Tabăra de Meditație și Vindecare | Șinca Veche | Templul împlinirii dorințelor | 31.05-03.06.2024

În perioada 31 mai – 03 iunie 2024, an de vibrație 8, în Poiana Brașov și La Templul Ursitelor de la Șinca Veche,

Sursa de Motivație Zilnică”

organizează tabăra de dezbatere, meditație și vindecare a Sufletului

„CURĂȚAREA ENERGETICĂ, INSTRUMENTELE VIBROACUSTICE ȘI ÎMPLINIREA DORINȚELOR ”

Programul taberei este alcătuit din 4 module:

 • Primul modul (vineri, 31 mai 2024), se desfășoară în sala de conferințe a hotelului gazdă din Poiana Brașov. În cadrul acestuia prezentăm elemente introductive despre terapia cu ajutorul instrumentelor vibroacustice și  organizăm jocul primirii și dăruirii dorințelor pentru coeziunea și dinamica energetică a grupului. 
 • Al doilea modul (sâmbătă, 1 iunie 2024) se desfășoară tot în sala de conferințe a hotelului, unde, fiecare participant care dorește va parcurge procedura de curățare energetică a chakrelor și alte proceduri, în vederea pregătirii Meditației Împlinirii Dorințelor de a doua zi.
 • Al treilea modul (duminică, 2 iunie) se desfășoară la Templul Rupestru de la Șinca Veche, la care ne vom deplasa cu microbuzele puse la dispoziție de Sursa de Motivație. Servim masa de prânz la un restaurant tradițional din Râșnov, după care vizităm Peșterea Valea Cetății, unde facem Meditația Șoaptelor. 
 • Al patrulea modul (duminică, 2 iunie), se va desfășura în sala de conferințe a hotelului, după servirea cinei, unde vom face bilanțul experiențelor individuale și de grup.

Pe perioada acestor 4 zile (3 nopți) sunt asigurate:

 • cazarea în camere duble, în hotelul de 3 stele ȘOIMUL din Poiana BRAȘOV. Pentru situații de excepție putem oferi și câteva camere SINGLE. 
 • masa la restaurantul Hotelului (în regim de meniu individual dar și bufet suedez)
 • logistica necesară desfășurării workshopului în bune condiții
 • pauze de hidratare și reenergizare pe parcursul ședințelor (apă, cafea, ceai, patiserie, fructe)
 • instrumente de lucru (agende, pixuri, instrumente ezoterice pentru protecție energetică)
 • asistență și consiliere de specialitate
 • deplasarea cu microbuze de la hotel la Templul Rupestru

COSTURILE DE PARTICIPARE

Pentru prețurile cele mai avantajoase din tabelul de mai jos, vă puteți înscrie în Clubul SURSA DE MOTIVAȚIE. Click AICI.

Calitatea participantului

EARLY BIRD

(înscrierea și plata până la
31 martie 2024)

LATE BIRD

(înscrierea și plata după data de
31 martie 2024)

Membru V.I.P. al Clubului/Canalului

480 EUR (2.400 RON)

545 EUR (2.725 RON)

Membru STANDARD al Clubului/Canalului

545 EUR (2.725 RON)

598 EUR (2.990 RON)

Nemembri

625 EUR (3.125 RON)

675 EUR (3.375 RON)

          * Prețurile sunt valabile pentru cazarea în camere duble de tip matrimonial sau TWIN. Pentru opțiunea de cazare în cameră SINGLE se adaugă 30 EURO la prețurile de mai sus, respectiv 150 RON/noapte.

          * Plata se poate face în 3 rate. Prima rată se achită la înscriere, plata celorlalte 2 rate se va stabili de comun acord, dar nu mai târziu de 1 mai 2024. Pentru înscrierile după data de 31 martie (dacă mai rămân locuri disponibile), plata se face integral la înscriere. Nu se rezervă locurile fără plata primei rate sau plata integrală.

          * După trimiterea formularului de înscriere, veți fi contactat de un reprezentant al Sursa de Motivație, pentru confirmarea veridicității înscrierii și emiterea facturii de participare.

COMPLETEAZĂ ACEST FORMULAR DACĂ VREI SĂ TE ÎNSCRII.

Tabăra de Meditație și Vindecare | Șinca Veche (2024)

IMPORTANT !

Pe data de 30 aprilie 2024, vom avea o întâlnire LIVE pe ZOOM pentru pregătirea taberei, stabilirea unor detalii organizatorice și repartizarea pe camere a participanților. Vom anunța ora pe grupul de WhatsApp care se va constitui special pentru buna desfășurare a taberei.