Tabără de constelații la Bușteni și Cascada 7 Izvoare

În perioada 25-28 august 2023, an de vibrație 7, la Bușteni și Cascada celor 7 izvoare de lângă Lacul Scropoasa și Cheile Orzei – locul cu cea mai pură apă din lume (microbiologic și energetic), 

Sursa de Motivație Zilnică”

organizează tabăra

„VINDECAREA SUFLETULUI PRIN CONSTELAȚII familiale HOLOSISTEMICE ȘI IERTARE TRANSGENERAȚIONALĂ”

(PODCAST DESPRE  VINDECAREA PRIN CONSTELAȚIILE HOLOSISTEMICE AICI)

Programul taberei este alcătuit din 4 module:

 • Primul modul (vineri, 25 august), se desfășoară în sala de conferințe a hotelului. În cadrul acestuia prezentăm elemente introductive de psihogenealogie, procesul de iertare transgenerațională + conceptul de vindecare prin constelații familiale holosistemice și facem jocul dăruirii și primirii pentru coeziunea și dinamica energetică a grupului. 
 • Al doilea modul (sâmbătă, 26 august) se desfășoară în sala de conferințe a hotelului și facem ședințe de constelații familiale holosistemice. Se lucrează prin tragerea la sorți a celor mai clare intenții. Toți participanții vor fi prezenți în sală și vor lua parte la constelații în funcție de cum vor fi împuterniciți de cei trași la sorți să facă parte din constelațiile care vor fi lucrate.
 • Al treilea modul (duminică, 27 august) se desfășoară în sala de conferințe a hotelului unde organizăm ședințe de autohipnoză și hipnoză regresivă în alte vieți, precum și ședințe de consiliere individuală sau alte ședințe de constelații, după caz.
 • Al patrulea modul (luni, 28 august). Ne deplasăm cu microbuze la Cascada 7 Izvoare și facem primul pas al ritualului de iertare transgenerațională. 

Pe perioada acestor 4 zile (3 nopți) sunt asigurate:

 • cazarea în camere duble tip twin (paturi separate), în hotelul de 3 stele SILVA, situat lângă Telecabina din Bușteni. Pentru situații de excepție putem oferi și 2-3 camere SINGLE. 
 • 3 mese/zi la restaurantul Hotelului ( în regim de bufet suedez)
 • logistica necesară desfășurării workshopului în bune condiții
 • pauze de hidratare și reenergizare pe parcursul ședințelor (apă, cafea, ceai, patiserie, fructe)
 • instrumente de lucru (agende, pixuri, cristale și alți protectori energetici)
 • asistență și consiliere de specialitate
 • deplasarea cu microbuze de la hotel la Cascada “7 izvoare”

DESPRE CONSTELAȚIILE HOLOSISTEMICE

O constelație holosistemică este (spre deosebire de constelațiile familiale) o hartă 4D,  care leagă câmpul mental al familiei de Marele Câmp Energetic Universal. Este dincolo de teatrul psihodramatic în cadrul căruia poți rezolva doar probleme de natură transgenerațională și intergenerațională. Prin participarea la o constelație holosistemică poți rezolva și probleme de natură transpersonală (evoluția pe verticală a sufletului, în alte experiențe anterioare din spațiul naștere-moarte).

Toți practicienii de constelații familiale ar trebui să știe și să poată conține aceste adevăruri:

 • Suntem suflete întrupate, nu corpuri însuflețite. 
 • Corpul este un mijloc de deplasare a sufletului în spațiu și timp, la dispoziția sufletului, nu invers
 • Mintea este un instrument de căutare a sensului la dispoziția sufletului, nu invers.
 • Conceptele greșite ale minții, în dizarmonie cu Legea “IUBEȘTE SAU SUFERĂ” ne înbolnăvesc și ne împiedică să ne atingem scopurile.
 • Lumea materială (planul 3D) este o mică parte a evoluției noastre în cadrul căreia experimentăm spațiul, timpul și forma. Am venit în această lume ca să învățăm lecțiile de viață neînvățate în experiențele anterioare. Am fost înainte de a fi corp și vom continua să fim și după ce ne vom fi părăsit corpul.
 • Suntem aici să experimentăm lucruri care să ne fie de folos pe drumul nostru spre lumină, să creștem, nu doar să ne găsim locul în cadrul sistemelor noastre familiale, să ne hrănim, să ne înmulțim și să fim sclavii lui “A AVEA”.
 • Suntem aici să ne dăruim unii altora acea iubire necondiționată care înseamnă unitatea spirituală a întregii vieți.
 • Suntem aici să ne oglindim unii altora părțile din noi care au nevoie de vindecare.
 • Vindecarea prin oglindire este consecința unei intenții setată pe “A DĂRUI”.
 • “A dărui” are ca și consecință (reglată de Legea Divină a Compensației) A PRIMI !

Pe lângă faptul că, participând la o constelație holosistemică, veți înțelege sistemul de familie ca pe o entitate vie, veți reuși să descoperiți informații aparent pierdute din ARHIVELE SUFELTULUI, conectându-vă cu Sinele Superior și Marele Câmp Energetic Universal.

Temele abordate într-o constelație holosistemică se pot împărți în 2 mari categorii:

 • probleme identitare nerezolvate din viețile anterioare și
 • probleme de rezolvat din această viață

La întâlnirea prealabilă online din data de 30 iulie 2023 pentru pregătirea taberei, vom prezenta pe larg temele care pot fi abordate pentru a veni în sprijinul formulărilor intențiilor celor care vor fi trași la sorți să-și lucreze constelația.

 

COSTURILE DE PARTICIPARE

 • Pentru prețurile cele mai avantajoase din tabelul de mai jos, vă puteți înscrie în Clubul SURSA DE MOTIVAȚIE. Click AICI.

Calitatea participantului

EARLY BIRD

(înscriere până la 31 iulie 2023)

LATE BIRD

(înscriere după data de 31 iulie 2023)

Membru V.I.P. al Clubului/Canalului

440 EUR (2.190 RON)

490 EUR (2.435 RON)

Membru STANDARD al Clubului/Canalului

490 EUR (2.435 RON)

540 EUR (2.685 RON)

Alte categorii

540 EUR (2.685 RON)

590 EUR (2.935 RON)

* Prețurile sunt valabile pentru cazarea în camere duble de tip TWIN. Pentru opțiunea de cazare în cameră SINGLE se adaugă 90 de EURO la prețurile de mai sus.

* Plata se poate face în 2 rate egale. Prima rată se achită la înscriere, a doua rată se achită cel târziu la data de 15 august 2023. Pentru înscrierile după data de 15 august (dacă mai rămân locuri disponibile), plata se face integral la înscriere. Nu se rezervă locurile fără plata primei rate sau plata integrală.

* După trimiterea formularului de înscriere, veți fi contactat de un reprezentant al Sursa de Motivație, pentru confirmarea veridicității înscrierii și emiterea facturii de participare.

COMPLETEAZĂ ACEST FORMULAR DACĂ VREI SĂ TE ÎNSCRII.

Tabără de constelații la Bușteni și Cascada 7 Izvoare
IMPORTANT !
Pe data de 30 iulie 2023, vom avea o întâlnire LIVE pe ZOOM pentru pregătirea taberei, stabilirea unor detalii organizatorice și repartizarea pe camere a participanților.