vineri, mai 24, 2024
libris.ro
AcasăELIMINAREA ENERGIILOR NEGATIVEVINDECAREA CU AJUTORUL SUNETELOR SACRE | FRECVENȚELE MIRACULOASE

VINDECAREA CU AJUTORUL SUNETELOR SACRE | FRECVENȚELE MIRACULOASE

UT queant laxis, REsonare fibris, MIra gestorum, FAmuli tuorum, SOLve polluti, LAbii reatum (Pentru ca slujitorii tăi să cânte cu voci limpezi minunile faptelor tale și să spele vinovăția de pe buzele lor pătate.)

RUGĂCIUNEA CHAKRELOR

Știați că, înainte de a se expune sunetelor sacre, ale bolurilor cântătoare, înainte de a practica orice tip de tehnică de autovindecare sau meditație, un călugăr tibetan rostește rugăciunea chakrelor?

Călugărul își împreunează palmele în poziție verticală la nivelul inimii – așa cum știți că se face în cadrul salutului “Namaste” – și se concentrează asupra respirației. În timp ce mâna sa dreaptă rămâne pe poziție, el atinge cu mâna stângă chakra de bază și spune „EU SUNT”. Trece apoi la cea de-a doua chakră, – chakra sacrală – și spune „EU SIMT”. Merge mai departe, la chakra plexului solar și rostește „EU FAC”, apoi, la chakra inimii și spune „EU IUBESC”. Se înalță cu mâna  la nivelul chakrei gâtului intonând „EU VORBESC”, după aceea la chakra frunții șoptind „EU VĂD” și continuă atingând vârful capului -chakra coroanei – rostind cu credință cuvintele „EU ÎNȚELEG”. Readuce apoi mână stângă în dreptul inimii și continuă rugăciunea chakrelor cu mâna dreaptă, de data aceasta de sus în jos. Sentimentele care te încearcă experimentând-o, nu pot fi descrise prin cuvinte.

Practicarea vindecării cu ajutorul sunetelor și geometriei sacre este veche de mai bine de 5000 de ani. De puțină vreme a devenit celebru templul Hypogeum din insula Malta, unde frecvența de 111 Hz a sunetelor propagate într-o cameră numită “Oracolul”, a făcut mai multe vindecări miraculoase, confirmate de scanările RMN. Experții în neuroștiințe confirmă că la frecvența sonoră de exact 111 Hz, creierul oprește activitatea cortexului prefrontal, dezactivează centrul limbajului și își intensifică temporar activitatea în emisfera dreaptă, cea responsabilă de intuiție, creativitate și procesare holistică, inducând totodată și o stare de meditație sau transă. În lumea occidentală este de notorietate cazul celebrului doctor american Royal Raymond Rife, care, pe la jumătatea secolului trecut, ajutat de invenția sa – cel mai puternic microscop din lume – a reușit să izoleze, să cultive și să distrugă cu ajutorul anumitor frecvențe ale undelor electromagnetice un virus numit BX, comun tuturor formelor de cancer.

Dr. Royal Rife a fost primul om din lume care a observat un virus viu sub microscop. El este cel care avea să descopere că fiecare virus are o așa-zisă rată de frecvență mortală. Invenția dr. Rife – un aparat care a vindecat multe cazuri de cancer în fază terminală – avea să-i sperie pe magnații din industria farmaceutică a anilor 1950-1960. Boșii Big Pharma se temeau că, din cauza acestei invenții nu-și vor mai putea vinde medicamentele și au pus la cale un plan diabolic. La scurt timp după înregistrarea oficială a succesului vindecării complete a cancerului, inventatorul a murit subit, ca și alți medici din echipa sa de cercetare sau care au îndrăznit să-i folosească aparatul în clinicile lor private. Această poveste șocantă a celui ce a descoperit metoda de vindecare a cancerului în 14 zile, poveste care a fost îngropată timp de 50 de ani, o veți putea afla aici pe blogul Sursa de Motivație.

Ați auzit vorbindu-se în ultimii ani, din ce în ce mai des, despre vindecarea cu ajutorul frecvențelor creației și iubirii, despre muzica de vindecare, gama Solfeggio, bătăile binaurale, biorezonanța magnetică, electroterapie, muzicoterapie și despre sunetele sacre. Ce sunt aceste sunete sacre și aceste frecvențe videcătoare din gama Solfeggio? De ce sacre și de ce vindecătoare? Ce legătură poate fi între sunetele de o anumită frecvență și capacitatea de vindecare a corpului uman? Chiar au frecvențele sonore, cele ale undelor electromagnetice, ale luminii și culorilor, proprietăți terapeutice? Dacă există frecvențe vindecătoare, există și frecvențe dăunătoare? Cu siguranță sunteți la curent cu tot felul de teorii despre utilizarea undelor electromagnetice pe anumite frecvențe ca și arme de distrugere în masă sau instrumente de manipulare a mulțimilor. S-a speculat că asemenea frecvențe au fost utilizate și în România în timpul evenimentelor din decembrie 1989. Nu despre acest tip de frecvențe vorbim astăzi, ci despre frecvențele benefice, vindecătoare și tot ceea ce aveți nevoie să știți despre vindecarea cu ajutorul sunetelor sacre.

Știința modernă abia că a început să recunoască ceea ce misticii și înțelepții ne spun de multă vreme: că totul este într-o stare constantă de vibrație și că cea mai elementară stare de vibrație este cea a sunetului. Legătura dintre muzică și emoție precum și capacitatea acesteia de a influența atât sănătatea mentală cât și sănătatea fizică, sunt cunoscute încă din antichitate. Pitagora, Platon și Aristotel au scris despre modul în care muzica afectează sănătatea și comportamentul, iar triburile aborigene din întreaga lume au folosit muzica drept parte a ritualurilor de vindecare. Filosoful și matematicianul grec Pitagora (c.570 – c. 495 î.Hr.) prescria muzică pentru vindecarea multor afecțiuni fizice și psihice. Cel mai timpuriu izvor scris despre proprietățile vindecătoare ale muzicii îl regăsim în Biblie. David – cel care avea să devină rege al israeliților – păstor și muzician priceput, odată ajuns la curtea regelui Saul, îi vindeca adesea acestuia starea de depresie cu ajutorul sunetelor sacre pe care le scotea harpa sa.

De-a lungul ultimului mileniu, sunetele sacre s-au pierdut pe măsură ce s-au tot introdus noi metode de acordare a instrumentelor. Până în anul 1974, când dr. Joseph Barber, a fost ghidat intuitiv pentru a găsi un model de șase coduri care se repetă în Biblie. El a descoperit în cartea GENEZA a vechiului Testament, la capitolul 7, versetele 12 până la 83 unele referințe care, descifrate după o anumită tehnică numerologică, au dezvăluit o serie de șase frecvențe sonore, considerate a fi cele șase tonuri uitate ale scării antice Solfeggio. Aceste tonuri, botezate “frecvențe Solfeggio”, sunt reputate ca fiind tonurile originale folosite și de călugării gregorieni în cântările lor din secolele 11 și 12 după Hristos. Cântarea, bazată pe cele 6 note antice originale, pătrunde adânc în mintea conștientă și subconștientă, scoțând la iveală reacții emoționale, pe care, uneori, nu suntem în stare să le controlăm complet. În era modernă lucrurile au luat aparent o întorsătură ciudată vizavi de cele 6 tonuri antice. Astăzi, urmare a unui agreement internațional pentru acordarea tuturor instrumentelor muzicale, este valabil standardul ISO-16, care stabilește nota LA de mijloc a pianului ca având frecvența de 440 de Hz. Asta înseamnă că aerul pus în mișcare de unda sonoră a notei LA oscilează de 440 de ori în fiecare secundă. Acest standard de ton este acum acceptat universal, motiv pentru care un pian din Toronto sună exact la fel ca un pian din București sau unul din Tokio. Nimeni nu poate spune de ce a fost aleasă această frecvență de 440 Hz, pe care unii specialiști o consideră o urâciune împotriva naturii. Sunt nenumărate teorii ale conspirației în spatele acestei povești. Marii muzicieni și compozitori susțin că valoarea corectă, naturală, a frecvenței standard de acordare ar trebui să fie de fapt 432 Hz, frecvență cunoscută și sub numele de A-ul sau LA-ul lui Verdi. La-ul lui Verdi este un ton pur matematic și fundamental pentru natură, fiind în concordanță cu toate modelele Universului. Mai mult, frecvența de 432 Hz rezonează cu cea de 8Hz, cunoscuta rezonanță Schumann, pulsul electromagnetic fundamental al Pământului.

Cercetările spun că muzica reglată de la frecvența de 432 Hz este mai ușor de ascultat, este mai strălucitoare. Cum este cu teoria conspirației pe această temă? Se presupune că există ceva rău, ceva sinistru la această frecvență de 440 Hz. Se bănuie că Fundația celebrei familii Rockefeller a avut interesul de a se asigura că Statele Unite au adoptat standardul de 440 Hz ca parte a unui „război împotriva conștiinței” prin „controlul cultului muzical”. Frecvența de 440 Hz a fost și frecvența utilizată de propaganda hitleristă. Citez dintr-unul dintre numeroasele articole din online despre acest subiect:

Monopolizarea industriei muzicale a condus la impunerea frecvenței de 440 Hz. Aceasta menține o stare de agitație psihosocială și emoțională în rândurile populației, predispunând oamenii la diverse boli…”

Despre beneficiile reglării standardului de acordare la frecvența de 432 Hz, vom vorbi un pic mai târziu. Să explicăm acum modul în care interacționează organismul uman cu undele sonore și să vedem cum funcționează de fapt vindecarea cu ajutorul sunetelor. Aproape tot ce experimentăm în univers este pur și simplu percepția noastră asupra undelor. Când undele sonore ajung la urechile noastre, acestea sunt transformate în semnale electrice,  care călătoresc în sus pe nervul auditiv către cortexul auditiv, partea creierului care procesează sunetul. Odată ce undele sonore ajung la creier, ele declanșează răspunsuri în corpul nostru. Acest proces ne modifică emoțiile, eliberează hormoni și declanșează anumite impulsuri. Vindecarea prin sunete sincronizează undele creierului pentru a obține stări profunde de relaxare, ajutând la restabilirea frecvențelor normale vibraționale ale celulelor din întreg corpul nostru.

Apropo de undele cerebrale, dacă vreți să aflați ce sunt acestea și ce rol joacă ele în procesul de trezire spirituală, vă recomand să citiți articolul AVEM CREIER, CE FACEM CU EL.

Deși lipsesc cercetările cu privire la modul în care sunetele sacre și muzica de vindecare pe frecvențele iubirii ne schimbă creierul, studiile neurologice au dovedit că ascultarea muzicii ne face mai productivi și mai creativi, poate ameliora stresul și ne îmbunătățește starea de spirit. Acest lucru se datorează faptului că ascultarea muzicii ne inundă creierul cu dopamină. Atunci când este eliberata în cantități mari in corp, dopamina, creează sentimente de plăcere si recompensă, ceea ce produce nevoia de a repeta acțiunea respectivă. Când nivelul de dopamină stagnează, apare dezinteresul și lipsa de motivație în întreprinderea unor activități. Dopamina este un neurotransmitator care îndeplinește mai multe funcții în creier și corp: acțiunea de recompensă, motivație, memorie, atenție, reglarea digestiei și, nu în ultimul rând, plăcerea. Dopamina este responsabilă și cu funcția creierului de a controla mișcările, un nivel scăzut al acesteia, declanșând boala Parkinson. Nivelul de dopamina este, în mod normal, reglat prin intermediul sistemului nervos, însă, sunt și anumite lucruri pe care le putem face pentru a crește cantitatea de dopamină sau, ca să glumim un pic, pentru a ne dopa în mod natural: ascultarea muzicii de relaxare, consumul anumitor alimente, meditația, exercițiile fizice, expunerea la soare sau consumul ceaiului verde. Muzica de vindecare și sunetele sacre ajută, de asemenea, la dezvoltarea limbajului și îmbunătățește comunicarea. S-a demonstrat chiar că ne crește și IQ-ul; deci, este corect să spunem că muzica de vindecare ne face mai deștepți. În concluzie, muzica de vindecare este puternică și ne poate influența creierul.

Dacă în anul 1975 omenirea redescoperea frecvențele sacre antice, în 1978, matematicianul și muzicologul elvețian Hans Cousto avea să stabilească și să demonstreze științific legăturile dintre muzică și cosmos, dintre muzică și natură. Tot el a comparat frecvențele orbitelor planetare, a descoperit legăturile dintre muzică și arhitectură, dintre muzică și sistemele de măsurare antice și moderne, legăturile dintre muzică și corpul uman, culori, vitamine și medicină în general. Grație dr. Leonard Horowitz, o somitate în materie, astăzi, celor 6 sunete sacre, celor 6 frecvențe divine antice li s-au mai adăugat încă trei.

Dacă ai cunoaște măreția numerelor 3, 6 și 9, ai avea cheia universului”, afirma cândva Nikola Tesla.

Oare ce vroia să spună marele savant cu asta? Marele Tesla – cel care intenționa să descopere un mod de colectare a energiei din Univers și s-o distribuie tuturor oamenilor planetei în mod gratuit. Pentru intenția sa altruistă, Tesla a fost marginalizat din lumea științifică de urzelile marilor corporații ale vremii, care-și vedeau profiturile amenințate. Cum adică, energie gratuit pentru toți locuitorii planetei? Cifrele 3, 6 și 9 par a fi cheia universului. În cazul frecvențelor divine, reducția numerologică a oricăreia dintre valorile acestor frecvențele este fie 3, fie 6, fie 9. Spre exemplu, prima frecvență sacră și cea mai joasă, este cea de 174 Hz. Dacă reduce numerologic 174 la o singură cifră. 1+7+4=12, 1+2= 3. Despre importanța cifrelor 3, 6 și 9 în economia Universului a cărei parte integrantă suntem, vom posta curând un videoclip care sunt convins că vă va schimba percepția asupra lumii care vă înconjoară. Haideți să vedem care sunt toate cele 9 frecvențe vindecătoare, cum acționează ele asupra noastră și care sunt frecvențele cele mai utilizate în terapiile alternative bazate pe sunetele sacre.

CARE SUNT FRECVENȚELE SACRE DIN GAMA SOLFEGGIO?

Prima frecvență sacră este cea de 174 Hz, adăugată sunetelor sacre ale scării antice prin descoperirea făcută de dr. Leonard Horowitz, pare a fi un anestezic natural. 174 Hz ne eliberează de durerea fizică, mentală, emoțională și energetică, conferă organelor corpului un sentiment de siguranță și le motivează să funcționeze la capacitate normală pentru a ne asigura doza maximă de sănătate.

 A doua frecvență sacră, descoperită de doctorul Horowitz, este cea de 285 Hz și se reduce numerologic la cifra 6. Frecvența de 285 Hz este utilă mai ales atunci când se tratează răni, tăieturi, arsuri sau orice altă formă de țesut deteriorat. Acest ton influențează câmpurile energetice în trimiterea mesajului lor de refacere a organului deteriorat. Continuăm acum cu cele 6 tonuri sacre ale scării antice, descoperite de doctorul Joseph Barber.

A treia frecvență divină este frecvența de 396 Hz. Aceasta corespunde notei muzicale antice UT, are reducția numerologică 9, te curăță de sentimentele de vinovăție și te eliberează de sentimentele de frică. UT poate fi folosită și ca mijloc de calmare și revenire la realitate pentru că transformă durerea în bucurie și este un antidepresiv natural foarte puternic. Folosiți-o dacă traversați o perioadă de durere sau suferință și doriți să fiți din nou fericiți.

 A patra frecvență sacră are valoarea de 417 Hz, corespunde notei muzicale RE, are reducția numerologică 3, favorizează anularea unor situații și facilitează schimbările. RE vă poate ajuta să vă întoarceți la călătoria sufletească, reconectându-vă la adevăratul vostru sine. Această frecvență Solfeggio curăță experiențele traumatice și influențele distructive ale evenimentelor din trecut. Frecvența de 417 Hz poate fi utilizată pentru eliminarea convingerilor limitative care vă pot împiedica să vă atingeți obiectivele de viață. RE încurajează atât celulele cât și ADN-ul să funcționeze într-un mod optim. Frecvența de 417 Hz vă energizează celulele corpului și vă ajută să utilizați potențialele lor creative. RE este util atunci când ți se întâmplă ceva rău și simți că nu poți merge mai departe. Este adesea folosit pentru tratarea stresului și anxietății.

 Al cincilea ton sacru corespunde notei muzicale MI, are frecvența de 528 Hz și se reduce numerologic la cifra 6. 528 Hz este cea mai celebră dintre frecvențele miraculoase, așa cum Legea Atracției este cea mai celebră dintre toate cele 12 Legi spirituale ale Universului. Frecvența de 528 Hz este frecvența creației și iubirii universale pentru că la această valoare vibrează atât natura cât și ADN-ul uman. Această frecvență este cea care favorizează și însoțește transformările și minunile. 528 Hz este cea mai folosită frecvență în muzicoterapie. Muzica de vindecare acordată pe 528 Hz este recomandată pentru repararea ADN-ului. Procesul de reparare a ADN-ului este urmat de multe efecte benefice: cantitate crescută de energie vitală, claritate a minții, conștientizare, creativitate trezită sau activată, pace interioară profundă, atitudine de dans și sărbătoare. Tonul sacru MI deschide ființa umană pentru iluminarea minții, experiențe spirituale profunde și trezire spirituală. 528Hz reprezintă bioenergia sănătății și longevității. este vibrația armonică ce ne ridică inima. Oamenii care se trezesc spiritual, mental și emoțional, aleg să fie în ton, să rezoneze cu 528Hz. Această frecvență miraculoasă ne ajută să intrăm în armonie cu legile spirituale ale Universului. Dr. Horowtiz, liderul mondial al experților în efectele frecvenței de 528Hz, ne încurajează să folosim această frecvență pentru a readuce conștiința umană la puterea și potențialul său maxim. Când suntem în rezonanță, suntem în echilibru. Fiecare organ și fiecare celulă din prețiosul nostru corp absoarbe și emite sunete cu o frecvență. Muzica reglată pe 528Hz creează rezonanță în corpul nostru atât la nivel fizic, cât și la nivelurile mental, emoțional și spiritual. Oamenii de știință din cadrul NASA au descoperit că frecvența de 528Hz rezonează în inima Soarelui. Razele de soare, curcubeul, florile, iarba și chiar zumzetul albinelor vibrează la 528Hz. Natura în echilibru vibrează la 528Hz. 528 Hz este frecvența vieții însăși. Clorofila vibrează la 528Hz și este cel mai puternic pigment vindecător din biologie.  Dacă v-ați întrebat vreodată, de ce oamenii și animalele mănâncă verdețuri pentru a-și recâștiga sănătatea, acum aveți răspunsul. Aerul pe care îl respirăm este umplut cu Prana/Chi, energia vitală universală, care vibrează și ea tot la 528 Hz. Cum repară ADN-ul frecvența de 528 Hz? Iată cum ! Această frecvență pare să influențeze moleculele de apă care înconjoară spirala ADN-ului, provocând astfel efecte de vindecare. Apa este cel mai bun transmițător al undelor. Mult mai bun decât aerul. Balenele și delfinii ne dovedesc asta. Apropo de apă, știați că apa are nu numai memorie ci și conștiință și că structura ei moleculară poate fi modificată de conștiința umană? Mai precis, apa pură căreia îi transmitem energie vindecătoare printr-o mantră, o rugăciune, o incantație sau o afirmație pozitivă, poate fi folosită în scopuri terapeutice. Într-un mod inexplicabil, apa răspunde rugăciunilor noastre și intențiilor iubitoare simțite de inimă, inclusiv dorinței de a ne vindeca rapid și de a rămâne sănătoși. Bazându-se pe aceste adevăruri și pe o apă structurată folosită de NASA pentru astronauți, doctorul Leonard Horowitz a inventat o apă cu puteri miraculoase pe care a botezat-o OXYSILVER.

De fapt, apa este un „supraconductor” al energiei, care, întrucât are memorie și conștiință, este capabilă să răspundă la rugăciuni”, afirmă dr. Horowitz.

Vă invit să testați următoarea tehnică. Atunci când vă rugați, rostiți incantații, mantre sau afirmații pozitive, în special dimineața, așezați lângă voi o sticlă cu apă plată. După ritual, puteți începe să consumați apa pe tot parcursul zilei, până a doua zi, când veți relua procedura. Faceți asta 33 de zile. Veți fi nu surprinși, ci de-a dreptul înmărmuriți de rezultatele pe care le veți obține. Dacă vă întrebați de ce 33 de zile… pentru că viața noastră de zi cu zi, este afectată de 3 cicluri ritmice:  un ciclu fizic de 23 de zile, unul emoțional de 28 de zile și unul intelectual de 33 de zile. Potrivit doctorului Horowitz, toate vindecările apar din valuri sonore sau vibrații care rezonează în tot Universul. El susține că, așa cum radiourile folosesc antenele, celulele umane folosesc ADN-ul,  pentru a primi vibrațiile notelor și pentru a adapta ritmul corpului la cel al cosmosului. Dr. Horowitz se referă la nota de MI de 528 Hz ca fiind „frecvența iubirii” care, pe lângă faptul că oferă beneficii pentru sănătate, deschide și porțile către transformarea și trezirea spirituală.

Cea de-a 6-a frecvență divină corespunde notei muzicale FA, are valoarea de 639 Hz și reducția numerologică 9. Această frecvență permite crearea unei comunități armonioase și a unor relații interpersonale la fel de armonioase. Tonul FA poate fi utilizat pentru rezolvarea problemelor relațiilor din cadrul familiei, între parteneri și prieteni. Folosind 639 Hz devii un soț mai bun sau o soție mai bună, un prieten mai bun și un comunicator mai bun. Tonul FA promovează empatia și eliberează furia, permițându-vă să vă conectați mai bine cu cei din jur. 639 Hz încurajează celulele să comunice între ele și favorizează menținerea unui echilibru la nivel celular.

Al șaptelea ton sacru este SOL, are frecvența de 741 Hz, se reduce numerologic la cifra 3 și stimulează trezirea intuitiei. SOL curăță celulele de toxine. Utilizarea frecventă de 741 Hz duce la o viață mai sănătoasă și mai simplă și, de asemenea, vă poate ajuta să vă orientați dieta către alimente neotrăvite de diferite tipuri de toxine. Tonul SOL îmbunătățește activitatea sistemului imunitar, curăță celulele de diferite tipuri de radiații electromagnetice și este utilizat pentru eliminarea infecțiilor virale, bacteriene și fungice. SOL ne conduce către o viață pură, stabilă și spirituală. Frecvența de 741 Hz crește și puterea de inspirație. Mulți autori celebri s-au expus sunetelor pe această frecvență pentru stimularea actului de creație.

A opta frecvență sacră este aferentă notei muzicale LA, are valoarea de 852 Hz și se reduce numerologic la cifra 6. 852 Hz este frecvența direct conectată la principiul luminii, iar lumina este o formă superioară de energie. Această frecvență poate fi utilizată ca mijloc de deschidere a unei persoane pentru comunicarea cu lumea spirituală. Tonul LA crește capacitatea de conștientizare și deschide  mintea pentru experiențele spirituale.

Al nouălea și ultimul ton sacru a fost descoperit tot de dr. Horowitz, are valoarea de 963 Hz și se reduce la 9, din punct de vedere numerologic. Acest ton readuce orice sistem la starea sa originală, perfectă. Este conectat cu Lumina și spiritul divin atotcuprinzător și permite experiența directă, resetarea, întoarcerea la Unitate. Cine cunoaște cele 12 Legi Spirituale ale Universului, în special Legea Unității Divine, înțelege exact ce vreau să spun. Frecvența de 963 Hz vă reconectează cu sufletul și cu toate energiile non-vibraționale ale lumii spirituale, permițându-vă să experimentați Unicitatea – adevărata noastră natură.

Să lămurim acum care sunt beneficiile frecvenței de 432 Hz, atribuită notei La de la mijlocul pianului, în pofida standardului agreat internațional care conferă acestei note o altă frecvență: cea de 440 HZ. Frecvența de 440 Hz este considerată de unii savanți ca fiind o urâciune împotriva naturii, așa cum vă spuneam. Deși majoritatea instrumentelor muzicale sunt acordate pornind de la această frecvență de 440 Hz, tot mai mulți muzicieni de renume au început să treacă la acordajul de 432 Hz. Muzica pe 432 Hz funcționează pentru a echilibra ambele emisfere ale creierului, forțându-le să lucreze în armonie. Potrivit lui Brain Collins, muzician și cercetător, tonul standard LA de 440 Hz nu se armonizează la niciun nivel care să corespundă mișcării cosmice, ritmului sau vibrațiilor naturale. Unii dintre cei mai mari muzicieni precum Mozart și Verdi și-au bazat muzica pe vibrația naturală a lui LA de 432 Hz. Multe instrumente antice sunt reglate la 432Hz. Călugării tibetani își construiesc bolurile cântătoare să rezoneze la 432 Hz sau 528 Hz. 432Hz este chiar conectată cu numerele utilizate la construirea unei varietăți de lucrări antice și locuri sacre, printre care Marea Piramidă a Egiptului și Templul Hypogeum din Malta. Anticii știau că acest ton este strâns legat de universul din jurul nostru. Este adevărat de la 432 Hz la 440 Hz, sunt doar 8 Hz (opt vibrații pe secundă) diferență, față de reglarea standard, dar această mică diferență pare să fie foarte importantă pentru conștiința umană. Ascultarea muzicii pe 432Hz rezonează în interiorul corpului nostru, eliberează blocaje emoționale și ne extinde conștiința. 432Hz ne permite să ne acordăm cu înțelepciunea Universului, Marea Inteligența Divină, și conștiința Sufletului nostru. Ne extinde inimile și ne face mai compătimiți și iubitori.

Acestea sunt frecvențele divine ale sunetelor sacre.  Ascultați-le, expuneți-vă la ele pentru a vă vindeca și a da încredere copilului interior, pentru a deveni din nou plini de speranță, bucurie și zâmbet, pentru a redeveni ceea ce ați fost cândva. Am văzut oameni care și-au pierdut toată credința în viață și toate speranțele. Expunându-se sunetelor sacre au căpătat spiritul, speranța și ambiția unui tânăr de 19 de ani. Este greu de acceptat și înțeles cât de eficiente sunt frecvențele vindecătoare până nu le încercați. Este aproape un miracol cum o expunere de doar 30 de minute la o frecvență precum cea de 396 Hz, de exemplu, poate să-ți îndepărteze tristețea și să te facă să zâmbești. Este un miracol de-a dreptul cum poate frecvența de 528Hz să repare ADN-ul uman și să vindece afecțiuni serioase. Vei putea observa și tu cât de bine vor interacționa oamenii cu tine, după ce te expui la frecvența sonoră de 639 Hz. Îți vei putea exprima mai bine ideile și chiar îi veți face pe oameni să se îndrăgostească de tine. Toate beneficiile astea nu se produc de la sine, dacă nu știți să ascultați sunetele sacre și muzica de vindecare pe frecvențele miraculoase.

Cum se ascultă muzica de vindecare?

Muzica de vindecare se ascultă nu cu mintea, ci cu sufletul. Se coboară în inimă înainte de ascultare. Altminteri, ascultarea cu mintea nu vă va induce decât stări similare celor de tristețe sau furie. Înainte de a asculta muzică de vindecare energetică sau a vă expune sunetelor sacre emise de bolurile cântătoare, spuneți rugăciunea chakrelor. Așa cum se întâmplă, de altfel, în cazul oricărei terapii alternative, este nevoie de multă deschidere, acceptare și mai ales de credință pentru a avea beneficii reale de pe urma expunerii la sunetele sacre sau ascultării muzicii de vindecare energetică. Sunt multe metode terapeutice care folosesc vibrația sunetelor.  Cea mai eficientă este de departă  cea bazată pe bolurile muzicale tibetane, confecționate fie din bronz, fie din cristal de cuarț. Sub consilierea unui muzicoterapeut, vă puteți achiziționa bolul tibetan potrivit sau setul potrivit de boluri muzicale și practica acasă această tehnică de expunere la sunetele sacre. Trebuie să învățați câteva reguli simple și să rostiți rugăciunea chakrelor înainte de toate. Pe de altă parte, oferta de muzică de vindecare energetică la diferite frecvențe este una foarte mare, trebuie doar să știți să alegeți. Încă odată precizez. Nu cu mintea, ci cu sufletul! Muzică de vindecare energetică pe 432 sau 528 Hz, vom post și noi periodic aici pe blogul Sursa de Motivație.

Un cuvânt de încheiere

Suflete dragi, corpurile voastre sunt alcătuite din 70 la sută apă. Vibrația sunetelor sacre și frecvențele muzicale miraculoase din gama Solfeggio se transmit prin apa din corp, via ADN,  până la cele mai profunde niveluri ale organismului vostru, redându-i echilibrul energetic. Faceți un pas important pe calea transformării vieții voastre într-una sănătoasă și fericită și, ori de câte ori veți bea apă de astăzi înainte, nu o beți doar ca să vă hidratați, așa cum fac ființele fără conștiință. Îndrăzniți să credeți că apa are puterea de a-și modifica structura în funcție de intențiile iubitoare ale inimii dar și puterea de a transmite la nivelul cel mai subtil al organismului dorința voastră cea mai arzătoare. Atât corpul cât și creierul vostru se vor conforma! Ca să vă convingeți, experimentați consumul apei potențate, restructurate de puterea mantrei, rugăciunii sau afirmațiilor voastre pozitive, însoțite de muzică de vindecare energetică.

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recente

- Advertisment -vegis.ro
- Advertisment -vitamix.ro
- Advertisment -vitamix.ro