miercuri, iulie 17, 2024
libris.ro
AcasăADEVĂRURI GREU DE SUPORTATTrezirea energetică și activarea ADN-ului cuantic

Trezirea energetică și activarea ADN-ului cuantic

Știai mintea ta ajustează biologia și comportamentul corpului pentru a se potrivi cu convingerile tale? Pe lângă faptul că este un instrument de căutare a sensului rolul minții este și acela de a crea coerență între convingerile noastre și realitatea pe care o trăim. Potrivit dr. Bruce Lipton, activitatea genelor se poate schimba zilnic, așa după cum demonstrează acesta în cartea sa BIOLOGIA CREDINȚEI. Dacă percepția din mintea ta se reflectă în chimia corpului tău și dacă sistemul tău nervos citește și interpretează mediul și apoi controlează chimia sângelui, atunci poți să schimbi literalmente soarta celulelor tale, modificându-ți gândurile.

Dr. Bruce Lipton - pionier al epigeneticii

Cercetările Dr. Bruce Lipton ilustrează că, schimbându-ți percepția, mintea ta poate modifica activitatea genelor tale și poate crea peste treizeci de mii de variații de produse din fiecare genă. El oferă mai multe detalii spunând că programele genetice sunt conținute în nucleul celulei și că puteți rescrie acele programe genetice prin schimbarea chimiei sângelui. În cei mai simpli termeni, asta înseamnă că trebuie să schimbăm modul în care gândim, dacă vrem să vindecăm cancerul, spre exemplu. Dacă cineva îți spune că vei muri în 7 luni și mintea ta crede cu tărie asta, este foarte probabil să ți se întâmple. Vorbim aici despre efectul NOCEBO, cauzat de un gând negativ, opusul efectului PLACEBO, unde vindecarea este mediată de un gând pozitiv.

ADN-ul uman este ca o carte deschisă despre cine suntem, dar, pe care, am uitat cum să o citim.

El stochează totul despre noi, inclusiv ghidul de supraviețuire în această lume, pe care, nu-l folosim decât într-o proporție foarte mică. Dr. Bruce Lipton a demonstrat științific cum credințele noastre, convingerile noastre profunde, ne influențează puternic programarea ADN-ului și a consemnat toate aceste descoperiri în cartea sa BIOLOGIA CREDINȚEI. Citind-o, mi-am pus de multe ori întrebarea: NE-AM VINDECA OARE MAI REPEDE, DACĂ NE-AM RESETA ADN-UL la setările inițiale din fabrică? Dacă, inițial, lumea științifică a fost sceptică vizavi de descoperirea dr. Bruce Lipton, un studiu recent a scos la lumină faptul că gândurile  pot provoca modificări moleculare specifice ale genelor. Odată cu apariția dovezilor că antrenarea minții sau inducerea anumitor moduri de conștiință pot avea efecte pozitive asupra sănătății, cercetătorii au căutat să înțeleagă modul în care anumite practici afectează fizic corpul. Astfel, după o perioadă de practică intensivă a mindfulness, cercetătorii au cnstatat modificări moleculare specifice ale corpului. Studiul a investigat efectele unei zile de practică intensivă a mindfulness la un grup de meditatori experimentați, în comparație cu un grup de subiecți de control neantrenați care s-au angajat în activități liniștite non-meditative. După opt ore de practică, meditatorii au arătat o serie de diferențe genetice și moleculare, inclusiv niveluri modificate ale mașinilor de reglare a genelor și niveluri reduse de gene proinflamatorii, care, la rândul lor, s-au corelat cu o recuperare fizică mai rapidă dintr-o situație stresantă.

ADN-ul uman este compus din 12 catene. Din cele 12 catene folosim doar 2, adică 16,67%. Celelalte 10 catene neutilizate, sunt de natură cuantică și poartă numele de ADN-ul din umbră. Oare cum ar fi să putem utiliza toate informațiile ascunse în ADN-ul nostru, nu numai cele, puțin peste 16 procente pe care le folosim?

De aici și conceptul de activare a ADN-ului, care ar da naștere abilității și capacității de a exploata un potențial imens aflat în stare latentă, ca să nu mai vorbim de un volum uriaș de informații. Activarea ADN-ului este procesul de trezire energetică a ADN-ului latent în câmpul morfogenetic, numit de știință „ADN nedorit”. Știința îl numește ADN nedorit pentru că reprezentanții ei cred că nu face nimic. Ce ne facem dacă acest ADN din umbră este acolo și așteaptă ca frecvențele interdimensionale potrivite, anumite coduri matematice specifice, să pună în mișcare forțele latente și să ne activeze comunicarea cu Sinele Superior? Cu cât poți activa mai multe fire de ADN, cu atât mai mare este nivelul la care poți urca și cu atât conștiința ta se extinde mai mult, dăruindu-ți astfel viața pe care ți-o dorești cu adevărat. Din punct de vedere cuantic, activarea ADN-ului din umbră ar însemna favorizarea interacționării potențialului electric al gândurilor noastre cu cel magnetic al obiectelor dorințelor noastre, existente deja în câmpul cuantic. Adică, dorințe împlinite la purtător !

Vestea și mai bună este că, pe măsură ce încercăm să integrăm celelalte catene ale ADN-ului nostru cuantic, devenim din ce în ce mai intuitivi, avem o sănătate mai bună, suntem mai pașnici, avem mai multă compasiune și începem să întruchipăm toate acele lucruri care creează un val de schimbare în viața noastră personală, dar și în societatea noastră globală. Există tehnici și instrumente care pot trezi acest potențial adormit, deocamdată. Odată ce înveți o tehnică, o poți aplica ori de câte ori simți că te confrunți cu blocaje emoționale, gânduri negative repetitive, atacuri de panică/anxietate, depresie, oboseală ș.a.m.d.

Prin reacticvarea ADN-ului, organismul se comportă ca un instrument muzical după ce a fost acordat.

Încercați să cântați la o chitară dezacordată și veți înțelege exact ce vreau să spun. De departe, cel mai important beneficiu al activării ADN este acela că vei deveni mai conștient de scopul tău în această viață, privilegiu de care nu se bucură prea mulți oameni, din cauza blocajelor ADN. Prin activarea ADN vei fi capabil să apelezi mai ușor la vocea sinelui tău superior, iar asta este ceva care poate aduce beneficii oricărei persoane din orice domeniu al vieții, indiferent de job, vârstă, rasă sau poziționarea față de spiritualitate. Îmbunătățirea comunicării cu Sinele tău Energetic, multidimensional, cu Sinele tău Superior, va reduce la tăcere vocea ego-ului, atunci când acesta chiar trebuie să tacă pentru a face loc șoaptelor intuiției. Adevărata călătorie spirituală este declanșată atunci când un individ este gata să accepte cu valoare de adevăr realitatea multidimensională din care provin sufletele noastre. Dacă vreți să aflați mai multe despre Sinele energetic Superior multidimensional vă las un link în descriere către episodul pe care vi-l recomand.

Beneficiile secundare ale activării ADN sunt și ele nenumărate.

  • întărirea sistemului imunitar, adică vindecarea eficientă și rapidă a organismului;
  • îmbunătățirea abilităților din viața de zi cu zi;
  • creșterea creativității;
  • clarviziunea;
  • eliminarea depresiei, anxietății, comportamentelor de dependență, tiparelor emoționale negative
  • eliminarea durerilor fizice și, nu în ultimul rând,
  • eliminarea tiparelor auto-sabotoare.

Ai vrut vreodată să afli mai multe despre ghizii tăi spirituali, despre întreaga echipă spirituală pe care o ai la dispoziție, pentru că nu știi mai nimic despre ea, despre maeștrii ascensionați și alte entități energetice care îți pot ghida pașii? Te-ai  întrebat vreodată despre angajamentele cu statut de jurământ ale unei vieți trecute, pe care le-ai adus cu tine în această viață și te împiedică în atingerea obiectivelor tale ? Oare care ar putea fi darurile tale divine, ascunse în interiorul tău și pe care nu le folosești deloc, pentru că nu știi că sunt acolo? Activarea ADN ne ajută să descoperim aceste răspunsuri.

Sunt convins că vă întrebați deja cum se activează celelalte 10 catene de natură cuantică ale ADN-ului nostru.

Răspunsul este foarte simplu: prin activarea corpului de lumină, vehiculul numit carul sufletului, cel care ne transportă către comuniunea cu Sinele nostru Superior. Nu este deloc un proces complicat, așa cum se străduiesc unii presupuși facilitatori să vă convingă. Nu este nevoie de instrumente și tehnici complicate, ci doar de un cristal de cuarț și câteva clipe de vizualizare creativă. Evident că lucrurile vor funcționa doar în prezența unei vibrații mai înalte și a convingerii profunde, a credinței că lucrurile funcționează. Instrumentele nu sunt decât niște adjuvante, ancore exterioare ale credinței în tot acest process Dacă nu ai integrat în sistemul tău personal de convingeri faptul că ești o picătură individualizată a Marelui Câmp Energetic Universal și că ai venit în această lume să experimentezi pentru a evolua, nu are rost să-ți pierzi timpul crezând că vorbim aici despre baghete magice. Ce tehnică simplă și minunată aveți la îndemână pentru a beneficia de conexiunea cu Sinele vostru Superior, descoperiți în episodul ASCENSIUNE ȘI VINDECARE PRIN ACTIVAREA CORPULUI DE LUMINĂ !

Dacă vreți să aflați mai multe despre minunile lumii cristalelor, cum le putem utiliza ca instrumente de creștere a vibrației în vederea conectării cu Sinele  superior, cum puteți folosi cristalele în practicarea revizuirii trecutului pentru descărcarea emoțiilor negative blocate, de ce au cristalele un rol de catalizator în procesul de vizualizare creativă și manifestare a dorințelor, cum ne poate ajuta cristalul de cuarț în accesarea înregistrărilor akashice din arhivele sufletului și multe alte învățături valoroase, vă invit să participați alături de mine la workshopul interactiv online organizat de Sursa de Motivație Zilnică pe platforma Zoom, VIBRAȚIA CRISTALELOR – PIETRELE CU CARE CHEMĂM ÎNGERII. Detalii privind condițiile și costurile de participare, puteți obține accesând secțiunea cursuri din meniul principal ale acestui website

Există multe tehnici care pot fi de folos punerii în practică a dorinței de a atinge planuri mai înalte de înțelegere în timpul călătoriei personale.

Unii oameni sunt chemați de o voce internă să sape mai adânc, alții sunt conduși de cei care au urcat deja într-un tărâm multidimensional.  Indiferent de modul în care se întâmplă chemarea ta și se declanșează creșterea spirituală, aceasta cauzează o schimbare în ADN-ul tău care începe să transforme modul în care gândești și simți. Codurile creației întipărite în ADN-ul nostru sunt vibrații ale luminii. Limbajul luminii este limbajul universal, limbajul mamă a tuturor celorlalte limbi. Este limbajul folosit pentru comunicarea cu tărâmurile multidimensionale superioare, motiv pentru care, nu seamănă deloc cu limbajul pe care l-am inventat noi oamenii, cel exprimat prin cuvinte. Filtrele percepției individuale fac ca înțelegerea limbajului de lumină să difere de la om la om. Toți receptorii experimentează însă un sentiment profund de a cunoaște, o dorință de a afla mai multe și adesea se confruntă cu o schimbare drastică de perspectivă. Experiența de a primi o transmisie de la cineva care canalizează Mesajul Luminii este una pe care receptorul o înțelege în adâncul sufletului său, nu la nivelul minții.

Un cuvânt de încheiere

Dacă ați început procesul de trezire și doriți să vă conectați la un nivel mai profund ca să atingeți un nivel mai înalt de conștiință, Sursa de Motivație Zilnică este aici să vă ajute. Nu trebuie decât să vă doriți asta în mod sincer. Îndrăzniți așadar să fiți înțelepți ! Îngăduiți-mi să mulțumesc la final tuturor membrilor canalului pentru suportul lor prețios, fără de care misiunea noastră nu ar fi fost posibilă. Mulțumesc pe această cale și tuturor participanților la edițiile din 2022 ale workshopurilor noastre “ACTIVAREA CONȘTIINȚEI SUFLETULUI – MASTERPLANUL DE VIAȚĂ”, “ATELIER DE INTELIGENȚĂ ȘI CHIRURGIE EMOȚIONALĂ” și “MAGIA CRISTALELOR”

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro