miercuri, februarie 28, 2024
libris.ro
AcasăDEZVOLTARE PERSONALĂ | SELF HELPTABĂRA DE VARĂ DE LA ȘINCA VECHE | 31.05-03.06.2024 | CURĂȚAREA ENERGETICĂ...

TABĂRA DE VARĂ DE LA ȘINCA VECHE | 31.05-03.06.2024 | CURĂȚAREA ENERGETICĂ ȘI ÎMPLINIREA DORINȚELOR

       Dorința și intenția sunt două concepte legate de conștiința umană și acțiunile sale.

        Dorința se referă la o puternică aspirație sau sentiment de a obține sau experimenta ceva. Este o forță interioară care motivează individul să acționeze într-un anumit mod sau să urmărească un anumit scop. Dorințele noastre pot fi legate de nevoi fizice, emoționale, sociale sau spirituale, iar acestea pot varia de la dorințe simple, cum ar fi satisfacerea foamei, până la dorințe complexe, cum ar fi atingerea succesului în carieră sau realizarea fericirii personale. Vindecarea, eliminarea energiilor mai puțin benefice, împăcarea transgenerațională, pot fi dorințe a căror vibrație se va transforma în realitate dacă participăm activ la împlinirea lor. Cum? Crezând. Aș numi asta CREDOTERAPIE.

        Intenția se referă la starea de a fi hotărât să faci ceva sau să ajungi la un anumit rezultat. Este legată de voința și decizia conștientă de a acționa într-un anumit fel. Intenția poate include un nivel de planificare și conștientizare a pașilor necesari pentru a atinge un obiectiv sau pentru a satisface o dorință.

În concluzie, dorințele pot fi considerate ca motivații interioare care declanșează acțiuni, în timp ce intențiile reflectă hotărârea conștientă de a pune în practică acele acțiuni.

Energiile din spatele dorințelor și intențiilor noastre, ambele animate de energia puternică a atenției, dar, mai ales, cea a credinței noastre, pot produce minuni. Trebuie doar să credem că este posibil să ne împlinim o dorință.

HAI CU NOI LA LOCURI PLINE DE ENERGII BENEFICE !

Pe lumea asta sunt locuri care abundă de energii pozitive de înaltă vibrație. Prezența energiilor intențiilor, dorințelor și credinței noastre în astfel de locuri, poate fi un garant și un catalizator al materializării viselor. Un astfel de loc este și Templul Rupestru de la Șinca Veche, care dăinuie de 7000 de ani, nu de 150 și nici de 2000 de ani, așa cum cred unii. Astăzi, templul este botezat “mânăstire rupestră”, pentru că acolo, câteva călugărițe și-au găsit liniștea într-un schituleț construit în anul 2006.

În perioada 31 mai – 03 iunie 2024, an de vibrație 8, în Poiana Brașov și la Templul Ursitelor de la Șinca Veche,Sursa de Motivație Zilnică”organizează tabăra de dezbatere, meditație și vindecare a Sufletului „CURĂȚAREA ENERGETICĂ, INSTRUMENTELE VIBROACUSTICE ȘI ÎMPLINIREA DORINȚELOR ”

 Programul taberei este alcătuit din 4 module:

 • Primul modul (vineri, 31 mai 2024), se desfășoară în sala de conferințe a hotelului gazdă din Poiana Brașov. În cadrul acestuia prezentăm elemente introductive despre terapia cu ajutorul instrumentelor vibroacustice și  organizăm jocul primirii și dăruirii dorințelor pentru coeziunea și dinamica energetică a grupului.
 • Al doilea modul (sâmbătă, 1 iunie 2024) se desfășoară tot în sala de conferințe a hotelului, unde, fiecare participant care dorește va parcurge procedura de curățare energetică și ridicare a vibrației chakrelor, în vederea pregătirii Meditației Împlinirii Dorințelor de a doua zi.
 • Al treilea modul (duminică, 2 iunie) se desfășoară la Templul Rupestru de la Șinca Veche, la care ne vom deplasa cu microbuzele puse la dispoziție de Sursa de Motivație. Servim masa de prânz la un restaurant tradițional din Râșnov, după care vizităm Peșterea Valea Cetății, unde facem Meditația Șoaptelor.
 • Al patrulea modul (duminică, 2 iunie), se va desfășura în sala de conferințe a hotelului, după servirea cinei, unde vom face bilanțul experiențelor individuale și de grup.

Pe perioada acestor 4 zile (3 nopți) sunt asigurate:

 • cazarea în camere duble, în hotelul de 3 stele ȘOIMUL din Poiana BRAȘOV. Pentru situații de excepție putem oferi și câteva camere SINGLE.
 • masa la restaurantul Hotelului (în regim de meniu individual dar și bufet suedez)
 • logistica necesară desfășurării workshopului în bune condiții
 • pauze de hidratare și reenergizare pe parcursul ședințelor (apă, cafea, ceai, patiserie, fructe)
 • instrumente de lucru (agende, pixuri, instrumente ezoterice pentru protecție energetică)
 • asistență și consiliere de specialitate
 • deplasarea cu microbuze de la hotel la toate obiectivele vizate.

IMPRESII DIN TABERELE ANTERIOARE

“ZILELE SFINXULUI” 25-29 noiembrie 2023 (click pe FOTO)

TABĂRA DE LA BUȘTENI ȘI CASCADA 7 IZVOARE (28-31 AUGUST 2023)

PENTRU COSTURILE DE PARTICIPARE LA TABĂRA DE LA ȘINCA VECHE ȘI FORMULARUL DE ÎNSCRIERE, CLICK AICI.

Pentru înscrierea în Clubul SURSA DE MOTIVAȚIE. Click AICI.

* Plata se poate face în 3 rate. Nu se rezervă locurile fără plata primei rate sau plata integrală.         

 

 Spor în tot ceea ce gândiți, rostiți și întreprindeți ! Ne vedem în tabără !
ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro