totul când vom ajunge pe Pământ.

Interesant este că cea mai importantă alegere pe care o face sufletul este ce corp să folosească!

Sufletul se uită la potențialele corpuri în ceea ce privește părinții, frații, personalitățile, sănătatea, longevitatea, grupul de colegi, educația, cariera, distracția sau oportunitățile de serviciu.Totul este verificat înainte de a intra într-o formă umană și este nevoie de timp pentru a înțelege toate posibilitățile. Apropo, vehiculul uman de pe Pământ este cel mai dificil de lucrat! De ce? Pentru că existăm în partea de jos a universului fizic și avem „liberul arbitru individualizat”. Vehiculul uman este cea mai captivantă și cea mai complicată formă din univers.

Priviți în jurul vostru și observați câte picături asemenea vouă se află în căutare de sens. 

În fiecare om se află o sămânță de potențialitate pe care sufletul tânjește s-o facă să creeze în timpul vieții. Această sămânță este catalizatorul transformărilor în lumea interioară și a manifestărilor în plan material. Prin această sămânță sacră, spiritul unic al esenței noastre ajunge să se joace și să danseze în matricea creației vieții.

Oamenii au uitat însă cum să trăiască din esența sufletului și cum să transforme în destin modelul spiritual codificat în sămânța lor.

Ghizii noștri spirituali sunt triști când văd că oamenii caută în exteriorul lor nevoia lor de iubire, identificând inconștient modalități concentrate pe lumea materială de a se simți întregi, speciali, iubiți, doriti și recunoscuți. Întreaga noastră echipă spirituală este îngrijorată că oamenii au creat o viață și o cultură globală în care bunurile exterioare de natură materială, au înlocuit bogăția spiritului interior. Oamenii aleargă fără să încetinească vreodată de la un lucru la altul, comportându-se ca niște fantome flămânde, suficient de mult pentru a observa efectele dezastruoase pe care le creează comportamentele lor în relațiile cu ceilalți și în relațiile cu planeta. Copleșit de dorințe absurde neîmplinte, omul creează versiuni din ce în ce mai sofisticate ale problemelor cu care se confruntă, adoptând  comportamente manipulative pentru a se potrivi cu status quo-ul impus de societate. Omul a cumpărat minciuna, arătată de alții,  pentru a-și hrăni demonii lipsei interioare, dobândind suficiente bunuri materiale, substanțe, tehnologie și dragoste, însă, de natură romantică. Aceste comportamente creează grămezi de datorii materiale și emoționale în detrimentul propriului sine.

Fantomele flămânde în care oamenii s-au transformat nu vor fi niciodată sătule.

Nicio relație, carieră, casă sau lucru exterior nu te poate înlocui, completa sau împlini. Nu ai fost făcut să aduni și să tezaurizezi resurse în detrimentul relației cu ființa ta interioară. Nimic din afara ta nu va înlocui vreodată adevărata ta Sursă. TU ești IZVORUL, resursa pe care cauți s-o exprimi în VIAȚĂ. Toate lucrurile exterioare sunt doar căi de a experimenta natura resursei tale de bogăție interioară. Câtă vreme simți nevoia ca ceva din afară să se schimbe sau să fie diferit pentru ca tu să fii bucuros, fericit, prosper și sigur, aceasta este dovada clară că nu trăiești din Resursa ta interioară, Spiritul tău. Totuși, există speranță.

Te poți întoarce oricând către lumina interioară a propriei tale ființe.

Trezirea ta va crea în cele din urmă un schimb sănătos de elemente și bunuri care îți va onora adevărata esență. Pe măsură ce te vei acorda cu Sinele tău Superior, busola ta intuitivă va fi ghidul pentru aspirațiile tale de viață, o viață înfloritoare a sufletului. Dacă vrei să te trezești, Măria Ta, ascultătorule, în loc să fii frustrat atunci când lucrurile se schimbă sau par să meargă prost, încearcă să le vezi din perspectiva oportunității. Străduiește-te să experimentezi, să înveți și să evoluezi din confruntarea cu provocarile de a reveni pe drumul cel bun, de a lucra cu ceea ce ai acum și de a mulțumi pentru schimbarea de la așteptat la neașteptat. Lucrul cu neașteptatul este scopul încarnării în planul fizic, locul unde se află frecvențele joase ale Multiversului.

Fiți așadar înțelepți și păstrați-vă inima deschisă pentru fluxul de energie și informație pe care-l recepționăm din multivers cu antena minții, transformându-l în gânduri și emoții.

Nu fiți precum degetul care a uitat că face parte dintr-un corp mult mai mare, despre care aminteam mai sus. Ceea ce suntem  aici și acum este o adevărată imagine în oglindă a Entității noastre Sursă. Dacă, din dorința de a se cunoaște pe sine Dumnezeu a privit în oglinda materiei și s-a descoperit om, omul care dorește să-l cunoască pe Dumnezeu, ar face bine dacă ar privy și el în oglinda spirtului ca să vadă ce va descoperi.

Un cuvânt de încheiere

Are sens pentru voi, ce tot spun ei aici, suflete cu minți și corpuri? Eu simt că menirea noastră este să respectăm planul divin de a ne redescoperi pe Sine și de a găsi drumul de întoarcere către casă, pentru a fuziona cu Sursa. Voi, ce simțiți? Îndrăzniți să fiți înțelepți, să aveți parte de vibrații înalte și trezire cât mai ușoară!

 

 

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro